70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin Deniz :) ben de yeni gelmiştim ama etkili bir gruptayız inan yakn zamanda kilondaki farkı hissedeceksin 1 haftada bana 3 kilo hissettirdi :)

selam kizlar bende yeni geldim,bugün spordan cikdigimda cok acikdim carsida cogu kisinin elinde patates kizartmasi yada hamburgerle geziyorlardi allahim bu ne iskence dedim,aclikdan ölecegim sandim halbuki ögle yemegimide kahvaltimida yapmisdim,markete attim kendimi zarzor,tatlilar cikolatalar hepsi gözümün önünde ekmek reyonuna geldim ekmekci kadin ne vereyim size dedi bakdim bir yanda sekerli ekmekler bir yanda cekirdekli kepekli havuclu felan diyet ekmekleri ,kalbim demedi ama dilim söyledi bir adet kepekli pogaca diye ,aldim baska hic birseye bakmadan cikiyordum cikolatada takildim bari diyet cikolata alayim deidm aldim,disarda o kuru kepek pogacayi yedim ama doyurdu tadida hosdu ,eve geldim kizima cikolatayi verdim bune diyor bu hic güzel degil diyor :)) ver ben yeyim dedim diyet nasilsa diye ufak bir parca aldim.evde sebzeli spagetti yaptim,1 yemek kasigi spagetti koydum ,3 kasik sebze koydum onu yedim.sizler ne yediniz aksam yemeginde

kızlar bende bu akşam
1 kase mercimek çorbası az yağlı
haşlama tavuk
çok az pilav tadımlık
yağsız salata

Selam hanımlar

Bugün çok yoruldum hiç yemek yapamadım.Eşim geldi pizza söyledik bende 3 dilim yedim :kedi:

Midemde şuanda yumruk gibi oldu keşke yemeseydim yaaa

Çay içtik yanında tadımın bar yedim fıstıklı olandan :kedi:

Yarın yine ev işi yapıcam ama bu kez yemeğimi sabahtan hazırlıcam :gitme:

afiyet olsun canım kızlar bugünlerde herkes kaçamak yapıyo naniknanik

afiyet olsun canım kızlar bugünlerde herkes kaçamak yapıyo naniknanik

evet bugünlük bir kaçamağım oldu ama sporumu hiç ihmal etmiyorum

her gün yapıyorum.Hatta akşam 2 miles spor yapmak istedim ama eşim izin vermedi.

Neyse arada bu kaçamklar olmasa da diyet çekilmez sürekli dimi ama ?

ya tabiki kaçamaklar olacak ama dozunda bırakmak lazım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…