70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm millet ben geldim.nası gidiyo.diyet.ben yeni kahvaltı yaptım.çay içtim kepekli ekmek yedim 2 dilim.bide yumurta yedim.

afiyet olsun canım ya bügün ben tartıldım tartımı bozuk alamadım fazla çıkıyorum ya kafayı yiycem sanırım bu hafta 1 kilo veremedim çok üzgünüm :çok üzgünüm:

bende haftaya 65 şi görürüm diyodum inşallah yarın 1 kilo vermiş gözükürüm tartıda :Saruboceq:

ya kızlar ya vücudum savunmaya geçtiyse kaybedecek zamanım yok 10 haftam kaldı bana bir tavsiyede bulunacak yok mu :uhm:

merhabalar.. bugün iş yerindeki öğle yemeği tam bir kalori bombasıydı! baklava bulgur pilavı köfte ve çorba :) tabiki baklavanın yüzüne bile bakmadım :) ama sanırım bu sefer ekmeği fazla kaçırdım çok pişmanım çoook.. bu aralar benimde vücudum yavaşlama evresinde sanırım geçtiğimiz haftalardaki gibi rahat kilo veremiyorum hadi hayırlısıı

selamlar herkese bugün düzenli gidiyorum nazar değmesin bana ama nasıl uykum var halbuki az da uyumadım, grip olmadığım halde gözlerim yaşarıyor, burnum akıyor sanırım sinüzitten, 3 sene önce 2 doktora gittim ikisi de sinüzit var sende dedi, zamanında ilaç falan kullandım ama geçmiyor sanırım, bahar yorgunluğu + sinüzit birleşti sanırım bende., neyse durmak yok, zayıflamaya devam, sabah yine tarıtımda değişiklikler gördümm, mutluyuum :)

sabah babamla konuşuyorduk yine (babam benim arkadaşım gibidir, anneme anlatamadığım çok şeyimi anlatırım mesela) zayıfladığın belli oluyor iyice, güzel oldu diye beni motive etti, sonradan klasik ebeveyn nasihatlari aç kalma, diyet yaparken ne ihtiyacın olursa al.. gibi :) işte bugün böyleydi halsiz gibiyim biraz ama kendime halsiz değilsin sen diye motivasyon yapıyorum

Kızlar ben oturma odasını temizledim camlarını sildim ancak şimdi bitti işim ama daha mutfağım öylece duruyo yemek yapmam lazım kıyma çıkardım akşama onunla bişeyler yaparım artık.

Ara öğünüm olan elmamı yedim şimdide 1 çay bardağı yoğurdumu yiyorum.

kolay gelsin sana. bende kızımla ugraşıyorum uyumadı gitti.biraz yorgun gibi vucudum bu gün.havalardan heralde bi açılıyo bi kapanıyo.

kolay gelsin sana. bende kızımla ugraşıyorum uyumadı gitti.biraz yorgun gibi vucudum bu gün.havalardan heralde bi açılıyo bi kapanıyo.

sağol canım camlarım çok kirlenmişti sinir oluyodum baktıkça yarında yağmur varmış ama olsun en azından temiz oldu camlarım

her cumartesi kilo bildirimini bana özelden yazıyorsun tatlım

tmm cnm bende sabah evde bir bardak lahana suyu içtim işyerinde bir simit yedim sonra tek şekerli nescafe içtim sonra 2 bardak su sonra öğle yemeği yemekte rostoyla az çorba içtim makarna almadım 3 bardak su içtim sonra 2 gibi bi nescafe tekşekerli şekeri tamamen silemiyorum:1no2: akşamda bir kase yoğurta bir tatlı kaşığı zerdeçal katıp yemeyi düşünüyorum ha öncesinde bir bardak lahana suyu içicem ya birde bende akşamları kuruyemiş yemek alışkanlık oldu onu bırakmam lazım

en iyi kilo aldıran şey kuruyemiş zaten ilk başta onu bırakmalısın bence

kasım ayından beri az yemeye calısıyorum 2 ay pilates yaptım. Hicbisey değişmedi yaaa bana yardımcı oluun

kasım ayından beri az yemeye calısıyorum 2 ay pilates yaptım. Hicbisey değişmedi yaaa bana yardımcı oluun

canım ya tam yapmadın diyet yada hormon bozukluğu var sende bence doktora git 4 ayda 1.5 kilo verdiysen çok az vermişsin bir problem olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…