70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar hasta olmusum ya,kulaklarim ariyor birde grip ,dün spordan sonra dus alip ciktim havada güzeldi ceketin önünü kapatmadim eve yaklasirken rüzgar karsidan vurmaya basladi sifayi o an kaptim herhalde

kizlar diger topiclere bakdim kilo bildirimlerine ,bizim topic gercekden hizli kilo veriyor,4 haftada 1.5 yada 2.5 kilo anca verenler var dikkatimi 4-5 kilo veren cekmedi,aferin bize :)

kizlar hasta olmusum ya,kulaklarim ariyor birde grip ,dün spordan sonra dus alip ciktim havada güzeldi ceketin önünü kapatmadim eve yaklasirken rüzgar karsidan vurmaya basladi sifayi o an kaptim herhalde

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar tam hastalık havası güneşe aldanıp hemen ince giyinmeyin

kizlar diger topiclere bakdim kilo bildirimlerine ,bizim topic gercekden hizli kilo veriyor,4 haftada 1.5 yada 2.5 kilo anca verenler var dikkatimi 4-5 kilo veren cekmedi,aferin bize :)

evet bizim topikte kilo vermeyen yok gerçekten azimli bir şekilde gidiyoruz

inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcaz

slm millet ben geldim.nası gidiyo.diyet.ben yeni kahvaltı yaptım.çay içtim kepekli ekmek yedim 2 dilim.bide yumurta yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…