katecim bende 77.5 olmuşum canım:)))
ben boğazını tutamayıp kilo veremeyenlerdenim malesef 3 haftada 1 kilo vermişim çok az dimi ama bebeğimde var emziriyom ve sanırım 2-3 hafta sonra işe başlıycam çok kötüyüm bu halle nasıl giderim çok sıkı tutmam lazı bu işi ama nasıl bebeğimle zor 5 kilo fln verebilseydim o zamana kadar ufffffffffff
kızlr bebeğimin 4, ayı bitti kaç ay sonra mekik çekebiliyoduk sezeryanda
ben boğazını tutamayıp kilo veremeyenlerdenim malesef 3 haftada 1 kilo vermişim çok az dimi ama bebeğimde var emziriyom ve sanırım 2-3 hafta sonra işe başlıycam çok kötüyüm bu halle nasıl giderim çok sıkı tutmam lazı bu işi ama nasıl bebeğimle zor 5 kilo fln verebilseydim o zamana kadar ufffffffffff
kızlr bebeğimin 4, ayı bitti kaç ay sonra mekik çekebiliyoduk sezeryanda
selam kizlar,ben bu hafta sadece 500 gramm vermisim ,ümitsizlige kapiliyorum gittikce,haftada 500 ile 800 gram anca düsüyorum,az yiyorum,cok us icip spor yapiyorum ,benim yaptigimi baskasi yapsa eminim cok kilo kaybetmisdi,nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum,birde emzirirken 300 kcal yakiyormus bir insan ,onuda hesapa katarsak en azindan haftada 1-1.5 arasi verir haftada,bunu baskasina anlatsam eminimki söyle der,kesin yiyorsundurda ondan bu kadart az gidiyordur der,ama tika basa doyacak sekilde hic yemiyorum 2-3 kasik yemeklerde birde her yedigimi burda paylasiyorum,buna ragmen bukadar az vermek beni cok üzdü.:çok üzgünüm:
kac kilosun canim,dogumdan bu yana nekadar verdin?
Kızlar kesinlikle bünyeyle alakalı geçen yıl iş yerinde bi arkadaşın eşi doğum yaptı 17 kilo almış normal doğumdu.1-2 ay sonra 4 kilo fazlası kaldı demişti eşi.normal doğum olması bi etki eder mi bilmiyorum ama myocean76 bende senin gibiyim öyle aman aman kilo vermedim...veremiyorum..
slm kızlar bende 78 kg mım banada yardım edin neler yapıyosunuz yazın lütfeeennn
çizelgemide yeniledim sositososito ilk hedefime 1.5 kilo kaldı yaşasın :dance:
canım bebeğine kavuşmuşsun ya önemli olan bu ilk önce kilolar da zaten gidecektir elbet.Biz istersek tabi...canım 70 kiloyum 58 ile hamile kalmıştım tüp bebekti yerde yatmaktan ve boğazımı tutamamaktan 27 kilo aldım 15 kilosu gitti çaba harcamadan 12 kilosu kaldı
Bende hamileliğimde 15 kilo aldım doğumdan sonra ne gittiyse gitti kalanı kaldı.ben önce hamile kaldığım kiloya inmek istiyorum.Ondan sonra da ideal kiloma...7 kilo var daha....bende hamileliğimde aldığım kıyafetleri giyiyorum bilerek kıyafet almıyorum çünkü alırsam rahat edecem ve daha bi bırakırım diye almıyorum...Bi nevi ceza yöntemi işte benimki....bi de bi arkadaşın dediği beni baya hırslandırdı...Kesinlikle vermem lazım....canım ben çok fazla kilo aldım 27 kilocuk nasıl vercem valla pek kıyafette almadım şimdi hamileliğimin başında giydiklerimi giyom ama tedaviden önce 56 kiloydum heves edip tonla kıyafet almıştım onların hepsini çıkarcam ütüleyip ascam belki şevk verir
sporda bebektn dolayı fırsat bulup yapamıyom ama gerekirse uykumdan feragat edip başlıycam bgn
evet inanırsak veriliyor....:hooray:Vücut direniyor olmalı. Vazgeçmeyin. Biz kiloyu hızlı da versek yavaş da versek en büyük adımı attık. Kilo vermeye karar verdik.
Kızlar kesinlikle bünyeyle alakalı geçen yıl iş yerinde bi arkadaşın eşi doğum yaptı 17 kilo almış normal doğumdu.1-2 ay sonra 4 kilo fazlası kaldı demişti eşi.normal doğum olması bi etki eder mi bilmiyorum ama myocean76 bende senin gibiyim öyle aman aman kilo vermedim...veremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?