70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selamlaarr :)
sabah sınava yetişebilmek adına kahvaltı olarak kepekli ekmeğe tost ve bir kaç bisküvi yedim, saat 11:30 gibi eve geldim, biraz bisküvi ile yeşil biber ve çay kahve tüketmiş oldum birazdan öyle yemeği yemeyi düşünüyorum
ayrıca bugün ikindiye doğru bi firmaya iş görüşmesine gidicem bana şans dileyin kızlar inşallah kabul edilirim çalışmak istiyoruummm..

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar çizelgeyi yarın eklicem haberiniz olsun

saat 10dan 12ye kadar yürüyüş yaptık sonra teyzeme gittim çayın yanına kısırla kek yaptı ama ben ikisindende çok az aldım tartıldım 500 gr vermişim pazartesi yada salıdan beri net hatırlamıyorum

slm kızlar nasıl gidiyo diyet.bu arada ozokun yanlış görmüyorum dimi sensin.ne zamandır denk gelemedim sana .lmaz:yoksa diyeti bıraktınmı?

Herkese selam :) 69.7 oldummm daha önce bildirim yapmamıştım. Bakalım bu hafta ne kadar vereceğim. Kendimi öldürüyorum. Ve asla durmayacağım. Bugün çok hafif bir kahvaltı (1 dilim ekmek bir lop yumurta 1 şekerli çay) ardından bisikletle yola koyuldum 15 km uzaklıktaki beldeye gittim. 15 gidiş 15 dönüş 30 km yol yaptım. Yol da 3 tane çok dik yokuş vardı ve bisikletten inmedim o yokuşları pedal çevirerek tırmandım. Yaklaşık 1 kilometrelik yerde yol yapım çalışması sebebiyle yolu kapatmışlardı. Yolu değiştirmedim kumsala indim kumsalda kumların içinde debelene debelene pedal çevirerek o yolu aştım :) Şimdi eve geldim yemek yemeye mecalim yok. Öğle yemeği olarak mısır haşladım. Bir de yeşil çay var. O kadar yorgunum ki lokmalar ağzımda büyüyor. Bugün itibariyle 8 günü doldurdum ve 8 günde 4kg 300 gr. vermişim. Hızlı vermek pek tasvip edilmiyor biliyorum. Sağlıklı değil. Ama artık bu benim için hayat amacı haline geldi.

Uzun lafın kısası şuan 69.7 kiloyum.

Son düzenleme:
ben boğazını tutamayıp kilo veremeyenlerdenim malesef 3 haftada 1 kilo vermişim çok az dimi ama bebeğimde var emziriyom ve sanırım 2-3 hafta sonra işe başlıycam çok kötüyüm bu halle nasıl giderim çok sıkı tutmam lazı bu işi ama nasıl bebeğimle zor 5 kilo fln verebilseydim o zamana kadar ufffffffffff
kızlr bebeğimin 4, ayı bitti kaç ay sonra mekik çekebiliyoduk sezeryanda

selam kizlar,ben bu hafta sadece 500 gramm vermisim ,ümitsizlige kapiliyorum gittikce,haftada 500 ile 800 gram anca düsüyorum,az yiyorum,cok us icip spor yapiyorum ,benim yaptigimi baskasi yapsa eminim cok kilo kaybetmisdi,nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum,birde emzirirken 300 kcal yakiyormus bir insan ,onuda hesapa katarsak en azindan haftada 1-1.5 arasi verir haftada,bunu baskasina anlatsam eminimki söyle der,kesin yiyorsundurda ondan bu kadart az gidiyordur der,ama tika basa doyacak sekilde hic yemiyorum 2-3 kasik yemeklerde birde her yedigimi burda paylasiyorum,buna ragmen bukadar az vermek beni cok üzdü.:çok üzgünüm:

kac kilosun canim,dogumdan bu yana nekadar verdin?

Kızlar kesinlikle bünyeyle alakalı geçen yıl iş yerinde bi arkadaşın eşi doğum yaptı 17 kilo almış normal doğumdu.1-2 ay sonra 4 kilo fazlası kaldı demişti eşi.normal doğum olması bi etki eder mi bilmiyorum ama myocean76 bende senin gibiyim öyle aman aman kilo vermedim...veremiyorum..

canım ben çok fazla kilo aldım 27 kilocuk nasıl vercem valla pek kıyafette almadım şimdi hamileliğimin başında giydiklerimi giyom ama tedaviden önce 56 kiloydum heves edip tonla kıyafet almıştım onların hepsini çıkarcam ütüleyip ascam belki şevk verir
sporda bebektn dolayı fırsat bulup yapamıyom ama gerekirse uykumdan feragat edip başlıycam bgn

slm kızlar bende 78 kg mım banada yardım edin neler yapıyosunuz yazın lütfeeennn

yakom bende diyete başladığımda 79 kiloydum 77 kilo lduğumda siteye üye olmuştum.. hiç korkmana gerek yok özellikle ilk 5-6 kilo daha rahat veriliyor..
vaktin var mı bilmiyorum ama eğer müsaitsen her gün 1 saat yürüyüş yapmaya çalış. ben her gün yapamadığım için haftada 3 kere mutlaka yürümeye ya da spor yapmaya çalışıyorum..yerimseniben

kilo vermede en önemli konu metabolizmayı hızlandırmak sende bunun için yürüyüş su ve kontrollü yeme üçlüsünü hayatının bir parçası haline getirmelisin ilk başta belki zor geliyo ama inan bana alışıyo insan kaydirigubbakcemile2

1500 kalorilik diyetle başladım rejime hiç de fena değildi aç kalmadım ara öğünlerle sürekli yemek yedim eski tatlı krizlerim açlık krizlerim bitti kilo verdikçe dahada insan motive oluyor

Vücut direniyor olmalı. Vazgeçmeyin. Biz kiloyu hızlı da versek yavaş da versek en büyük adımı attık. Kilo vermeye karar verdik.

canım 70 kiloyum 58 ile hamile kalmıştım tüp bebekti yerde yatmaktan ve boğazımı tutamamaktan 27 kilo aldım 15 kilosu gitti çaba harcamadan 12 kilosu kaldı
canım bebeğine kavuşmuşsun ya önemli olan bu ilk önce kilolar da zaten gidecektir elbet.Biz istersek tabi...
Bende hamileliğimde 15 kilo aldım doğumdan sonra ne gittiyse gitti kalanı kaldı.ben önce hamile kaldığım kiloya inmek istiyorum.Ondan sonra da ideal kiloma...7 kilo var daha....bende hamileliğimde aldığım kıyafetleri giyiyorum bilerek kıyafet almıyorum çünkü alırsam rahat edecem ve daha bi bırakırım diye almıyorum...Bi nevi ceza yöntemi işte benimki....bi de bi arkadaşın dediği beni baya hırslandırdı...Kesinlikle vermem lazım....
Vücut direniyor olmalı. Vazgeçmeyin. Biz kiloyu hızlı da versek yavaş da versek en büyük adımı attık. Kilo vermeye karar verdik.
evet inanırsak veriliyor....:hooray:

ben kizimi dogum ettimde 26 kilo almisidm ,hastaneden cikdigimde 12 kilosu gitmisdi geriside 5-6 ay da gitti,ama oglumda yine 26 aldim 3 bucuk ay olcak nerdeyse 14 dü yeni gitti.benimde normal dogumdu ikisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…