bende aranıza katılmak istedim her kez doğumda kaç kilo aldığını yazmış ben 69 kilo iken hamile kaldım doğuma 3 yada 4 ay kala gebelik şekeri çıktı bu yüzden doktor kontrolünde diyet yaptım doğumdan önce 75 idim doğumdan bir hafta sonra 65 kilo çıktım her kez kilo alır ben üstüne vermişim ama şu an 72 kilo yum 1 haftadır diyet yapıyorum 1 kilo vermişim
tebrikler hayell çok iyi gidiyosunvereliniortak
günaydın kızlar. bu aralar yoğunum o yüzden arada bakıyorum sadece. dün kuşçuya gittik ve ayağı sakat bi kuş vardı bende acıdım aldım. 4 tane oldular evde. çok şeker hiç korkmuyo sevdiriyo kendini.kuşçuda ilk onu gördüğümde eşime alalım o da nasibiyle gelir hasta ben bakarım ona en azından benim kuşlarla evde mutlu yaşar dedim. ve hakikaten nasibiyle geldi. ne zamandır eşim arabasını değiştirmek istiyodu ama bütçemize uygun bulamadıktı ama dün kuşu aldık be nasibiyle geldi ve 21 bin liraya çok iyi bi araba aldık. valla nasip oldu araba hem iyi hemde bütçemizi sarsmayacak. minicik bi can bize kocaman bi bereket getirdi. öylede tatlıki şimdiden maskotu oldu evin. umarım sağlığına kavuşur ama düzelmezsede elimden geldiği kadar mutlu yaşamasını sağlarım ve ilgilenirim. ufacık bedeniyle o halinde hayata tutunmaya çalışıyo biz insanlarsa ufacık sorunlar karşısında üzülüp hayata küsüyoruz
günaydın kızlar. bu aralar yoğunum o yüzden arada bakıyorum sadece. dün kuşçuya gittik ve ayağı sakat bi kuş vardı bende acıdım aldım. 4 tane oldular evde. çok şeker hiç korkmuyo sevdiriyo kendini.kuşçuda ilk onu gördüğümde eşime alalım o da nasibiyle gelir hasta ben bakarım ona en azından benim kuşlarla evde mutlu yaşar dedim. ve hakikaten nasibiyle geldi. ne zamandır eşim arabasını değiştirmek istiyodu ama bütçemize uygun bulamadıktı ama dün kuşu aldık be nasibiyle geldi ve 21 bin liraya çok iyi bi araba aldık. valla nasip oldu araba hem iyi hemde bütçemizi sarsmayacak. minicik bi can bize kocaman bi bereket getirdi. öylede tatlıki şimdiden maskotu oldu evin. umarım sağlığına kavuşur ama düzelmezsede elimden geldiği kadar mutlu yaşamasını sağlarım ve ilgilenirim. ufacık bedeniyle o halinde hayata tutunmaya çalışıyo biz insanlarsa ufacık sorunlar karşısında üzülüp hayata küsüyoruz
bende dün nette araştırma yaptım kafeinli yiyecek yada içecekler metabolizmayı 10 kat hızlandırırmış ayrıca süt,yoğurt ta 10 kat yeşilçay vede acı şeyler yemekte 3 saat içinde 50 kat hızlandırırmış metabolizmayı sizlerlede paylaşmak istedim .birde greyfurtla asla hap alınmaması gerekiyormuş hangi hap olursa onsun greyfurt hapın parcalanmasını engelliyormuş ve hap içmeyi brakıncada sanki 1 kutu hap içmiş gibi oluyormuşsun ölüme bile götürüyormuş bende diyete başlayalı bir hafta oldu bu gün tartıldım 1 kilo daha vermişim toplam 2 kilo verdim 1 haftada ayrıca hap içiyorum yediklerime dikkat ediyorum spor yapmaya calışıyorum ve yeşil çay içiyorum inşallah devamını getire bilirim ama kendimi çok iyi hissediyorum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?