70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esimle kizima tonbalikli makarna yaptim kendimede mantar sote ,biberli dometesli soganli yagszis yani az yagli birsey ,tadi hos diyelim hos olsun ,ben onu yicem onlar makarnayi yicekler.

bende aranıza katılmak istedim her kez doğumda kaç kilo aldığını yazmış ben 69 kilo iken hamile kaldım doğuma 3 yada 4 ay kala gebelik şekeri çıktı bu yüzden doktor kontrolünde diyet yaptım doğumdan önce 75 idim doğumdan bir hafta sonra 65 kilo çıktım her kez kilo alır ben üstüne vermişim ama şu an 72 kilo yum 1 haftadır diyet yapıyorum 1 kilo vermişim

Bebeğin kaç alık canım?Bi de nasıl bi diyet yapıyorsun?

slm kızlar ben 1.100 vermişim ama geçen hafta tartılmamıştım yani iki haftada vermiş oldum bide biraz bişiyler yemiştim ondan sonra tartıldım

a.s.herkese günaydın,eşlerinizle ve çocuklarınızla mutlu pazarlar dilerim,kızlar evimde tadilat var:çok üzgünüm: o yüzden kk ya hemen bakıp çıkıyorum,bugün ustalar yok.evde tartıyı bugün buldum tartıldım 76kg çok mutlu oldum,bu kadar işin arasında kilo verdiğimi hiç düşünmemiştim,sıcak su borusu patladı alt komşunun evine su aktı,evde kazılmadık yer kalmadı,ustanın biri geliyor biri gidiyor,yediklerime dikkat ettim desem palavra olur,çünkü mutfaktada her yer kırık, 10 gündür genelde hazır yemek yiyoruz(mecburen)sabah tartıyı buldum korka korka tartıldıldım 1kg gitmiş biliyorum çok yavaş kilo veriyorum ama bu rakamı bile görmeyeli yıllar olmuştu o yüzden bugün çok çok mutluyum:dance: iyi ki varsınız

günaydın kızlar. bu aralar yoğunum o yüzden arada bakıyorum sadece. dün kuşçuya gittik ve ayağı sakat bi kuş vardı bende acıdım aldım. 4 tane oldular evde. çok şeker hiç korkmuyo sevdiriyo kendini.kuşçuda ilk onu gördüğümde eşime alalım o da nasibiyle gelir hasta ben bakarım ona en azından benim kuşlarla evde mutlu yaşar dedim. ve hakikaten nasibiyle geldi. ne zamandır eşim arabasını değiştirmek istiyodu ama bütçemize uygun bulamadıktı ama dün kuşu aldık be nasibiyle geldi ve 21 bin liraya çok iyi bi araba aldık. valla nasip oldu araba hem iyi hemde bütçemizi sarsmayacak. minicik bi can bize kocaman bi bereket getirdi. öylede tatlıki şimdiden maskotu oldu evin. umarım sağlığına kavuşur ama düzelmezsede elimden geldiği kadar mutlu yaşamasını sağlarım ve ilgilenirim. ufacık bedeniyle o halinde hayata tutunmaya çalışıyo biz insanlarsa ufacık sorunlar karşısında üzülüp hayata küsüyoruz

ne güzel örnek bir davranış bazı insanlar var çocuklarına yaşlı ailelerine bile bakmıyor sokağa atıyor seni tebrik ederim bende çok severim hayvanları daha önce köpek,kuş,tavşan,hemstır ve balık bakmıştım şimdi sadece evde balık var ama hihoyyyt

bende dün nette araştırma yaptım kafeinli yiyecek yada içecekler metabolizmayı 10 kat hızlandırırmış ayrıca süt,yoğurt ta 10 kat yeşilçay vede acı şeyler yemekte 3 saat içinde 50 kat hızlandırırmış metabolizmayı sizlerlede paylaşmak istedim .birde greyfurtla asla hap alınmaması gerekiyormuş hangi hap olursa onsun greyfurt hapın parcalanmasını engelliyormuş ve hap içmeyi brakıncada sanki 1 kutu hap içmiş gibi oluyormuşsun ölüme bile götürüyormuş bende diyete başlayalı bir hafta oldu bu gün tartıldım 1 kilo daha vermişim toplam 2 kilo verdim 1 haftada ayrıca hap içiyorum yediklerime dikkat ediyorum spor yapmaya calışıyorum ve yeşil çay içiyorum inşallah devamını getire bilirim ama kendimi çok iyi hissediyorum zemuszemus

hayırlı olsun canım arabanız Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

tebrikler canım alkisalkisalkis

hayirli olsun allah kaza bela vermesin

günaydin kizlar,dün ben kacamak yaptim,öglen yine güzeldi mantar sote yedim etsiz,ama aksam biraz kacirdim 1 dondurma,2 dilim cikolata 5-6 adet chips yedim.

kate çizelge nerde ya canım şu çizelgeti cumartesi günleri koyarsan iyi olur çok ağırsın :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…