70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo veren arkadaşlar

Spell42.................75...............................75..............................73,8...-1,2 :hooray:a.s.

monaroza............77...............................74..............................72,9...-1,1

Hayell......................73...........................67,3...................... 66,5...-0,8

Bbetül.................... 73..........................70,6,,.......................69,6...-1

zuzum24...............79..............................72,8...........................72,3.. -0,5

nesrin06...............74,7............................74,7............................74,2..-0,5

Kate_34...................75...........................69,2.........................68,8...-0,4

Aynı kiloda kalanlar

Pembelii.................76...........................73

Myocean...............71...............................70

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Lilie......................83,7..........................73,6...

Ethos...................... 81..........................78

Nesibe26...............75.............................71,9

Özlemilker...............90............................78,5

Arzum.d..................72.........................66

YaSelin..................77..............................72

Gülen..................78,8.......................77,5

Hugocuk..................77............................70

Feyza85..................73............................73.

SultanSena..............73........................ 68,3(geçen haftada bildirim yapmadı)

Lollipop.................71,9.(geçen haftada bildirim yapmadı)

Yeni başlayanlar

Hermia...................74.............................71

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen topiğe yazılan kilo değerleri dikkate alınmıyacaktır

bu hafta içi tekrar bi detoks yapayım ben en iyisi biraz daha hızlansın metabolizmam

bugün daha spor yapmadım salonumu temizledim camlarını sildim missler gibi oldu.

Şimdi oğlum soruyo anne spor yapmıcakmısın diye bende dedim daha sonra yapıcam diye

bana dese ''ama anne yapman gereeek'' oy yedim onu yedim

Hergün beni izliyo velet spor yaparken bazen oda eşlik ediyo terimi silmem için mutfaktan kağıt havlu

getiriyo yavrum.Rabbim esirgesin çok düşünceli bir evladım var Şeniz

slm kate nasılsın bu hafta niye kilo az verdin çok mu kaçamak yaptın alsanaalsanasmile

amin canım

cok kiziyorum kendime,sabah az yaptim kahvaltimi 2-3 catal omlet 1 dilim kepekli ekmek cay,ara bisey yemedim,ama annemlerde 1 peynirli gözleme bide avucum ici büüyklügünde katmer yedim ,yemez olaydim,cok pismanim cok yarin telafi etmeliyim....

:) ilk kaçamağımı yaptım. Öğrencilerim pikniğe çağırmıştı 1 tane gözleme yedim. Bol bol su içtim bugün başka yemek yemicem. 9 gündür ilk kez hamur işi yiyorum Neyse bol bol top oynadık dağlara tırmandık birazını yakmışımdır.

Kendimi affediyorum. Kahvaltı yapmamıştım öğlen bir gözleme yedim. Akşam yemek yemezsem sanırım çok da düzeni bozmuş olmayacağım.

:) Pzar gözlemeleri başa bela dimi :) yesen bir türlü yemesen bir türlü...

Selam bayanlar...
Bugün ben de aranıza katılmaya karar verdim. Kısaca kendimden bahsedeyim. Eylülde doğum yaptım çok tatlı bir kızım var. Doğum kilolarımın hiçbirinden kurtulamadım. Bugün için 76.5 kiloyum. çok yavaş kilo veriyorum. Kızımı emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamıyorum. Evde koşu bandım var. Hergün olmasa da iki günde bir 3 km yürümeye gayret ediyorum ve sabahları ebru şallı ile pilates yapıyorum. Ama kör boğazım yüzünden hiç kilo veremiyorum. İşte benim hikayem. Beni de aranıza alırsanız desteklerinizi bekliyorum...

hoşgeldin canım inşallah hep beraber kurtulucaz kilolardan

hoşgeldin canım a.s. Allah bağışlasın inşallah burası sana uğurlu gelir kaydirigubbakcemile2

evet yaa :çok üzgünüm:hala siskinligi var midemde ,bol su icsem dahada sisicem,en iyisi biraz az iceyim dedim bugün,aksam bende yemek yemicem belki bir bardak süt

galiba bugün kaçamak günüydü bende ufak kaçamaklarım oldu malesef moralim bozuk ondan galiba neyse kaldığımız yerden devam üzülmeyin okadarda önemli değil bu kaçamak size kilo aldırmaz yada kilo vermenizi engellemez bu kadarla kalırsa tabi :hulya:

nekadar oldu dogum yapali,kac kiloydun kaca düsdün?

hoşgeldin canım a.s. Allah bağışlasın inşallah burası sana uğurlu gelir kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım inşallah hep beraber kurtulucaz kilolardan

Hpşbulduk. Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Şimdi pilates yaptım ben de. Kilo veremiyorum ama pilates incelmemi sağlıyor en azından daha fit görünüyorum. Aranızda emziren anne var mı? fikir alışverişinde bulunabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…