kate çizelge nerde ya canım şu çizelgeti cumartesi günleri koyarsan iyi olur çok ağırsın :dilcikar:
bugün daha spor yapmadım salonumu temizledim camlarını sildim missler gibi oldu.
Şimdi oğlum soruyo anne spor yapmıcakmısın diye bende dedim daha sonra yapıcam diye
bana dese ''ama anne yapman gereeek'' oy yedim onu yedim
Hergün beni izliyo velet spor yaparken bazen oda eşlik ediyo terimi silmem için mutfaktan kağıt havlu
getiriyo yavrum.Rabbim esirgesin çok düşünceli bir evladım varŞeniz
cok kiziyorum kendime,sabah az yaptim kahvaltimi 2-3 catal omlet 1 dilim kepekli ekmek cay,ara bisey yemedim,ama annemlerde 1 peynirli gözleme bide avucum ici büüyklügünde katmer yedim ,yemez olaydim,cok pismanim cok yarin telafi etmeliyim....
Selam bayanlar...
Bugün ben de aranıza katılmaya karar verdim. Kısaca kendimden bahsedeyim. Eylülde doğum yaptım çok tatlı bir kızım var. Doğum kilolarımın hiçbirinden kurtulamadım. Bugün için 76.5 kiloyum. çok yavaş kilo veriyorum. Kızımı emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamıyorum. Evde koşu bandım var. Hergün olmasa da iki günde bir 3 km yürümeye gayret ediyorum ve sabahları ebru şallı ile pilates yapıyorum. Ama kör boğazım yüzünden hiç kilo veremiyorum. İşte benim hikayem. Beni de aranıza alırsanız desteklerinizi bekliyorum...
:) Pzar gözlemeleri başa bela dimi :) yesen bir türlü yemesen bir türlü...
Selam bayanlar...
Bugün ben de aranıza katılmaya karar verdim. Kısaca kendimden bahsedeyim. Eylülde doğum yaptım çok tatlı bir kızım var. Doğum kilolarımın hiçbirinden kurtulamadım. Bugün için 76.5 kiloyum. çok yavaş kilo veriyorum. Kızımı emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamıyorum. Evde koşu bandım var. Hergün olmasa da iki günde bir 3 km yürümeye gayret ediyorum ve sabahları ebru şallı ile pilates yapıyorum. Ama kör boğazım yüzünden hiç kilo veremiyorum. İşte benim hikayem. Beni de aranıza alırsanız desteklerinizi bekliyorum...
evet yaa :çok üzgünüm:hala siskinligi var midemde ,bol su icsem dahada sisicem,en iyisi biraz az iceyim dedim bugün,aksam bende yemek yemicem belki bir bardak süt
Selam bayanlar...
hoşgeldin canım a.s. Allah bağışlasıninşallah burası sana uğurlu gelir kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım inşallah hep beraber kurtulucaz kilolardan
nekadar oldu dogum yapali,kac kiloydun kaca düsdün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?