70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar geçen yıl bu topikteydim.
75lerdeydim. 71 e indim topik sayesinde. sonra 68 e indim nişan telaşı yüzünden.
şimdi sanırım zayıflıyorum telaştan. evleniceğim için zayıflamam lazım.
tamire gönderdim ama daha gelmedi. gelsin tartılıcam.
inşallah 60 lardayımdır..
haber veririmm

bence çok güzel beslenmişsin.ara öğünlü filan.sauna eşofmanının faydasını görüyomusun canım.

Merhaba kizlar

Bende bu sabah itibariyle 79 oldum ve hemen bu gruba tranfer ettim kendimi.Güzel paylasimlar olur insallah.Simdilik hoscakalin
tebrikler sulecim maşallah çok çok güzel kilolar vermişsin.tebrikler hoşgeldin.

Allah kolaylık versin canım.baya bi kilo vermişsin ne güzel.gelinlik çok hoş duracaktır üzerinde.

iyi aksamlar yavas ilerleyen topik sakinleri şakkıdı
bugun o kadar igrenc beslendimki anlatamam. oglen yedimde yedim hamurisi.gun vardi da kaydirigubbakcemile
kilo bildirimi yapmiyor muyuz? ben sabah 71.3 geldim

Merhaba kızlar,ben de artık aranızdayım.Rejime 19 gün önce 80.5 ile başladım.Şuan da 77.1im.Boyum 1.70 bu arada
1,5 yıl önce bu topikteydim bende.76.1 ile başlamış ve 67.3 iken bırakmıştım ve şimdi görüldüğü üzere kilolar fazlasıyla geri geldi.Ama bu sefer çok azimliyim.Hedefim de hiç olmadığı kadar büyük 55 kiloya kadar inecem inşallah.
Kilo bildirimi pazardan pazara yapılıyo sanırım.Ben geçen haftadan beri 1 kilo verdim tam.

Bu da 80.5 iken ki halim.Her 5 kiloda bir yeni resim ekleyecem

Eklentiler

• $DSCN1894 - Kopya - Kopya - Kopya.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

gunaydin
verdigin kilo gayet iyi
nasil verdin biraz bahseder misin?

kızlar bende size katılabilirmiyim 74.8 kg yım.doğum yapalı 10 ay olacak.aranızda dıyetsyene giden varmı nuray damla hanım dıye biri varmıs ama ben kendısıne ulaşamadım calıştıgı yerden ayrılmıs.aranızda bılen varsa bana yazabılırmı özelden
bu arada ben de size katılmak istiyorum

gunaydin
verdigin kilo gayet iyi
nasil verdin biraz bahseder misin?

Merhaba canım.Evde koşu bandım var hergün olmasa da en az haftada beş gün onda yarım saat hızlı tempoda yürüyorum(diyete başladığımdan beri).Bunun dışında 3 gün önce lahana suyu içmeye başladım.Önceki diyetimde çok faydasını görmüştüm.Belli bi listem yok,sadece akşamları 7 den sonra bişey yemiyorum.Bi de asitli içecek içmiyorum 20 günden beri.

selamlar
benim kilom 78.7.bi önceki hafta 79.6 bildirmiştim heralde.fena değil gibi gözükse de bu kadar aç kalmaya az geliyor bana.baya bi dikkat etmiştim aslında.

slm kızlar ben 78 kılodayım offf zayıflama lazım benıde alın aaranızaaa
hoşgeldin bilgen.kilolarımız yakın.birbirimize destek olursak neden olmasın veririz kiloları.

iyi aksamlar yavas ilerleyen topik sakinleri şakkıdı
bugun o kadar igrenc beslendimki anlatamam. oglen yedimde yedim hamurisi.gun vardi da kaydirigubbakcemile
kilo bildirimi yapmiyor muyuz? ben sabah 71.3 geldim
buketcim bazen hepimiz iğrenç besleniyoruz tabiri caizse.irademiz devre dışı kalıyor.ben bazen 1 hafta sapıtıyorum.hergünüm tıkınmakla geçiyor.tartıya çıkıyorum kafama dank ediyor da frenliyorum

carpediem hoşgeldin.ne güzel kilo vermişsin.ama korumak çok zor ya.ben çok bocalıyorum.60 lara hiç inmedim bile daha.

benbilirim güle güle büyüt bebeğini canım.tabi katılırsın.ben de yeniyin gerçi.daha herkesle tam iletişim kuramadım.galiba çoğumuz yeniyiz.

lahana suyunun tadına nasıl alıştın.bi de hergün taze mi kaynatıyosun.
bu arada ben 5 i bi yerde çayının çok faydasını gördüm.yine başlayacağım alamadım daha.kaynatıp pet şişe ile iş yerine götürüyodum.gün boyu içiyorum soğuk olarak tabi imkan olmadığı için.acayip iştahımı kapatıyo benim.deneyeniniz var mı.

arkadaşlar kalabalık gibi görünsekte kilo bildirimi yapan sadece 3 kişi o 3 kişiden özür diliyorum ama 3 kişiyle liste olmaz.arkadaşlar neden kilo bildirimi yapmıyorsunuz???şu saat oldu kaç kez internete girip baktım ama hala aynı.bu hafta listemiz yok.bundan sonra da olacaksa bir arkadaşımız ilgilensin lütfen.benden bu kadar.her hafta hatırlatıyorum ama pek umursayan olmuyor.kilo bildirimi yapan arkadaşlardan tekrar özür diliyorum.

merhaba bende katılabilir miyim:) .yıllardır zayıflamaya çalışıyorum hep verdim aldım verdim aldım artık çok sıkıldım bu dertten kurtulmak istiyorum biran önce.yazın amerikaya gittim orda bi kilo aldım alış o alış! o aldıklarımla döndüğümden beri yani 2 aydır daha da çok aldım.şuan 79 kiloyum.sizlerinde desteğiyle zayıflamak istiyorum:)

slm kızlar

Ayça ben daha evvel cuma yarışmasından 5 kg vererek ayrılmıştım.Amacım 5 daha vermekti ama bankaya geçince hem gruptan ayrıldım hem 6 kg aldım geçen zamandasenağlama

Şimdi işten ayrıldım kilolarımında birazını verdim boyum 161 kilom 72 500 beni de aranıza alına.s.

merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum 10 ay önce doğum yaptım aslında dopumdan hemen sonra baya bi kilo vermiştim ama tekrar aldım hatta 65 lere kadar inmiştim şu an kilom 71 hamilelikten öncede bu kiloydum tekrar 60 lara inmek istiyorum

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum

25 yaşındayım 6 aylık bir bebeğim var emziriyorum fakat artık ek gıdaya başladık
biraz kısarak doğumdan kalan kilolarımı vermek istiyorum...

benim hikayem şöyleki 2 yıl önce evlendim ve evlenirken 57 kilo idim hayatımda 60 kilonun üzerine hiç çıkmadım am ne olduysa evlendikten sonra oldu... 7 ayda 10 kilo aldım ve bu kilonun üzerine 67 kilo hamile kaldım şiştikçe şiştim 89 kilo ile doğuma gittim eve geldiğimde 85 idim...

ve sonra kırkım çıkana kadar 75 kiloya düştüm sonrasında gram veremedim emzirdiğim ve fazla yememeye özen gösterdiğim halde şu an 74 kiloyum... boyum 1.69
bir de hala regl olmadım çevremdekiler kilo verememe nedenimi buna bağlasa da ben pek bir mucize ummuyorum...

tavsiyelerinizi bekliyorum

bu arada emziren var mı aramızda başka ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…