sabah 1 dilim kepek ekmek 1 yumurta biraz peynir şekersiz çay.az peynir ara 1 elma öğle az sebze yemeği az yağlı tabi 2 dilim ekmek yine ara elma akşamada öğleki gibi.
bzende et yedim tavuk balık filan az yaglı.
birde akşamları sauna eşofmanı giyip dans ediyorum.
tebrikler sulecim maşallah çok çok güzel kilolar vermişsin.tebrikler hoşgeldin.Merhaba kizlar
Bende bu sabah itibariyle 79 oldum ve hemen bu gruba tranfer ettim kendimi.Güzel paylasimlar olur insallah.Simdilik hoscakalin
selamlar geçen yıl bu topikteydim.
75lerdeydim. 71 e indim topik sayesinde. sonra 68 e indim nişan telaşı yüzünden.
şimdi sanırım zayıflıyorum telaştan. evleniceğim için zayıflamam lazım.
tamire gönderdim ama daha gelmedi. gelsin tartılıcam.
inşallah 60 lardayımdır..
haber veririmm
Merhaba kızlar,ben de artık aranızdayım.Rejime 19 gün önce 80.5 ile başladım.Şuan da 77.1im.Boyum 1.70 bu arada
1,5 yıl önce bu topikteydim bende.76.1 ile başlamış ve 67.3 iken bırakmıştım ve şimdi görüldüğü üzere kilolar fazlasıyla geri geldi.Ama bu sefer çok azimliyim.Hedefim de hiç olmadığı kadar büyük 55 kiloya kadar inecem inşallah.
Kilo bildirimi pazardan pazara yapılıyo sanırım.Ben geçen haftadan beri 1 kilo verdim tam.
Bu da 80.5 iken ki halim.Her 5 kiloda bir yeni resim ekleyecem
gunaydin
verdigin kilo gayet iyi
nasil verdin biraz bahseder misin?
hoşgeldin bilgen.kilolarımız yakın.birbirimize destek olursak neden olmasın veririz kiloları.slm kızlar ben 78 kılodayım offf zayıflama lazım benıde alın aaranızaaa
buketcim bazen hepimiz iğrenç besleniyoruz tabiri caizse.irademiz devre dışı kalıyor.ben bazen 1 hafta sapıtıyorum.hergünüm tıkınmakla geçiyor.tartıya çıkıyorum kafama dank ediyor da frenliyorumiyi aksamlar yavas ilerleyen topik sakinleri şakkıdı
bugun o kadar igrenc beslendimki anlatamam. oglen yedimde yedim hamurisi.gun vardi da kaydirigubbakcemile
kilo bildirimi yapmiyor muyuz? ben sabah 71.3 geldim
carpediem hoşgeldin.ne güzel kilo vermişsin.ama korumak çok zor ya.ben çok bocalıyorum.60 lara hiç inmedim bile daha.Merhaba kızlar,ben de artık aranızdayım.Rejime 19 gün önce 80.5 ile başladım.Şuan da 77.1im.Boyum 1.70 bu arada
1,5 yıl önce bu topikteydim bende.76.1 ile başlamış ve 67.3 iken bırakmıştım ve şimdi görüldüğü üzere kilolar fazlasıyla geri geldi.Ama bu sefer çok azimliyim.Hedefim de hiç olmadığı kadar büyük 55 kiloya kadar inecem inşallah.
Kilo bildirimi pazardan pazara yapılıyo sanırım.Ben geçen haftadan beri 1 kilo verdim tam.
Bu da 80.5 iken ki halim.Her 5 kiloda bir yeni resim ekleyecem
benbilirim güle güle büyüt bebeğini canım.tabi katılırsın.ben de yeniyin gerçi.daha herkesle tam iletişim kuramadım.galiba çoğumuz yeniyiz.kızlar bende size katılabilirmiyim 74.8 kg yım.doğum yapalı 10 ay olacak.aranızda dıyetsyene giden varmı nuray damla hanım dıye biri varmıs ama ben kendısıne ulaşamadım calıştıgı yerden ayrılmıs.aranızda bılen varsa bana yazabılırmı özelden
bu arada ben de size katılmak istiyorum
lahana suyunun tadına nasıl alıştın.bi de hergün taze mi kaynatıyosun.Merhaba canım.Evde koşu bandım var hergün olmasa da en az haftada beş gün onda yarım saat hızlı tempoda yürüyorum(diyete başladığımdan beri).Bunun dışında 3 gün önce lahana suyu içmeye başladım.Önceki diyetimde çok faydasını görmüştüm.Belli bi listem yok,sadece akşamları 7 den sonra bişey yemiyorum.Bi de asitli içecek içmiyorum 20 günden beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?