70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün okuldan geldim.tok sayılırdım bide bağırsaklarım iyi değil 2 gündür ama ona rağmen 70.7 geldim opuyorumnanaktanbayanssulusmile

merhaba arkadaşlar

haftanın 1.si kupamızın sahibi zalimi 72 71.4 600gr alkisalkisalkis:hooray:
1.cimizi tebrik ediyorum.

haftanın 2.leri cilek_kiz ve umuts76 400gr.la vereliniortak

bana faydası olacak tekrar kendimi yarışta hissetmek.bakalım ne kadar başarıcam.pazara göreceğiz

bende 72 oldum 14 gün önce 77 dim
canım 2 haftada 5 kilo çok güzel.tebrik ederim.

ben de bugünü fena geçirmedim.akşamları az yemeyi başarınca güzel kilo veriliyor aslında.ben de çayın yanında abur cubur yeme düşkünüyüm bi elimi uzattım mı kendimi tutamıyorum.97 kilodan 77 ye düşmek kolay olmadı ama kioyu korumak çok daha zor.

gunaydin herkeseeeeeeeeyvahedigeldismile
sabah k fileks yedim
hulya 2 haftada 5 kiloyu nasil verdinnnnn akannehir
dun aksam dondurma yedim

Son düzenleme:
gurbet cok güzel olmusun canim....

kizlar bende katiliyorum size...pazartesi günü basliyorum diyete....bende su an 70 kiloyum..hedefim 10 kilo vermek...

bnde bgn başladım diyete kızlar... bn 19 yaşındayım yaklaşık 70 yada 75 kiloyum..artık bu kilolarımdan kurtulmak istiorum..yıkılmak yok..hedefim 55 kilo olmak..we başarcamm..kendime diyet listesi hazırladım we bugün uygulamaya başladım..inş şu kilolarımdan kurtulurum..

gurbet cok güzel olmusun canim....

kizlar bende katiliyorum size...pazartesi günü basliyorum diyete....bende su an 70 kiloyum..hedefim 10 kilo vermek...

kıslar mrb bnde katılmak istiyorum gruba yardımcı olurmusunuz :kedi:
hepiniz haogeldiniz kizlarr kolay gelsin sizeeeee

ben de en son tartıya çıktığımda 74 kg.'dım. 6 ay sonra evleniyorum ve acil kilo vermem lazım. Diyabet hastasıyım. Orantısız bir vücut yapım var.. Göbeğim çok fazla.. ( Ben de gruba katılıp birlikte keyifle kilo vermek istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız??

kızlarrr..bende zayıflamak istiyorum..75 kiloyum ..hedefım 65 kıloya inmek....başarmak için desteğe ihtiyacım var...bende aranızdayım...

en yavas ilerleyen topik burasi sanirim lmaz:
ben de kahvaltida k fileks yedim. ama 2 ogun yiyemiyorum. yemek isini cok abartmiyorum ama kilo da veremiyorum bilmiyorumkismile

opuyorumnanaktan maşşallah 2 haftada 5 kilo nasıl verdin yaa

sabah 1 dilim kepek ekmek 1 yumurta biraz peynir şekersiz çay.az peynir ara 1 elma öğle az sebze yemeği az yağlı tabi 2 dilim ekmek yine ara elma akşamada öğleki gibi.
bzende et yedim tavuk balık filan az yaglı.
birde akşamları sauna eşofmanı giyip dans ediyorum.

Merhaba kizlar

Bende bu sabah itibariyle 79 oldum ve hemen bu gruba tranfer ettim kendimi.Güzel paylasimlar olur insallah.Simdilik hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…