70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar 75 kiloyum. 160 boyundayım. Doğum sonrası kilolarımı atamadım. Artık çok üzülüyorum. Kilo vermek istiyorum. Bu gruba dahil olmak için ne yapabilirim? Ayrıca yeni bir zayıflamailacına başladım. 4 günoldu ama tık yok.

Benim problemim akşamdan sonra başlıyor. Akşamm yemeğinden sonra çayula bişeyler yeme isteği oluyor ve yiyorum. Sizler nasıl tutuyorsunuz kendinizi? Akşamdan sonra hiçbirşey yuemiyor musunuz?

bende de bir bıkkınlık başladı.akşamları olunca yemek yemek istemiyorum.2-3 gündür pek birşey yemedim.ama 69 olan kilomu bu sabah 70 görünce canım sıkıldı.boşuna mı herşey diye düşünmeye başladım.zayıflamayı çok istiyorum ama karşılığını göremeyince yaptıklarımın çok üzülüyorum mafoldumben

olsun canım sorun etme sakın vücut bu değişebilir kilolar.şiş olabilir vücut yada tuvalete çıkamamışsındır sakın moralini bozma bekle elbet birgün vücudunun direncini kıracaksındır

halay keşke zayıflama ilacı kullanmasan canım.doğal yolla vermeye çalışsan .şimdi o ilaç bitince zayıfladın diyelim bırakınca ne olacak koruyabilirsen iyi ama koruyamazsan yine alacaksın parana yazık olacak.onun yerine koşu bandı alsan.evet pahalı ama takside bölersen makul para oluyo ve herzamanda elinin altında istediğin zamanlarda biniyosun.bak mesela ben koşu bandıma istediğim zaman biniyorum şu anda 2 aydır binmiyorum binmediğim içinde fark ettiriyor kilo almışım ama 2 ayda 1 kilo almışım gayet iyi benim için.az ve sık beslenerek yapıyorum ben onun için geriye alışım az olmuş.değilse önceden mümkünmü 2 ay içinde 4-5 kilo alırdım bence sen tekrar düşün canım ilaç işini.ha koşu bandı alamazsan kendin evde spor yap yada yürüyüşlere çık.grubumuza katılmak için canım bişey yapmana gerek yok kendine göre yaptıklarını yediklerini yazıyorsun paylaşıyorsun bizimle haftada birde tartılma günümüz var kilonuda pazar günü akşamı karmen6x bildirim yapıyorsun bu kadar canım.

günaydın bayanlar akşam 2 köfte 1 tane tavuk bud salata ve bir bardak cola içtim.:kedi:sabahta patatesli poğaça yedim.yedimde yedim valla.inşallah pazartesi artıkım koşu bandına az ve sık yiyerek beslenmeye başlıcam valla 3 hafdadır arada demiyeyim artık sık sık kaçırır oldum.dur demek lazım buna.sositososito

selam kizlar ben geldim son halimle yilmak yok yola devam edin insallahhhhhh emeklerinizin karsiligini göreceksinizzzzzz

canim hangi ilaci aldin canim yaaa ben korkuyorum ben kullandim kullanmadim degil fakat benim ki vitamin takviyesiydi kk dada reklami var dez onunla 10 kilo verdim ben aman dikkat et canimmmmmmmm benim arkadasim oldu zayiflama ilacindannn ve yakin tarihte iki genc öldu hele birisinin bir evladi vardi sanirim

merhaba kızlar yarın sanırım kilo bildirimi yapıyoruz ben yarın banka sınavına giriyorum o yüzden yarın giremem belki o yüzden ben bugün yazayım dedim 76.6 çok az verdim bu hafta kendimi sıkmıyorum o yüzden biraz da

selamlar
ben de kilomu bildireyim.hafta içi bi mesaj yazmıştım ama kimse cevaplamadı beni.:sinifsinif:
kilom 79.6.
ramazan öncesi 77 idim.ramazanda nerdeyse 5 kilo filan aldım yaa.
neyse düşmeye başladım ama yavaş.
97 kilolardan düştüm.ama daha fazla inemiyorum.ama deneyeceğim yılmak yok.
göbek çok fena:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…