bende geldimmm...
bende de bir bıkkınlık başladı.akşamları olunca yemek yemek istemiyorum.2-3 gündür pek birşey yemedim.ama 69 olan kilomu bu sabah 70 görünce canım sıkıldı.boşuna mı herşey diye düşünmeye başladım.zayıflamayı çok istiyorum ama karşılığını göremeyince yaptıklarımın çok üzülüyorum mafoldumben
Arkadaşlar 75 kiloyum. 160 boyundayım. Doğum sonrası kilolarımı atamadım. Artık çok üzülüyorum. Kilo vermek istiyorum. Bu gruba dahil olmak için ne yapabilirim? Ayrıca yeni bir zayıflamailacına başladım. 4 günoldu ama tık yok.
canim hangi ilaci aldin canim yaaa ben korkuyorum ben kullandim kullanmadim degil fakat benim ki vitamin takviyesiydi kk dada reklami var dez onunla 10 kilo verdim ben aman dikkat et canimmmmmmmm benim arkadasim oldu zayiflama ilacindannn ve yakin tarihte iki genc öldu hele birisinin bir evladi vardi sanirimArkadaşlar 75 kiloyum. 160 boyundayım. Doğum sonrası kilolarımı atamadım. Artık çok üzülüyorum. Kilo vermek istiyorum. Bu gruba dahil olmak için ne yapabilirim? Ayrıca yeni bir zayıflamailacına başladım. 4 günoldu ama tık yok.
canim bol sivi tuket sut olacak diye fazal yeme bak yavas yavas kilo verirsin canimm 9 ayda aldin 9 ayda vereceksin kilolari kolay degilllbende 76 kiloyum . yeni doğum yaptım. ben de varım demek için erkenmi
bende var hic yapmadim cok yoruldummmmbende br stepper var onunla zayıflayan var mı? çok yoruyo adamı
bende 76 kiloyum . yeni doğum yaptım. ben de varım demek için erkenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?