- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
Sanırım 5 kilo vermişsin.Gerisi de verilir, bence sakın hap alma,çok yan etkileri oluyomuş diye duydum.Bu siteye gir mümkün olduğunca, birbirimizi destekleyelim.Millet 50 kilo veriyo,biz 15 kilo daha veremeyecek miyizkaydirigubbakcemile
yapma canım yaa. haberlerde neler dinliyoruz
burda izler birbirimize destek için varız
kendini modive et neden başaramayasın kii
mesela zayıflama hapına verceğin miktarıbir kumbaraya koy sonra içerisie kaç beden 8olmak istiyorsan bi kağıda o beden numarasını ve almak istedii kıyafeti yaz
(36 beden streç kot) gerçekten bu bedene nmeden o kumbarayı açma
cüzdanına bir not dfteri al oraya hangi yiyecekleri yemediini vazeçtiğini yaz ve kendini tebrik et kendini şımartacaksözller aklından geçirmekle kalma kağıda dök ve bir sonraki sefer bunu yapamayıp yiyeceğe yenik düşeceini anladığında bu notları oku ve kendine terkinde bulun BAŞARABİLİRSİN herkes sana gıpta ile bakıp Başarının Sırrını öğrenmek isteyecek bence deneme değeer olumunekankayizsmile
Arkadaşlar beni de aranıza alın boyum 175, kilom 79, yaş 26 ....5 gündür yediklerime ve içtiklerime dikkat ederek ilk haftamda 1,5 kiloyu vermiş bulunuyorum bu arada biraz rekabet ve bilgi paylaşımı arıyorum...
ben de rekabet istiyorumm bişeyler yapsak iyi olur ne zaman zayıflamam gerek diyorsam soluğu buzdolabında alıyorum offf offf bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?