70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bende 72 kiloyum size katılmak istiyorum nasıl kilo veriyorsunuz neler yapıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz.

esteğin için teşekkürler canım ama artık bunaldım ben aylardır üyeyim bu siteye ama gram veremiyorum arkadaşım car 66 kilo spor salonuna gidiyor. Bende geliyim diyorum ona gelta bi senin gibi şişman çok arkadaş var orda diyor. duyanda sanıcak aramızda 20 kilo fark var altı üstü 4 kilo farkımz var. 1 bedeb yani moralim bozuluyor böyle dediklerinde hani boyu benden uzun olsa diycemki boyu uzun kilosu normal ama boylarımızda aynı çok moralimi bozuyorlar çok.....senağlama

Destek için tşkler canım birde senin yöntemi deniyim. Kulağa hoş geliyor. Ama kilo verdiğim halde milletin bana sen kilomı adın demesi sinir ediyor... Ben çalışan bir bayanım hani millet gibi öyle sabahları poça yiyim yalı börekler yiyim falan yok bende bir de onları yesem ne olcam acaba kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum bu kilolardan. yürü yüyü bacaklarım kas yaptı artık. Erkek bcana benzedi valla ama kilolar yukarı gidiyor aşşaya gitmiyor....bayanssulusmile

Sabah 1 haslanmis yumurta cay veya kahve sekersiz yada yarim seker istedigin kadar fume salam yagsiz veya izgara tavuk ve yogurt ve yagsiz peynir limitsiz oglen izgara et veya balik lame peynir tavuk balik aksam izgara veya firinda kizartilmis et tavuk ve balik limitsiz peynir yagsiz yogurt gunde iki kahve kasigi yulaf ister yogurda ister peynire karistir ekmek tarifi iki corba kasigi yulaf bir corba kasigi un gibi cekilmis bugday uc kasik lame peynir iki iki yumurta arzuya gore baharat omlet yapar gibi pisir yagsiz tavada yagkoyma 5 gun sabret istahin tamamen gidicek guven bana

ben de katılmak istiyorumm! 1.62 boyunda 75 kiloyum nefret ediyorum göbeğimdem el ele verip zayıflayalım arkadaşlar eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

herkese merhabaaaa
ben gectigimiz hafta kilo almisim maalesef alsanaalsanasmile
bi mamadan bahsedilio onu okudum da tereddutteyim ama

Arkadaşlar beni de aranıza alın boyum 175, kilom 79, yaş 26 ....5 gündür yediklerime ve içtiklerime dikkat ederek ilk haftamda 1,5 kiloyu vermiş bulunuyorum bu arada biraz rekabet ve bilgi paylaşımı arıyorum...

Arkadaşlar beni de aranıza alın boyum 175, kilom 79, yaş 26 ....5 gündür yediklerime ve içtiklerime dikkat ederek ilk haftamda 1,5 kiloyu vermiş bulunuyorum bu arada biraz rekabet ve bilgi paylaşımı arıyorum...

ben de rekabet istiyorumm bişeyler yapsak iyi olur ne zaman zayıflamam gerek diyorsam soluğu buzdolabında alıyorum offf offf bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz rekabati siz kendiniz yaratıcaksınız benim gibi rekabet yaramazsanız hep aynı kiloda kalırsınız.... Şu kesin aradığınız desteği burada bulcanıza inanıyorum...hihoyyyt

arkadaslar aktif paylasim gerek ama
ctesi gunleri kilo bildirimi yapiliyor
bakalim bu hafta en cok kiloyu kim verecek?
ben cok pis gaza geldim. suan yesil cayimi iciyorum
ocakta isbasi yapacaktim araliga kaydi sanirim. zamanim kalmadialsanaalsanasmile

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

lütfen yardım arkadaşlar. bütün isteğim enerjim iradem gitti. kendimi tutamıyorum tutmakta istemiyorum.nerde tatlı var saldırıyorum. hep böyle oluyo diete başlıyorum çok güzel devam ediyorum kilo verdiğimi fark edince yada birileri zayıflamışsın deyince salıyorum kendimi.gaza gelmeye ihtiyacım var.mafoldumbenmafoldumben

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum evlendiğimde 57 kiloydum 3 sene oldu artık 75 kiloyum akannehir ve hedefim 55 2 haftadır diyetteyim şişkinliğim gitti ama kilolarımdan kurtulmak istiyorum bende sabahları kahvaltıyı kestim k fleks yiyorum 1 kase aralarda elma ekmeğide çıkardım hayatımdan çayıma çok şeker atan biriydim artık onuda azaltarak kesmeye çalışıyorum birde insan nekadar sistemli saatli rejimleri uygulamaya çalışırsa çalışsın tam anlamıyla olamıyor bide bebeğiniz varsa onunla ilgilenmekten olmuyor maalesef senağlama hepimizin başarması dileğiyle görüşürüz arkadaşlara.s.

ben de rekabet istiyorumm bişeyler yapsak iyi olur ne zaman zayıflamam gerek diyorsam soluğu buzdolabında alıyorum offf offf bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile

:teselli: ben de önceleri senin gibiyidm sebebi şu diyeti erteliyorsun da ondan... yarın başlarım, akşama başlarım gibi bahaneler üretiyorsun... fakat ben şunu farkettim her geçen dakika kilolu halimle geçiyor yani hayatımı kilolu ve yağlı biri olarak tüketiyorum. "Bu gün daha zayıf olacağım bir önceki günden daha az yiyeceğim." dersen ; sağlıklı ve güzel görünmek ile çok yemek yiyen kilolu ve güzel kıyafetlere sadece bakan, zayıf kadınlara bakıp onlara imrenmekten başka birşey yapmayan biri olmak arasındaki seçimini yaparsan kilolarının yarısı gitmiştir zaten...inşallah azmimizi kaybetmeden sağlıklı ve güzel bir bedenle güzel ve mutlu opuyorumnanaktan günlere .....:sm_cool:

Merhabalarrr
Ben de geldım..zayıflamak ıstıyorummm..76 kıloyum ama her gecen gun kılo alıyorum yaa gecen sen aldıgın kışlıklrın ıcıne sımdı gıremıyorum..
5 sene once 67 kiloydum ve 13 kılo vermıstım ama zamanla bırde evlenınce ıyıce bıraktım ve şimdii76 kılo oldum..
o zmn kıloyu nasıl verdıgıme gelınceee tabaga daha az yemek koydum ve bıter bıtmez masadan kalktım hergun yuruyus yaptım..açlık hissettiğmde su içtim..7 den yemeke yemeyi kestim birde bilmiyorum faydası oldu mu ama soğan suyu içtim..ve kendm bile inanmamıstım 38 beden olmustum
birde evdeki diğer fertlerin de uyum sağlaması gerekiyor mesela eşim yemekten kalkıyruz çayın yanında bişey yemek istiyor..eee birinde yemesen birinde yiyorsun..ki ben bekarken annem saosun aburcubur yememe izin vermezdı
ama ben de bugunden ıtıbaren beraberım sızınle olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Selam kızlar. Ben de şu anda 78 kiloyum. O da sabah aç karna ve kıyafetsiz kilom. 14 aylık bir kızım var. Doğum sonrası 98 kliydum. Ve uzun süre hiç kilo veremedim. Sonra annem geldi. Beni de gaza getirdi ve yürüyüşe başladık. Biraz da dikkat ettim. 80 klioya düştüm. Buraya kadar pek zorlanmadım verirken. 80 de çakılıp kaldım. Biraz da bozdum diyeti. Sonra Ramazan ayında çok dikkat ederek 75 kiloya kadar indim. Ama bayramda tatile çıktık ve ben tatilden 78 kilo döndüm. Şimdi moralim çok bozuk. Bir türlü konsantre olup veremiyorum. Evlendiğimde 64 kiloydum. Yine o kiloya insem bana fazlasıyla yeter. Ama aslında ideal kilom 55 miş. Lisede bile 55 kilo değildim ben. Yani vermem gereken bir 14 kilo var. İnşaallah hepimiz başarırız istediğimiz kilolara inmeyi.

kızlar bende yeni girdim bu topiğe. 168 boyum 72 kilodayım. bayrama kadar 4 hafta var ve ben 4 kilo vermek istiyorum, bayramda çatlatayım azıcık birilerini zemuszemus belki kendimize süre ve kilo sınırı koyarsak daha azimli yaparız gibi geliyo oofff benim aç kaldığımda başım dönüyo ellerim titriyo..
bir de soğan suyunu deneyen var mı ben dün başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…