70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet haklısın canım ama birde şöyle bir şey okudum bende soğuksu içtiğimiz zaman vücut bunu normal ısı değerlerine getirmek için daha fazla enerji harcıyormuş buda kolori yakmamıza neden oluyormuş.Ama şu sıcaksu olayını 2001 den 2004 e kadar düzenli olarak kullandım ve rejim yapmadım ozamanlarda iyi yiğiyordum yani kilo vermesemde almıyordum açıkçası sonra bıktım her sabah sıcaksu içine limon ekşi ekşi bir tiskinti verdi bana senelerce iç iç sonrada bende bıraktım bir kilo almaya başladım 2008 yılna kadar 85 leri göredüm.... yanizemuszemusopuyorumnanaktan

evet çok haklısın canım o zaman bende yıllardır ekmek yemiyorum ekmeğin tadını unuttum.mafoldumben ekmekleri yiyipte incecik olanlarada sinir oluyorumklava:

Kız dün yayı yiyorlar, bakıyorum da ama tığ gibiler ksıkanıyorum açıkçası ben onlar gibi 1 öğün yesem yedikten sonra tartıya çıksam 2.5 veya 3 kilo almış olurum ya anlamıyorum ki anam yiyorlar aynı şeyleri yiyoruz yemeden önce bir tartılıyoruz onlar 55 ben 70 yemek yiyoruz aynı miktarda he sonra bir tartılıyoruz onlar hala 55 ben 72.5 o zaman kafayı yiyorum işteeemafoldumbenklava:benneyaptımki:1no2:

Teşekkür ederim desteğin için spor yapmayı gerçekten çok seviyorum zaten onu bıraktığım için bu kiloları aldım yaa.... tavsiyeni dinleyeceğim sağol arkadaşım aslında kaynanam da kilolarımdan şikayetçi ama koşu bandına çıkmama pek gönlü yok bebişimiz olana kadar dikkat etmem gerekmiş.Görümcemin de koşu bandı vardı ama doktor koşu bandını yasakladı radyasyon yaydığı için... amaaaaan bizimki de aslında biraz tembellik yoksa yattığın yerde de spor yapılır istersen, plates de ondan ortaya çıktı yaa ...
ben aslında bütün sorularıma cevap buldum ama bir şey eksik hala kendimi motive edemiyorummmmm :sm_confused:

Arkadaşlar lafa daldım ama o insanlar merak etmeyin normal değiller muhakkak bir sorunları vardır....
ya hormanları yada troit bezi fazla çalışıyordur.... veya yerlerinde hiç durmuyorlardır sürekli hareket halindelerdir. çünkü kalori nin fazlası herkes için aynı fazlalıktır. günlük kalori ihytiyacı cetvelleri herkes için aynı .. sadece aktiviteye göre kalori ihtiyacı belirleniyor. İşin özü bu kiloları alırken ne yaptıysak tam tersini yapacağız... mesela ben sporu kestim ve hazır gıda(cips, kola, bisküvi, çikolata,vb. ürünler) tüketimini arttırdım.Bu yüzden kilolu oldumm ((
Ben de bir öğünde bir ekmek yerdim ama şimdi bir dilim bile fazla geliyor :çok üzgünüm: çünkü yediğim kaloriyi yakmıyorum yağ olarak depoluyorum nefret klava: ediyorum bu yağ kelimesinden ....

arkadaşlar merhaba ben bu plates denen şeye merak saldım bu aralar araştırmalar yapıyorum ama birde uzman eşliğinde yapılırsa faydalı olabilceğini söylüyorlar şaşırdım kaldım nerden bulcamben bu uzmanı yaaa öfffff bilmiyorumkismile. ebru şallının tv8 de programı var onun eşliğinde yapsam işe yararmıki haa unutmadan söyliyim bi ara yapmıştım faydasınıda gördüm sizlerede tavsiye edicem sabahları bir bardak ılık suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığıda bal koyuyorsunuz bir dikişte içince karındaki yağlanmaları azaltıyor inşallah işinize yarar.öptüm hepinizia.s.

Ay kzılar bilmiyorum bir zamanlar 35 kilo kadar vermiştim inşallah yine verrim ama hayal gibi oldu geldi ve geçti gerize kalı ben en fazla 1 sene o halde kaldım birde neye yanıyorum biliyormusunu insan o sene hiç fotoraf çektirmezmi sanki kendimi bir daha zayıf göre bilcekmiyim bari gidip fotoraf çektir seydim ama hiç aklıma gelmedi şimdide rüyamışgibi geliyorboshayallersmile:kedi:

bende kendini motive edemiyorum arkadaşlarmafoldumben iki hafta önceki motivem gitti çok kızıyorum kendimeklava:

benim 14 yasinda kizim var oda öyle benim yedigimden 3 katini yiyor ama manken gibi...ben onun yasindayken o sekilde yeseydim 100 kilo olurdum

Son düzenleme:
ben de ozellikle unv. yillarinda tabiri caizse hayvan gibi yerdim. diger arkadaslarim yarim ya da ceyrek ekmek arasi doner, kumru , ayvalik tostu vs. yerken ben tum ekmek, yanina kola, uzerine de kocaman cikolata ya da serbetli bi tatli yerdim ve 50 kiloydum en fazla. ne olduysa hamilelikten sonra oldu bana.:sinifsinif:

Canım yaa.... Allah sana sabır versin. Eviniz çok mu büyük?

Bu arada be diyeti tamamen boşladım gibi. Kendimden nefret eder hale geldim. Bu derece iradesiz olduğum için.

Canım yaa.... Allah sana sabır versin. Eviniz çok mu büyük?

200 m2 falan ya kalabalık önemli değilde her akşam bir sıkıntı huzursuzluk oluyor o kötü oluyor işte evin içinde her kez huzursuz bu kez sende mutusuz oluyrsun otomatiman ozamanda bu kilolar gitmiyormafoldumben:a015::çok üzgünüm:

canım nasıl verdin 35 kiloyu özel bişey yapmışsındır illaki...

Canım aslında özel bir şey yapmadım şuan yaptıklarımı yaptım ama ozaman çok yürürüyordum... Birde metobolizma çok önemli bak benim yazın hiç çalışmaz yazın hayatta kilo veremem ben versem bile çok zor ama kışın rahat zayıflıyorum....opuyorumnanaktan

kizlar diyetinizi bozdunuz diye üzülmeyin..bendede kac kere oldu böyle....önce diyete piskolojik olarak hazirlayin kilo vermeye baslamadan önce...sonra cokbüyük hedefler deyilde kücük hedefler alin kendinize...mesela haftada 1 kilo vermek cok iyi....kilo durdugu zamanda ümidinizi kaybetmeyin....sabirli olun..kilo durduktan sonra malesef kilo kaybi yavasliyor haftada 1 kilo deyil yarim kilo ancak gidiyo...ama sabir herseyin anahtari....sabirli olmak zorundayiz....

sanirim cumartesi günleri kilo bildirimi yapiliyo burda.......ben 2 kilo vermisim..70 kiloydum....68 kilodayim su an...daha 8 kilom var...
ama tickerim calicmiyo yaa..:sinifsinif:

kızlar ben bu hafta kilo bildirimi yapmıycam diyete ayın 13 de başladım kendime söz verdim bir daha ki ayın 13 ne kadar tartılmıycam diye hiç diyetimi bozmadan 1 ayda kaç kilo vercem dedim eğer kilo vermezsem birdaha rejim yapmıycam dedim o yüzden tartılmıyorum....

Herkese selam.

Bugün kahvaltımı 11.00 da yaptım.Ve tabii çok acıktığım için 2 tane tost ve patates kızartması yedim. İkindin yiyerek ve akşam yemiyerek durumu toparlamayı düşünüyorum. Bu hafta hiç kilo vermedim ama almadı da. Yani 78 kiloyum.

alisverise gittim hem ona hem kendime ciciler aldim valla zayifligin tadini cikaram azucuk

kizlar son durum bakalim ne diyecenizzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…