kilo verme yöntemlerini arastirirken bir yerde okumustum...
SICAK SU İLE ZAYIFLAMA
Sıcak su içmek, insana tokluk hissi verdiği için zayıflamaya yardımcı oluyor. Soğuk su ise tam aksine iştah açıp daha çok yemek yemeye yol açıyor.
evet çok haklısın canım o zaman bende yıllardır ekmek yemiyorum ekmeğin tadını unuttum.mafoldumben ekmekleri yiyipte incecik olanlarada sinir oluyorumklava:
Canım benim üzülme bende kayın valdem eltim kaynım ve hatta eltimin annaesi eltimin çocuğu kayın pederim bekar kaynım falan hepsiyle bir arada oturuyorum... Ama yatak odamada kalkıp kendime spor yapıcak zaman ayırmaya çalıyorum birtane sopa edindim onla her sabah kalktığımda işe gitmeden hareketler yapıyorum kollarımı falan çalıştırıyorum yarım saat takılıyorum odamda sende kendine birazcık zaman ayır fıstıkopuyorumnanaktan
Kız dün yayı yiyorlar, bakıyorum da ama tığ gibiler ksıkanıyorum açıkçası ben onlar gibi 1 öğün yesem yedikten sonra tartıya çıksam 2.5 veya 3 kilo almış olurum ya anlamıyorum ki anam yiyorlar aynı şeyleri yiyoruz yemeden önce bir tartılıyoruz onlar 55 ben 70 yemek yiyoruz aynı miktarda he sonra bir tartılıyoruz onlar hala 55 ben 72.5 o zaman kafayı yiyorum işteeemafoldumbenklava:benneyaptımki:1no2:
Teşekkür ederim desteğin için spor yapmayı gerçekten çok seviyorum zaten onu bıraktığım için bu kiloları aldım yaa.... tavsiyeni dinleyeceğim sağol arkadaşım aslında kaynanam da kilolarımdan şikayetçi ama koşu bandına çıkmama pek gönlü yok bebişimiz olana kadar dikkat etmem gerekmiş.Görümcemin de koşu bandı vardı ama doktor koşu bandını yasakladı radyasyon yaydığı için... amaaaaan bizimki de aslında biraz tembellik yoksa yattığın yerde de spor yapılır istersen, plates de ondan ortaya çıktı yaa ...
ben aslında bütün sorularıma cevap buldum ama bir şey eksik hala kendimi motive edemiyorummmmm :sm_confused:
Arkadaşlar lafa daldım ama o insanlar merak etmeyin normal değiller muhakkak bir sorunları vardır....
ya hormanları yada troit bezi fazla çalışıyordur.... veya yerlerinde hiç durmuyorlardır sürekli hareket halindelerdir. çünkü kalori nin fazlası herkes için aynı fazlalıktır. günlük kalori ihytiyacı cetvelleri herkes için aynı .. sadece aktiviteye göre kalori ihtiyacı belirleniyor. İşin özü bu kiloları alırken ne yaptıysak tam tersini yapacağız... mesela ben sporu kestim ve hazır gıda(cips, kola, bisküvi, çikolata,vb. ürünler) tüketimini arttırdım.Bu yüzden kilolu oldumm((
Ben de bir öğünde bir ekmek yerdim ama şimdi bir dilim bile fazla geliyor :çok üzgünüm: çünkü yediğim kaloriyi yakmıyorum yağ olarak depoluyorum nefretklava: ediyorum bu yağ kelimesinden ....
Canım benim üzülme bende kayın valdem eltim kaynım ve hatta eltimin annaesi eltimin çocuğu kayın pederim bekar kaynım falan hepsiyle bir arada oturuyorum... Ama yatak odamada kalkıp kendime spor yapıcak zaman ayırmaya çalıyorum birtane sopa edindim onla her sabah kalktığımda işe gitmeden hareketler yapıyorum kollarımı falan çalıştırıyorum yarım saat takılıyorum odamda sende kendine birazcık zaman ayır fıstıkopuyorumnanaktan
Canım yaa.... Allah sana sabır versin. Eviniz çok mu büyük?
canım nasıl verdin 35 kiloyu özel bişey yapmışsındır illaki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?