70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım boşversen ideal kiloyu sen kendini iyi hissettiğin kiloya in yeter bence . dün akşam beş kiloluk suyu kaldırdım ne kadar ağır geldi aslında vucudumuza çok yük yapıyoruz çok lmaz:

canım boşversen ideal kiloyu sen kendini iyi hissettiğin kiloya in yeter bence . dün akşam beş kiloluk suyu kaldırdım ne kadar ağır geldi aslında vucudumuza çok yük yapıyoruz çok lmaz:

Evet çok doğru söylüyorsun. Gerçekten düşünecek olursa 3 tane o şişelerden taşıyoruz vücudumuzda. Çok sıkı bir diyet yapmadan dahi verebileceğimize inanıyorum ben. En önemlisi hareket etmek. Ben masa başı çalışıyorum. Dolaşımım da zayıf o yüzden. Günde bir saat yürüsek bir de 3 beyazı ( şeker, un, tuz) yeter aslında.

benimde ideal kilom 57 ama gerek duymuyorum okadar kilo vermeye...60 kilo olsam yeter.....

canım nasıl hazırlıyosun soğan suyunu? çok fayda lı olduğnu söylüyorlar.

Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. 1,63 boyunda 78 kiloyum. 20 aylık bir kızım var. Doğuma 92 kilo ile girdim doğumdan sonra bu zamana kadar sürekli 73-78 arasında gidip geldim. 78'e çakılıp kaldım sanki bir türlü inemiyorum. Hedeflediğim kilo 60. Umarım bu kiloları birbirimize destek olarak veririz.

Ahhh Ahh aynı kaderi paylaşıyoruz seninle.

Ahh bu bebişler yok mu... Karnımızdayken aman iyi beslensin diye yedik doğduktan sonra da süt olsun diye.... Halbuki ne kadar yanlış yapmışız. Önemli olan sağlıklı beslenmekmiş.

Merhaba arkadaşlar ben de 78 kilodan 70 e indim ama diyeti ve sporu bırakınca tekrar 3 kilo aldım..zayıflamanın tek yolu üç beyazı özellikle şekeri bırakmak,az ve sık yemek özellikle de spor,sporsuz olmazzz

slm kızlar ben dün sabah 1 fincan neskafe ölen 1 tanae brovni ikindie 2 adet etiform mısr palağı akaşam 1 kepçe çorba 3 adet hamsi 1 adet elma 1 adette salatılık yedim ve inanırmısnız ben dün akşam hamsili pilava ve hamsi kızartmasına hayır dedim kenidmi tebrik ediyorum:lepi: inşallah bu hayırlara değer. Bir sorun var suyu çok az içmeye başladım suyu içince çok üşüyorum.....

Bu sabahta 1 adet mandalina yedim bir fincan kahve içtim (Ne olursun Allahım bu hayırlara deysin)
İnsallah hep birlikte başarısırız.....opuyorumnanaktan

Kızlar kahvaltımı yazayım, saat 8.30 da yaptım. Birkaç dilim domates, salatalık, 5 tane zeytin, biraz peynir, 2 dilim siyah ekmek, 2 fincan şekersiz çay.

Şimdi de bir elma ve galeta yiyeceğim. Ben akşamları cozutuyorum. Kociş akşam gelirken kola zero, çekirdek ve fındıklı bir pestil almış. Oturup yedim onunla. Akşama kadar yaptığım boşa gitti. İnşaallah bu akşam yapmam böyle birşey. Yaaa nasıl tutamam ben kendimi. Çok kızıyorum çok.

anam sendemi geldun burayaaa dur kiz daha beben ufak verirsin acele etmeh yohhhh ona göreeee bebis nasil sütün nasil sen nasilsin

canim zaten sütün kesildi o yüzden basladim..yoksa bebeyimi en az 6 ay emzirmeyi düsünüyordum ama kismet deyilmis..ancak 2 ay emzirebildim..stressdenmidir nedir sütüm fazla gelmedi...fazla bile yedim cok su ictim emzirebileyim diye ama olmadi..

slm kızlar ...
Bu gün canım çok sıkkın çünkü ben başlayalı 1 hafta oldu ve hala spora başlayamadım çünkü kayınvalidemle oturuyorum.... ve spor yapamıyorummmmm :1no2: ooooffffffff of

Canım benim üzülme bende kayın valdem eltim kaynım ve hatta eltimin annaesi eltimin çocuğu kayın pederim bekar kaynım falan hepsiyle bir arada oturuyorum... Ama yatak odamada kalkıp kendime spor yapıcak zaman ayırmaya çalıyorum birtane sopa edindim onla her sabah kalktığımda işe gitmeden hareketler yapıyorum kollarımı falan çalıştırıyorum yarım saat takılıyorum odamda sende kendine birazcık zaman ayır fıstıkopuyorumnanaktan

camım senin yediklerin çok az değil mi? zayıflıycaz diye sağlığmızdan olmayalım. ama azmine bayıldım darısı başıma...kaydirigubbakcemile2
nedir kızlar bu kocalardan çektiğimiz. aynı durum bende de var her akşam abur cubur irademe sahip çıkamıyorum..bilmiyorumkismile

tuh yaaa bizim mahalaye gelmedim 7 gundur neden giiiiiiiiiii ugra bir araa.s.

evet kızlar dün sabh bir adet mandalina 1 fincan sade kahve ölen 1 fincan kahve 5 dilim pates kızatması 1 adet elma ikdide 1 fincan çay 1 adet elam akşam 3 kepçe mercimek çorbacı 1 adet elam 1 adet mandalina yedim.

Yediklerimin az olduğnun farkındayı ama ben böyle yapmazsam kilo veremiyorum çünkü normal şartlarda da fazla yiyen biri değilim mesala rejim listelerine bakıyorum zaten ben normal şartla zaten okadar yiyorum ekemek yemeyi bırakalı 6 sene falan oldu sadece ayda 1 kere tost kepekli ekmeğe tost yapıp yiyordum ama kilo veremiyorum öle yediğim zaman o yüzden bukadar az yemek zorundayım...

Doktora gittim bana rejim verdi dedim ben çalııyorum... ozaman tost ekemeğine her sabah 1 tane kepekli tost yap yededi ben o rejimi 15 gün yaptım orda yazanlar benim normal günlük yediklerimden fazlaydı bu seferde 15 günde 3.5 kilo aldım mecburen az yiyorum.... mafoldumben

evet çok haklısın canım o zaman bende yıllardır ekmek yemiyorum ekmeğin tadını unuttum.mafoldumben ekmekleri yiyipte incecik olanlarada sinir oluyorumklava:

kilo verme yöntemlerini arastirirken bir yerde okumustum...

SICAK SU İLE ZAYIFLAMA
Sıcak su içmek, insana tokluk hissi verdiği için zayıflamaya yardımcı oluyor. Soğuk su ise tam aksine iştah açıp daha çok yemek yemeye yol açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…