- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
Selam kızlar. Ben de şu anda 78 kiloyum. O da sabah aç karna ve kıyafetsiz kilom. 14 aylık bir kızım var. Doğum sonrası 98 kliydum. Ve uzun süre hiç kilo veremedim. Sonra annem geldi. Beni de gaza getirdi ve yürüyüşe başladık. Biraz da dikkat ettim. 80 klioya düştüm. Buraya kadar pek zorlanmadım verirken. 80 de çakılıp kaldım. Biraz da bozdum diyeti. Sonra Ramazan ayında çok dikkat ederek 75 kiloya kadar indim. Ama bayramda tatile çıktık ve ben tatilden 78 kilo döndüm. Şimdi moralim çok bozuk. Bir türlü konsantre olup veremiyorum. Evlendiğimde 64 kiloydum. Yine o kiloya insem bana fazlasıyla yeter. Ama aslında ideal kilom 55 miş. Lisede bile 55 kilo değildim ben. Yani vermem gereken bir 14 kilo var. İnşaallah hepimiz başarırız istediğimiz kilolara inmeyi.
canım boşversen ideal kiloyu sen kendini iyi hissettiğin kiloya in yeter bence . dün akşam beş kiloluk suyu kaldırdım ne kadar ağır geldi aslında vucudumuza çok yük yapıyoruz çoklmaz:
canım boşversen ideal kiloyu sen kendini iyi hissettiğin kiloya in yeter bence . dün akşam beş kiloluk suyu kaldırdım ne kadar ağır geldi aslında vucudumuza çok yük yapıyoruz çoklmaz:
kızlar bende yeni girdim bu topiğe. 168 boyum 72 kilodayım. bayrama kadar 4 hafta var ve ben 4 kilo vermek istiyorum, bayramda çatlatayım azıcık birilerini zemuszemus belki kendimize süre ve kilo sınırı koyarsak daha azimli yaparız gibi geliyo oofff benim aç kaldığımda başım dönüyo ellerim titriyo..
bir de soğan suyunu deneyen var mı ben dün başladım
Ahhh Ahh aynı kaderi paylaşıyoruz seninle.Selam kızlar. Ben de şu anda 78 kiloyum. O da sabah aç karna ve kıyafetsiz kilom. 14 aylık bir kızım var. Doğum sonrası 98 kliydum. Ve uzun süre hiç kilo veremedim. Sonra annem geldi. Beni de gaza getirdi ve yürüyüşe başladık. Biraz da dikkat ettim. 80 klioya düştüm. Buraya kadar pek zorlanmadım verirken. 80 de çakılıp kaldım. Biraz da bozdum diyeti. Sonra Ramazan ayında çok dikkat ederek 75 kiloya kadar indim. Ama bayramda tatile çıktık ve ben tatilden 78 kilo döndüm. Şimdi moralim çok bozuk. Bir türlü konsantre olup veremiyorum. Evlendiğimde 64 kiloydum. Yine o kiloya insem bana fazlasıyla yeter. Ama aslında ideal kilom 55 miş. Lisede bile 55 kilo değildim ben. Yani vermem gereken bir 14 kilo var. İnşaallah hepimiz başarırız istediğimiz kilolara inmeyi.
anam sendemi geldun burayaaa dur kiz daha beben ufak verirsin acele etmeh yohhhh ona göreeee bebis nasil sütün nasil sen nasilsinbenimde ideal kilom 57 ama gerek duymuyorum okadar kilo vermeye...60 kilo olsam yeter.....
anam sendemi geldun burayaaa dur kiz daha beben ufak verirsin acele etmeh yohhhh ona göreeee bebis nasil sütün nasil sen nasilsin
slm kızlar ...
Bu gün canım çok sıkkın çünkü ben başlayalı 1 hafta oldu ve hala spora başlayamadım çünkü kayınvalidemle oturuyorum.... ve spor yapamıyorummmmm :1no2: ooooffffffff of
camım senin yediklerin çok az değil mi? zayıflıycaz diye sağlığmızdan olmayalım. ama azmine bayıldım darısı başıma...kaydirigubbakcemile2slm kızlar ben dün sabah 1 fincan neskafe ölen 1 tanae brovni ikindie 2 adet etiform mısr palağı akaşam 1 kepçe çorba 3 adet hamsi 1 adet elma 1 adette salatılık yedim ve inanırmısnız ben dün akşam hamsili pilava ve hamsi kızartmasına hayır dedim kenidmi tebrik ediyorum:lepi: inşallah bu hayırlara değer. Bir sorun var suyu çok az içmeye başladım suyu içince çok üşüyorum
Bu sabahta 1 adet mandalina yedim bir fincan kahve içtim (Ne olursun Allahım bu hayırlara deysin)
İnsallah hep birlikte başarısırız.....opuyorumnanaktan
nedir kızlar bu kocalardan çektiğimiz. aynı durum bende de var her akşam abur cubur irademe sahip çıkamıyorum..bilmiyorumkismileKızlar kahvaltımı yazayım, saat 8.30 da yaptım. Birkaç dilim domates, salatalık, 5 tane zeytin, biraz peynir, 2 dilim siyah ekmek, 2 fincan şekersiz çay.
Şimdi de bir elma ve galeta yiyeceğim. Ben akşamları cozutuyorum. Kociş akşam gelirken kola zero, çekirdek ve fındıklı bir pestil almış. Oturup yedim onunla. Akşama kadar yaptığım boşa gitti. İnşaallah bu akşam yapmam böyle birşey. Yaaa nasıl tutamam ben kendimi. Çok kızıyorum çok.
tuh yaaa bizim mahalaye gelmedim 7 gundur neden giiiiiiiiiii ugra bir araa.s.canim zaten sütün kesildi o yüzden basladim..yoksa bebeyimi en az 6 ay emzirmeyi düsünüyordum ama kismet deyilmis..ancak 2 ay emzirebildim..stressdenmidir nedir sütüm fazla gelmedi...fazla bile yedim cok su ictim emzirebileyim diye ama olmadi..
slm kızlar ben dün sabah 1 fincan neskafe ölen 1 tanae brovni ikindie 2 adet etiform mısr palağı akaşam 1 kepçe çorba 3 adet hamsi 1 adet elma 1 adette salatılık yedim ve inanırmısnız ben dün akşam hamsili pilava ve hamsi kızartmasına hayır dedim kenidmi tebrik ediyorum:lepi: inşallah bu hayırlara değer. Bir sorun var suyu çok az içmeye başladım suyu içince çok üşüyorum.....
Bu sabahta 1 adet mandalina yedim bir fincan kahve içtim (Ne olursun Allahım bu hayırlara deysin)
İnsallah hep birlikte başarısırız.....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?