70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım harikasın ya aman dıkat et yagdan vermeye calıs ,sonra gerı gelmesınler.seni ayakta alkıslamak lazım hem de emzırıyosun.yolun acık olsun ne dıyım.doğumdan sonra insan kendini öyle hissediyo yaaaaa

kıskanç sudemmm insan banada bitecik kupa yada nazarboncuğu koyar dimii
kıskanıyom aslı seni kıskanıyommmmmm

canım ben ıkı haftalık kılon oldugu için ortalamasını alıcam
tekrardan aramıza hoşgeldin.güzel vakit gecırmek dılegıyle bırlıkte.

31 ARALIK 70-79 KILO ARASINDAKILER ZAYIFLAMA YARIŞMASI LİSTEMİZ

erginsena ..........78.65.....77.......1.65 kilo vermiş tebrikler canım

foni...................75.6.....74.4.....1.2 kilo vermiş tebrikler:::

bilge.................73..........72........1 kilo vermiş

asl35................74,5......73.5 ....1 kilo vermiş

sudem34...........76,8.......76....800 gram vermiş

meloş85............72......71.4......600 gram vermiş

anna -maria.......72........71.9.......100 gram vermiş

shryvz...............75........75.......kilo vermemiş

nilimben.............73,5......73.5 .....kilo vermemiş

ezgiilknur...........76........78.4.....2.4 gram almış

mektup.............78.........78 .......yeni üye

BİRİNCİMİZ ERGİNSENA KUTLUYORUZ CANIM.İKİNCİMİZ FONİ SENİ DE TEBRİK EDERİM CANIM İKİNİZDE SÜPERSİNİZ.

24 KİŞİDEN 11 KİŞİ BİLDİRİM YAPMIŞ.

ezgi cadısı hani bana yardım etcedin alacağın olsun ezgi

Son düzenleme:
kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum
vermeyenlerde ha gayret diyorummmmmkızlar yemeği kesmekle olmuyo illaaa spor illaa spor ben bu hafta çokta katı diyet yapmadım ama hergün 1 saate yakın lesiliyle yürüdüm vee mekik çektim bel hareketi filan hem metabolizma iyi çalışıyo

tebrikler kızlar

vermeyenlerde üzülmesin bence aynen devam edin

ben bu sabah 71.5 geldim belki haftaya listenin üst sıralarında olurum inş herkese iyi kilo vermeler bu yeni yıl hepimize iyi gelir umarım istediğimiz kilolarda ve istediğimiz yerlerde oluruz

:82:

haklısın canım spor çok önemli bende her güzn en az 1 saat yürüyüş yapıyorum mutlaka

hareketsiz kalmayın ve sporunuzu 5 ile 7 arasında yapın metobolizmanın en hızlı olduğu zamanmış bir diyetisyen söylemişti

canım dışarı çıkamıyorum soğuk ve bebek var...
sabah 5-7 mı akşam mı
leslie kim?

Son düzenleme:
canım dışarı çıkamıyorum soğuk ve bebek var...
sabah 5-7 mı akşam mı
leslie kim?

oy canım haklısın anladım evde yürüme imkanın yokmu peki ben evin içinde yürüyorum müzikte açıyorum mesela sende öyle yapabilirsin yarım saat tempolu yürüsen bile yeter

akşam tatlım

leslie bir yürüyüş bandı canım ayrıntılı bilgi almak istersen google a yaz çıkar

ben köpeğiniz sanmıştım...

apartmanda oturuyorum bu leslie gürültü yapar mı?

bebeklerim 3 tane... en küçükleri 24 ay ve 5 ay...

bende bu hafta 71,9 kg ydum..
71.1 kg olmuşum...
unuttum bildirim vermeyi...

800 grda benden gitti:2:

bende baştan öyle sanmıştım

ah ne güzel allah bağışlasın canım

öylemi tüh keşke bildirseydin ama olsun haftaya verirsin sende bişi olmaz

cadı aslı vicdan çorbası içtin ya o kadar seni seni.....

inşallah canım haftaya da sen bıırincı olursun

sudemcim ayyy birincimi olmuşum çok sevindim ay bir heyecan sardı şimdi beni acaba haftaya kaçıncı olucam biraz öncede pilav yedim tühh yemeseydim keşkee

sudemcim ayyy birincimi olmuşum çok sevindim ay bir heyecan sardı şimdi beni acaba haftaya kaçıncı olucam biraz öncede pilav yedim tühh yemeseydim keşkee
canm abrtamadan ye istediğini çünkü bi öğünü atlayıp yemeyince insan diğer öğünde kendini frenliye miyo azcık pilavdan bişey olmaz.hadi bakalım bu haftada birinci olcan mı.
bu HAFTA BAYA ÇEKİŞMELİ OLACAK GİBİ
ANNA-MARİA
FONİ
SEN
ASLI BUNLAR DİŞLİ rakipler haaaaa

tebrikler canım maşallah diyelim nazar değmesin

olsun o da ödülün olsun işte üzülme

iltifat ediyorsun tatlım

kızlar benim 1. olma derdim yok haftada 1 kilo versemmmmmmmm hep böyleee yeterrr
ama aslı o zamn 5 hafta sonra mezun olur gidersin ben sensiz ne yaparım kiminle didişirim:44::44::44::26::26::26:

inanın ben de kendimi bekliyorum ama bu hafta kararlıyım yarım kilo da olsa vericem:93:
yürü be güzelim kim tutar seni 100 gram bile olsa insan motive oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…