tatlım harikasın ya aman dıkat et yagdan vermeye calıs ,sonra gerı gelmesınler.seni ayakta alkıslamak lazım hem de emzırıyosun.yolun acık olsun ne dıyım.doğumdan sonra insan kendini öyle hissediyo yaaaaakızlar sabah aç karnına 74.400 üm.... kilosu bu civarda olan varmı yarışalım rekabet olunca daha iyi oluyor....ben emziriyorum.emziren anneler nerelerdesiniz....kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissediyorum.56 kiloya inip KUĞU olacağım.
kıskanıyom aslı seni kıskanıyommmmmmkıskanç sudemmm insan banada bitecik kupa yada nazarboncuğu koyar dimii
canım ben ıkı haftalık kılon oldugu için ortalamasını alıcamSlm arkadaşlar ben 2 hafta önce aranıza katılmıştım ancak sonrasında başka bir sitede bir arkadaşla tartıştıqım için 15 gün ceza aldım ve siteye giremedim 2 hafta önce 80.3 tüm bugünkü yeni kilom 77.oo listeye eklerseniz tekrardan sevinirim herkese hayırlı seneler..
tatlım harikasın ya aman dıkat et yagdan vermeye calıs ,sonra gerı gelmesınler.seni ayakta alkıslamak lazım hem de emzırıyosun.yolun acık olsun ne dıyım.doğumdan sonra insan kendini öyle hissediyo yaaaaa
kıskanıyom aslı seni kıskanıyommmmmm
canım ben ıkı haftalık kılon oldugu için ortalamasını alıcam
tekrardan aramıza hoşgeldin.güzel vakit gecırmek dılegıyle bırlıkte.
31 ARALIK 70-79 KILO ARASINDAKILER ZAYIFLAMA YARIŞMASI LİSTEMİZ
erginsena ..........78.65.....77.......1.65 kilo vermiş tebrikler canım
foni...................75.6.....74.4.....1.2 kilo vermiş tebrikler:::
bilge.................73..........72........1 kilo vermiş
asl35................74,5......73.5 ....1 kilo vermiş
sudem34...........76,8.......76....800 gram vermiş
meloş85............72......71.4......600 gram vermiş
anna -maria.......72........71.9.......100 gram vermiş
shryvz...............75........75.......kilo vermemiş
nilimben.............73,5......73.5 .....kilo vermemiş
ezgiilknur...........76........78.4.....2.4 gram almış
mektup.............78.........78 .......yeni üye
BİRİNCİMİZ ERGİNSENA KUTLUYORUZ CANIM.İKİNCİMİZ FONİ SENİ DE TEBRİK EDERİM CANIM İKİNİZDE SÜPERSİNİZ.
24 KİŞİDEN 11 KİŞİ BİLDİRİM YAPMIŞ.
ezgi cadısı hani bana yardım etcedin alacağın olsun ezgi
kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum
vermeyenlerde ha gayret diyorummmmmkızlar yemeği kesmekle olmuyo illaaa spor illaa spor ben bu hafta çokta katı diyet yapmadım ama hergün 1 saate yakın lesiliyle yürüdüm vee mekik çektim bel hareketi filan hem metabolizma iyi çalışıyo
haklısın canım spor çok önemli bende her güzn en az 1 saat yürüyüş yapıyorum mutlaka
hareketsiz kalmayın ve sporunuzu 5 ile 7 arasında yapın metobolizmanın en hızlı olduğu zamanmış bir diyetisyen söylemişti
canım dışarı çıkamıyorum soğuk ve bebek var...
sabah 5-7 mı akşam mı
leslie kim?
oy canım haklısın anladım evde yürüme imkanın yokmu peki ben evin içinde yürüyorum müzikte açıyorum mesela sende öyle yapabilirsin yarım saat tempolu yürüsen bile yeter
akşam tatlım
leslie bir yürüyüş bandı canım ayrıntılı bilgi almak istersen google a yaz çıkar
ben köpeğiniz sanmıştım...
apartmanda oturuyorum bu leslie gürültü yapar mı?
bebeklerim 3 tane... en küçükleri 24 ay ve 5 ay...
bende bu hafta 71,9 kg ydum..
71.1 kg olmuşum...
unuttum bildirim vermeyi...
800 grda benden gitti:2:
cadı aslı vicdan çorbası içtin ya o kadar seni seni.....kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum
vermeyenlerde ha gayret diyorummmmmkızlar yemeği kesmekle olmuyo illaaa spor illaa spor ben bu hafta çokta katı diyet yapmadım ama hergün 1 saate yakın lesiliyle yürüdüm vee mekik çektim bel hareketi filan hem metabolizma iyi çalışıyo
inşallah canım haftaya da sen bıırincı olursuntebrikler kızlar
vermeyenlerde üzülmesin bence aynen devam edin
ben bu sabah 71.5 geldim belki haftaya listenin üst sıralarında olurum inş herkese iyi kilo vermeler bu yeni yıl hepimize iyi gelir umarım istediğimiz kilolarda ve istediğimiz yerlerde oluruz
:82:
cadı aslı vicdan çorbası içtin ya o kadar seni seni.....
inşallah canım haftaya da sen bıırincı olursun
tatlım harikasın ya aman dıkat et yagdan vermeye calıs ,sonra gerı gelmesınler.seni ayakta alkıslamak lazım hem de emzırıyosun.yolun acık olsun ne dıyım.doğumdan sonra insan kendini öyle hissediyo yaaaaa
kıskanıyom aslı seni kıskanıyommmmmm
canım ben ıkı haftalık kılon oldugu için ortalamasını alıcam
tekrardan aramıza hoşgeldin.güzel vakit gecırmek dılegıyle bırlıkte.
31 ARALIK 70-79 KILO ARASINDAKILER ZAYIFLAMA YARIŞMASI LİSTEMİZ
erginsena ..........78.65.....77.......1.65 kilo vermiş tebrikler canım
foni...................75.6.....74.4.....1.2 kilo vermiş tebrikler:::
bilge.................73..........72........1 kilo vermiş
asl35................74,5......73.5 ....1 kilo vermiş
sudem34...........76,8.......76....800 gram vermiş
meloş85............72......71.4......600 gram vermiş
anna -maria.......72........71.9.......100 gram vermiş
shryvz...............75........75.......kilo vermemiş
nilimben.............73,5......73.5 .....kilo vermemiş
ezgiilknur...........76........78.4.....2.4 gram almış
mektup.............78.........78 .......yeni üye
BİRİNCİMİZ ERGİNSENA KUTLUYORUZ CANIM.İKİNCİMİZ FONİ SENİ DE TEBRİK EDERİM CANIM İKİNİZDE SÜPERSİNİZ.
24 KİŞİDEN 11 KİŞİ BİLDİRİM YAPMIŞ.
ezgi cadısı hani bana yardım etcedin alacağın olsun ezgi
canm abrtamadan ye istediğini çünkü bi öğünü atlayıp yemeyince insan diğer öğünde kendini frenliye miyosudemcim ayyy birincimi olmuşumçok sevindim ay bir heyecan sardı şimdi beni acaba haftaya kaçıncı olucam biraz öncede pilav yedim tühh yemeseydim keşkee
sudemcim ayyy birincimi olmuşumçok sevindim ay bir heyecan sardı şimdi beni acaba haftaya kaçıncı olucam biraz öncede pilav yedim tühh yemeseydim keşkee
canm abrtamadan ye istediğini çünkü bi öğünü atlayıp yemeyince insan diğer öğünde kendini frenliye miyoazcık pilavdan bişey olmaz.hadi bakalım bu haftada birinci olcan mı.
bu HAFTA BAYA ÇEKİŞMELİ OLACAK GİBİ
ANNA-MARİA
FONİ
SEN
ASLI BUNLAR DİŞLİ rakipler haaaaa
eeeeee yüzümü kara çıkarmazsın heralde . bu gazla 1.5 kilo verirsin.tebrikler canım maşallah diyelim nazar değmesin
olsun o da ödülün olsun işte üzülme
iltifat ediyorsun tatlım
canım birincilik yarışında seni de bekliyoruz.bu arada kilo veren herkesi ve birincimizi tebrik ediyorum
canım birincilik yarışında seni de bekliyoruz.haftaya 1 kilo bile versen belki birinci olursun .ne güzel bi rekabet olur
ama aslı o zamn 5 hafta sonra mezun olur gidersin ben sensiz ne yaparım kiminle didişirim:44::44::44::26::26::26:kızlar benim 1. olma derdim yok haftada 1 kilo versemmmmmmmm hep böyleee yeterrr
yürü be güzelim kim tutar seni 100 gram bile olsa insan motive oluyoinanın ben de kendimi bekliyorum ama bu hafta kararlıyım yarım kilo da olsa vericem:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?