70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eeeeee yüzümü kara çıkarmazsın heralde . bu gazla 1.5 kilo verirsin.

e tabiiki bak şimdi nasıl hırslandım valla çok teşekkürler canım ya

sabahtan beri gaz verecek birini arıyordum annem sürekli zayıfsın diyip duruyo ya

bende öyle olunca öyle sanıyorum halbuki hiçte değilim

valla iyi oldu bu haftaya ne kadar vereceğim acaba

yok sudemcim gitmem merak etme canım benimmmm daha bu ilk hedefim biraz 68de kalıp tekrar devam edicem ben bırakırmıyım sizleriiii

valla çok yalnızlık çekiyodum buralarda sizler benim kapı komşumdan yakınsınız bana

kilo verenleri tebrik ederim almayanlarıda benim gibi touncuk olmadınız yaa canımm sen dün vardınn bide cumartesi açıklanıyo ya ondan artı ben bugun hiç giremedim eşim evdeydi yoksa vallla yapardımm canımmm genede çok özür dilerimmmm canım

ay bende çok pis alıştım yaaaaa dediğin gibi önceden saatşlerce telefonda konuşurdum şimdi telefonu elime almıyorum.internette fink atardım burayla açıp burayla kapatıyom pcyi.canım ben de sana çok alıştım tam da mersine gidecek zamanı bulmuşun bak bende istanbulda yalnızım şimdi

ben gece 12 den sonra yapmayı çok istedim. kocam pc yi vermedi.sabahta mısafır gelecekti acele acele 45-50 dakıka ıçinde listeyi hazırlayıp kapattım hemen.ancak misafirler gidince açabildim.
bendeki de ne görev aşkıymış böle ya sıkma canını ben biraz aceleciyim de gece 12 de hazırlayamadım ya....sende 12 de mekikler çektin bi güzel ohhhhhhhhh
öptüm tatlım gel nete özletme kendini kız kocana ver kızlar bekliyo de

Günaydın canım ben böyleyim iştee akşam tavuk gibi erkenden uyuyup sabahta horoz gibi erkenden kalkıyorum yıllardır böyle hiç deqişmez bitanem bu hafta hep misafirliqe gidicem ama gitmeden önce evde karnımı bi güzel karbonu düşük şeylerle doyurucam gittiğim yerdede en fazla ayıp olmasın diye bir salata yicem 60lı rakamları artık görmek istiyorum bu arada çok güzel motive etmişsin canım bunun için ayrıca teşekkür ederim öpüyorum senii

günaydın hanımlarrrr herkese kahvaltımı ettim bi bakıyım dedim kim var diye kimsecikler yokmuşşş
benimde işim var zaten haydii görüşürüzzz byy

bende 76.9 kiloyum.aranıza yeni katılıyorum.:79:

hoşgeldin cuma bildirim yapmayı unutma listeye ekliyorum

balık burcu musun?
gitmeden bolca su iç git
birden fazla alıntı yapmak ıstıyosan solda (+)işareti var ona tıkla o zamn peşpeşe alıntı yapıyosun

günaydın hanımlarrrr herkese kahvaltımı ettim bi bakıyım dedim kim var diye kimsecikler yokmuşşş
benimde işim var zaten haydii görüşürüzzz byy
ben varım tatlım senin için erkenden girdim bakkkkkkkk

alıntı ile cevaplanın yanındaki + mı canım olur suyu bol bol içerim bu hafta çok azimliyim ben yay burcuyum canım ehliyet kursuna yazıldım kolaymı bilen varmı çok panik oluyorum ya kazanamazsam?

7 OCAK 2011 70-79 KİLO ARASINDAKİLER ZAYIFLMA YARIŞMASI LİSTESİ

ezgiilknur................78.4

mektup..................78

erginsena ..............77

zeliha42.................76.9

sudem34................76

shryvz...................75

foni......................74.4

nilimben................73,5

asl35...................73.5

bilge.....................72

anna -maria..........71.9

meloş85...............71.4

ayşebahar............71.1

Son düzenleme:
alıntı ile cevaplanın yanındaki + mı canım olur suyu bol bol içerim bu hafta çok azimliyim ben yay burcuyum canım ehliyet kursuna yazıldım kolaymı bilen varmı çok panik oluyorum ya kazanamazsam?
evet canım o +
ehliyet sınavına çalışırsan geçersin sıkıntı etme çalışmadan girme ama motor biraz karışık gelebilir ona daha dikkatli çalış ben ilk girmemde aldım.

herkese bir pazar sabahından merhaba kahvaltımı yaptım evin dünden kalan işlerini hallettim , bebişimi banyo yaptırdım veee burdayım.sabah kahvaltıda eşime hamur kızartması yaptım vee çok sevmeme rağmen bi lokma bile yemedimmçok mutluyum inş hep bööle azimli olurum.bu hafta kilo vermek istiyorum.

ay canım harıkasın hamur kızartmasına biledayanmışsın maşş

merhaba tatlım

ah bravo valla tebrikler sana :81:

vereceksin inşallah tatlım hepbirlikte vereceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…