eeeeee yüzümü kara çıkarmazsın heralde . bu gazla 1.5 kilo verirsin.
kilo verenleri tebrik ederim almayanlarıda benim gibi touncuk olmadınız yaatatlım harikasın ya aman dıkat et yagdan vermeye calıs ,sonra gerı gelmesınler.seni ayakta alkıslamak lazım hem de emzırıyosun.yolun acık olsun ne dıyım.doğumdan sonra insan kendini öyle hissediyo yaaaaa
kıskanıyom aslı seni kıskanıyommmmmm
canım ben ıkı haftalık kılon oldugu için ortalamasını alıcam
tekrardan aramıza hoşgeldin.güzel vakit gecırmek dılegıyle bırlıkte.
31 ARALIK 70-79 KILO ARASINDAKILER ZAYIFLAMA YARIŞMASI LİSTEMİZ
erginsena ..........78.65.....77.......1.65 kilo vermiş tebrikler canım
foni...................75.6.....74.4.....1.2 kilo vermiş tebrikler:::
bilge.................73..........72........1 kilo vermiş
asl35................74,5......73.5 ....1 kilo vermiş
sudem34...........76,8.......76....800 gram vermiş
meloş85............72......71.4......600 gram vermiş
anna -maria.......72........71.9.......100 gram vermiş
shryvz...............75........75.......kilo vermemiş
nilimben.............73,5......73.5 .....kilo vermemiş
ezgiilknur...........76........78.4.....2.4 gram almış
mektup.............78.........78 .......yeni üye
BİRİNCİMİZ ERGİNSENA KUTLUYORUZ CANIM.İKİNCİMİZ FONİ SENİ DE TEBRİK EDERİM CANIM İKİNİZDE SÜPERSİNİZ.
24 KİŞİDEN 11 KİŞİ BİLDİRİM YAPMIŞ.
ezgi cadısı hani bana yardım etcedin alacağın olsun ezgi
ay bende çok pis alıştım yaaaaa dediğin gibi önceden saatşlerce telefonda konuşurdum şimdi telefonu elime almıyorum.internette fink atardım burayla açıp burayla kapatıyom pcyi.canım ben de sana çok alıştım tam da mersine gidecek zamanı bulmuşun bak bende istanbulda yalnızım şimdiyok sudemcim gitmem merak etme canım benimmmm daha bu ilk hedefim biraz 68de kalıp tekrar devam edicem ben bırakırmıyım sizleriiii
valla çok yalnızlık çekiyodum buralarda sizler benim kapı komşumdan yakınsınız bana
ben gece 12 den sonra yapmayı çok istedim. kocam pc yi vermedi.sabahta mısafır gelecekti acele acele 45-50 dakıka ıçinde listeyi hazırlayıp kapattım hemen.ancak misafirler gidince açabildim.kilo verenleri tebrik ederim almayanlarıda benim gibi touncuk olmadınız yaacanımm sen dün vardınn bide cumartesi açıklanıyo ya ondan artı ben bugun hiç giremedim eşim evdeydi yoksa vallla yapardımm canımmm genede çok özür dilerimmmm canım
canm abrtamadan ye istediğini çünkü bi öğünü atlayıp yemeyince insan diğer öğünde kendini frenliye miyoazcık pilavdan bişey olmaz.hadi bakalım bu haftada birinci olcan mı.
bu HAFTA BAYA ÇEKİŞMELİ OLACAK GİBİ
ANNA-MARİA
FONİ
SEN
ASLI BUNLAR DİŞLİ rakipler haaaaa
tebrikler canım maşallah diyelim nazar değmesin
olsun o da ödülün olsun işte üzülme
iltifat ediyorsun tatlım
bu arada kilo veren herkesi ve birincimizi tebrik ediyorum
bende 76.9 kiloyum.aranıza yeni katılıyorum.:79:
balık burcu musun?Günaydın canım ben böyleyim iştee akşam tavuk gibi erkenden uyuyup sabahta horoz gibi erkenden kalkıyorum yıllardır böyle hiç deqişmez bitanem bu hafta hep misafirliqe gidicem ama gitmeden önce evde karnımı bi güzel karbonu düşük şeylerle doyurucamgittiğim yerdede en fazla ayıp olmasın diye bir salata yicem 60lı rakamları artık görmek istiyorum bu arada çok güzel motive etmişsin canım bunun için ayrıca teşekkür ederim öpüyorum senii
ben varım tatlım senin için erkenden girdim bakkkkkkkkgünaydın hanımlarrrr herkese kahvaltımı ettim bi bakıyım dedim kim var diye kimsecikler yokmuşşş
benimde işim var zaten haydii görüşürüzzz byy
hoşgeldin cuma bildirim yapmayı unutma listeye ekliyorum
balık burcu musun?
gitmeden bolca su iç git
birden fazla alıntı yapmak ıstıyosan solda (+)işareti var ona tıkla o zamn peşpeşe alıntı yapıyosun
ben varım tatlım senin için erkenden girdim bakkkkkkkk
evet canım o +alıntı ile cevaplanın yanındaki + mı canım olur suyu bol bol içerim bu hafta çok azimliyim ben yay burcuyum canım ehliyet kursuna yazıldım kolaymı bilen varmı çok panik oluyorum ya kazanamazsam?
evet canım o +
ehliyet sınavına çalışırsan geçersin sıkıntı etme çalışmadan girme ama motor biraz karışık gelebilir ona daha dikkatli çalış ben ilk girmemde aldım.
17 ocakta başlıcak kursum ama ben şimdiden çalışmaya başladım araba kullanmayıda az çok biliyorum ama nedensiz bir heyecan var içimde gereksizmi pani yapıyorum diyetime ise bugün daha sıkı sarıldım biraz önce bir arkadaşın başarı hikayesini okudum 7 ayda tam 40 kilo vermiş insan nasıl özeniyor 60 olsam yetecek bana Rabbim hepimize nasip etsin inş.
benim acelem yok azar azar gitsin bi daha gelmesin kilolar.ayda 4 kilo ideal bence,haftada 1 kilo vercen yagdan vercen süper.inşallah canım hepimiz çıtır olacağımız günleri iple çekiyoruzevet canım o +
ehliyet sınavına çalışırsan geçersin sıkıntı etme çalışmadan girme ama motor biraz karışık gelebilir ona daha dikkatli çalış ben ilk girmemde aldım.
17 ocakta başlıcak kursum ama ben şimdiden çalışmaya başladım araba kullanmayıda az çok biliyorum ama nedensiz bir heyecan var içimde gereksizmi pani yapıyorum diyetime ise bugün daha sıkı sarıldım biraz önce bir arkadaşın başarı hikayesini okudum 7 ayda tam 40 kilo vermiş insan nasıl özeniyor 60 olsam yetecek bana Rabbim hepimize nasip etsin inş.
ne giysek yakışacak vitrinlere artık uzaktan bakmıycaz .
bu arada sende cok guzel kılo vermişsin 13 kilo az buz değil maş
ay canım harıkasın hamur kızartmasına biledayanmışsın maşşherkese bir pazar sabahından merhabakahvaltımı yaptım evin dünden kalan işlerini hallettim , bebişimi banyo yaptırdım veee burdayım.sabah kahvaltıda eşime hamur kızartması yaptım vee çok sevmeme rağmen bi lokma bile yemedimm çok mutluyum inş hep bööle azimli olurum.bu hafta kilo vermek istiyorum.
Çok teşekkür ederim canım 60 lı kiloları gördüqüm zaman dünyanın en mutlu insanı olucam hep beraber elele inş. vericez bu kiloları..
ay canım harıkasın hamur kızartmasına biledayanmışsın maşş
herkese bir pazar sabahından merhabakahvaltımı yaptım evin dünden kalan işlerini hallettim , bebişimi banyo yaptırdım veee burdayım.sabah kahvaltıda eşime hamur kızartması yaptım vee çok sevmeme rağmen bi lokma bile yemedimm çok mutluyum inş hep bööle azimli olurum.bu hafta kilo vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?