7 OCAK 2011 70-79 KİLO ARASINDAKİLER ZAYIFLMA YARIŞMASI LİSTESİ
ezgiilknur................78.4
mektup..................78
erginsena ..............77
zeliha42.................76.9
sudem34................76
shryvz...................75
foni......................74.4
nilimben................73,5
asl35...................73.5
bilge.....................72
anna -maria..........71.9
meloş85...............71.4
ayşebahar............71.1
KIZLAR HER SAYFAYA EKLEYELİMDE BAKTIKÇA GAZA GELELİM
aslı kaç ayda verdin 8 kiloyu?bu kadarmıyızzz hani bende varım diyenler döküldüler birer birer ayy ne kafiyeli konuştumm 73 gördüm yaaa artık gam yemem amaaaaaa yetmezz
nilimbennn aynı kilodaymışız hadi bakalım ilk kim görecek 60 lı rakamları
aslı kaç ayda verdin 8 kiloyu?
Benim bugün günüm çok güzel geçti hafif şeyler yedim ve kendimi çok mutlu hissediyorum bu hafta 2 kilo versem ne güzel olur belki daha fazla veririm ilk başladıqım zamanlarda daha hızlı gidiyor bu hafta diyete başlayalı 3. haftam cumayı dört gözle bekliyorum:82::82:ah canım aynen 60 ları bir görsem başka bir şey istemiyorum yaw
inşallah tatlım vereceğiz hep birlikte
Canım ben haziranın 14ünde 90 kilo ile başladım 2 ayda 16 kilo verdim bayramda annem beni 16 kilo vermil görünce çok kızdı ne bulduysa yedirdi 2 hafta öncesine kadar 80.3 tüm yani kilo aldım ve tekrar başladım Rabbimin izniyle 60a inene kadar bırakmak yok şimdi 77 yim cumayı iple çekiyorum eqer bayramdan sonra devam etseydim şimdi 60 ları görmüştüm neyse hiçbişey için geç deqil inş. hep beraber vericez kilolarımızı..benim acelem yok azar azar gitsin bi daha gelmesin kilolar.ayda 4 kilo ideal bence,haftada 1 kilo vercen yagdan vercen süper.inşallah canım hepimiz çıtır olacağımız günleri iple çekiyoruz
ne giysek yakışacak vitrinlere artık uzaktan bakmıycaz .
bu arada sende cok guzel kılo vermişsin 13 kilo az buz değil maş
hımmmmmm dur bi düşünüyümmmmmcanım ben 20 eylülde başladım ramazan bayramından hemen sonra yani 2 ay diyetisyene başladım 6 kilo verdimmmm derkennn kurban bayramı geldi ben bayramda 3 günlük bi tatil yaptım 2 buçuk kilosunu geri aldım o esnada moralim bozuldu 20 gün filan yapmadım diyet tekrar başladım 73 buçuğu gördüm cuma itibarıylee
ama bugün çok yedimmm çokkkk keşke yemeseydim diyee o kadar pişmanımki bu kadar yol almışken adetim yakın canım acayip tatlı çekiyodu irmik helvası ve dondurmaya hayır diyemedimmm yedimmm
birazdan lislimle yürüycem belki birazını yakabilirim bu hafta çok bişey beklemiyorum yaniii hadii sende beni geç bu haftaa yarım kiloya razıyım yani o kadar kötü durum:85::85:
:18:
Benim bugün günüm çok güzel geçti hafif şeyler yedim ve kendimi çok mutlu hissediyorum bu hafta 2 kilo versem ne güzel olur belki daha fazla veririm ilk başladıqım zamanlarda daha hızlı gidiyor bu hafta diyete başlayalı 3. haftam cumayı dört gözle bekliyorum:82::82:
sen bu gazla verirsin 2 kilo inş
canım süpersin haftada 2 kilo müthiş bişey sporla mı veriyorsun?Canım ben haziranın 14ünde 90 kilo ile başladım 2 ayda 16 kilo verdim bayramda annem beni 16 kilo vermil görünce çok kızdı ne bulduysa yedirdi 2 hafta öncesine kadar 80.3 tüm yani kilo aldım ve tekrar başladım Rabbimin izniyle 60a inene kadar bırakmak yok şimdi 77 yim cumayı iple çekiyorum eqer bayramdan sonra devam etseydim şimdi 60 ları görmüştüm neyse hiçbişey için geç deqil inş. hep beraber vericez kilolarımızı..var mı bunun sırrı diyetisyene felan gidip vucudundaki yağı,kası felan saptadın mı?
boyun kaç canım merak ettim de?:44::44::44::44:
tamam şimdi 2 yim ama yakında arka sıralara düşeceğim görürsünüz siz.çok motive olmuş gördüm kendimi
ha kuzucuklarım gördükçe gaza gelin ,böyle motive olun iştekıs sudeeee aaaaaaaa durmadan yayınlama ben 1. yim zatennnnn haftada bir görsem yeterrrr
teşekkürlerfoni tebrik edermmmcanımm aslemmmmmm süpersin maşallah senide tebrik ederimmm
foni tebrikler.birlikte başlayalım dedik ama ben hiç veremedim bu hafta inş.
gruba seni de aldık hoşgeldin.bende kilo vermek istiyorum kızlar..bu gruba benide alın..ben 75 kiloyum...nasıl zayıflıycam bilmiyorum...bide bende troit sorunuda var....ama en azından denemek istiyorum..
erginsena....... canım maş. 2 ayda 16 kiloyu nasıl verdin çok güzel ben 6 kilo verdim hemde diyetisyenle
nasıl besleniyosun canım neler yapıyosun anlatırmısınnn hiç duraklama olmadımıı 2 kilo bekliyosun bide bu hafta valla merak ettimm:26::26::26:
kızma ama senin dayanamayıp yiyeceğini biliyodum.ben sıkı bir diyet yapmıyorum.çünkü o zaman hayattan zevk almıyorum .bi bırakıyorum diyeti fossssss geri geliyo kilolar .canımın istediğini azar azar yiyorum bi de çörekotuna devam ediyorum ya 1 kaşık bal tatlı ihtiyacını baya kesiyo.akşam ve sabah az yiyorumda öğlen canımın istediğinden yiyom. bi de aşırı üşengecim pişirmeye üşeniyom öyle olunca da yemiyorum da
:18:
Benim bugün günüm çok güzel geçti hafif şeyler yedim ve kendimi çok mutlu hissediyorum bu hafta 2 kilo versem ne güzel olur belki daha fazla veririm ilk başladıqım zamanlarda daha hızlı gidiyor bu hafta diyete başlayalı 3. haftam cumayı dört gözle bekliyorum:82::82:
sen bu gazla verirsin 2 kilo inş
canım süpersin haftada 2 kilo müthiş bişey sporla mı veriyorsun?var mı bunun sırrı diyetisyene felan gidip vucudundaki yağı,kası felan saptadın mı?
boyun kaç canım merak ettim de?:44::44::44::44:
Günaydın arkadaşlar siteyi yine açtım erkendenarkadaşlar ben karbonhidrat diyeti yapıyorum imkan nisbetinde et yiyorum buda kilo vermemi inanılmaz kolaylaştırıyor ve direk yaqlardan gidiyor ekmek ve hamur işi yiyeceqim zaman kahvaltıda yiyorum ekmek 2 dilim eqer börek türü yiyeceksem küçük bir dilim yiyorum ve akşam 5 ten sonra yemiyorum illa yiyeceksem deqeri 0 yada 1 olan şeylerden yiyorum ve benimde inanamayacaqım kadar kısa sürede gitti kilolar hiç aç kalmıyorum spor olayına gelince yazın 2km yürüyüş yapıyordum haftada 3-4 kez şimdi yapamıyorum belki fitnessa giderim bu arada bolbol su içtim +yeşilçay az daha unutuyordum bu diyetin olmazsa olmazı şeker arkadaşlar tamamen şekeri kestim haftada 1 bir parça çikolata yada küçük bir dilim tatlı yedim hepsi bu
günaydınnnn
ama hiç günüm aydın değil dünün pişmanlığı var halaaamotivasyonummu düştü nee ama toplamalıyım kendimi güne bir yeşil elmayla başladım gidip kahvaltı hazırlayım kızlarıma
bakalım bu hafta yarımda olsa verebilecekmiyim
sudecimmmm....... teş canım arkadaşım doğru söylüyon sömestra kadar ne kadar çok verirsek iyi olur motivasyonun içinde ayrıca teş.iyi varsın
canım günaydın sakın yediklerinden pişman olma dün dünde keldi bugün yeni birgün kaybettiqin hiçbirley yok şimdi kendine içinde yumurta ve ekmek olan güzel bir kahvaltı hazırlıyorsun güne enerjik ve zinde başlıyorsun hadi bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?