70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

7 OCAK 2011 70-79 KİLO ARASINDAKİLER ZAYIFLMA YARIŞMASI LİSTESİ

ezgiilknur................78.4

mektup..................78

erginsena ..............77

zeliha42.................76.9

sudem34................76

shryvz...................75

foni......................74.4

nilimben................73,5

asl35...................73.5

bilge.....................72

anna -maria..........71.9

meloş85...............71.4

ayşebahar............71.1

KIZLAR HER SAYFAYA EKLEYELİMDE BAKTIKÇA GAZA GELELİM

Son düzenleme:

bu kadarmıyızzz hani bende varım diyenler döküldüler birer birer ayy ne kafiyeli konuştumm 73 gördüm yaaa artık gam yemem amaaaaaa yetmezz
nilimbennn aynı kilodaymışız hadi bakalım ilk kim görecek 60 lı rakamları

aslı kaç ayda verdin 8 kiloyu?

aslı kaç ayda verdin 8 kiloyu?

hımmmmmm dur bi düşünüyümmmmm canım ben 20 eylülde başladım ramazan bayramından hemen sonra yani 2 ay diyetisyene başladım 6 kilo verdimmmm derkennn kurban bayramı geldi ben bayramda 3 günlük bi tatil yaptım 2 buçuk kilosunu geri aldım o esnada moralim bozuldu 20 gün filan yapmadım diyet tekrar başladım 73 buçuğu gördüm cuma itibarıylee

ama bugün çok yedimmm çokkkk keşke yemeseydim diyee o kadar pişmanımki bu kadar yol almışken adetim yakın canım acayip tatlı çekiyodu irmik helvası ve dondurmaya hayır diyemedimmm yedimmm

birazdan lislimle yürüycem belki birazını yakabilirim bu hafta çok bişey beklemiyorum yaniii hadii sende beni geç bu haftaa yarım kiloya razıyım yani o kadar kötü durum:85::85:

:18:
ah canım aynen 60 ları bir görsem başka bir şey istemiyorum yaw

inşallah tatlım vereceğiz hep birlikte
Benim bugün günüm çok güzel geçti hafif şeyler yedim ve kendimi çok mutlu hissediyorum bu hafta 2 kilo versem ne güzel olur belki daha fazla veririm ilk başladıqım zamanlarda daha hızlı gidiyor bu hafta diyete başlayalı 3. haftam cumayı dört gözle bekliyorum:82::82:

erginsena....... canım maş. 2 ayda 16 kiloyu nasıl verdin çok güzel ben 6 kilo verdim hemde diyetisyenle
nasıl besleniyosun canım neler yapıyosun anlatırmısınnn hiç duraklama olmadımıı 2 kilo bekliyosun bide bu hafta valla merak ettimm:26::26::26:

kızma ama senin dayanamayıp yiyeceğini biliyodum.ben sıkı bir diyet yapmıyorum.çünkü o zaman hayattan zevk almıyorum.bi bırakıyorum diyeti fossssss geri geliyo kilolar.canımın istediğini azar azar yiyorum bi de çörekotuna devam ediyorum ya 1 kaşık bal tatlı ihtiyacını baya kesiyo.akşam ve sabah az yiyorumda öğlen canımın istediğinden yiyom.bi de aşırı üşengecim pişirmeye üşeniyom öyle olunca da yemiyorum da

aslı motivasyonu yüksek tutucan bi gün abarttın diye bişey olmaz bunlar sana ödül 1 kılo verdın ya ödül olarak değerlendir.
çünkü sen bi gün abartınca ertesi günlerde diyeti bozuyon şurda sömetr a ne kaldı bak sömestr da bol bol yiyecen 4 hafta beraber sabredelım bende bılıyorum sömestr da verdıgım kılolar hooopp geri gelecek:82::82::82: ne kadar çok verırsem o kadar az geri gelir.
canım arkadaşım sana destek olamma lazım benim biz rakibiz ne kadar dikkat edersek rekabet o kadar güzel olur.

tamam şimdi 2 yim ama yakında arka sıralara düşeceğim görürsünüz siz.çok motive olmuş gördüm kendimi

tamam şimdi 2 yim ama yakında arka sıralara düşeceğim görürsünüz siz.çok motive olmuş gördüm kendimi

kıs sudeeee aaaaaaaa durmadan yayınlama ben 1. yim zatennnnn haftada bir görsem yeterrrr
ha kuzucuklarım gördükçe gaza gelin ,böyle motive olun işte
her sayfaya ekleyelım de yeni katılanları da ekleriz hem de gaza geliriz

bende kilo vermek istiyorum kızlar..bu gruba benide alın..ben 75 kiloyum...nasıl zayıflıycam bilmiyorum...bide bende troit sorunuda var....ama en azından denemek istiyorum..

bende kilo vermek istiyorum kızlar..bu gruba benide alın..ben 75 kiloyum...nasıl zayıflıycam bilmiyorum...bide bende troit sorunuda var....ama en azından denemek istiyorum..
gruba seni de aldık hoşgeldin.
ama pes etmek yok,her cuma yılmadan(kılo alsan bıle)bildirim yapılacak.ol du mu tatlım

efsa......................75

14 KİŞİ OLDUK BAKALIM KİMLER BİLDİRİM YAPIP YOLA DEVAM EDECEK

günaydınnnn
ama hiç günüm aydın değil dünün pişmanlığı var halaaa motivasyonummu düştü nee ama toplamalıyım kendimi güne bir yeşil elmayla başladım gidip kahvaltı hazırlayım kızlarıma
bakalım bu hafta yarımda olsa verebilecekmiyim

sudecimmmm....... teş canım arkadaşım doğru söylüyon sömestra kadar ne kadar çok verirsek iyi olur motivasyonun içinde ayrıca teş.iyi varsın

canım günaydın sakın yediklerinden pişman olma dün dünde keldi bugün yeni birgün kaybettiqin hiçbirley yok şimdi kendine içinde yumurta ve ekmek olan güzel bir kahvaltı hazırlıyorsun güne enerjik ve zinde başlıyorsun hadi bakemm

teş.ederim canım kahvaltımı yaptımmm ev işlerine başlıycammm

bu karbonhitrat diyeti değilmi puanlı diyet senin yaptığın bi ara bende düşündüm de meyveye dayanamıyorum ben sen ne zamandır yapıyosun bu diyetle kaç kilo verdin:26::26: menülerini paylaşırsan zahmet olmazsa ben denemek isterim 1 haftaa hiç olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…