Kızlar merhabalar;
65 ti 66ydı... 69 du derkennn.... bugün 71.5 kilo ile aranızdayım :)
Kararım kesin ama daha önceki tecrübelerimden biliyorum her an değişebilir..
Motivasyonumu devamlı kılmak için şu kilo olayını kafamdan ve üzerimden :) atmak için yardımlarınızı bekliyorumm...
bende 70.8 le geldim aranıza biz elvinle beraber yılbaşına kadar 69 tan 65 e düşelim derken
böyle olduk geldik :)))
Yardım edebilcek herkeze muhtacım
Kızlar merhabalar;
Motivasyonumu devamlı kılmak için şu kilo olayını kafamdan ve üzerimden :) atmak için yardımlarınızı bekliyorumm...
Hoşgeldiniz aramıza.kafanıza takmayın kızlar hepberaber veririz inş.bende 70.8 le geldim aranıza biz elvinle beraber yılbaşına kadar 69 tan 65 e düşelim derken
geçmiş olsun canım ,tırnak batması çok zor olur.ilaç tedavisi daha iyi bence.arkadaşlar doktordan geldim şimdi ayak tırnaklarımda batma vardı çekerler diye düşündüm yarın için tahlil istediler sonrada ilaç tedavisiyle eriteceklermiş tırnaqı hiç duymadım böyle bişey bakalım nasıl olacak:94:
(yanlış değilse rahimecim)7 OCAK 2011 70-79 KİLO ARASINDAKİLER ZAYIFLMA YARIŞMASI LİSTESİ
ezgiilknur................78.4
mektup..................78
dilalayka................78
erginsena ..............77
zeliha42.................76.9
sudem34................76
shryvz...................75
efsa......................75
idealist.................74,8
foni......................74.4
nilimben................73,5
asl35...................73.5
htc80..................73,4
bilge.....................72
anna -maria..........71.9
elvin06.................71,5
meloş85...............71.4
ayşebahar............71.1
iden.....................70,8
rahimefunda............65,8
Kızlar merhabalar;
bende 70.8 le geldim aranıza biz elvinle beraber yılbaşına kadar 69 tan 65 e düşelim derken
hoşgeldiniz kızlarrr aramıza akşama doğru şenlenir topiğimiz
siz neler yapıyosunuz zayıflama adına anlatın bakalımeev sahibi olarak sizi bi sorguya çekiyimm bennn
biz kendi imkanlarımızla diyet yapıp cuma bildirim yapıyoruz sonra 1. yi seçiyoruz haydi kolay gelsinnnn
geleceğin çıtırları sizlerde hoş geldiniz,
kızlar ekledim sizide listeye ,cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ve geçen haftaya göre ne kadar vermişsek,almışsak yada verememişsek burda karşılaştırıyoruz.herkesin kendine göre uyguladığı diyet programı var.
bazen hedeflerimiz olmasa da yılmak yok devam diyoruz.bende yılbaşına kadar 70 olmak istiyordum ama ne yazıkkki :26lamadım.hatta o hafta gr bile gitmedi.şimdiki hedefim de 14 şubat sevgililer günene kadar 68 olmak (inşallah)
yalnız değilsiniz yani kızlar bizlerde aynıyız.önemli olan devam edebilmek.bu arada listeden kendinize rakip arkadaş da seçebilirsiniz.tekrar hoş geldiniz hatunlar
hoşbulduk..
Valla biz diyete başlayıp başlayıp bırakıyoruz..
Bugün tam anlamıyla başladım sayılır. Sabah iki ince dilim ekmek peynir yedim. öğlen de az yemeye çalıştım :) şimdilik bunlar..
Cuma bildirimi nasıl oluyor tartılma günü cuma mı
Ebru akının karbonhidrat deqerleri yazarsan çıkar internette canım o listeyi baz alıyoruz günlük alman gereken deqere gelince bu kişiye göre deqişiyor mesela ben 90 kilo ile başladım 70e kadar sınırım vardı ama ben hep daha az tuttum onun içinde hızlı kilo verdim yani kilon kaçsa ona göre ayarlıyorsun kilondan ne kadar az tutarsan okadar çok kilo verirsin 15-20 deqer az olmalı eqer vermen gereken kilon çoksa ama az kilo vereceksen kilondan 10 deqer az olması yeterki inmek istediğin kiloya inincede kilonla eş deqerde tutarsan k.deqerini kilonu korumuş olursun cnm takıldıqın biryer olursa yine sor canım kolay gelsin..
Hoşgeldiniz aramıza.kafanıza takmayın kızlar hepberaber veririz inş.
geçmiş olsun canım ,tırnak batması çok zor olur.ilaç tedavisi daha iyi bence.
canım senin mesajın üzerine araştırdım ve ben bu diyeti yapmaya karar verdim yarın başlıyorum ama et lerle aram hiç iyi değil umarım başarabilirim.ya bunu başaracağım yada hep bu listede ilk lerde olacağım.bana özellikle önere bileceğin bir şey varmı?dikkat etmem gereken şimdi benim kaç ünite almam gerekiyor?benimle birlikte yapmak isteyen olursa çok sevinirim.
yazın yaptıqım k.diyetinin 3 gününü yazayım cnm
kahvaltı
1 yumurta 0k.
peynir 1k.
yarım domates 3 k.
yarım salatalık 2k.
1 dilim kızarmış kepek ekmek 6
şekersiz çay
ara öğün
bol su
yazın hava çok sıcak olduqu için çok su içtim beni tıkadı öğlen bişey yemedim
öğle ile akşam arası
ton balığı 0k.
1 domates 6k.
1 salatalık 4k.
su
akşam
dondurma 10k.
toplam 32 karbonhidrat
ikinci menü
kahvaltı
1 yumurta 0k.
sucuk ızgara 1k.
1/4 domates 2k.
yarım salatalık 2k.
peynir 1k.
şekersiz çay 0k.
öğlen
ton balıqı 0k.
light gazoz 0k.
akşam
yarım kase mercimek çorbası 9k.
1 tane karnıyarık 6k.
3 kaşık yoqurt 4k.
su
yarım alpella çikolata 23k.(kaçamak yapmışım)
toplam 48k.
3. menü
kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek 8k.
peynir 1k.
su
öğleden sonra
yarım salatalık 3k.(büyüktü)
yarım domates 3k.
ızgara sucuk 1k.
ara
ufak peynirli sandviç 15k(çok küçüktü)
çay şekersiz 0k.
akşam
tavuk but fırında 0k.
1 tane çiğ köfte 10k.
1 yaprak yeşillik 1k.
ayran 5k. su
toplam 47k.
4.menü
kahvaltı
1 dilim yağ sürülmüş ekmek 6k.
1 dilim peynir sürülmüş ekmek 6k.
yeşilçay 0k.
su
öğlen
ızgara köfte 1 k.
1 domates 6k.
1 biber 3k.
ayran 4k.
su
akşam
et yemeği 1 k.
su
çay
toplam 27k.
listem böyle canım ..
bu yazdığın ölçülerde mutfakta tadına baktığım ölçüler;3 kaşık yoğurdu ;yoğurdu kaseme doldururken yamiş oluyorum.bebeğim 7 aylık maşallah çok güzel gece gündüz emiyor.bende bir fil gibi acıkıyorum...
Canım hiçmi et yemiyorsun et balık tavuk hiçbirimi o zaman işin baya zor bu diyeti yapman doqru deqil yumurta ve et ürünleriyle yaqları eritiyoruz k. diyetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?