70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiniz kızlarrr aramıza akşama doğru şenlenir topiğimiz

siz neler yapıyosunuz zayıflama adına anlatın bakalım eev sahibi olarak sizi bi sorguya çekiyimm bennn

biz kendi imkanlarımızla diyet yapıp cuma bildirim yapıyoruz sonra 1. yi seçiyoruz haydi kolay gelsinnnn

bende 70.8 le geldim aranıza biz elvinle beraber yılbaşına kadar 69 tan 65 e düşelim derken
böyle olduk geldik :)))

Yardım edebilcek herkeze muhtacım

hoşgeldnizin kızlar üzülmeyin burda kilolar tıkır tıkır gidiyor hep beraber vericez inş.

arkadaşlar doktordan geldim şimdi ayak tırnaklarımda batma vardı çekerler diye düşündüm yarın için tahlil istediler sonrada ilaç tedavisiyle eriteceklermiş tırnaqı hiç duymadım böyle bişey bakalım nasıl olacak:94:

selamlar herkese nasılsınız bakalım

bugünkü menüm

Sabah:
2 dilim dil peyniri 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin bir kaşık reçel
ara:
1 adet eti form limonlu bisküvinin yarısı
öğle:
haşlanmış brüksel lahanası ve domates salatası.
ara:
3 adet kuru kayısı
akşam:
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği ve yoğurt

1 saat yürüyüş, 3.5 lt. su, 3 bardak yeşilçay

bende 70.8 le geldim aranıza biz elvinle beraber yılbaşına kadar 69 tan 65 e düşelim derken

Hoşgeldiniz aramıza.kafanıza takmayın kızlar hepberaber veririz inş.

geçmiş olsun canım ,tırnak batması çok zor olur.ilaç tedavisi daha iyi bence.

(yanlış değilse rahimecim)

geleceğin çıtırları sizlerde hoş geldiniz,

kızlar ekledim sizide listeye ,cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ve geçen haftaya göre ne kadar vermişsek,almışsak yada verememişsek burda karşılaştırıyoruz.herkesin kendine göre uyguladığı diyet programı var.
bazen hedeflerimiz olmasa da yılmak yok devam diyoruz.bende yılbaşına kadar 70 olmak istiyordum ama ne yazıkkki :26lamadım.hatta o hafta gr bile gitmedi.şimdiki hedefim de 14 şubat sevgililer günene kadar 68 olmak (inşallah)

yalnız değilsiniz yani kızlar bizlerde aynıyız.önemli olan devam edebilmek.bu arada listeden kendinize rakip arkadaş da seçebilirsiniz.tekrar hoş geldiniz hatunlar

hoşbulduk..

Valla biz diyete başlayıp başlayıp bırakıyoruz..

Bugün tam anlamıyla başladım sayılır. Sabah iki ince dilim ekmek peynir yedim. Öğlen de az yemeye çalıştım :) Şimdilik bunlar..
Cuma bildirimi nasıl oluyor tartılma günü cuma mı

Canım teekkürler... Akşam biraz egzersiz yapmaya çalışıcam inşallah yapabilriim.

Rakibim iden olsun :)...

evet canım cuma tartılıp buraya yazıyorsunuz önceki kilonuzla karşılaştırıyoruz.

Kızlar az önce birşey okudum bu kalori yakma konusunda ki ben bunu yaparım
1 dakikakalık öpüşme 104 kalori yakıyormuş

Tamam oldu valla bundan kolayı ne var 1saat*104=6240 kalori offfffffff
spor falan yapmaya gerek kalmadı

ŞAKA BİR TARAFADA İLGİNÇ DEĞİLMİ?

Son düzenleme:

canım senin mesajın üzerine araştırdım ve ben bu diyeti yapmaya karar verdim yarın başlıyorum ama et lerle aram hiç iyi değil umarım başarabilirim.ya bunu başaracağım yada hep bu listede ilk lerde olacağım.bana özellikle önere bileceğin bir şey varmı?dikkat etmem gereken şimdi benim kaç ünite almam gerekiyor?benimle birlikte yapmak isteyen olursa çok sevinirim.

amanınnn ben geldim kızlarr yenidenn abimi nişanladıkta 5 gündür ev curcunaydı ne diyet ne spor kaldı bi odam bile yoktuu amaaa yarından itibaren tam gaz devam edicem umarım çok kilo almamışımdırr yaa :26::26:

yılbaşında yediğim aburcuburlar hala devam ediyor..
pasta börek gidiyorum..
bebekte emiyor diye...
Allah bana akıl versin emi..

71.1 kg idim... az önce baktım 71.7 kg olmuşum..

böyle gidersem 97 de olurum ben...Çok kızdım kendime çok!!

selam kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
twıst yaptım 25 dakıka felan.bayagı da mekık cektım ohhhhh gitsin kilolar

Günaydın arkadaşlar birazdan hastaneye tahlil vermeye gidicemm açım aççç:84::84:

Hoşgeldiniz aramıza.kafanıza takmayın kızlar hepberaber veririz inş.

geçmiş olsun canım ,tırnak batması çok zor olur.ilaç tedavisi daha iyi bence.

İnşallah iyi gelir cnm gidip bir tahlil vereyim sonrada güzel bir kavaltı yapıyım

Canım hiçmi et yemiyorsun et balık tavuk hiçbirimi o zaman işin baya zor bu diyeti yapman doqru deqil yumurta ve et ürünleriyle yaqları eritiyoruz k. diyetinde

bu yazdığın ölçülerde mutfakta tadına baktığım ölçüler;3 kaşık yoğurdu ;yoğurdu kaseme doldururken yamiş oluyorum.bebeğim 7 aylık maşallah çok güzel gece gündüz emiyor.bende bir fil gibi acıkıyorum...

Canım hiçmi et yemiyorsun et balık tavuk hiçbirimi o zaman işin baya zor bu diyeti yapman doqru deqil yumurta ve et ürünleriyle yaqları eritiyoruz k. diyetinde [/QUOTE]

yok et yiyorum ama belki haftada 1 öğün sevmiyorum yani. süt ürünlerini çok seviyorum.ama benim çok kilo fazlam var verebilirmiyim acaba? artık bu kilolar kabusum oldu. kendime güvenim kalmadı. rejim yapmayı başaramıyorum ben.artık başlayıp yarım bırakmaktan bıktım.

Tam olarak anlayamadım canım yani sen bnm bu verdiğim menüleri bebeqine yoqurt hazırlarkenmi yiyorsun yani ana öğünlerin dışında olan menünmü böyle senin

Canım hiçmi et yemiyorsun et balık tavuk hiçbirimi o zaman işin baya zor bu diyeti yapman doqru deqil yumurta ve et ürünleriyle yaqları eritiyoruz k. diyetinde

yok et yiyorum ama belki haftada 1 öğün sevmiyorum yani. süt ürünlerini çok seviyorum.ama benim çok kilo fazlam var verebilirmiyim acaba? artık bu kilolar kabusum oldu. kendime güvenim kalmadı. rejim yapmayı başaramıyorum ben.artık başlayıp yarım bırakmaktan bıktım.[/QUOTE]

Canım madem et yiyemiyorsun o zaman bu diyeti boşuna yapma bu diyet sana göre deqil çünkü k.diyetinin olmazsa olmazı et ürünleridir o zaman sen sebze aqırlıklı bir diyet menüsü hazırla burdada bu konuda sana yardımcı olacak arkadaşlar vardır ama bnm konumun dışında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…