70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolun kızlar...benim midemde çok genişledi galiba..çok acıkırsanız ne yiyorsunuz..midemiz en çok ne yersek tokluk hissi kazanır..ben hep gece yiyorum bakalım başarabilecekmiyim..birde yediklerimizi yazma fikri aklıma mantıklı geldi..defter ne kadar temiz kalırsa okadar mutlu olabailiriz..bende yazcam...

akşam yemeğim 1 kase tarhana 1 kase sebze çorbası salataaaa 2 kaş yoğurt

dün kaçırdım ama lesliyle yürüyüşü aksatmadım inş tartıya yansımaz

lesliyle yürüdüktan sonra 60 70 mekik çekiyorum karnım bayağı düzleştiii hemde 10 gün olmadı dur şınavda ekleyim bariiii mademki faydası oluyomuşşş

ekledim htc seni de canım bende seni sormuştum nerde benim rakibem diye 100gr la öndesin
ben veremedim bu hafta
canım hoşgeldin
idealist tekrar armıza katılmak istiyormuş cuma bildiirim yapmamıstı eklersın gözden kaçırmıssın
bıde alttaki arkadaş

Arkadaşlar benide listeye eklermisiniz?

30 dakıka bisiklet sürdüm 102 kalori yakmışım.
portakalımla greyfurtumu da sıktım ohhhhh msi gibi içtim

Canım ilk başladıqım zamanlarda tam anlamıyla uygulamaya gayret gösterdim ama illaki arada kaçamaklarım oldu ama genelde uyguladım diyetisyene gitmedim canım k.diyeti fazlasıyla yeterli geldi bana herşeyden önce her istediğin zaman bişeyler yeme hakkı veriyor sana bence bu çok önemli hep kendim ayarladım menülerimi ve tabiki sitedeki arkadaşlardan çok şey öğrendim onlara özellikle Seline çok şey borçluyum havuç bal olayına gelince 2 haftadır ekledim menüme ama kilo vermemde gerileme olmadı meyvede yiyorum k.diyetinde sınırlı yenmesi gerekiyor meyvelerin ve bnm için çok önemli unsurlar vardı diyete başladıqımda mesela defter tuttum ne yediysem k.deqerleriyle birlikte yazdım gün bittiğinde kaç karbon yediqimi hesapladım ve hergün tartıldım günlük verdiğim 200-300qr. bile beni inanılmaz motive etti günlük kilomuda defterime yazdım bunlar kilo verirken bende çok güzel etki yaptı kilo vermem 3 gün falan duraklardı fazlası olmazdı günlük mutlaka gr.da olsa kilo verirdim ve bunu görmek çok güzeldi spor yapmadım ama bir ara yürüyüş yaptım bu diyeti yapmaktan büyük keyif alıyorum çünkü aç kalmıyorum mutlaka denemelisin cnm..

ay ben yanlış anlamışım o zaman tatlım pardon:44:

ikinci ismim funda benim de nerden biliyorsun dicektim

Bilirim benn

çok güzel sonuç almışsın tebriklerrrr.... peki karbon. değerlerini hangi siteden aldın ben birara düşündüm bu diyetide her sitede değerler farklıydı bide kimisi günlük 40 kimisi 25 i geçmiyceksin diyodu kafam karıştı bıraktım aslında hiç olmazsa 10 gün denemek isterim

selam;listeni yazarsan sevinirim.uyguladığım bir proğram yok..bana uyarsa denemek isterim...

yazın yaptıqım k.diyetinin 3 gününü yazayım cnm

kahvaltı
1 yumurta 0k.
peynir 1k.
yarım domates 3 k.
yarım salatalık 2k.
1 dilim kızarmış kepek ekmek 6
şekersiz çay

ara öğün
bol su

yazın hava çok sıcak olduqu için çok su içtim beni tıkadı öğlen bişey yemedim

öğle ile akşam arası
ton balığı 0k.
1 domates 6k.
1 salatalık 4k.
su

akşam
dondurma 10k.
toplam 32 karbonhidrat

ikinci menü
kahvaltı
1 yumurta 0k.
sucuk ızgara 1k.
1/4 domates 2k.
yarım salatalık 2k.
peynir 1k.
şekersiz çay 0k.

öğlen
ton balıqı 0k.
light gazoz 0k.

akşam
yarım kase mercimek çorbası 9k.
1 tane karnıyarık 6k.
3 kaşık yoqurt 4k.
su

yarım alpella çikolata 23k.(kaçamak yapmışım)
toplam 48k.

3. menü
kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek 8k.
peynir 1k.
su

öğleden sonra
yarım salatalık 3k.(büyüktü)
yarım domates 3k.
ızgara sucuk 1k.

ara
ufak peynirli sandviç 15k(çok küçüktü)
çay şekersiz 0k.

akşam
tavuk but fırında 0k.
1 tane çiğ köfte 10k.
1 yaprak yeşillik 1k.
ayran 5k. su

toplam 47k.

4.menü
kahvaltı
1 dilim yağ sürülmüş ekmek 6k.
1 dilim peynir sürülmüş ekmek 6k.
yeşilçay 0k.
su

öğlen
ızgara köfte 1 k.
1 domates 6k.
1 biber 3k.
ayran 4k.
su

akşam
et yemeği 1 k.
su
çay

toplam 27k.
listem böyle canım ..

Ebru akının karbonhidrat deqerleri yazarsan çıkar internette canım o listeyi baz alıyoruz günlük alman gereken deqere gelince bu kişiye göre deqişiyor mesela ben 90 kilo ile başladım 70e kadar sınırım vardı ama ben hep daha az tuttum onun içinde hızlı kilo verdim yani kilon kaçsa ona göre ayarlıyorsun kilondan ne kadar az tutarsan okadar çok kilo verirsin 15-20 deqer az olmalı eqer vermen gereken kilon çoksa ama az kilo vereceksen kilondan 10 deqer az olması yeterki inmek istediğin kiloya inincede kilonla eş deqerde tutarsan k.deqerini kilonu korumuş olursun cnm takıldıqın biryer olursa yine sor canım kolay gelsin..

sağol canım ben bi düşünüyüm bu diyeti bana uyar aslında gerçi etle aram yok ama peynir yumurta severim

kızlar aranızda çörek otunu kullanan vardı galiba....bende yağını aldım aç ken 4 damla suya karıştırıp içiyorum...7 gün oldu hala kilo vermedim..bu şekilde deneyen varmı içinizde?

kızlar aranızda çörek otunu kullanan vardı galiba....bende yağını aldım aç ken 4 damla suya karıştırıp içiyorum...7 gün oldu hala kilo vermedim..bu şekilde deneyen varmı içinizde?
canım ben 16 gün çörekotunu ezip balla karıstırıp yedım amacım zayıflamak degıl uyku problemi ve hafıza için kür uyguladım

slmmm kk nın çıtır hatunları nasılsınız bakalımm nasıl gidiyo diyetler
ay çıtır olmaya adayım mart ayına kadar bende çıtır olucam

günaydın arkadaşlar ...

günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınız diyet güzelleri kalkın artık

ben kahvaltımı ettim 2 dil. ekmek peynir zeytin çayy

yeşilçayımı içiyorum şimdii sonra lesliyle yürüycemmm

erginsenaa...... canım ben bu diyeti ayın 21 de diyetisyen kontrolüm var ondan sonra denemeye karar verdim belkide sömestir tatilinden sonrada olabilir ama 10 günde olsa deniycemm o zaman yardımcı olursan sevinirim

Canım ne zaman istersen elimden geleln yardımı yapmaya hazırım ama şunu söyliyim cumadan beri 1.800qr. daha gitmiş

Kızlar merhabalar;

65 ti 66ydı... 69 du derkennn.... bugün 71.5 kilo ile aranızdayım :)

Kararım kesin ama daha önceki tecrübelerimden biliyorum her an değişebilir..

Motivasyonumu devamlı kılmak için şu kilo olayını kafamdan ve üzerimden :) atmak için yardımlarınızı bekliyorumm...

bende 70.8 le geldim aranıza biz elvinle beraber yılbaşına kadar 69 tan 65 e düşelim derken
böyle olduk geldik :)))

Yardım edebilcek herkeze muhtacım

bende 70.8 le geldim aranıza biz elvinle beraber yılbaşına kadar 69 tan 65 e düşelim derken
böyle olduk geldik :)))

Yardım edebilcek herkeze muhtacım

Hakikaten yaaa... Biz yeniyıla 65 le girecektik ama kısmet işte... :) Kilolarımızın da yeni yıldan nasibi varmış..

Kimse yok mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…