Canım ben 14 haziranda başladım 90 kiloyla 2 ayda 74e indim 16 kilo verdim bayramda köye gittim annem beni görünce öok fazla kilo verdiğimi düşünüp ne bulduysa yedirdi 2 hafta öncesine kadar 80.3tüm tekrar başladım çuan 77 yim meyveyi şöyle ye canım öqle yemeğinden 15 dakika önce ye metobolizmayı hızlandırıyor 15 dakikada sindirime geçiyor 15 dakika sonra yemek yersen hazır metobolizma hızlıyken yediklerinde aynı hızla öqütülür günde 1 meyve zarar vermez cnm olur yazayım menümüteş.ederim canım kahvaltımı yaptımmm ev işlerine başlıycammm
bu karbonhitrat diyeti değilmi puanlı diyet senin yaptığın bi ara bende düşündüm de meyveye dayanamıyorum ben sen ne zamandır yapıyosun bu diyetle kaç kilo verdin:26::26: menülerini paylaşırsan zahmet olmazsa ben denemek isterim 1 haftaa hiç olmazsa
Canım ben 14 haziranda başladım 90 kiloyla 2 ayda 74e indim 16 kilo verdim bayramda köye gittim annem beni görünce öok fazla kilo verdiğimi düşünüp ne bulduysa yedirdi 2 hafta öncesine kadar 80.3tüm tekrar başladım çuan 77 yim meyveyi şöyle ye canım öqle yemeğinden 15 dakika önce ye metobolizmayı hızlandırıyor 15 dakikada sindirime geçiyor 15 dakika sonra yemek yersen hazır metobolizma hızlıyken yediklerinde aynı hızla öqütülür günde 1 meyve zarar vermez cnm olur yazayım menümü
kahvaltı
2 bardak su
2 dilim uno light ekmek
beyaz peynir
kaşar peyniri
yumurta
domates/salatalık
1 çay kaşıqı bal
yeşilçay
ara
1 bardak süt yada 1 havuç
öqlen
1 kase çorba
ızgara köfte
biraz salata
ayran
ara
ton balıqı
light gazoz
akşam
yarım kase çorba
sebze yemeqi yada ızgara tavuk
yeşilçay
3 litre su
canım bu menüylemi verdin 2 ayda 16 kiloyuuu eğer öyleyse çok güzel bende yapabilirim benim elimde diyetisyenin verdiği bi liste var ama beni pek tatmin etmiyo ekmeği çok veriyo belki yavaş ve kalıcı olur ama ben hemen sonuç görmek istiyorum
aa funda gelmiş nasılsın fıstıqımmmm
Canım yok seni kastetmedim rahimefunda diye bir arkadaş kkya yeni üye nicki gördüm sonra çıkmış yanlışlıkla ona demiştim fatmacımcanım beni mi kastettin acaba adım fatma ama funda değil
merhaba kızlar,
nasılsınız bakalım,SUDEM34 sana ne kadar teşekkür etsem azdır canım benim
eline koluna ,yüreğine sağlık canım çok teşekkür ederim.:
BİRİNCİ OLAN ARKADAŞIMIZIDA KUTLUYORUM.YENİ BİR HAFTAYA DAHA BAŞLADIK BAKALIM KIZLAR
BU HAFTA NELER OLACAK?ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLARIMIZ VAR, HOŞ GELDİNİZ
teşekkür ederim canım
HTC80 GÖREMEDİM KIZLAR GİRMEMİŞ BU HAFTA(RAKİBEM OLUR DA :))) ,LİSTEYE EKLEYİPTE KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN YADA YAPAMAAN BİRÇOK ARKADAŞIMIZ VAR.
YILBAŞINA HEDEFİM 70 KG OLARAK GİRMEKTİ AMA OLMADI :2:ŞİMDİKİ HEDEFİM ŞUBAT BAŞI 70 KG OLMAK BAKALIM NE OLCAK ?KIZLAR SİZİNDE BENİM GİBİ HEDEF KG NUZ VARSA BURDA YAZALIM ZAMANI GELİNCE KARŞILAŞTIRALIM OLURMU DERSİNİZ?
merhaba kızlar,
nasılsınız bakalım,SUDEM34 sana ne kadar teşekkür etsem azdır canım benim
eline koluna ,yüreğine sağlık canım çok teşekkür ederim.:
BİRİNCİ OLAN ARKADAŞIMIZIDA KUTLUYORUM.YENİ BİR HAFTAYA DAHA BAŞLADIK BAKALIM KIZLAR
BU HAFTA NELER OLACAK?ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLARIMIZ VAR, HOŞ GELDİNİZ
HTC80 GÖREMEDİM KIZLAR GİRMEMİŞ BU HAFTA(RAKİBEM OLUR DA :))) ,LİSTEYE EKLEYİPTE KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN YADA YAPAMAAN BİRÇOK ARKADAŞIMIZ VAR.
YILBAŞINA HEDEFİM 70 KG OLARAK GİRMEKTİ AMA OLMADI :2:ŞİMDİKİ HEDEFİM ŞUBAT BAŞI 70 KG OLMAK BAKALIM NE OLCAK ?KIZLAR SİZİNDE BENİM GİBİ HEDEF KG NUZ VARSA BURDA YAZALIM ZAMANI GELİNCE KARŞILAŞTIRALIM OLURMU DERSİNİZ?
hayatım istersen sana güne gün ne yediklerimi bile yazarım çünkü ajanda tuttum günlük ne yediysem yazdım hiç aç kalmadan kilo vermenin keyfini çıkarıyor insan
Canım yok seni kastetmedim rahimefunda diye bir arkadaş kkya yeni üye nicki gördüm sonra çıkmış yanlışlıkla ona demiştim fatmacım
7 OCAK 2011 70-79 KİLO ARASINDAKİLER ZAYIFLMA YARIŞMASI LİSTESİ
ezgiilknur................78.4
mektup..................78
dilalayka................78
erginsena ..............77
zeliha42.................76.9
sudem34................76
shryvz...................75
efsa......................75
foni......................74.4
nilimben................73.5
asl35...................73.5
htc80..................73,4
bilge.....................72
anna -maria..........71.9
meloş85...............71.4
ayşebahar............71.1
hoş geldin nilimmmm kaptannn... kilomuzda aynı tesadüfki hedefimizde aynıymışşş bende karne gününe kadar 70 hedefliyorum hadi hayırlısı dün çok kötü geçti benim ama bugün toparlıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?