70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben 14 haziranda başladım 90 kiloyla 2 ayda 74e indim 16 kilo verdim bayramda köye gittim annem beni görünce öok fazla kilo verdiğimi düşünüp ne bulduysa yedirdi 2 hafta öncesine kadar 80.3tüm tekrar başladım çuan 77 yim meyveyi şöyle ye canım öqle yemeğinden 15 dakika önce ye metobolizmayı hızlandırıyor 15 dakikada sindirime geçiyor 15 dakika sonra yemek yersen hazır metobolizma hızlıyken yediklerinde aynı hızla öqütülür günde 1 meyve zarar vermez cnm olur yazayım menümü
kahvaltı
2 bardak su
2 dilim uno light ekmek
beyaz peynir
kaşar peyniri
yumurta
domates/salatalık
1 çay kaşıqı bal
yeşilçay

ara
1 bardak süt yada 1 havuç

öqlen
1 kase çorba
ızgara köfte
biraz salata
ayran

ara
ton balıqı
light gazoz

akşam
yarım kase çorba
sebze yemeqi yada ızgara tavuk
yeşilçay

3 litre su

herkese günaydın 5 te yatıp 11 de kalktım uykum varrrrrrr

herkese günaydın kızlar

iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle inşallah kilo kayıplı bir hafta olur hepiniz için

bugünkü menüm

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, ekmek yerine dün annemin yaptığı kabaklı börekten yedim bir küçük dilim
Öğle: Bol yeşil salata.
1 meyve
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak. yoğurt bir kase

3,5 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 saat yürüyüş

canım bu menüylemi verdin 2 ayda 16 kiloyuuu eğer öyleyse çok güzel bende yapabilirim benim elimde diyetisyenin verdiği bi liste var ama beni pek tatmin etmiyo ekmeği çok veriyo belki yavaş ve kalıcı olur ama ben hemen sonuç görmek istiyorum

hayatım istersen sana güne gün ne yediklerimi bile yazarım çünkü ajanda tuttum günlük ne yediysem yazdım hiç aç kalmadan kilo vermenin keyfini çıkarıyor insan

merhaba kızlar,
nasılsınız bakalım,SUDEM34 sana ne kadar teşekkür etsem azdır canım benim
eline koluna ,yüreğine sağlık canım çok teşekkür ederim.:

BİRİNCİ OLAN ARKADAŞIMIZIDA KUTLUYORUM.YENİ BİR HAFTAYA DAHA BAŞLADIK BAKALIM KIZLAR
BU HAFTA NELER OLACAK?ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLARIMIZ VAR, HOŞ GELDİNİZ

HTC80 GÖREMEDİM KIZLAR GİRMEMİŞ BU HAFTA(RAKİBEM OLUR DA :))) ,LİSTEYE EKLEYİPTE KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN YADA YAPAMAAN BİRÇOK ARKADAŞIMIZ VAR.

YILBAŞINA HEDEFİM 70 KG OLARAK GİRMEKTİ AMA OLMADI :2:ŞİMDİKİ HEDEFİM ŞUBAT BAŞI 70 KG OLMAK BAKALIM NE OLCAK ?KIZLAR SİZİNDE BENİM GİBİ HEDEF KG NUZ VARSA BURDA YAZALIM ZAMANI GELİNCE KARŞILAŞTIRALIM OLURMU DERSİNİZ?

canım beni mi kastettin acaba adım fatma ama funda değil
Canım yok seni kastetmedim rahimefunda diye bir arkadaş kkya yeni üye nicki gördüm sonra çıkmış yanlışlıkla ona demiştim fatmacım

7 OCAK 2011 70-79 KİLO ARASINDAKİLER ZAYIFLMA YARIŞMASI LİSTESİ

ezgiilknur................78.4

mektup..................78

dilalayka................78

erginsena ..............77

zeliha42.................76.9

sudem34................76

shryvz...................75

efsa......................75

foni......................74.4

nilimben................73,5

asl35...................73.5

bilge.....................72

anna -maria..........71.9

meloş85...............71.4

ayşebahar............71.1

kızlar adım ölçer diye bir alet varmış ne kadar adım yürüdüğünüzü ve kaç kalori yakıldığını gösteriyormuş.kullanan arkadaşlar varmı aramızda biraz bilgi verse

hoş geldin nilimmmm kaptannn... kilomuzda aynı tesadüfki hedefimizde aynıymışşş bende karne gününe kadar 70 hedefliyorum hadi hayırlısı dün çok kötü geçti benim ama bugün toparlıyorumm

hayatım istersen sana güne gün ne yediklerimi bile yazarım çünkü ajanda tuttum günlük ne yediysem yazdım hiç aç kalmadan kilo vermenin keyfini çıkarıyor insan

canım benim sağol yazabilirsen çok sevinirim zaten ilk hedefime 5 kilom kaldı şöyle 1 ayda kurtulsam ne güzel olur bıktım artık o yüzden tecrübeye ihtiyacım var diyetisyen 1800 kalorilik liste verdi ama ben o listeyle daha önce veremedim söylediğim halde (bu başka diyetisyen bu arada)yinede 1 ay dene dedi

seninki tamda karbonhitrat değil anladığım kadarıyle bal havuç filanda var acaba kendinmi ayarlıyosun menülerini diyetisyenemi gidiyosun

bide spor yaptınmı şimdiden teşş.

Selam kızlar. Çoook özür dilerim.Geçen hafta kilo bildirimi yapamadım. Tatile çıktım perşembe günü ve tartılamadım. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim. Tatilde bozdum diyeti ama döner dönmez kaldığım yerden başladım. Beni de listeye tekrar ekleyin lütfen. 73.4 olarak.

slm herkese yeni girebildim malum işteydim.bu gün iyi sayılır.okulda dayanamayıp acıkıp bi puaça yedim ama ekmek yemedim inş dengeler bu arada sanırım 74 olmak üzereyim.malum tartım dijital değil.inş veririm bu hafta hadi bakalım kızlar başarıcaz hepberaber.

ekledim htc seni de canım bende seni sormuştum nerde benim rakibem diye 100gr la öndesin
ben veremedim bu hafta

hoş geldin nilimmmm kaptannn... kilomuzda aynı tesadüfki hedefimizde aynıymışşş bende karne gününe kadar 70 hedefliyorum hadi hayırlısı dün çok kötü geçti benim ama bugün toparlıyorumm

canım hoşbuldum ,üzülme hayatım bugün telafisini etmişsin o onu dengeler sen sıkma canını
sadece bundan sonraki günlerde daha dikkatli olmak lazım,hedeflerimiz aynıymış kız varmısın senle de
rakip olalım takipçinim hadi bakalım ben şimdi 45 dk yürüyüş yapacam cumaya kadar neler olacak bakalım
ASLA MORAL BOZMAK YOK ,ÖLEDE BÖLEDE OLACAK BU İŞ .EVET BİZDE İNSANIZ NE YANİ DİYETDEYİZ DİYEDE O KADAR SIKMAYALIM CANIM UCUNDAN AZCIK :))))

Kızlar diyet haberleri bölümünde
100mekik+100şınav +1 saat yürüyüş ile bir arkadaşımız
15 günde 4 kilo vermiş nasıl sizce bunu damı denesek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…