hoşgeldin canımArtık bende aranızdayımmm....
karşıma çıkarın rakibimi!
hırs yapmam lazım olmuyor böyle
bu kiloları alt etmeliyim!
doğumdan kalan kilolarımı vermem lazım artık
ve vermeyi istediğim en az 15 kg var...
acai berry zayıflama hapı kullanıyorum 2 haftadır ve
2 kg verdim.. ancak hiç yürüyüş vs yapmadım
en yakın zamanda yürüyüşe de başlıyorum inşallah
78 kiloyumm maleseff galiba aranızda da en kilolu benim
ya napsam avatarımı siz baktıkça yesenizbende zayıflamaya devam mı etsem karar veremedım sıze bı ıyılık mı yapsam yoksa bı kötülük mü
birinci olcan demi sen seni seni:82::82::82::82:
ya sıkma canını sen ben egınsena hepimiz aynı dönemdeyız halıyle kılo vermemiş olmamız normalhata vucuttaki ödemden dolayı fazla bile çıkabiliriz .kuzum sıkma canını.
bu arada maşşalahın vareskisi gibi değilsin baya sıkı yapıyon bu diyeti.
ben dayanamıyorum dolma geliyo önüme yiyom vallaevde de dayanamıyorum portakal sıkıp duruyom
canım kusura bakma seninle ilgilenemdim yazacakalrım uzun onun için vakit ayırmam lazım inş. yarın sabah özeline istediklerini yazarım beklettiğim için özür dilerim canım
önemli değil uygun olunca yazabilirsen sevinirim.
anlayışın için teşekkürler canımm
birinci olcan demi sen seni seni:82::82::82::82:
evet inşallah ama çoooooooook zor zaten ne kadar çok yiyordusam açlıktan migrenim tuttu.bu illet hastalıkta aç olsan tutuyo uyumasan tutuyo beni hayatımdan bezdiriyo.
canım bendede migren var aqrı hafif hafif tetiklediqi zaman vakit kaybetmeden 1 bardak biberiye çayı içersen ilaç içmeden ataqı atlatıyorsun ege üniversitesinde bir doktor yıllardır miqren hastasıymış uygulamadıqı tedavş kalmamış ama miqrenden kurtulamamış bir lokman hekimin önerisiyele günde 5 fincan biberiye çayı içerek 24 günde miqrenden tamamen kurtulmuş iksiri gibi bişey yanii ama eqer ilaç içmeye devam edersen mutlaka içtiqin aqrı kesicinin yanında aspirin içmelisin canım bunu bana doktorum söyledi hakikaten sadece aqrı kesici içtiqimde migreni atlatamıyorum ama aspirinle birlikte içtiqimde yarım saate kalamdan ataqı atlatıyorum bilgine canım
ben bir türlü fırsat bulup sizlerle konuşamıyorum afedersiniz günüm çok yoğun geçiyor çocukların ikisi hasta okuldu ,ev işiydi kendime bile zaman ayıramıyorum. ama diyetim gayet iyi gidiyor. ben geçen pazartesi başlamıştım 65.8 dim bir haftada 64.1 oldum
aferinnnnn canım arkadaşım bravoo sana kutlarım senii
Artık bende aranızdayımmm....
karşıma çıkarın rakibimi!
hırs yapmam lazım olmuyor böyle
bu kiloları alt etmeliyim!
doğumdan kalan kilolarımı vermem lazım artık
ve vermeyi istediğim en az 15 kg var...
acai berry zayıflama hapı kullanıyorum 2 haftadır ve
2 kg verdim.. ancak hiç yürüyüş vs yapmadım
en yakın zamanda yürüyüşe de başlıyorum inşallah
78 kiloyumm maleseff galiba aranızda da en kilolu benim
hoşgeldin canım aramıza bu yarışta sana kolaylıklar diliyorum en geç yarın yeni liste açıklanır rakibini seçersin başarılar
tüm kızlara başarılar diliyorum. ben yarın sabah tartılıcam. liste için haftaya cuma kg bilgisi verebilirim istenirseezgiilknur:78,4
mektup:78
dalayka:78
cleopatra:78
erginsena:77
zeliha42:76,9
sudem34:76
nenenenene:76(kız bu nasıl nik inşallah doğru yazmışımdır)
shryvz:75
efsa:75
gül78:74
idealist:74,8
foni:74,4
nilimben:73,5
asl35:73,5
htc80:73,4
mountainmist:72,3
bilge:72
anna-maria:71,9
elvin06:71,5
meloş85:71,4
ayşebahar:71,1
iden:70,8
rahimefunda:65,8listemizin son halidir kızlar bakalım yarın birincimiz kim olacak
yeni gelen arkadaşlarımız var hoş geldiniz kızlar
rahimecim yarın bir kere daha tartıl canım
Yanlışım varsa düzeltelim kızlar
kızlar kilom 77.1 yani 900 gr vermişim.ama tüm grup malum dönemde heralde.neyse biz bir grubuz demi herşeyimiz birlikte olsun.oh nihayet şu78 den kurtuldum.
Kahvaltımı yapıyorum
2 dilim diyet ekmeğiyle yağsız hazırlanmış kaşarlı tost
1 salatalık ve 1 fincan şekersiz yeşil çay...
1Litre su şişesinide yanıma aldım buqün bitircem inşallah
Diyet için başlangıç kahvaltım nasıl arkadaşlar?:26:
kg veren arkadaşımıza maşallah. hepimiz zamanla azar azar da olsa sonuç alıyoruz. önemli olan bu çok sevindim arkadaşımoh maşallah sana
darısı başıma canım bende şu 78den bi kurtulsamm
bana sorarsan gayet başarılı ama tost yerine ekmegi kızartıp minicik bir parça tereyagı ile tatlandırabilir, haşlanmıi yumurta ve peynir ile de zengin bir mönü olabilirdi. ben kahvaltıda kendimi şımartıyorum biraz. diğer öğünlerde cezalandırdığım için moralime iyi geliyor
sudemcim sadece canım çekiyor ama yemiyommmaslında seni yemek daha avantajlı etten oluştuqun için protein yerine geçer kiloler gider yok avatarını istemem ben seni yiceemmm
keşke yesen beni erginsena ne iyi olur kilolarımdan hızlıca kurtulurumanlayışın için teşekkürler canımm
canım bendede migren var aqrı hafif hafif tetiklediqi zaman vakit kaybetmeden 1 bardak biberiye çayı içersen ilaç içmeden ataqı atlatıyorsun ege üniversitesinde bir doktor yıllardır miqren hastasıymış uygulamadıqı tedavş kalmamış ama miqrenden kurtulamamış bir lokman hekimin önerisiyele günde 5 fincan biberiye çayı içerek 24 günde miqrenden tamamen kurtulmuş iksiri gibi bişey yanii ama eqer ilaç içmeye devam edersen mutlaka içtiqin aqrı kesicinin yanında aspirin içmelisin canım bunu bana doktorum söyledi hakikaten sadece aqrı kesici içtiqimde migreni atlatamıyorum ama aspirinle birlikte içtiqimde yarım saate kalamdan ataqı atlatıyorum bilgine canım
aferinnnnn canım arkadaşım bravoo sana kutlarım senii
hoşgeldin canım aramıza bu yarışta sana kolaylıklar diliyorum en geç yarın yeni liste açıklanır rakibini seçersin başarılar
gayet güzelKahvaltımı yapıyorum
2 dilim diyet ekmeğiyle yağsız hazırlanmış kaşarlı tost
1 salatalık ve 1 fincan şekersiz yeşil çay...
1Litre su şişesinide yanıma aldım buqün bitircem inşallah
Diyet için başlangıç kahvaltım nasıl arkadaşlar?:26:
kızlar malum dönem ve ben 76.7 gösteriyorum:84::84::84:
Merhaba canım bende ancak fırsat buldum hemen pc yi açtım rölyefi şöyle anlatayım tabloların içinde 3 boyutlu evler varya hani onları yapıyoruz dur cnm nette yaptıqım yalının resmi var ekliyebilirsem sende görmüş olursunmalesef canım buraya yapıştıramıyorum olmuyor yapamadım 1 tane simit 25 karbonhidrat ben bunu yiyememki bana karbonu az bişeyler lazım zaten ekmeqi bile kestim 6lı rakamları görmek istiyorum artık 4 dilim deqil canım 2 dilim ekmeqe eşdeqer 1 dilim ekmek 12 karbonhidrat simit 25 karbonhidrat bu arada ben karbonhidrat diyeti yapıyorum ya herşeyi karbon olarak hesaplıyorum kusuruma bakma canım
hmm diyetim iyi gidiyor ama 2 gündür reqliyim yarın kilo bildirimi yapıcam yinede canım relax ol biz hanımlar böyle günlerde hem çok hassas hemde çok stresli oluyoruz gel sohbet ederiz açılırsın birazbnmde 2 gün üstüste canım tatlı istedi kahvaltıdan 1-2 saat sonra 1 tane portakal yedim iyi geldi ertesi gün 1 tane daha yedim bugün hiç tatlı çekmedi canım şunuda yapabilirsin 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atıp içersen yarım saat içinde tatlı isteqin kalmaz dene bakalım
sudemcimmmafiyet olsun bitanem yarasın canım arkadaşıma ohhh sen ye iskenderi bana çorba tavsiye et
aysecim walla sen öyle yazınca sudemin avatarına baktımda haklısın hayatım aqzım sulandı ne yesek
omuzda sopa çevirmek gerçekten de etkili kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?