70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım
allah bebeğini size bağışlasın
dişli rakiplerimiz var valla seç birini erginsena var,foni var,rahimefunda var
aslıyla benı secme bı biz iki adım ileri bir adım geri

Son düzenleme:
ezgiilknur:78,4
mektup:78
dalayka:78
cleopatra:78
erginsena:77
zeliha42:76,9
sudem34:76
nenenenene:76(kız bu nasıl nik inşallah doğru yazmışımdır )
shryvz:75
efsa:75
gül78:74
idealist:74,8
foni:74,4
nilimben:73,5
asl35:73,5
htc80:73,4
mountainmist:72,3
bilge:72
anna-maria:71,9
elvin06:71,5
meloş85:71,4
ayşebahar:71,1
iden:70,8
rahimefunda:65,8
listemizin son halidir kızlar bakalım yarın birincimiz kim olacak
yeni gelen arkadaşlarımız var hoş geldiniz kızlar
rahimecim yarın bir kere daha tartıl canım
Yanlışım varsa düzeltelim kızlar

sudemcim sadece canım çekiyor ama yemiyommm aslında seni yemek daha avantajlı etten oluştuqun için protein yerine geçer kiloler gider yok avatarını istemem ben seni yiceemmm

Günaydın arkadaşlar reqli olduqum için 3 gündür kilom aynı kilo birdirimimi yapıp çizelgemi deqiştireyim geçen hafta 77 kq. bu hafta 75.8 kq. giden kilo 1.200qr. reqli olmama raqmen verdiqim kilodan dolayı kendimi kutluyorum

kahvaltım
1 yumurta
yarım dilim ekmek
üstüne çok az krem peynir sürdüm
yeşilçay..

kızlar günaydınn
karnım acaip şiş ve sancılı dün oldum adet ve biraz zor geçiyo inceldiğimi hissetmeme ramen kilom malesef yarım kilo fazla gözüküyoogeçen hafta 73 buçuktum bu hafta ise kilom.......74......
off ya bi altına inemiyorum:18::18::18:

hoşbuldum saolun arkadaşlar
tek 78kg olan ben değilmişim bunu qördüğüme sevindim..
bende adetliyim adet olmadan önce 77.5 dim
şimdi bi tane acai berry hapımı içtim yarım saat sonra kahvaltımı yapıcam...
yaptığım kahvaltımıda yazarımm

tüm kızlara başarılar diliyorum. ben yarın sabah tartılıcam. liste için haftaya cuma kg bilgisi verebilirim istenirse
dün gece nedense tartıya çıktım ve 73 geldim bi daha gece tartılmam moralim bozuluyo

canım bendede migren var aqrı hafif hafif tetiklediqi zaman vakit kaybetmeden 1 bardak biberiye çayı içersen ilaç içmeden ataqı atlatıyorsun ege üniversitesinde bir doktor yıllardır miqren hastasıymış uygulamadıqı tedavş kalmamış ama miqrenden kurtulamamış bir lokman hekimin önerisiyele günde 5 fincan biberiye çayı içerek 24 günde miqrenden tamamen kurtulmuş iksiri gibi bişey yanii ama eqer ilaç içmeye devam edersen mutlaka içtiqin aqrı kesicinin yanında aspirin içmelisin canım bunu bana doktorum söyledi hakikaten sadece aqrı kesici içtiqimde migreni atlatamıyorum ama aspirinle birlikte içtiqimde yarım saate kalamdan ataqı atlatıyorum bilgine canım
canımcım biberiye çayını hiç denemedim bir deneyim ama ben atağı artık haplarla geçiremiyorum ya iğne yaptırıyorum yada serum takılıyor.yoksa tansiyonum yükseliyor.

kızlar kilom 77.1 yani 900 gr vermişim.ama tüm grup malum dönemde heralde.neyse biz bir grubuz demi herşeyimiz birlikte olsun.oh nihayet şu78 den kurtuldum.

Kahvaltımı yapıyorum
2 dilim diyet ekmeğiyle yağsız hazırlanmış kaşarlı tost
1 salatalık ve 1 fincan şekersiz yeşil çay...

1Litre su şişesinide yanıma aldım buqün bitircem inşallah

Diyet için başlangıç kahvaltım nasıl arkadaşlar?:26:

Son düzenleme:
kızlar kilom 77.1 yani 900 gr vermişim.ama tüm grup malum dönemde heralde.neyse biz bir grubuz demi herşeyimiz birlikte olsun.oh nihayet şu78 den kurtuldum.

oh maşallah sana
darısı başıma canım bende şu 78den bi kurtulsamm

bana sorarsan gayet başarılı ama tost yerine ekmegi kızartıp minicik bir parça tereyagı ile tatlandırabilir, haşlanmıi yumurta ve peynir ile de zengin bir mönü olabilirdi. ben kahvaltıda kendimi şımartıyorum biraz. diğer öğünlerde cezalandırdığım için moralime iyi geliyor

ben bilsem ki hiç yemek yemeden zayıflıcam
hiç yemek yememeye razıyım
ama sağlığım bozulur diye öyle ayakta kalabilecek kadar bişeyler yiyeyim bari
benim acil zayıflamam lazım yoksa psikolojim bozulucak
çok felaket kafaya takıyorum hiç iyi değilim

merhaba arkadaşlar bu hafta çok üzgünüm çok dikkat edemedim..sadece 200 gr gitmiş.inş. haftaya daha güzel olur...herkese bol kilo kayıplı haftalar...

selam kızlar hayırlı cumalar;
73 kiloyum sabah tartıldım.500gr gitmiş yuppi ve bu hafta inşallah sanada veda edeceğim 73kg

Son düzenleme:
sudem34

kız hatun bak çıtır vermiş kilocukları istediğini yiyiyo bizde verelim kiloları ondan sonra istediğimizi yeriz.[/QUOTE]

canım almışım... hem aldım hem verdim bu hafta... yılbaşı diye yedim. sonra emzir emzir kalori say say..

omuzda sopa çevirmek gerçekten de etkili kızlar

bende reglim 2 gündür aynı mı gidiyoruz senle?

valla benim canım bu aralar çikolata istiyor.. kbarın çikolaarını aldım..hafif mi hafif

kilom az önce tartıldım..

71.2 kg.....

ben geçen haftaya göre aldım verdim... +100 gr la kapatıyorum...
zararın neresinden dönsem kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…