70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aşkolsun canımm sıkıldınmı benden
ben seni istiyorum başkası anlamaz benim dilimden :84::84::84::84:
canım arkadaşım ne bilem her gün sana bi rakip çıkıyo sende gelen teklıflerı reddedıyon kendı kılonda bııriyle olmak ıstersen engel olmııyim dedım.
yoksa sen benim ilk göz ağrımsın ilk rakibemsin
.sen beni bırakmazsan ben seni hiç bırakmam.

slm hemen bildirim yapayım 74.5 olmuşum.bayağı ağır gidiyo daha diyete adapte olamadım yaaa bu gün yine kaçırdım.yarın misafir var gelsin hamurişleri offffff.ama kendimi tutucam kararlıyımmm:84::84:

canım ben sana bu tür durumlarda yani misafirliğe gideceqim zaman yada bana misafir geleceqi zaman hamur işlerini yememek için uyguladıqım bir yöntemi anlatayım öqlen misafirler gelmeden önce yada ben gideceksem evden çıkmadan önce 1 kase çorba yanında ne yemek yaptıysam 1 tabak yemek ve 1 bardak ayran içiyorum ve çok güzel doyuyorum canım hiçbişey istemiyor birgün yine karnımı doyurup gezmeye gittim börek poça ve kek yapmışlar birde salata vardı ne yaptım biliyomusun tabaqımı alıp mutfaqa gittim 1 parmak kalınlıqında börekten bir parmak kalınlıqında poçadan ve yine 1 parmak kalınlıqında kekten kesip başka bir tabaqa koydum salatanında üçte birini aldım ve yedim hem hepsinin tadına bakmış oldum(ev sahibine hiç yemicem deseydim kırılırdı okadar emek vermiş böylelikle kırılmamış oldu) hemde ben diyetimi bozmamış oldum akşam eve gelincede yeşilçayımı içtim ve mutlu bir şekilde günü tamamladım çok etkili bir yöntem hepinize tavsiye ederim hatunlar

ben de katılmak istiyorum

hoşgeldin canım aramıza bu yolda bol iradeler ve başarılar dilerim

bak gözüm yaşardıııııböyle demee canımm benimmm bi kızı bin kişi ister bir kişi alırmışyaaa

şaka bi yanaa demekki beraberizz haydi bakalım bu hafta kim ilerliycek biliyosun artık make kaptan puanlama olayına girdii ona göre öpüldün canımmm

08.01.2011 TARİHLİ LİSTEMİZ
RAHİMEFUNDA....65,8....64,1..1700 KG İLE BİRİNCİMİZ
ERGİNSENA..77.......75,8....1200KG İLE İKİNCİMİZ
MEKTUP.....78.........77,1.....900GR İLE ÜÇÜNCÜMÜZ
SHRYVZ....75.........74,5.......500 GR İLE DÖRDÜNCÜMÜZ
NİLİMBEN....73,5......73........500 GR İLE DÖRDÜNCÜMÜZ
MELOŞ85......71,4.....71.......400 GR İLE BEŞİNCİMİZnazar:
DİLALAYKA....78.......77,8.....200 GR İLE ALTINCIMIZ

TEBRİKLER ARKADAŞLAR

GELELİM KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZA(MALUM ZAMAN AMA)
SUDEM34....76.......76,7
ASL35........73,5.....74
AYŞEBAHAR..71,1....71,2

KİLO VEREMEYEN VE KİLOSUNU KORUYAN ;
BİLGE.....72.....72

Son düzenleme:
ben de katılmak istiyorum
hoşgeldin

aslı hiç heveslenme bu hafta 1.8 kilo vercem ve 74 lu sayılara incem.sana yaklaşcam.
10 puanı da ben alıcam

nilimben nasılısn canım yeni projelerin yok mu canım:82::82::82:yerimde saymak istemiyorum artık.
gelecek haftanın listesini de gözüme sokarsam canım her sayfada o kilomu gördükçe daha bi hırslancam

Son düzenleme:
nerde bu millet nerde bu devlettt
kızlar nasılsınız nerelerde geziyonuz haftasonu sizin oralarda hava nasıl bilmem burda çok güzeldi ışıl ışıl güneş bahara az kaldı ama bizim kilolar yerinde sayıyo haydi canlanalım kurtulalım

canım ben varım geçen hafta 78 başladım bugün 77.1 çıktım.istersen gel ben rakiben olurum.

Tamam canım... kapışalımmm
şuandan itibaren rakibizz bende sabah aç karna tartılır tam net kilomu yazarım...
haftaya buqün tekrar tartılır bakarız hanqimiz daha çok kilo vermişiz die

EVDE EGZERSİZ

1. Televizyon kanalını değiştirin

Belki bu hareketle fazla bir şey kazanmayacağınızı düşünüyorsunuz, ama yapılan araştırmalar gösteriyor ki televizyon kumandası kullanmak yerine, koltuğunuzdan kalkıp kanal değiştirirseniz ve bu vesileyle odada l dakika boyunca yürürseniz, bir senede 2.2 kilo verme şansınız var. Teknolojinin kolaylıklarından vazgeçmek zor mu? Kumandayı saklayın veya birinden bunu yapmasını isteyin!

2. Ev işi yapın

Ev işi yapmanın en az bir saat aerobik yapmak kadar faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Silin, süpürün, cam silin. Ne kadar hızlı hareket edersiniz, o kadar kalori yakmış olursunuz. Hâlâ karar veremediyseniz size şunu söyleyelim: Yarım saat elektrik süpürgesiyle kararlı bir şekilde süpürmek 10 dakika jogging yapmak yerine geçebilir!

3. Reklam molalarını değerlendirin

Uzun ve sık reklam molalarına Öfkelenme devri bitti. Hoşlanmıyorsanız, kimse sizi reklam seyretmeye zorlayamaz. Ancak madem ki seyretmiyorsunuz, kendiniz İçin son derece yararlı bir aktivitede bulunmaya ne dersiniz? Reklamların sıklığını göz önünde bulundurursak, bir akşamda en az 20 kez yerinizden kalkıp oturacaksınız. Buna bir de bacak kaldırma egzersizini eklerseniz, işte sizi televizyon seyrederken mükemmel bir forma kavuşturacak bir egzersiz seti!

4. Yatakta kalın

Uyandıktan sonra 5 dakika daha yatakta kalın. İşte gününüzü daha enerjik geçirmenizi sağlayacak bir egzersiz seti! Yan ve dümdüz duracak şekilde yatın ve üstteki bacağınızı 10-15 kez havaya kaldırıp indirin. Bacak değiştirin. Sonra sırtüstü uzanın, bel boşluğunuza bir yastık yerleştirin ve her bacağınızı 10 santim havaya kaldırıp 15'er saniye bu şekilde tutun. Egzersiz sırasında karın kaslarınızı da gergin tutarsanız, hem bacak hem karın kaslarınızı çalıştırmış olacaksınız.

5. Vücudunuzu fırçalayın

Vücudunuzu fırçalamak teninizi sırf ölü derilerden arındırmakla kalmıyor, aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırıp, selülitin oluşumunu engelliyor. Duşun altına zıplamadan önce uzun saplı bir fırça kullanarak vücudunuzu kararlı bir şekilde fırçalayın.

6. Bekleme vakitlerinizi değerlendirin

Banyo yapacaksınız, ama küvetin suyla dolmasını beklemek zorundasınız. Daha iyi. Suyun dolmasını beklerken vücudunuzu çalıştırabilirsiniz. Küvetin kenarına oturun, ellerinizle küvetin kenarlarından tutunun ve ellerinizden destek alarak kalçanızı 10-15 kez havaya kaldırın. Banyo yerine duş almayı tercih ediyorsanız mutfakta egzersiz yapın. Yemek pişirirken dolu şişeler kullanarak kollarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Ayakta durun, kalçalarınızı sıkı tutarak bacaklarınızı ayırın ve ellerinizdeki su şişelerini 20-30 kez kaldırıp indirin.
(alıntıdır.)

Son düzenleme:

evet aslında birçok projelerim var ama söylermisin canım hangimiz hangisini
yapıyoruz ki sen yapacaksın.bence sen yerinde saymaya devam et bilmiyorum ama belki böle daha hoş görünüyorsundur (hiç zannetmiyorum ama)

74 kg ineceğim demişsin de pek zor be güzelim ;ki bu hafta kilo almışsın bence artık
harekete geçme zamanın gelmişde geçiyor bile .yok ama ben böle mutluyum dersende
sen bilirsin her hafta sen böle kilo al olurmu34:)

bizler burdayız da başka kimseler yok söz veriyorlar ama her hafta
eksik bildirimler oluyor.bence yapamayacağınız şeyler hakkında söz verilmesin.
Bu gidişatla da hiç kilo milo veremeyeceğiz gibime geliyor .rakibiniz gibi sizdemi
kilo aldınız sayın asl35.ne tesadüf değilmi?
Yok yok sen de bence boşuna çaba gösterme derim arkadaşım veremiyceksiniz
o kilolarla oturun siz

her hafta yazarız buraya bu haftanın kilo alanları diye

hadi kızlar eskilerden kim yapıyorduysa listemizi yapsın ne olur çok merak ediyorum kaçıncıyım?

çokmu merak ettiniz sayın mektupp hanım ama malesef birinci değilsiniz
sizden daha iyi olan arkadaşlarımızda var eğer siz önümüzdeki hafta biraz daha
çaba göstermezseniz onları geçemiyeceksiniz ve belkide bu haftaki sıranızda
elinizden kaçabilir.

slm hemen bildirim yapayım 74.5 olmuşum.bayağı ağır gidiyo daha diyete adapte olamadım yaaa bu gün yine kaçırdım.yarın misafir var gelsin hamurişleri offffff.ama kendimi tutucam kararlıyımmm:84::84:

kaçır güzelim sen devam et kaçırmaya .nasıl olsa karşına kimse çıkmayacak
sana aaaa ne kadar kilo almışsın geçen daha mı zayıftın noldu kız sana böle
diyenler hiç olmayacak gibi kaçır güzelimmmmm

yok olmassın canım hiç bir şey olmaz sen üzülme
onada alışırız nasıl olsa.müsait her halimiz
gelene git demeyiz biz.devanm güzelim 97 görmeye

hayatım zannetmeki hep birinci yada ikinci olacaksın unutma
azili rakiplerin de çıkacak haftaya karşına bence hemen sevinme derim...
Yada bu hafta daha da zorlanacaksın

söylediklerin güzel canım bakalım sen haftaya ne yapacaksın
merak ediyorum gözüm üzerinde

sen bana qöre zayıfsın kilon 78 olsaydı kapışırdım senle
Ama ben 78 kg olan bi arkadaş arıyorumm senle zaten 1-0 yenik başlamış olurum hıs yapamam

önemli olan kaç kilo olduğun değil canım kaç kilo verdiğimiz
arama güzelim 78 kilo hodri meydan ben sana olurum rakip
bakalım en fazla kim verir ?varmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…