canım arkadaşım ne bilem her gün sana bi rakip çıkıyo sende gelen teklıflerı reddedıyon kendı kılonda bııriyle olmak ıstersen engel olmııyim dedım.aşkolsun canımm sıkıldınmı benden
ben seni istiyorum başkası anlamaz benim dilimden :84::84::84::84:
slm hemen bildirim yapayım 74.5 olmuşum.bayağı ağır gidiyo daha diyete adapte olamadım yaaa bu gün yine kaçırdım.yarın misafir var gelsin hamurişleri offffff.ama kendimi tutucam kararlıyımmm:84::84:
ben de katılmak istiyorum
canım arkadaşım ne bilem her gün sana bi rakip çıkıyo sende gelen teklıflerı reddedıyon kendı kılonda bııriyle olmak ıstersen engel olmııyim dedım.
yoksa sen benim ilk göz ağrımsın ilk rakibemsin
.sen beni bırakmazsan ben seni hiç bırakmam.
hoşgeldinben de katılmak istiyorum
aslı hiç heveslenme bu hafta 1.8 kilo vercem ve 74 lu sayılara incem.sana yaklaşcam.bak gözüm yaşardıııııböyle demeecanımm benimmm bi kızı bin kişi ister bir kişi alırmışyaaa
şaka bi yanaa demekki beraberizz haydi bakalım bu hafta kim ilerliycek biliyosun artık make kaptan puanlama olayına girdii ona göre öpüldün canımmm
canım ben varım geçen hafta 78 başladım bugün 77.1 çıktım.istersen gel ben rakiben olurum.
hoşgeldin
Aslı hiç heveslenme bu hafta 1.8 kilo vercem ve 74 lu sayılara incem.sana yaklaşcam.
10 puanı da ben alıcam
Nilimben nasılısn canım yeni projelerin yok mu canım:82::82::82:yerimde saymak istemiyorum artık.
Gelecek haftanın listesini de gözüme sokarsam canım her sayfada o kilomu gördükçe daha bi hırslancam
nerde bu millet nerde bu devlettt
Kızlar nasılsınız nerelerde geziyonuz haftasonu sizin oralarda hava nasıl bilmem burda çok güzeldi ışıl ışıl güneş bahara az kaldı ama bizim kilolar yerinde sayıyo haydi canlanalım kurtulalım
hadi kızlar eskilerden kim yapıyorduysa listemizi yapsın ne olur çok merak ediyorum kaçıncıyım?
slm hemen bildirim yapayım 74.5 olmuşum.bayağı ağır gidiyo daha diyete adapte olamadım yaaa bu gün yine kaçırdım.yarın misafir var gelsin hamurişleri offffff.ama kendimi tutucam kararlıyımmm:84::84:
yılbaşında yediğim aburcuburlar hala devam ediyor..
Pasta börek gidiyorum..
Bebekte emiyor diye...
Allah bana akıl versin emi..
71.1 kg idim... Az önce baktım 71.7 kg olmuşum..
Böyle gidersem 97 de olurum ben...çok kızdım kendime çok!!
bugünkü menümü paylaşayım
kahvaltı
yarım dilim kızarmış ekmek
üstüne krem peynir sürdüm
1 yumurta
yeşilçay
ara
light kraker
öqlen
dışardaydım yiyemedim
akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak sulu köfte
ara
1 bardak süt
2 litre su..
öncelikle moralini bozmamalısın.çok kısa sürede çok kg vermek diye bir şey var ama aynı hızla geri almakta var. Yavaş kg vermeli ama kalıcı zayıflama saglamalıyız. Aç kalmayı kesinlikle kafandan atmalısın.insan metabolizması otomobil motoru gibi, motor çalışmadan benzin yakmaz,benzin yakması için de benzin lazım deği mi ? Az ama sık yiyerek motorun yani metabolizmanın çalışmasını sağlamamız lazım. Moralini bozma aynen devam
sen bana qöre zayıfsın kilon 78 olsaydı kapışırdım senle
Ama ben 78 kg olan bi arkadaş arıyorumm senle zaten 1-0 yenik başlamış olurum hıs yapamam
slm kizlar suan tam 71 kiloyum yani sirf 500gr. Verebilmisim bu hafta
selam kızlar hayırlı cumalar;
73 kiloyum sabah tartıldım.500gr gitmiş yuppi ve bu hafta inşallah sanada veda edeceğim 73kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?