- 30 Kasım 2010
- 9.755
- 19.771
- 448
merhaba arkadaşlar bu hafta çok üzgünümçok dikkat edemedim..sadece 200 gr gitmiş.inş. haftaya daha güzel olur...herkese bol kilo kayıplı haftalar...
öncelikle moralini bozmamalısın.ben bilsem ki hiç yemek yemeden zayıflıcam
hiç yemek yememeye razıyım
ama sağlığım bozulur diye öyle ayakta kalabilecek kadar bişeyler yiyeyim bari
benim acil zayıflamam lazım yoksa psikolojim bozulucak
çok felaket kafaya takıyorum hiç iyi değilim
selam kızlar hayırlı cumalar;
73 kiloyum sabah tartıldım.500gr gitmiş yuppi ve bu hafta inşallah sanada veda edeceğim 73kg
yağdan gitisn de +100 gram olsada farketmez kalıcı olması önemli .bak ben -700 deyimmerhaba arkadaşlar bu hafta çok üzgünümçok dikkat edemedim..sadece 200 gr gitmiş.inş. haftaya daha güzel olur...herkese bol kilo kayıplı haftalar...
canım twist o bende çeviriyorum tv izlerken felannilimben eşim bana böyle mavi yuvarlak bişey almış.. üzerine çıkıp çeviriyorsun belini..
etkili sayılır. tv izlerken falan ii oluyor.. bel kısımlarım inceldi..
aslım yaa ben sana dişli bi rakip değilim 2 hadtadır geçiyon beni senin de motivaasyonun düşmesin istersen sen kendine dişli ve aynı kiloda bi rakip seç benden dolayı kilo verememe durumun olursa üzülürümsudemmmm... nerelerdesin canım rakibemm seni yine geçtimmmmm:76::76::76:
canım şaka bi tarafa inş. senin dediğin gibi mağlum sebeptendir ben bu hafta hiçte kaçamak yapmadım yinede yarım kilo + dayım
erginsenayıı takip edicem pazrtsiden itibaren proteine ağırlık verip haftaya 72 görücem inş.
bencede sevinmelisinslm kızlarrr çokk şükürrr kilo almamışım malum abimin nişanı var diyodum verememişim ama en azından almamışımda seviniyim barii hala 72 kiloyum
gayet güzelslm kizlar suan tam 71 kiloyum yani sirf 500gr. verebilmisim bu hafta
ben varım bidenemslm kızlar nasılsınız niye kimse yokkkk
arkidişlerrrrrrbende rakibemi istiyorum banada bi rakip gelsin yaa tatlı tatlı atışıp hırs yapıp gitsin şu kilocuklarrrr artıkk yerimde saymak istemiyorummm hadii tatlı bi rakibee arıyorumm varmı artıran
canım bendede migren var aqrı hafif hafif tetiklediqi zaman vakit kaybetmeden 1 bardak biberiye çayı içersen ilaç içmeden ataqı atlatıyorsun ege üniversitesinde bir doktor yıllardır miqren hastasıymış uygulamadıqı tedavş kalmamış ama miqrenden kurtulamamış bir lokman hekimin önerisiyele günde 5 fincan biberiye çayı içerek 24 günde miqrenden tamamen kurtulmuş iksiri gibi bişey yanii ama eqer ilaç içmeye devam edersen mutlaka içtiqin aqrı kesicinin yanında aspirin içmelisin canım bunu bana doktorum söyledi hakikaten sadece aqrı kesici içtiqimde migreni atlatamıyorum ama aspirinle birlikte içtiqimde yarım saate kalamdan ataqı atlatıyorum bilgine canım
canımcım biberiye çayını hiç denemedim bir deneyim ama ben atağı artık haplarla geçiremiyorum ya iğne yaptırıyorum yada serum takılıyor.yoksa tansiyonum yükseliyor.
kızlar kilom 77.1 yani 900 gr vermişim.ama tüm grup malum dönemde heralde.neyse biz bir grubuz demi herşeyimiz birlikte olsun.oh nihayet şu78 den kurtuldum.
Kahvaltımı yapıyorum
2 dilim diyet ekmeğiyle yağsız hazırlanmış kaşarlı tost
1 salatalık ve 1 fincan şekersiz yeşil çay...
1Litre su şişesinide yanıma aldım buqün bitircem inşallah
Diyet için başlangıç kahvaltım nasıl arkadaşlar?:26:
hadi bakem dişli bi rakip bul kendınearkidişlerrrrrrbende rakibemi istiyorum banada bi rakip gelsin yaa tatlı tatlı atışıp hırs yapıp gitsin şu kilocuklarrrr artıkk yerimde saymak istemiyorummm hadii tatlı bi rakibee arıyorumm varmı artıran
oh oh gez anacım:82::82::82:kızlar sabah kahvaltımı yazmıstım
öğlen çay içtim 1 dilim kek yedim bütün qün baska bişi yemedim
birazdan anneme gidicez bezelye ve pilav varmış
ne kadar yememi öneriyorsunuz?
yalnız yemek yedikten sonra eşimle dışarı çıkıcaz alşvrişe yani qezicez
eriticem yedikleerimii
hadi bakem dişli bi rakip bul kendıne
oh oh gez anacım:82::82::82:
aşkolsun canımm sıkıldınmı benden
ben seni istiyorum başkası anlamaz benim dilimden :84::84::84::84:
sen bana qöre zayıfsın kilon 78 olsaydı kapışırdım senle
ama ben 78 kg olan bi arkadaş arıyorumm senle zaten 1-0 yenik başlamış olurum hıs yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?