kızlarr kilo bildirimiii oleyyyy
başlangıç 71.3 kg
geçen hafta 68.0kg
bu hafta 66.4kg
giden 1.6kg
toplamda giden4.9kg
hedef... 60 kg
aaaaçok mutluyum kızlarrrrrr
Kızlaaaarrr çok mutlu bir şekilde kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:74 kg
geçen hafta:71 kg
bu hafta:70.3 kg
giden:700 gr:92:
toplamda giden:3.7 kg
hedef:62 kg
hepinize tsk ederim özellikle Senacım sen gecen hafta izin istediğimde vermiş olsaydın ben hala yerinde sayıyo yada kılo almıs olacaktım .ben bu sekılde kılo vermekten cok mutluyum cünkü emziriyorum ve cok asırı dıkkat edemıyorum ona ragmen kılo verıyorum yavas ta olsa.zaten istediğim yavas ve kalıcı kılo vermek bu bana yetiyor yani
biyerlerde yanlışlık yapmışsındır yada geleceği görüyo çizelgekilo çizelgem sapıttı kızlarrr 11.3 kilo vermiş gözüküyomm niye öle oldu
günaydıııınnnnnn:79:
başlangıç -79.8
geçen hafta- 74.7
bu hafta-73.8
giden--900gr
toplamda giden - 6 kg
hedef...65
özelede gönderdim senacım
biyerlerde yanlışlık yapmışsındır yada geleceği görüyo çizelge
tebrik ederim bu hafta herkes iyi çalışmış :92::92:
Kızlaaaarrr çok mutlu bir şekilde kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:74 kg
geçen hafta:71 kg
bu hafta:70.3 kg
giden:700 gr:92:
toplamda giden:3.7 kg
hedef:62 kg
hepinize tsk ederim özellikle Senacım sen gecen hafta izin istediğimde vermiş olsaydın ben hala yerinde sayıyo yada kılo almıs olacaktım .ben bu sekılde kılo vermekten cok mutluyum cünkü emziriyorum ve cok asırı dıkkat edemıyorum ona ragmen kılo verıyorum yavas ta olsa.zaten istediğim yavas ve kalıcı kılo vermek bu bana yetiyor yani
yan sokağımda simit fırını var buram buram simit kokusu doldu eve şuanaslında evin dört tarafı simitçi çörekçi börekçi
simit gerçekten doyurucu bi besin maddesi.ben gözüm aç olmasa yarısıyla vazla fazla doyuyorum.ama ne tesadüftürki hiç gözüm doygun olmazbende kocacıktan simit bekliyorummmmm
simit gerçekten doyurucu bi besin maddesi.ben gözüm aç olmasa yarısıyla vazla fazla doyuyorum.ama ne tesadüftürki hiç gözüm doygun olmaz
ben eskişehirde oturuyorum haliyle burda öğrenci çok olduğu için her sokakta bi simitçi çörekmi var.dolayısıyla günün her saatinde taze simit bulabiliyoruz.bazen kociş akşam iş dönüşü getiriyo ben seviyorum diye.diyette değilsem zaten anında hüpletiyorum ama diyetteyken sabaha bırakıyorum poşet üzerinden cici cici yapıyorum sonra sabaha hüpletiyorum
günaydın kızlar hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler.
sabah tartıya çıkmamla şok yaşamam bir oldu... adet düzenim allakbullak olduğu için geçen haftadan beri lekelnme şeklinde kanamalar geliyordu.. hafif bi şişkinlik hissediyorum ama sabah moralman çöktüm sadece ama sadce 100gr gitmiş inanılmazzz
başlangıç 77
geçen hafta 72
bu hafta 71.9
gelen/giden 0.1
toplamda giden 5.1
hedef 60
ya bi de ne olur söyleyin adet insanı kaç gram ya da kilo daha fazla gösterir ki?????
günaydıııınnnnnn:79:
başlangıç -79.8
geçen hafta- 74.7
bu hafta-73.8
giden--900gr
toplamda giden - 6 kg
hedef...65
özelede gönderdim senacım
moralini bozma vermişsindir daha fazla ama tartıya yansımamıştır bu.adet dönemindeyken kişiye göre değişir su toplama olayı.normal zamanlarda 1-2 kilo bile farkedebiliyor.biz diyette olduğumuz ve genele göre az yediğimizi düşünürsek aşağı yukarı 500 gram kadar farketmesi lazım bu şişliğin.mesela ben en son tartıldığımda 65 kiloydum pazar günü.ve en son çarşamba yine tartıldım öğlen vaktiydi yemek falan yemiştim ama yemekten sonra baya bi işlerim vardı çoktan yakıp bitirmiş olmam gerekiyordu ama tartıya çıktığımda yine 65 i gördüm.o gün adetim yeni bitmişti.ve sonrasında bugün 63.6 kiloyum.ve dün acayip açtım ve bi tencere bulgur pilavının yarısını bi güzelde hüplettim umutsuzca tartıya çıktım ve mutlu oldum.sende bu dönemi atlattıktan 1-2 gün sonra tekrar çık tartıya.ben kilo veremiyorum deyip kestirip atma.verdiğin emeğin karşılığını bi yerde alacaksın unutma.günaydın kızlar hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler.
sabah tartıya çıkmamla şok yaşamam bir oldu... adet düzenim allakbullak olduğu için geçen haftadan beri lekelnme şeklinde kanamalar geliyordu.. hafif bi şişkinlik hissediyorum ama sabah moralman çöktüm sadece ama sadce 100gr gitmiş inanılmazzz
başlangıç 77
geçen hafta 72
bu hafta 71.9
gelen/giden 0.1
toplamda giden 5.1
hedef 60
ya bi de ne olur söyleyin adet insanı kaç gram ya da kilo daha fazla gösterir ki?????
artık bundan sonra rahat 1 ay ihtiyaç duymayacaksın ilaca.sakın bidaha içim demesimiti sabahları severim ve yarım yerimmm ha bu arada ilaç için saol cnm sabaha karşı wc arkadaşım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?