70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlısı inşallah bal damladığıyla kalmazda yerini bulur ev olarak geri döner sana

benim oğlumda çikolatalı toplardan yiyor bana çok şekerli geliyor onlar evet motive gerçekten önemli doydum tokum diye telkinler verelim kendimize
ayy ole ya çok tatlı benım iştahımı iyice hoplatıyo

gözün aydın çok sevindim.

offf evet işte bu sözler beni anlatıyor..

valla bende anlamadım bu ara wc sorunum var akşam eşime bağırsak çalıştırıcı şurup aldırcam yoksa şiş kalcam yemem kurabiye bidaha

canim ben dogadan karisik bitkili form cayi kulaniyorum baya ise yariyor tavsiye ederim...

hayırlı olsunn tatlımm.inş en kısa zamanda kendi evin için toplanırsın.kolay gelsin.aman dikkat et hasta olma canımcım.

hayırlı olsun güle güle ağız tadıyla oturun inş.vede allah kolaylık versin tatlım

kızlar merhaba
sporumu yaptım duşumu aldım veeeeee geldim(65 dk tempolu yürüyüş 20 dk kemer 10 dk eliptik bisiklet)
bugünkü menüm
sabah:
bir dal kıvırcık,bir dilim domates,birtane sivri biber,bir haşlama yumurta,4 tane zeytin,bir tatlı kaşığı kahvaltılık sos(çemen),iki dilim ekmek,iki kupa şekersiz ıhlamur limonlu
Ara:
bir tane tek minicik kremalı bisküvi
öğlen:
az sirkeli paça çorbası
az tavuk sote
ara:
bir portakal
akşam:
bir tane küçük dünden kalan biber dolma
bol yeşil salata sirkeli
ara:
bir bardak ayranlı soda

sanki bugün fazlamı olmuş ne yazınca farkettim hı kızlar KAPTANIMMMM nerelerdesin özledim
gün boyu 2.5 lt. suda var tabikide:86::86:

ohh sporunuda yapmışş e birazcık fazla olmuş çeşit olmuşş

Bugün ki menüm
Sabah 1galeta kk peynir 5zeytin domates salatalık
Ara portakal
Öğle 3top çiğ köfte (etsiz) göbek 2bardak ayran
Ara yarim küçük kase sütlaç
Akşam köylemiş biber mantar ızgara tavuk ve yoğurt
Akşam kahve
3saat yürüme
2lt su

sena seher kız napıyonuz nıye girmiyonuz
sena naptın şu meseleyi merak ettim

ayyy senayı ben de merak ettim yaaa.kursu vardı bu gün yorgun heralde..hadi gel artıkınn meraktayız bakk.bence regl oldu yatıyoo

bu akşam nerdesniniz kızlar yarın kilo bildirimi var diye erkendne yattınızmı bişey yememek tartıda az çıkmak için

bu akşam nerdesniniz kızlar yarın kilo bildirimi var diye erkendne yattınızmı bişey yememek tartıda az çıkmak için

ben burdayım geçmişi okuyorumda yarın özelden yazıcazda kilo bildirimini benim için site mesaj sayınız yeterli değil diyor nasıl bildiricemancak sayfaya yazarım olursa:26:

ben burdayım geçmişi okuyorumda yarın özelden yazıcazda kilo bildirimini benim için site mesaj sayınız yeterli değil diyor nasıl bildiricemancak sayfaya yazarım olursa:26:

aa sen diyince bende baktım açık benim demekki belli bir mesaj sayısı var sayfadan yazarsın artık

klavuzcum sen ne kadar zamanda verdin bu kilolari, masallah, hem is hem ev, hem cocuk, bu arada birde 1 bucuk saat spor, tebrik ediyorum seni....

canım ben ekim sonu başladım,doktor ilaçlarımı(hormon ve depresyon ilaçları) kesince halime bir baktım duba olmuşum çok moralim bozuldusağolsun eşim ses etmiyordu ama iş yerimdekiler hastalar tanıdıklar gayet güzel dile getiriyorlardıboyum 161 cm kilom 86 idi tam bir felaketilk iş ilaçlardan açılan iştahım ilaçlar kesilince otomatikman azaldı sonra yürüyüş bandı aldım ve kendime yemin ettimeski kiloma yani ilaca başlamadan önceki 60 kiloya geri dönecektimazmettim günlük bir saat spora kendimi şartladım az az sık sık ve porsiyon küçülterek başladım akşamı kıstım atıştırmaları kestimzaten tatlıyı hamur işini ve çukulatayı sevmiyorum ama ekmeği çok kaçırıyordum akşam çayın yanına bisküvi ve çerez yiyiyordum......neyse umarım yardımcı olmuşumdur bakalım yarın kaç çıkıcam hayırlısı

aa sen diyince bende baktım açık benim demekki belli bir mesaj sayısı var sayfadan yazarsın artık

100 mesaj olması lazımmış benim sayı 75 şu an sana yazdığımla 76 olacak neyse bu hafta sayfaya yazarım haftaya özele yazarım neyse senide şişirdim heralde

kızlar ben çok yorgunum:111:
erken yatacağım hepinizi öpüyorum inşallah yarın hepimiz kilo vermiş oluruzhayırlı geceler byyyyyyyyyyyyyy:128::128::128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…