hayırlısı inşallah bal damladığıyla kalmazda yerini bulur ev olarak geri döner sanaay inşallah canım ağzından bal damlıyor valla teeşekkür ederim
evet canım içime çoooookkk sindi
şuanki evim sobalıydı ,yeni yer doğalgazlı en çokta o işime geldiii
çocuklar küçük olduğundan zor oluyodu sobalı bilirsiniz belki bilmiyorum sobanın mazereti çok neyse ii oldu iii ama en güzeli kira parası inanılmaaaazzzzz düşükkkkkkkk
ayy ole ya çok tatlı benım iştahımı iyice hoplatıyobenim oğlumda çikolatalı toplardan yiyor bana çok şekerli geliyor onlar evet motive gerçekten önemli doydum tokum diye telkinler verelim kendimize
gözün aydın çok sevindim.ay inşallah canım ağzından bal damlıyor valla teeşekkür ederim
evet canım içime çoooookkk sindi
şuanki evim sobalıydı ,yeni yer doğalgazlı en çokta o işime geldiii
çocuklar küçük olduğundan zor oluyodu sobalı bilirsiniz belki bilmiyorum sobanın mazereti çok neyse ii oldu iii ama en güzeli kira parası inanılmaaaazzzzz düşükkkkkkkk
beslenmeme dikkat etmiyorum bu yüzden spor yapmıyorum diye bahaneler sunarmışım şimdionu bunu bilmem herşeyden yiyip az yeterince yediğimizde kilo verir her insan.şunu eksilt bunu çoğalt diye bişi yok bence.sorun olan bunu başarabilmek. sporuda abartıyoruz.diyetle koşturup duruyoruz.sonra bırakıyoruz her ikisinide sonra hop gelsin kilolar.herşeyi gerektiği gibi yapabilememe özelliğine sahibiz ne yazıkki.
valla bende anlamadım bu ara wc sorunum var akşam eşime bağırsak çalıştırıcı şurup aldırcam yoksa şiş kalcam yemem kurabiye bidaha
canim ben dogadan karisik bitkili form cayi kulaniyorum baya ise yariyor tavsiye ederim...
selam kızlar nabersiniz
haberler bende valla bugün ev bakmaya gittik tokilerden birinde 2. kat ev varmış eşimin arkadaşının o bize kiralacak,bizde taşınıcaz merkeze 15 dakka uzak ama olsun tam tepede valla nasıl tırmancaz oralara bilmem:26::26: nasip olursa ayın 15'ine kadar toparlanmam lazım off hiç sevmiyorum şu ev taşınmasını ama tuttuğumuz ev bundan bin kat daha güzelllllllll olsun toparlanırım ben seve seve
selam kızlar nabersiniz
haberler bende valla bugün ev bakmaya gittik tokilerden birinde 2. kat ev varmış eşimin arkadaşının o bize kiralacak,bizde taşınıcaz merkeze 15 dakka uzak ama olsun tam tepede valla nasıl tırmancaz oralara bilmem:26::26: nasip olursa ayın 15'ine kadar toparlanmam lazım off hiç sevmiyorum şu ev taşınmasını ama tuttuğumuz ev bundan bin kat daha güzelllllllll olsun toparlanırım ben seve seve
kızlar merhaba
sporumu yaptım duşumu aldım veeeeee geldim(65 dk tempolu yürüyüş 20 dk kemer 10 dk eliptik bisiklet)
bugünkü menüm
sabah:
bir dal kıvırcık,bir dilim domates,birtane sivri biber,bir haşlama yumurta,4 tane zeytin,bir tatlı kaşığı kahvaltılık sos(çemen),iki dilim ekmek,iki kupa şekersiz ıhlamur limonlu
Ara:
bir tane tek minicik kremalı bisküvi
öğlen:
az sirkeli paça çorbası
az tavuk sote
ara:
bir portakal
akşam:
bir tane küçük dünden kalan biber dolma
bol yeşil salata sirkeli
ara:
bir bardak ayranlı soda
sanki bugün fazlamı olmuş ne yazınca farkettim hı kızlar KAPTANIMMMM nerelerdesin özledim
gün boyu 2.5 lt. suda var tabikide:86::86:
sena seher kız napıyonuz nıye girmiyonuz
sena naptın şu meseleyi merak ettim
bu akşam nerdesniniz kızlar yarın kilo bildirimi var diye erkendne yattınızmı bişey yememek tartıda az çıkmak için
ben burdayım geçmişi okuyorumda yarın özelden yazıcazda kilo bildirimini benim için site mesaj sayınız yeterli değil diyor nasıl bildiricemancak sayfaya yazarım olursa:26:
klavuzcum sen ne kadar zamanda verdin bu kilolari, masallah, hem is hem ev, hem cocuk, bu arada birde 1 bucuk saat spor, tebrik ediyorum seni....
aa sen diyince bende baktım açık benim demekki belli bir mesaj sayısı var sayfadan yazarsın artık
100 mesaj olması lazımmış benim sayı 75 şu an sana yazdığımla 76 olacak neyse bu hafta sayfaya yazarım haftaya özele yazarım neyse senide şişirdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?