kız bi ara lafın belini kıralım ya.benım için pek büyük gün olmıycakgeldim canımmm kimse yoktu başka yerdeydim ben de.naptın kısss yarın büyük gün
he ya toplaşamadık bı kaç zamandırayyy senayı ben de merak ettim yaaa.kursu vardı bu gün yorgun heralde..hadi gel artıkınn meraktayız bakk.bence regl oldu yatıyoo
iyi akşamlar canlarımmgeçmişi sadece adıma yazılanları okudum inanılmaz yorgunum eve yeni geldim gözümü açcak halim yok zor bir gün geçirdim kurta öqlen arkadaşlar ziyafet hazırlamışlar 1 minik sigara böreqi 1 kurabiye ve salata yedim biraz sonra midem taş gibi oldu ve fenalaştık sandalyelerin üstüne yatırmışlar beni kolonya ilaçlar falan derken bir süre öylece yattım 4 ten sonra oqlumla yemek yedik akşam annemlere gittim misafir vardı ordada bişeyler yedim kılzar belirgin bir kilo kaybım var kaçamaklarıma raqmen noluyo anlamıyorum reqlim bu arada azda olsa gelmeye başladı yarın daha rahat olur diye düşünüyorum hepinize iyi geceler inaın yazmaya bile halim yok dediqim listeye göre bildirimlerinizi yapmanızı tekrar hatırlatır ve cumburlop yataqaa
iyi akşamlar canlarımmgeçmişi sadece adıma yazılanları okudum inanılmaz yorgunum eve yeni geldim gözümü açcak halim yok zor bir gün geçirdim kurta öqlen arkadaşlar ziyafet hazırlamışlar 1 minik sigara böreqi 1 kurabiye ve salata yedim biraz sonra midem taş gibi oldu ve fenalaştık sandalyelerin üstüne yatırmışlar beni kolonya ilaçlar falan derken bir süre öylece yattım 4 ten sonra oqlumla yemek yedik akşam annemlere gittim misafir vardı ordada bişeyler yedim kılzar belirgin bir kilo kaybım var kaçamaklarıma raqmen noluyo anlamıyorum reqlim bu arada azda olsa gelmeye başladı yarın daha rahat olur diye düşünüyorum hepinize iyi geceler inaın yazmaya bile halim yok dediqim listeye göre bildirimlerinizi yapmanızı tekrar hatırlatır ve cumburlop yataqaa
geçmiş olsun canım benim allah acil şifalar versiniyi akşamlar canlarımmGeçmişi sadece adıma yazılanları okudum inanılmaz yorgunum eve yeni geldim gözümü açcak halim yok zor bir gün geçirdim kurta öqlen arkadaşlar ziyafet hazırlamışlar 1 minik sigara böreqi 1 kurabiye ve salata yedim biraz sonra midem taş gibi oldu ve fenalaştık sandalyelerin üstüne yatırmışlar beni kolonya ilaçlar falan derken bir süre öylece yattım 4 ten sonra oqlumla yemek yedik akşam annemlere gittim misafir vardı ordada bişeyler yedim kılzar belirgin bir kilo kaybım var kaçamaklarıma raqmen noluyo anlamıyorum reqlim bu arada azda olsa gelmeye başladı yarın daha rahat olur diye düşünüyorum hepinize iyi geceler inaın yazmaya bile halim yok dediqim listeye göre bildirimlerinizi yapmanızı tekrar hatırlatır ve cumburlop yataqaa
hepimizi anlatıyor ama hedefimiz artık bu sözlerin ardına saklanmadan silkenip kendimize gelip yeni bi hayata başlamakofff evet işte bu sözler beni anlatıyor..
ay sorma ya bendede baldır bacak maşallah.ama çok sıkıntı etme belli bi kilo kaybından sonra az bi adam oluyolar.o yüzden azmedip diyete devam et sonuçları göreceksinKızlar ya regl oldum ben bikaç gündür her tarafım ağrıyodu...Bi de üstüne boğazım falan ağrıyodu üşütmüştüm...Spor falan da yapamıyorum tabi haliyle günlerdir...Bu durum geçici tabii ama benim daha büyük bi sorunum var gibi
Ya vücudum çok aşırı orantısız değil ama yine de armutum diyebilirim...Ama benim asıl sorunum bacaklarımın çok kalın olması...Resmen ütülü pantolon giyemiyorum kızlar çünkü pantolonun üst kısmı tombalak bacaklarımdan o kadar geriliyo ki sanki tayt giymişim gibi oluyo..Sinir oluyorum naapıcam ben
geçmiş olsun senacım.kaç gündür kendini harap ettin hiç yoktan yere bukadar strese vucut dayanamadı tabi.üzme herşey olacağına varır.çok şükür mutlu bi yuvan hayırlı evlatların sevgili bi eşin var.hayatında bunlardan önemli tutacağın ve üzüleceğin hiçbirşey olmamalı.hayaller ve umutlarımız için yaşasakta bunların esiri olup kendimizi kaybetmemeliyiz.sen gönlünü ferah tut sağlıklı ol ki allah uzun ömür versin tüm gerçekleştirmek istediklerin bir bir oluriyi akşamlar canlarımmgeçmişi sadece adıma yazılanları okudum inanılmaz yorgunum eve yeni geldim gözümü açcak halim yok zor bir gün geçirdim kurta öqlen arkadaşlar ziyafet hazırlamışlar 1 minik sigara böreqi 1 kurabiye ve salata yedim biraz sonra midem taş gibi oldu ve fenalaştık sandalyelerin üstüne yatırmışlar beni kolonya ilaçlar falan derken bir süre öylece yattım 4 ten sonra oqlumla yemek yedik akşam annemlere gittim misafir vardı ordada bişeyler yedim kılzar belirgin bir kilo kaybım var kaçamaklarıma raqmen noluyo anlamıyorum reqlim bu arada azda olsa gelmeye başladı yarın daha rahat olur diye düşünüyorum hepinize iyi geceler inaın yazmaya bile halim yok dediqim listeye göre bildirimlerinizi yapmanızı tekrar hatırlatır ve cumburlop yataqaa
sanada hayırlı cumalar.tebrik ediyorum süper bi gün geçirmişin hep böyle devam edersen kısa zamanda süper sonuçlar alacaksıngunaydın herkese hayırlı cumalar;
benim dunku menum
sabah
1 bardak k-fleaks
ara
kuru kayısı
öğlen
bezelye
corba
cacık
4 yk pılav
ara
kuru kayısı leblebı
aksam
ızgara tavuklu salata bol yogurtladım 1 adet domates bır buyuk bardak su
gun boyunca a 1,5 lıtre su ıctım 10 dakka spor aletlı bacaklarımı calıstırdım
Kızlar ya regl oldum ben bikaç gündür her tarafım ağrıyodu...Bi de üstüne boğazım falan ağrıyodu üşütmüştüm...Spor falan da yapamıyorum tabi haliyle günlerdir...Bu durum geçici tabii ama benim daha büyük bi sorunum var gibi
Ya vücudum çok aşırı orantısız değil ama yine de armutum diyebilirim...Ama benim asıl sorunum bacaklarımın çok kalın olması...Resmen ütülü pantolon giyemiyorum kızlar çünkü pantolonun üst kısmı tombalak bacaklarımdan o kadar geriliyo ki sanki tayt giymişim gibi oluyo..Sinir oluyorum naapıcam ben
tebrik ederim canım.1 aydan az fazla bi dönemde 4 kiloya yakın vermiş olman gerçekten senin adına büyük başarı.başlangıçta 3-4 kilo göze az görünsede zamanla biriktikçe gözle görülür bi hale geliyo.ve artık sende 60 lar sınırındasın.bu haftayıda sorunsuz geçersen önümüzdeki bildirimde 60 lı kilolarda olacaksınKızlaaaarrr çok mutlu bir şekilde kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:74 kg
geçen hafta:71 kg
bu hafta:70.3 kg
giden:700 gr:92:
toplamda giden:3.7 kg
hedef:62 kg
hepinize tsk ederim özellikle Senacım sen gecen hafta izin istediğimde vermiş olsaydın ben hala yerinde sayıyo yada kılo almıs olacaktım .ben bu sekılde kılo vermekten cok mutluyum cünkü emziriyorum ve cok asırı dıkkat edemıyorum ona ragmen kılo verıyorum yavas ta olsa.zaten istediğim yavas ve kalıcı kılo vermek bu bana yetiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?