70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bende 10 ay içinde (evlendikten sonra) 10 kilo aldım acil zayıflamam gerek hiçbir kıyafetim olmuyor banada yardımcı olurmusunuz?Önerileri olanlar...

tekrar selam kızlar bütün kilo veren arkadaaşları tebrik ediyorum ama kendimi ayrıca tebrik ediyorum bu hafta inanırmısınız nasıl geçti anlamadım
valla veremeyenlerde üzülmesin diycem ama üzülsünler
dahada hırslı olsunlar bakın birhafta daha boşa gitti sizler için
neyse bol şanşlar haftaya cuma ne zman gelcek yaaa

evet canım oldu öyle napalım,, ama toparlanmaya başladım dün,,, gidicemiz toki sıfır daha bazı eksikleri varmış kornişler falan takılcakmış işte yarın bide elektrikler su yarın açılcakmış en kısa zamanda taşınıp düzene girmek istiyorum çok zor ilk günler kendime pek ii bakmıcam kesin ama çalışıcam öğünlerimi atlamamya çalışcam sağol tekrar

Son düzenleme:
arkadaşlar bende 10 ay içinde (evlendikten sonra) 10 kilo aldım acil zayıflamam gerek hiçbir kıyafetim olmuyor banada yardımcı olurmusunuz?Önerileri olanlar...
hoşgeldin aramıza.anlat bakalım kaç kilosun neler yer neler içersin.

slm kizlar kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum isterdimki bende veryim ama bu hafta kismet olmadi bundan dolayi biraz huzunluyum
buda bi başarı üzülme diyette üzülmeye yer yok

yemek yemem lazım saat nerdeyse 4 oldu ve ben en son 12de yemiştim.ama canım hiçbişi istemiyo biraz iş yaptım dolap toparladım yemek hazırladım.haliyle bünye iş yapmaya alışık olmayınca sarsılıyo

bende çocukları uyutup dışarı çıkıcam birazdan , bizim ikinci pc'nin kasası gitti kapandı açılmıyo onu tamire götürcem baktım dandik bi fiyat verdi satcam alsınlar yapıp kendileri satsınlar uğraşamıycam ya geçen haftada monitörüne bişeyler olmuştu ondan öncede zaten kendi kendine tekrar disketten yükleme yapın demişti iice tozuttu xp yüklemesini kaldırmış kapandı pc ay ay,valla beyaz pc'i zaten sırf oğlan çok oynuyo bu pcde bizi rahat bıraksın diye duruyodu ama artık defedicem sıktı iice off bende sizi sıktım valla behlül kaçar bye:79:

perşembeleri iştah patlaması yaşayıp cumaları tok oluyorum bende aç kalmamak adına domates biber salatalık vs. li bi salata yaptım onu yedim. buseferde tadı damağımda kaldı ama artık çok geç hepsi midemde midem karnımı şişirdi ve göbeğim şuan laptopun üzerine taşmış durumda

kurabiye yidim 1 tane bana kilo olarak dönmee geriii:26:

kurabiye yidim 1 tane bana kilo olarak dönmee geriii:26:
dönmez canım okadar kasma öyle küçük kaçamaklar bişi yapmaz.yani şöyle yapmaz hem yemek hem atıştırma yaparsan yapar.ama sadece küçük kaçamaklar yaparak öğününü geçiştirirsen sorun olmaz

hem yemek hem öğün yapmadım ya suyu bile zor içiyom yarına düzeliri inş annem bak rejim yaptın ne hale geldin dicekkk

hem yemek hem öğün yapmadım ya suyu bile zor içiyom yarına düzeliri inş annem bak rejim yaptın ne hale geldin dicekkk
anneler öyle bende annemin yanındayken kızım ye babanın evine geldin zayıfladın demesinler deyip durdu

Kızlarr ben hiçbir zaman zayıf biri olmadım olamadım ve bu zamana kadar da öyle şikayetçi değildim kilolarımdan ( Tüm tombikler kendileriyle barışıktır) Ama artık söz nişan düğün kapıya dayandı hazirana kadar 10-15 kilo verebilirsem şahane olacak amaaaa nasılbir diyetle ne gibi egzersizlerle baktım da sizler çok güzel yol katetmişsiniz beni de yönlendirirseniz çoookk mutlu olurum

Dün tartıldığımda 84,400 kiloydum 70 olsam gerisi gelir biliyorum ama iş 70 olabilmekteeeeee Ne dersiniz nasıl bi yol izlemeliyim ?

başlangıç:90
geçen hafta:69.3
bu hafta:69.2
bu hafta giden:100 gram
toplam giden:21.7 kılo

Kızlar ben hala hem üşütük hem de regl durumdayım hiç halim yok bütün gün yattım yineSabah tartıldım ama hala doğru düzgün bişey yiyemedimKilo bildirimimi yapayım hemen:

başlangıç:73
geçen hafta:66,2
bu hafta:65,8
bu hafta giden:400 gram
toplam giden:7,2
hedef:60

Bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum Amaaaa şımarmayın bakiim hemen aynen kilo vermeye devam...Gitsin fazla kilolar

Bu sırada itiraf ediyorum bugün ben hayalini kurduğum kaçamağımı yaptım ama en azından akşam olmadan yaptım

kızlaarrrrrrrr bilin bakalım ben şimdi ne yiyoomm
simit yedim simiiiiitttt valla sabah burda bayağı canımı çektirdiler valla bende demin dişarı çıkınca 2 simit aldım 1'ini yedim şimdi ötekini yemicem merak etmeyin size aldım onu
hiç boşuna oğluşum yicek uyanınca onu buarada bebişlerin ikiside ben gelene kadar uyanmamış ve hala uyuyolar maşallah deyin kıııızzzzz
neyse kendimi şımartmam lazım yarın kaçamak yapcam hişşşşt sena ablaya söylemeyin
peki aldım kek değil kekstra çuh çuh birde ikram aldım yarın hepsini yiycem banane hakettim

anneler öyle bende annemin yanındayken kızım ye babanın evine geldin zayıfladın demesinler deyip durdu
ay sanadamı öyle diyolar,benim kayınpederim öyle diyo ,,bana şey demişti hiç unutamıyorum biz iki geliniz ve ben onların evine gitmiştim kayınpederimin bayramda bana şey dedi,,''ben sizinle gurur duyuyorum ikinizde acarsınız (76kiloyken )1yıl önce nerdeyse''zayıf olup napcanız sizi böyle burlarda tanıdıklar görünce bak bak mehmetabi gelinlerine ne kadar ii bakıyo(besliyo) dedikleri zaman ben çok gururlanıyorum ''dedi aayyyyyyyyyy kızlar bi oldum ama düşünceye bak adamdaki yaw
neyseki onu dinleyemicem ben
valla yine hatırlayınca tuhaf oldum pehhh

Son düzenleme:
benim de hiç keyfim yok bugün nedense
saçma sapan beslendim su da çok içmedim
kilo bildirimimi yapıp çıkıyorum gerçi değişen bişey de yok ya neyse
başlangıç:79.6
geçen hafta:78.4
bu hafta:78.4

giden gelen yok yani kızlar

ne nazarı kız maşallah de bayağı ii kilo verenler var bende tabi oyüzden şımartıyorum kendimi kaçamak yapcam dedim oyüzden zaten masus hafta sonu yicemki cumaya kadar eriteyim dmi

ne nazarı kız maşallah de bayağı ii kilo verenler var bende tabi oyüzden şımartıyorum kendimi kaçamak yapcam dedim oyüzden zaten masus hafta sonu yicemki cumaya kadar eriteyim dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…