evet canım oldu öyle napalım,, ama toparlanmaya başladım dün,,, gidicemiz toki sıfır daha bazı eksikleri varmış kornişler falan takılcakmış işte yarın bide elektrikler su yarın açılcakmış en kısa zamanda taşınıp düzene girmek istiyorum çok zor ilk günler kendime pek ii bakmıcam kesin ama çalışıcam öğünlerimi atlamamya çalışcam sağol tekrarhosgeldın canım takıl bize gitsin kiloların
canım ev aradıgınız ıcın öğlen yememen iyi olmamış tabi ama aksamda abartmamıssın yemedıgın hald etebrık ederım kacamak yok evet.Bir de ev bulmussunuz hayırlı olsun canım şimdiden gül egüle otur
hoşgeldin aramıza.anlat bakalım kaç kilosun neler yer neler içersin.arkadaşlar bende 10 ay içinde (evlendikten sonra) 10 kilo aldım acil zayıflamam gerek hiçbir kıyafetim olmuyor banada yardımcı olurmusunuz?Önerileri olanlar...
buda bi başarı üzülme diyette üzülmeye yer yokslm kizlar kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum isterdimki bende veryim ama bu hafta kismet olmadi bundan dolayi biraz huzunluyum
perşembeleri iştah patlaması yaşayıp cumaları tok oluyorumbende aç kalmamak adına domates biber salatalık vs. li bi salata yaptım onu yedim. buseferde tadı damağımda kaldı ama artık çok geç hepsi midemde midem karnımı şişirdi ve göbeğim şuan laptopun üzerine taşmış durumda
dönmez canım okadar kasma öyle küçük kaçamaklar bişi yapmaz.yani şöyle yapmaz hem yemek hem atıştırma yaparsan yapar.ama sadece küçük kaçamaklar yaparak öğününü geçiştirirsen sorun olmazkurabiye yidim 1 tanebana kilo olarak dönmee geriii:26:
dönmez canım okadar kasma öyle küçük kaçamaklar bişi yapmaz.yani şöyle yapmaz hem yemek hem atıştırma yaparsan yapar.ama sadece küçük kaçamaklar yaparak öğününü geçiştirirsen sorun olmaz
hem yemek hem öğün yapmadım ya suyu bile zor içiyom yarına düzeliri inş annem bak rejim yaptın ne hale geldin dicekkk
ay sanadamı öyle diyolar,benim kayınpederim öyle diyo ,,bana şey demişti hiç unutamıyorum biz iki geliniz ve ben onların evine gitmiştim kayınpederimin bayramda bana şey dedi,,''ben sizinle gurur duyuyorum ikinizde acarsınız (76kiloyken )1yıl önce nerdeyse''zayıf olup napcanız sizi böyle burlarda tanıdıklar görünce bak bak mehmetabi gelinlerine ne kadar ii bakıyo(besliyo) dedikleri zaman ben çok gururlanıyorum ''dedi aayyyyyyyyyy kızlar bi oldum ama düşünceye bak adamdaki yawanneler öyle bende annemin yanındayken kızım ye babanın evine geldin zayıfladın demesinler deyip durdu
anneler öyle bende annemin yanındayken kızım ye babanın evine geldin zayıfladın demesinler deyip durdu
anneler öyle bende annemin yanındayken kızım ye babanın evine geldin zayıfladın demesinler deyip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?