hoşgeldin..kızlar bnde varımm...sabah tartılıp maratona başlıycam:)
kıralım canım akşam musait olursak görüşek moralim bozuk benimmmmkız bi ara lafın belini kıralım ya.benım için pek büyük gün olmıycak
he ya toplaşamadık bı kaç zamandır
canıımmm yaaa çok üzüldüm bak kastın kendini kaç gündür harap oldun aşkım.lütfen sen bie lazımsın kendine dikkat et.beni çok motive ediyosun.kaptanım işne karışmayım ama biraz kilonu koru çok veriyosun.direnciniartır biraz.iyi akşamlar canlarımmgeçmişi sadece adıma yazılanları okudum inanılmaz yorgunum eve yeni geldim gözümü açcak halim yok zor bir gün geçirdim kurta öqlen arkadaşlar ziyafet hazırlamışlar 1 minik sigara böreqi 1 kurabiye ve salata yedim biraz sonra midem taş gibi oldu ve fenalaştık sandalyelerin üstüne yatırmışlar beni kolonya ilaçlar falan derken bir süre öylece yattım 4 ten sonra oqlumla yemek yedik akşam annemlere gittim misafir vardı ordada bişeyler yedim kılzar belirgin bir kilo kaybım var kaçamaklarıma raqmen noluyo anlamıyorum reqlim bu arada azda olsa gelmeye başladı yarın daha rahat olur diye düşünüyorum hepinize iyi geceler inaın yazmaya bile halim yok dediqim listeye göre bildirimlerinizi yapmanızı tekrar hatırlatır ve cumburlop yataqaa
canım ilacın ismi neydi yaaaademekki şişlik varmış.ilaç olmasaydı süşün bugün tartıda ne olurdu.baya bi sökmüştür seni.bikaç kere gitmişindir üst üste
sonuçta bitkiselde olca ilaç ve zaten bitkilerdende böyle bi yardım alsanda bi süre sonra alışkanlık yapıyor.bu yüzden etkisini gördüğün an üstelemeyip bırakmalısın ne kullanırsan kullan.yoksa bünye bun aokadar alışıyoki bidaha ilaç yada btkisel yardım almadan yapması gereken işlemi yapmıyodünde dediğim gibi benim 1 aydan fazla hatta 1,5 ay sonra tekrar ihtiyacım oldu ki kullanmasam bile olurdu diyette olduğumuz için bağırsaklarımız yorulmuyo dolayısıyla görevini rahat rahat yerine getiriyo.
neyse ben alışverişe gideyim gelmem yemeğimi hazırlamam yine 30 dkmı alır gibi.geçe kalmadan yemeğimi yiyim siz ben yokken dedikodunuzu yapın
hoşgeldinnn..arkadaşlar bende 1 haftadır rejımdeyım 73 kılodan 71 200 e dusmusum daha hızlı vermek ısterdım ama ınş sizlerle bırlıkte atlatıcam istediğim kilo 58 umarım ulasırım yardıma ıhtıyacım var artı selüliti için özel bisiler yapan varmı deneyip memnun kalan?
kaderdaşım benim sen yine 100 gr vermişin ben bi de aldım yaaaa.wc sorunum var daaabaş:77.6
gecen:73.2
bu hft:73.1
bu hft gıden:100 gram
toplam gıden:4.5 kılo
arkadaşlar bende 10 ay içinde (evlendikten sonra) 10 kilo aldım acil zayıflamam gerek hiçbir kıyafetim olmuyor banada yardımcı olurmusunuz?Önerileri olanlar...
Canım sende özeldien bildirim yapmamışsın..
kız haklsıın uuzun zamandır 1 kılo veremedım.okadra hesaplara dalma canım.canın çekeni az ve günün sabah yada öğlen vakitlerinde tüketirsen bişicik olmaz.
senin şu 100 gramlarına hastayım yanezamn görsem seni 100 gram veriyosun.tabi buda bi başarı ama arada böyle şok bi diyet yap 1-2 kilo ver sonra yine 100 er 100 er devam edersin
çok güzel bi menü.çok değil nerdeyse az bile sayılabilir.bunun üzerine bi ara öğün yapman şart ama.
gecmiş olsun cancazımSlm kızlar
bugün babamın hastanede kontrolü vardı sabah erkenden hastaneye gittik daha yeni geldim ve hemen siteye girdim öncelikle özelime bildirim yaparken halimi hatırımı sorup teselli eden moral veren ve güzel sözler söyleyen bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum çok duygulandım Allah razı olsun hepinşzden arkadaşlık böyle günde belli oluyor bu kadar sevdiqinizi bilmiyordum tekrar çok teşekkür ederim
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.6
bu hafta 69
giden 600
toplamda giden 21
hedef 60...
gel benı ye bende en az 1 kılo verır gram gram vermekten kurtuluurm yeşimcimyemek yemem lazım saat nerdeyse 4 oldu ve ben en son 12de yemiştim.ama canım hiçbişi istemiyobiraz iş yaptım dolap toparladım yemek hazırladım.haliyle bünye iş yapmaya alışık olmayınca sarsılıyo
hasta olcaksın galıba hemen greyfurt lımon felan sık iç .ben 1 hafatadır her gun bole yapıyom o gunu atlatıyomaa bugün iştahım gitti zar zor bi çorba içtim yaaa midem almıyooobi acayipim bugünnn
beyamca eskilerden.eskiden öyle derlermiş haklı yani.şimdi kiloyu eleştrenler olmasa bizde saldım çayıra mevlam kayıra der bey amcanın dediği gibi olurudkkızlaarrrrrrrr bilin bakalım ben şimdi ne yiyoomm
simit yedim simiiiiitttt valla sabah burda bayağı canımı çektirdiler valla bende demin dişarı çıkınca 2 simit aldım 1'ini yedim şimdi ötekini yemicem merak etmeyin size aldım onu
hiç boşuna oğluşum yicek uyanınca onu buarada bebişlerin ikiside ben gelene kadar uyanmamış ve hala uyuyolar maşallah deyin kıııızzzzz
neyse kendimi şımartmam lazım yarın kaçamak yapcam hişşşşt sena ablaya söylemeyin
peki aldım kek değil kekstraçuh çuh birde ikram aldım yarın hepsini yiycem banane hakettim
ay sanadamı öyle diyolar,benim kayınpederim öyle diyo ,,bana şey demişti hiç unutamıyorum biz iki geliniz ve ben onların evine gitmiştim kayınpederimin bayramda bana şey dedi,,''ben sizinle gurur duyuyorum ikinizde acarsınız (76kiloyken )1yıl önce nerdeyse''zayıf olup napcanız sizi böyle burlarda tanıdıklar görünce bak bak mehmetabi gelinlerine ne kadar ii bakıyo(besliyo) dedikleri zaman ben çok gururlanıyorum ''dedi aayyyyyyyyyy kızlar bi oldum ama düşünceye bak adamdaki yaw
neyseki onu dinleyemicem ben
valla yine hatırlayınca tuhaf oldum pehhh
yerinde saymakta başarıdır canım üzülme geç olsun güç olmasınbenim de hiç keyfim yok bugün nedense
saçma sapan beslendim su da çok içmedim
kilo bildirimimi yapıp çıkıyorum gerçi değişen bişey de yok ya neyse
başlangıç:79.6
geçen hafta:78.4
bu hafta:78.4
giden gelen yok yani kızlar
fazla uzun sürmez bu nazarnazar değdi kızlar bize ne oldu böle ya iştahsızlık başladı kaçamaklarda yaptık afferin bize
ilacın adı bekunis.evdeyken içilmesi tavsşye olunur.3-4 saat sonra şiddetli karın ağrısı gözlenir endişe etmeyin bu normal.sonrasında wc ile epey bi kaynaşma süresi yaşıyosunuzhoşgeldin..
kıralım canım akşam musait olursak görüşek moralim bozuk benimmmm
canıımmm yaaa çok üzüldüm bak kastın kendini kaç gündür harap oldun aşkım.lütfen sen bie lazımsın kendine dikkat et.beni çok motive ediyosun.kaptanım işne karışmayım ama biraz kilonu koru çok veriyosun.direnciniartır biraz.
canım ilacın ismi neydi yaaaa
hoşgeldinnn..
kaderdaşım benim sen yine 100 gr vermişin ben bi de aldım yaaaa.wc sorunum var daaaçok moralim bozuk bu gün yedim ha yedim.mantııııı kekkkkk ohhhh ye seher yeeee.
hoşgeldin...
kilo verenlerrrrr tebriklerrrr canlarımmm:90::90:yerinde sayanlarüzülmeyin yola devam hepbirlikte.alanlarrr yani bennnnnn sen üzül seher üzüüüüüllllll
başlangıç -80
geçen hafta- 70.2
bu hafta-70.4
giden-gelen-200gr
toplamda giden - 9.6 kg
hedef...65
çok takip edemiyorum ama neden bukadar yavaş kilo veriyosun.fazlamı dikkat etmiyosun yoksa vermeni etkileyen başka sebeplermi varkız haklsıın uuzun zamandır 1 kılo veremedım.
gecmiş olsun cancazım
gel benı ye bende en az 1 kılo verır gram gram vermekten kurtuluurm yeşimcim
hasta olcaksın galıba hemen greyfurt lımon felan sık iç .ben 1 hafatadır her gun bole yapıyom o gunu atlatıyom
kız haklsıın uuzun zamandır 1 kılo veremedım.
gecmiş olsun cancazım
gel benı ye bende en az 1 kılo verır gram gram vermekten kurtuluurm yeşimcim
hasta olcaksın galıba hemen greyfurt lımon felan sık iç .ben 1 hafatadır her gun bole yapıyom o gunu atlatıyom
hiç şaşırmadımperşembeleri iştah patlaması yaşayıp cumaları tok oluyorumbende aç kalmamak adına domates biber salatalık vs. li bi salata yaptım onu yedim. buseferde tadı damağımda kaldı ama artık çok geç hepsi midemde midem karnımı şişirdi ve göbeğim şuan laptopun üzerine taşmış durumda
e buda güzelmişşkurabiye yidim 1 tanebana kilo olarak dönmee geriii:26:
hayatım hedefini neden yazmadın özeldende bildirim yapmamışsın çizelgen nerdeebaşlangıç:90
geçen hafta:69.3
bu hafta:69.2
bu hafta giden:100 gram
toplam giden:21.7 kılo
canıımmm yaaa çok üzüldüm bak kastın kendini kaç gündür harap oldun aşkım.lütfen sen bie lazımsın kendine dikkat et.beni çok motive ediyosun.kaptanım işne karışmayım ama biraz kilonu koru çok veriyosun.direnciniartır biraz.
bugün ve yarın tavsiyene uyucam bitanem
hmm tamam cnmm..özel mesaj atamıyormuşum forumdaki mesaj sayım yetmiyormuş
gecmiş olsun cancazım
teşekkür ederim sultanımm
vucudum evrim değiştirdi acıkma hissim gitti şimdi çorbayı zorla içtim ve bütün gün bi bardak su limon falan yiyim ben hastalık geliyooo banaaabiraz keyifsizim kocişe bağırdım kızdırdı beniii
hiç şaşırmadımsen normal deqilsinki iştah patlaman normal olsun
e buda güzelmişş
hayatım hedefini neden yazmadın özeldende bildirim yapmamışsın çizelgen nerdee
hmm tamam cnmm..
gecmiş olsun cancazım
teşekkür ederim sultanımmama patlama yaşıyom siz inanmayın.fakat lav püskürtmüyorum kendime hakim oluyorum hadi dayan az daha sana ciciler alcam atta götürecem uslu ol eline kaşık çatal tabak tencere alma diyorum dün kocişim aç olmasa 2 bardak bulgurdan yaptığım pilavın hepsini hüpletecektim eşimi düşündüm ve sadece tencerenin yarısını yedim
aaaa hadi ben kilo veremedim de sana noluyooo kısss mutlu ol bak maşallah ne güzel kilo vermişin dadluuuummmm
bende en küçük benden olan kotumu bugün çıkardım ama denemedim.denediğimde çekiştirerek değil rahat rahat içine girmek istiyorum o yüzden 1-2 hafta daha uzak durucam ondanmutluyum tabi taytımıda giydim göbek yok oh ne güzellll kotumu denemeye üşendim bide onu denesem keyfim tam olcak
bende en küçük benden olan kotumu bugün çıkardım ama denemedim.denediğimde çekiştirerek değil rahat rahat içine girmek istiyorum o yüzden 1-2 hafta daha uzak durucam ondandiğer cicilerimle idare edecem
zayıflamak mesele değilde o kiloyu karuyabilecekmiyim endişesindeyim ben asılaz kaldı o güzel cicilere tekrar gircezzzzzzz bekle bizi dolaptaki kıyafetler
zayıflamak mesele değilde o kiloyu karuyabilecekmiyim endişesindeyim ben asılbukadar emek verdikten sonra bidaha kilo almak istemiyorum.her sene vermeye uğraşıp hemen geri almaktan bıktım usandım.ben çocukluğumdada kiloluydum.bu yüzden kilo almaya müsait bi bünyem ver.koyverip gittimmi tam yol ileri yapıyorum istediğim kiloya indiğimdede sizin aranızda var olmak istiyorum kendimi frenleyebilmek adına
yeşimcim gecen hafta 700 gram verdım cuma 73.2 ıdım pazartesı 72.5 oldum ama 5 gundur regl olmam gerektııg helde hala olamdım bu hfta her zamankınden fazla spor yapmama ragmen 5 gunde 72.5 dan 73.1 e cıktım bende çözmüş değilim.doktora gııdp tiroide şeker felanda baktrdım dıyet yapmamın da bı sakıncası yok.hayırlısı canım .bi gün çözersem ılk sana solıcem.bunun sırrınıçok takip edemiyorum ama neden bukadar yavaş kilo veriyosun.fazlamı dikkat etmiyosun yoksa vermeni etkileyen başka sebeplermi var
kız nane lımon ıhlamur greyfurt ne bulursan ye içvucudum evrim değiştirdi acıkma hissim gitti şimdi çorbayı zorla içtim ve bütün gün bi bardak su limon falan yiyim ben hastalık geliyooo banaaabiraz keyifsizim kocişe bağırdım kızdırdı beniii
hiç şaşırmadımsen normal deqilsinki iştah patlaman normal olsun
e buda güzelmişş
hayatım hedefini neden yazmadın özeldende bildirim yapmamışsın çizelgen nerdee
hmm tamam cnmm..
fıstıkım hep yanındayımgecmiş olsun cancazım
teşekkür ederim sultanımm
seherım balım napıyon ya
senlen
bu hafta kendımızı sıkalım dıycem de ben sıktım kendımı ya sonuc bu oldu bende cözemıyom artık o kadar yürüdüm ettim yok....
resminden anlaşılıyodu gayet ince zarif bi hatunsun.bi anlık dalgınlığına gelmiş demekki gelmiş kilolar.vucut zaten bi kere bi kilo aldımı o esnekliğe ulaştımıydı çok kolay kilo alabiliyo.ben bu kiloya oğlumun doğumundan sonra tartıda gördüm emzirirken gitti kilolar kimse inanamamıştı kiloma bende anlamadım nasıl gittiğini ama şimdi hop ne olduysa bi anda geldi geri gitcek ve geri gelmicek kilolarrr
ozaman dönemsel durumundan kilo vermemiş gibi gözüküyosun sorun etmeye gerek yok.bende reglinin sonu günü tartıldığımda 64 küsürlerdeydim.bugün gerçekten çok şaşırdım 63 ü görünce.demekki sende haftaya şaşıracağın rakamları görebilirsinyeşimcim gecen hafta 700 gram verdım cuma 73.2 ıdım pazartesı 72.5 oldum ama 5 gundur regl olmam gerektııg helde hala olamdım bu hfta her zamankınden fazla spor yapmama ragmen 5 gunde 72.5 dan 73.1 e cıktım bende çözmüş değilim.doktora gııdp tiroide şeker felanda baktrdım dıyet yapmamın da bı sakıncası yok.hayırlısı canım .bi gün çözersem ılk sana solıcem.bunun sırrını[/COLOR]
resminden anlaşılıyodu gayet ince zarif bi hatunsun.bi anlık dalgınlığına gelmiş demekki gelmiş kilolar.vucut zaten bi kere bi kilo aldımı o esnekliğe ulaştımıydı çok kolay kilo alabiliyo.
boydan kazanıyorum allahtan kilo alınca bile çok belli olmuyo ama eski kiloma döncemmmevde hareketsiz kaldım ondan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?