70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bnde varımm...sabah tartılıp maratona başlıycam:)
hoşgeldin..
kız bi ara lafın belini kıralım ya.benım için pek büyük gün olmıycak

he ya toplaşamadık bı kaç zamandır
kıralım canım akşam musait olursak görüşek moralim bozuk benimmmm
canıımmm yaaa çok üzüldüm bak kastın kendini kaç gündür harap oldun aşkım.lütfen sen bie lazımsın kendine dikkat et.beni çok motive ediyosun.kaptanım işne karışmayım ama biraz kilonu koru çok veriyosun.direnciniartır biraz.
canım ilacın ismi neydi yaaaa
hoşgeldinnn..
baş:77.6
gecen:73.2
bu hft:73.1
bu hft gıden:100 gram
toplam gıden:4.5 kılo
kaderdaşım benim sen yine 100 gr vermişin ben bi de aldım yaaaa.wc sorunum var daaaçok moralim bozuk bu gün yedim ha yedim.mantııııı kekkkkk ohhhh ye seher yeeee.
arkadaşlar bende 10 ay içinde (evlendikten sonra) 10 kilo aldım acil zayıflamam gerek hiçbir kıyafetim olmuyor banada yardımcı olurmusunuz?Önerileri olanlar...

hoşgeldin...
kilo verenlerrrrr tebriklerrrr canlarımmm:90::90:yerinde sayanlarüzülmeyin yola devam hepbirlikte.alanlarrr yani bennnnnn sen üzül seher üzüüüüüllllll
başlangıç -80
geçen hafta- 70.2
bu hafta-70.4
giden-gelen-200gr
toplamda giden - 9.6 kg
hedef...65

kız haklsıın uuzun zamandır 1 kılo veremedım.

gecmiş olsun cancazım

gel benı ye bende en az 1 kılo verır gram gram vermekten kurtuluurm yeşimcim
aa bugün iştahım gitti zar zor bi çorba içtim yaaa midem almıyooo bi acayipim bugünnn
hasta olcaksın galıba hemen greyfurt lımon felan sık iç .ben 1 hafatadır her gun bole yapıyom o gunu atlatıyom

beyamca eskilerden.eskiden öyle derlermiş haklı yani.şimdi kiloyu eleştrenler olmasa bizde saldım çayıra mevlam kayıra der bey amcanın dediği gibi olurudk
bende kısmetse yarın yicem simidi

yerinde saymakta başarıdır canım üzülme geç olsun güç olmasın

nazar değdi kızlar bize ne oldu böle ya iştahsızlık başladı kaçamaklarda yaptık afferin bize
fazla uzun sürmez bu nazar bizde bu tototlar var kene

ilacın adı bekunis.evdeyken içilmesi tavsşye olunur.3-4 saat sonra şiddetli karın ağrısı gözlenir endişe etmeyin bu normal.sonrasında wc ile epey bi kaynaşma süresi yaşıyosunuz ve ilaçı 1 kere alıyosunuz bidaha sıkışana kadar içmiyosunuz buda en az 3- 4 hafta sonra olabiliyor.sürekli kullanılacak bi ilaç değil önerilmez

çok takip edemiyorum ama neden bukadar yavaş kilo veriyosun.fazlamı dikkat etmiyosun yoksa vermeni etkileyen başka sebeplermi var

vucudum evrim değiştirdi acıkma hissim gitti şimdi çorbayı zorla içtim ve bütün gün bi bardak su limon falan yiyim ben hastalık geliyooo banaaa biraz keyifsizim kocişe bağırdım kızdırdı beniii

hiç şaşırmadım sen normal deqilsinki iştah patlaman normal olsun
kurabiye yidim 1 tane bana kilo olarak dönmee geriii:26:
e buda güzelmişş
başlangıç:90
geçen hafta:69.3
bu hafta:69.2
bu hafta giden:100 gram
toplam giden:21.7 kılo
hayatım hedefini neden yazmadın özeldende bildirim yapmamışsın çizelgen nerdee

ne yapsam ne etsem daha fazlasi olmuyor,giden anca bu kadar oluyor, en azindan saglikli bir sekilde veriyorum diye seviniyorum, her istedigimden asiriya kacmadan yiyebiliyorum, bildirimimi yapayim

baş:78
gecen:74.9
bu hft:74.2
bu hft gıden:700 gram
toplam gıden:3.8 kılo

aaaa hadi ben kilo veremedim de sana noluyooo kısss mutlu ol bak maşallah ne güzel kilo vermişin dadluuuummmm

mutluyum tabi taytımıda giydim göbek yok oh ne güzellll kotumu denemeye üşendim bide onu denesem keyfim tam olcak
bende en küçük benden olan kotumu bugün çıkardım ama denemedim.denediğimde çekiştirerek değil rahat rahat içine girmek istiyorum o yüzden 1-2 hafta daha uzak durucam ondan diğer cicilerimle idare edecem

bende en küçük benden olan kotumu bugün çıkardım ama denemedim.denediğimde çekiştirerek değil rahat rahat içine girmek istiyorum o yüzden 1-2 hafta daha uzak durucam ondan diğer cicilerimle idare edecem

az kaldı o güzel cicilere tekrar gircezzzzzzz bekle bizi dolaptaki kıyafetler

az kaldı o güzel cicilere tekrar gircezzzzzzz bekle bizi dolaptaki kıyafetler
zayıflamak mesele değilde o kiloyu karuyabilecekmiyim endişesindeyim ben asıl bukadar emek verdikten sonra bidaha kilo almak istemiyorum.her sene vermeye uğraşıp hemen geri almaktan bıktım usandım.ben çocukluğumdada kiloluydum.bu yüzden kilo almaya müsait bi bünyem ver.koyverip gittimmi tam yol ileri yapıyorum istediğim kiloya indiğimdede sizin aranızda var olmak istiyorum kendimi frenleyebilmek adına

ben bu kiloya oğlumun doğumundan sonra tartıda gördüm emzirirken gitti kilolar kimse inanamamıştı kiloma bende anlamadım nasıl gittiğini ama şimdi hop ne olduysa bi anda geldi geri gitcek ve geri gelmicek kilolarrr

çok takip edemiyorum ama neden bukadar yavaş kilo veriyosun.fazlamı dikkat etmiyosun yoksa vermeni etkileyen başka sebeplermi var
yeşimcim gecen hafta 700 gram verdım cuma 73.2 ıdım pazartesı 72.5 oldum ama 5 gundur regl olmam gerektııg helde hala olamdım bu hfta her zamankınden fazla spor yapmama ragmen 5 gunde 72.5 dan 73.1 e cıktım bende çözmüş değilim.doktora gııdp tiroide şeker felanda baktrdım dıyet yapmamın da bı sakıncası yok.hayırlısı canım .bi gün çözersem ılk sana solıcem.bunun sırrını

kız nane lımon ıhlamur greyfurt ne bulursan ye iç

resminden anlaşılıyodu gayet ince zarif bi hatunsun.bi anlık dalgınlığına gelmiş demekki gelmiş kilolar.vucut zaten bi kere bi kilo aldımı o esnekliğe ulaştımıydı çok kolay kilo alabiliyo.

ozaman dönemsel durumundan kilo vermemiş gibi gözüküyosun sorun etmeye gerek yok.bende reglinin sonu günü tartıldığımda 64 küsürlerdeydim.bugün gerçekten çok şaşırdım 63 ü görünce.demekki sende haftaya şaşıracağın rakamları görebilirsin

uzun zamandır spor yapmıyodum.(sanki yılların atletiyimya uzun zamandır yapmıyomuşum hadi ya öylemi ) tatil dönüşü başlıcam dedim olmadı bir türlü yarından tezi yok yürüyüşlerime başlıyorum .haftanın en az 3-4 günü 1 saat kadar yürüyüp jimlastik aletleri kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…