benim hiç eski kilom olmadı biliyomusunboydan kazanıyorum allahtan kilo alınca bile çok belli olmuyo ama eski kiloma döncemmmevde hareketsiz kaldım ondan oldu
benim hiç eski kilom olmadı biliyomusuneski kilom tam ters istikamette asla o istikamete gitmek istemiyorum
Aaa sen tenceremi kullanıyosun yemek yaparkenKAZANla yapsana sana ancak yeterrrrrr
Canim sen 14.4 kiloyu ne kadar zamanda verdin, benimde baslangic 78 hedef 60 ama simdilik hedefi 68 tutum, ne yapsam ne etsem aca haftada 700-800 gr anca veriyorum, merak ettim sen kadar zamanda verdin....benim hiç eski kilom olmadı biliyomusuneski kilom tam ters istikamette asla o istikamete gitmek istemiyorum
tebrik ederim.haftaya daha bi formda olacak gibi görünüyosun.maşallah diyelim nazar değmesinhep böyle istikrarlı devam edersin inşallah.
canım tebrik ederim ama bi yanlıslık yapmıssın sanırım 1 kılo vermıssıngiden 1.9 yazmıssın birde topam hedef yazmıssın 1.5 öyle birsey yok toplamda giden yazıycaksın basladıgın andan ıtıbarenki
barkinim affına sıqınarak avatarını deqiştirmeni rica edicem sanki bir erkekle konuşuyorum gibi oluyo cnm..
Aaa sen tenceremi kullanıyosun yemek yaparkenKAZANla yapsana sana ancak yeterrrrrr
yaaa ben emzirdiğimi hatıladımbeyamca eskilerden.eskiden öyle derlermiş haklı yani.şimdi kiloyu eleştrenler olmasa bizde saldım çayıra mevlam kayıra der bey amcanın dediği gibi olurudk
bende kısmetse yarın yicem simidi
yerinde saymakta başarıdır canım üzülme geç olsun güç olmasın
fazla uzun sürmez bu nazarbizde bu tototlar var kene
ilacın adı bekunis.evdeyken içilmesi tavsşye olunur.3-4 saat sonra şiddetli karın ağrısı gözlenir endişe etmeyin bu normal.sonrasında wc ile epey bi kaynaşma süresi yaşıyosunuzve ilaçı 1 kere alıyosunuz bidaha sıkışana kadar içmiyosunuz buda en az 3- 4 hafta sonra olabiliyor.sürekli kullanılacak bi ilaç değil önerilmez
yeşimcim gecen hafta 700 gram verdım cuma 73.2 ıdım pazartesı 72.5 oldum ama 5 gundur regl olmam gerektııg helde hala olamdım bu hfta her zamankınden fazla spor yapmama ragmen 5 gunde 72.5 dan 73.1 e cıktım bende çözmüş değilim.doktora gııdp tiroide şeker felanda baktrdım dıyet yapmamın da bı sakıncası yok.hayırlısı canım .bi gün çözersem ılk sana solıcem.bunun sırrını
kız nane lımon ıhlamur greyfurt ne bulursan ye iç
hiç şaşırmadımsen normal deqilsinki iştah patlaman normal olsun
e buda güzelmişş
hayatım hedefini neden yazmadın özeldende bildirim yapmamışsın çizelgen nerdee
canıımmm yaaa çok üzüldüm bak kastın kendini kaç gündür harap oldun aşkım.lütfen sen bie lazımsın kendine dikkat et.beni çok motive ediyosun.kaptanım işne karışmayım ama biraz kilonu koru çok veriyosun.direnciniartır biraz.
bugün ve yarın tavsiyene uyucam bitanem
hmm tamam cnmm..
fıstıkım hep yanındayım
seherım balım napıyon ya
senlen
bu hafta kendımızı sıkalım dıycem de ben sıktım kendımı ya sonuc bu oldu bende cözemıyom artık o kadar yürüdüm ettim yok....
canım sıkalım yaaa menü de paylaşmadım bu hafta aslında dikkat ettim özellikle geceleri ama sanırım yine kaçamaklar öldürdü beni.cezayla kendime gelirim artık bu hafta.bu hafta kararlıyım sıfır kaçamak olcak.aslında beni okulda yediklerim öldürüyo.evden götüremiyorum ortam yok orda yediklerim de olmuyor yaaa.bi de kabızlık var yaaa
ösledim evettttttttthadi hadi beni özledin söleseneeeee
ya siz nasıl kilo verdiniz birde kaç yılda verdiniz
ösledim evettttttttt
hoşgeldin aramıza cnmhaziranın 14 üne başladım 15 kilo verdikten sonra 3 ay ara verdim ve tekrar devam ediyorum ...
Ya benim bi rakibem vardı...monarosa yine kayboldu acep nerelerde yine:44:
selam ya ben bakıyorumda herkez zayıflamış ben nedense bi türlü zayıflayaıyorum siz nasıl kilo verdiniz acaba
Canım bi kere kilo çizelgeni yapmalısınO hepimizi motive ediyor çünkü o ibreyi kilo verdikçe sağa doğru kaydırmak acayip mutlu ediyor Ayrıca kiloları hemen vermiyoruz haftada en fazla 1-1,5 kilo civarı veriyoruz...Mesela ben 24 Ocaktan beri 7 kilo verdim...Bu grupta menülerimi paylaştıkça yapılan yorumlarla daha doğru beslenmeyi öğrendim..Sana da bunu tavsiye ederim...
Bi de sana yardımcı olmak isterdim ama boyun kilon hedef kilon vs. hiç bişey bilmeden çok yardımcı olamamBu bilgilerini paylaşıp çizelgeni yapar mısın lütfen???
selam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?