70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boydan kazanıyorum allahtan kilo alınca bile çok belli olmuyo ama eski kiloma döncemmm evde hareketsiz kaldım ondan oldu
benim hiç eski kilom olmadı biliyomusun eski kilom tam ters istikamette asla o istikamete gitmek istemiyorum

benim hiç eski kilom olmadı biliyomusun eski kilom tam ters istikamette asla o istikamete gitmek istemiyorum
Canim sen 14.4 kiloyu ne kadar zamanda verdin, benimde baslangic 78 hedef 60 ama simdilik hedefi 68 tutum, ne yapsam ne etsem aca haftada 700-800 gr anca veriyorum, merak ettim sen kadar zamanda verdin....

barkinim affına sıqınarak avatarını deqiştirmeni rica edicem sanki bir erkekle konuşuyorum gibi oluyo cnm..

valla sabah sabah gozlerimi acamadigim icin bilg. hesap makinasi ile hesapladim 1,9 cikti yine hesapladim ayni acaba benmi hata yapiyorum anlayamadim ama neyse canim sabah gordugum 77.7 beni mutlu ettiya 5 gram versem bile fark etmiyorum

yaaa ben emzirdiğimi hatıladımsanırım içemem o ilacı demi? ben nasıl aşıcam bu meseleyi yaaa

Yeşim kız sen hakkaten venüslüsün anladım yarım tencere bulgur pilavı haa 1kocatabak neyine yetmedi sen ya hepya hiç mantıgındasın yeme olayında çözdüm ben

birde bende diycektimhedefine azkaldı ulasınca ayrılcanmı aramızdandıye ıyı düşünmüssün gitmebiyereki verdiğin emekler boşagitmesin :13:

yaa oğlusumazönce laptobumun space tuşunu kopardıtaktımamaoynuyoolmadı tabieskisigibiyazamıyommmm

selam ya ben bakıyorumda herkez zayıflamış ben nedense bi türlü zayıflayaıyorum siz nasıl kilo verdiniz acaba

Canım bi kere kilo çizelgeni yapmalısın O hepimizi motive ediyor çünkü o ibreyi kilo verdikçe sağa doğru kaydırmak acayip mutlu ediyor Ayrıca kiloları hemen vermiyoruz haftada en fazla 1-1,5 kilo civarı veriyoruz...Mesela ben 24 Ocaktan beri 7 kilo verdim...Bu grupta menülerimi paylaştıkça yapılan yorumlarla daha doğru beslenmeyi öğrendim..Sana da bunu tavsiye ederim...

Bi de sana yardımcı olmak isterdim ama boyun kilon hedef kilon vs. hiç bişey bilmeden çok yardımcı olamamBu bilgilerini paylaşıp çizelgeni yapar mısın lütfen???

yaparım kilo çizelgem vardı ama silinmis herhalde

selam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...

selam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...

Hayır canım geç kaldım diye hayıflanmak yok onun yerine hemen bi kilo çizelgesi yapman gerekiyor Yaşın-boyun-kilon-hedef kilon bu gibi bilgileri de bizimle paylaşırsan iyi olur Aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…