• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok doqru bir bilgi :81: yalnız keten tohumunu tüketirken dikkat etmemiz gereken çok önemli bir husus var k.tohumu çok çabuk bayatlayan bir bitki onun için haftalık almamız gerekiyor yoksa özelliqini kaybediyor ben yoqurda karıştırıp yemiştim yemeklerden yarım saat önce yaq yakma özelliqi tartışılmıcak kadar büyük çok fydasını görmüştüm ama sabahları kullanmadım günde 2 defa kullandım çok faydalı arkadaşlar tavsiye ederim ayrıca yoqurda karıştırarak yerseniz seversiniz suyla tadı çok kötü oluyor..

haklısın arkadşım çabuk bayatlıyor ama benim dayım aktar olduğu için çok şanslıyım taze çekip alıyorum hemencecik:21:çektirdiktan sonrada cam kavanoza hava almıycak şekilde koyarsanız çabuk bayatlamasını önlersiniz ben sabahları suyla yutuyorum tadını çok seviyorum çünkü ama sevmeyenler varsa erginsena nın dediği gibi yoğurtla karıştırıpta yiyebirsiniz yağ yakmaya birebir:69:

haklısın arkadşım çabuk bayatlıyor ama benim dayım aktar olduğu için çok şanslıyım taze çekip alıyorum hemencecik:21:çektirdiktan sonrada cam kavanoza hava almıycak şekilde koyarsanız çabuk bayatlamasını önlersiniz ben sabahları suyla yutuyorum tadını çok seviyorum çünkü ama sevmeyenler varsa erginsena nın dediği gibi yoğurtla karıştırıpta yiyebirsiniz yağ yakmaya birebir:69:

dışarı çıktıqımda bende alıyım :61:

Son düzenleme:
bunada bayılacaksın ozaman.hafif suyu olcak off süper bişi oluyor.hatta akşama al git bekleme derim :60::60:

evet eskişehirdeyim canım.baya bi tur attım dışarda nedense ben netarafa gidersem kar otarafa doğru yağdı :60::60:

geçmiş olsun laptopuna :43: çabuk düzelir inşallah :69: bazı sebzeler antipatik gelsede bi şekilde yenilecek şekli var aslında.sadece o şeklini bazen geç keşfediyoruz.yoğurtlu salatasıda oluyor kerevizin biliyosunuzdur.içinde kereviz olduğunu söylemeseler bilmeden çok güzel yeniyo :60::60:
yeşocum geçen haftasonu bende salatasını yaptım kerevizin hani içinde cevizde oluyor ya yaa süper oldu bayıldımm ama sanırım gaz yapıyor :1::1::1:
eşimde kereviz kelimesini duyunca tadına bile bakmadı inatçı eşek. :69: olsun işime geldi hepiciini ben yedimm :60::60::60::60:

yeşocum geçen haftasonu bende salatasını yaptım kerevizin hani içinde cevizde oluyor ya yaa süper oldu bayıldımm ama sanırım gaz yapıyor :1::1::1:
eşimde kereviz kelimesini duyunca tadına bile bakmadı inatçı eşek. :69: olsun işime geldi hepiciini ben yedimm :60::60::60::60:

bakıyorumda kilonda oynamıyor ama yok meltem 2 haftadır veremııyor musun menulerınıde goruyorum guzel ama:34:

ben çok severim bitkisel şeyleri bayılırım ne varsa doğada var kullan memnun kalırsın inş:61:
bende tam tersiyim hiç sevmem.sevenlere gıpta ediyorum içebiliyoken yiyebiliyoken doğadan yaralanın :69:

söylemeseydin keşke hayatta anlamazdı :60: ne yalan söylim yapmayı denemedim salatasını 1-2 kere yedim sadece.:69:

kereviz alıyorum mercimek çorbası içine koyuyorum blendrdan hop eser kalmıyo:34: :34: portakallı hiç yapmadım lk deneme hüsran olmasın annem tecrübelidir:34: :34:
valla ben tarif falanda almadımdı deneme yanılma yoluyla kendi kendime yaptım ve herseferinde sonuç mükemmeldi benim adıma :69: kendin pişir kendin ye yaptığım için sorun olmuyo kendim eözel iyide kötüde olsa ben yicem :60::60:

bende tam tersiyim hiç sevmem.sevenlere gıpta ediyorum içebiliyoken yiyebiliyoken doğadan yaralanın :69:

söylemeseydin keşke hayatta anlamazdı :60: ne yalan söylim yapmayı denemedim salatasını 1-2 kere yedim sadece.:69:

valla ben tarif falanda almadımdı deneme yanılma yoluyla kendi kendime yaptım ve herseferinde sonuç mükemmeldi benim adıma :69: kendin pişir kendin ye yaptığım için sorun olmuyo kendim eözel iyide kötüde olsa ben yicem :60::60:

yok ben anamdan yicem snra beğenmem ağzıma sürme şansım kalmazzz:53: :34:

bakıyorumda kilonda oynamıyor ama yok meltem 2 haftadır veremııyor musun menulerınıde goruyorum guzel ama:34:
yok arzucum geçen hafta veremedim bebeem bu hafta 10 marrtta tıkır değiştircem dedim o yüzden yarını bekliyorum bu sabah aslında 67,3 geldim ama yarın ne çıkarsa onu yazicam. geçen hafta leblebi yiyordum o çok şişiriyordu bu hafta kayısı+su formülü ile şişkinlik sorunum hallloldu çok şükür bebeeem :69::69::69::69:

kıs sölemesem sorardı muhakkak ne dicektim içindekine turp mu :60::60::60::60:. bende ilk kez yaptım daha önce yapmamıştım bizim evde pek kereviz yenmez nette tarifi aldım ve ilk seferde turnayı gözünden vurdum mütttişşş oldu :69::69::69:

deal Kilonuz Ne Olmal? - HALUK AKAM kızlar bu linkten bakabilirsiniz ideal kilonuz kalori tabiki ortalama fikir için:34:

yok ben anamdan yicem snra beğenmem ağzıma sürme şansım kalmazzz:53: :34:
öyle olsun bakalım :32: ideal kilom 55 çıktı :53::53:

yok arzucum geçen hafta veremedim bebeem bu hafta 10 marrtta tıkır değiştircem dedim o yüzden yarını bekliyorum bu sabah aslında 67,3 geldim ama yarın ne çıkarsa onu yazicam. geçen hafta leblebi yiyordum o çok şişiriyordu bu hafta kayısı+su formülü ile şişkinlik sorunum hallloldu çok şükür bebeeem :69::69::69::69:

bana yetişmişsin maşallah :69:

kıs sölemesem sorardı muhakkak ne dicektim içindekine turp mu :60::60::60::60:. bende ilk kez yaptım daha önce yapmamıştım bizim evde pek kereviz yenmez nette tarifi aldım ve ilk seferde turnayı gözünden vurdum mütttişşş oldu :69::69::69:
kabak deseydin belki yerdi.kabak salatasıda müthiş oluyo benim kocişe öyle desem yerdi.kereviz desem ban aselam bile vermez o durumda :60:

öyle olsun bakalım :32: ideal kilom 55 çıktı :53::53:

bana yetişmişsin maşallah :69:
sana yetişmek mümkün mü yeşocumm sen gittiğinde sanırım benim kilomdaydın bi beş kilo daha verip gelmişsin maşallah :nazar::nazar:
benim senin gibi venüsten gelen süpersonik metolu bi hatunla aşık atmaya ne hakkım var nal topluyorum ben senin arkandan naallll :60::60::60::60::60::60:

kabak deseydin belki yerdi.kabak salatasıda müthiş oluyo benim kocişe öyle desem yerdi.kereviz desem ban aselam bile vermez o durumda :60:

ben hiç kabak salatası yapmadım ki güzel olur mu ki bide onu deniyimm :26::26:

bencede söylemeseydin cnm cevizli salata falan deseydin :34:
kereviz alıyorum mercimek çorbası içine koyuyorum blendrdan hop eser kalmıyo:34: :34: portakallı hiç yapmadım lk deneme hüsran olmasın annem tecrübelidir:34: :34:

bnm yediqim çok güzeldi yarın arkadaştan kursta tarifini alır akşam yayınlarım isteyen alıp yapar.. bu arada kilo vetveline bende girdim 1 kilo alın diyoo:53::53::53:

Son düzenleme:
Back
X