• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dün işim gereği madde bağımlılığı ile ilgili bi seminere katıldım.. semineri veren bayan sürekli bitkiler-insan vücudu-doğa ile ilgili seminerlere katılmış.. ve dediki KEHRİBAR taşı tiroid hormoınunu düzenler ve zayıflamaya yardımcı olurmuş bilginize.. ben en yakın zamanda alıcam.. bi de mutfağınızda sarı renkten oldukça uzak durun iştah açarmış:61::61:

demek konydasın.. bende konyalıyım.. ilçesinde yaşıyoruz[/QUOTE]

Evet canım Konya merkezde oturuyorum ben ama köyde çalışıyorum

Günaydın arkadaşlar nasılsınız??:16:
günaydın çekirge :66:

canim ben iki uc haftadir fazla vermiyom iki ayda 10 kiloya yakin verdim sonra durdu zaten pazartesinden itibaren kendimi toplamaliyim diye simdiden alistiriyom
2 ayda çok sağlıklı bi kilo kaybın olmuş bi süre yerinde saymanda güzel.vucut iice o kiloya alışıp sıkılaşıp toparlanmıştır :69: hafta sonu şöyle güzel bi kaçamak yapar yeni bi diyet dönemine başlarsın.zaten sorun edeceğin fazla kilolardan kurtulmuşsun bundan sonra ilk adım olarak 5 kilo daha verip yine 1-2 hafta dinlenip tekrar diyete başlarsan kısa zamanda incecik bi hanım olursun :66::66:

kızlar dün işim gereği madde bağımlılığı ile ilgili bi seminere katıldım.. semineri veren bayan sürekli bitkiler-insan vücudu-doğa ile ilgili seminerlere katılmış.. ve dediki KEHRİBAR taşı tiroid hormoınunu düzenler ve zayıflamaya yardımcı olurmuş bilginize.. ben en yakın zamanda alıcam.. bi de mutfağınızda sarı renkten oldukça uzak durun iştah açarmış:61::61:
şimdi bulunduğum oda sapsarı ama nedense iştahımı açmadı hatta uykumu getirdi.:53: taşların bulunduğun ortamın psikolojik durumun vs herşey vucut kimyasını etkiliyor bu bi gerçek.yakında baharın etkileri başlayacak ozaman moral ve motivasyonumuz biraz düşücek kanaatindeyim bu yüzden böyle önlemler almak gerekebilir :68:

2 ayda çok sağlıklı bi kilo kaybın olmuş bi süre yerinde saymanda güzel.vucut iice o kiloya alışıp sıkılaşıp toparlanmıştır :69: hafta sonu şöyle güzel bi kaçamak yapar yeni bi diyet dönemine başlarsın.zaten sorun edeceğin fazla kilolardan kurtulmuşsun bundan sonra ilk adım olarak 5 kilo daha verip yine 1-2 hafta dinlenip tekrar diyete başlarsan kısa zamanda incecik bi hanım olursun :66::66:

tesekurler canim sozlerin ilac gibi geldi bunun ustune durmam artik pazartesi bomba gibi donerim...:52::52::66::66::66:

şimdi bulunduğum oda sapsarı ama nedense iştahımı açmadı hatta uykumu getirdi.:53: taşların bulunduğun ortamın psikolojik durumun vs herşey vucut kimyasını etkiliyor bu bi gerçek.yakında baharın etkileri başlayacak ozaman moral ve motivasyonumuz biraz düşücek kanaatindeyim bu yüzden böyle önlemler almak gerekebilir :68:

buda guzel hersey dedigin gibi àppiskolojik bence

sozlerin ilac gibi geldi pazartesiye bomba gibi donecem:66::66::66::66:

gunaydin bayanlar

sabah sabah arabayi arkadan gomuyordum valla direge zor siyirdim...birde arabada ustalar vardi sef gormedinmi diyorlar....yigitlige cok surdurmeyen ben :64: aaa ne munasebet gordum tabi diyip bir kez kadinlarin araba kullanislarinin adini temize cikardirm :))):65::65::65::65::65::65:

nese sabah sabah bu ufak skandaldan sonra dunku menumu yazayim dedim .

sabah
50 gr kflakes +100 az yagli sut
1 lt su

oglen
1 kase corba
az et

aksam
az corba
2 adet ince birber dolma
1 dilim kasarli borek yedin cok guzeldi valla

bu aralar bogurtlen koku suyu iciyorum
900 ml su :68::68::68:

sozlerin ilac gibi geldi pazartesiye bomba gibi donecem:66::66::66::66:
ilaç şifa olur inşallah :69: bikaç yorum daha yazasım vardı ama kelimelri toparlıyamıyorum bi ağırlık bi uyku hali çöktü üzerime :50: çok uyudukça daha çok uyuyasım geliyo :60::60:

gunaydin bayanlar

sabah sabah arabayi arkadan gomuyordum valla direge zor siyirdim...birde arabada ustalar vardi sef gormedinmi diyorlar....yigitlige cok surdurmeyen ben :64: aaa ne munasebet gordum tabi diyip bir kez kadinlarin araba kullanislarinin adini temize cikardirm :))):65::65::65::65::65::65:

nese sabah sabah bu ufak skandaldan sonra dunku menumu yazayim dedim .

sabah
50 gr kflakes +100 az yagli sut
1 lt su

oglen
1 kase corba
az et

aksam
az corba
2 adet ince birber dolma
1 dilim kasarli borek yedin cok guzeldi valla

bu aralar bogurtlen koku suyu iciyorum
900 ml su :68::68::68:
geçmiş olsun hem iyi sıyırmışsın hem durumu ii idare etmişsin :52: menün gayet iyi akşamki börek dışında :19: böreği sabah yada öğleyin hüpleteymişin çok şahane olcakmış :69:

Evet canım Konya merkezde oturuyorum ben ama köyde çalışıyorum

hımm.. anladım canım.. bende seydişehirliyim..[/QUOTE]

kardeşim de orda...
önemli bir görevde...
mesleğini söylersem kimliğini ifşa etmiş olurum:52::52::52:

günaydın kızlar...
bugün bomba gibiyim dünkü k-barın etkisi beni 1 hafta
idare eder:51::51::51:
senacım o k-bar ilk kaçamağım....
1 aydır yememiştim...
damağımda bıraktığı tadı bile hoş :26::26:

bu arada zayıfladığımı hissediyorum...
göbiş az gitmiş..
bugün plates yapmadım..:5:
benimkilerin 3 ü de başımda:50::50:

benim hedefim de bildirim yazmıştım kaptanım..
unutulmuş sanırım...
hedefim: 62 idi...
ama 61 yazdım çizelgeme....

cuma 62 yapacağım....

sabah bitki çayı...
güzel light bir kahvaltı...
herşey light....:66::66:

ara için elma portakal yada....

akşama et yaptım lahana ve yaprak sarma

öğlen yayla çorbası var..
sıfır yağ:19::19::19::19:

:23::23:
hımm.. anladım canım.. bende seydişehirliyim..

kardeşim de orda...
önemli bir görevde...
allah allah hemen ifşa olacağına göre ilçede önemli biri kaymkam ya da savcı gibi herhalde... ay çok merak ettim valla:61:

günaydın kızlar regl üstüne bide hasta oldum boğazım şiş heryerim ağrıyorrr biriniz bi çorba yapında içiyimm yaa:50: :50: :50: :53: :53:

ah canım benim keike yapıp gönderebilsek.. şöyle en kalorisizinden bi sebze çorbası sıcak sıcak ii giderdi valla.. geçmiş olsun.. inşallah hemen atlatırsın

Son düzenleme:
:23::23:

kardeşim de orda...
önemli bir görevde...
allah allah hemen ifşa olacağına göre ilçede önemli biri kaymkam ya da savcı gibi herhalde... ay çok merak ettim valla:61:

günaydın kızlar...
bugün bomba gibiyim dünkü k-barın etkisi beni 1 hafta
idare eder:51::51::51:
senacım o k-bar ilk kaçamağım....
1 aydır yememiştim...
damağımda bıraktığı tadı bile hoş :26::26:

bu arada zayıfladığımı hissediyorum...
göbiş az gitmiş..
bugün plates yapmadım..:5:
benimkilerin 3 ü de başımda:50::50:

benim hedefim de bildirim yazmıştım kaptanım..
unutulmuş sanırım...
hedefim: 62 idi...
ama 61 yazdım çizelgeme....

cuma 62 yapacağım....

sabah bitki çayı...
güzel light bir kahvaltı...
herşey light....:66::66:

ara için elma portakal yada....

akşama et yaptım lahana ve yaprak sarma

öğlen yayla çorbası var..
sıfır yağ:19::19::19::19:

ah canım benim keike yapıp gönderebilsek.. şöyle en kalorisizinden bi sebze çorbası sıcak sıcak ii giderdi valla.. geçmiş olsun.. inşallah hemen atlatırsın[/QUOTE]

saol cnm :54: :34:

ilaç şifa olur inşallah :69: bikaç yorum daha yazasım vardı ama kelimelri toparlıyamıyorum bi ağırlık bi uyku hali çöktü üzerime :50: çok uyudukça daha çok uyuyasım geliyo :60::60:

geçmiş olsun hem iyi sıyırmışsın hem durumu ii idare etmişsin :52: menün gayet iyi akşamki börek dışında :19: böreği sabah yada öğleyin hüpleteymişin çok şahane olcakmış :69:

saol bacim valla okadar guzel ve sicaklardiki ben kendimi tuttum tabiii 1 tane yedim :)))

dün neler yedim sayayım sizlere

kahvaltı
peynirli domatesli sandviç
açık çay

arada
küçük boy 1 ayva

öğlen
1 dilim ekmek üzerine light krem peynir biraz zaytin ezmesi
çay

arada 1 yeşil çay

akşam
1 kase çorba
bezelye yemeği
3 köfte

yatmadan 1 2 saat önce 1 bardak portakal suyu

dün spor yapamadık ama akşam eşimle yürüyüşe çıktık temiz hava da :69:

saol bacim valla okadar guzel ve sicaklardiki ben kendimi tuttum tabiii 1 tane yedim :)))
ileride çok daha fazla cozutmamak adına bazen küçük kaçamaklar iyi oluyor ama vaktide önemli.özellikle akşamları sakınmak lazım kaçamaklardan.olur böyle kazalar dikkat et yoksa sena yakalr :60::60:

Kızlar bugünkü menümü yazayım bende

Sabah
Menemen
2 dilim tt ekmek

Ara 1 fincan nescafe
1 tane tutku maalesef

Öğle
Çorba
2 dilim ekmek

Ara
1 portakal

Akşam
Ispanak kavurma
Yoğurt
2 dilim tt ekmek

Ben biraz fazlamı ekmek tüketiyorum

günaydın kızlar regl üstüne bide hasta oldum boğazım şiş heryerim ağrıyorrr biriniz bi çorba yapında içiyimm yaa:50: :50: :50: :53: :53:
geçmiş olsun tam hastalık zamanları zaten :43:

hanımlar selamlar

ne var yok yarın büyük günnnn
ben bikaç gündür genele göre baya kalorisi yüksek şeyler yiyodum hatta pazartesi günü 2 tabak sütlaç 2 parmak büyüklüğünde en az 6-7 tan eelmalı kurabiye yedimdi sonraki günlerde kızarma falan :53::53: merak ettim bugün tartıldım :69: sonuç korktuğum gibi değildi hakikaten bende bi venüslü olma durumu var :60::60::60:
kaçamak yapıyorum deyip bu kadın nasıl kilo veriyo bizimi uyutuyo ya :47::47: dediğinizi duyar gibi oluyorum.hemen bunada bi açıklık getireyim.böyle ağır kaçamaklarımı akşam 5 ten önce yapmış bitirmiş olmaya gayret ediyorum.en son lokmamı uyumadan en az 3 saat önce yemiş olmaya dikkat ediyorum.akşam ve sabah kahvaltım arasında epey bi zaman oynuyo bu sürede aldığım kalorileri yakmış oluyorum sanırım.üst üste 2 öğün çok yemiyorum.öğünlerimi herzaman dediğim gibi 1yada 2 kaseyi dolduracak geçmeyecek şekilde abartmadan yemeye çalışıyorum.yani az az sık sık benim yaptığım diyet bu.:26:

Back
X