- 20 Ocak 2011
- 1.755
- 396
- 163
Günaydın arkadaşlar nasılsınız??![]()
gunaydin canim...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız??![]()
günaydın çekirgeGünaydın arkadaşlar nasılsınız??![]()
2 ayda çok sağlıklı bi kilo kaybın olmuş bi süre yerinde saymanda güzel.vucut iice o kiloya alışıp sıkılaşıp toparlanmıştırcanim ben iki uc haftadir fazla vermiyom iki ayda 10 kiloya yakin verdim sonra durdu zaten pazartesinden itibaren kendimi toplamaliyim diye simdiden alistiriyom
şimdi bulunduğum oda sapsarı ama nedense iştahımı açmadı hatta uykumu getirdi.kızlar dün işim gereği madde bağımlılığı ile ilgili bi seminere katıldım.. semineri veren bayan sürekli bitkiler-insan vücudu-doğa ile ilgili seminerlere katılmış.. ve dediki KEHRİBAR taşı tiroid hormoınunu düzenler ve zayıflamaya yardımcı olurmuş bilginize.. ben en yakın zamanda alıcam.. bi de mutfağınızda sarı renkten oldukça uzak durun iştah açarmış![]()
demek konydasın.. bende konyalıyım.. ilçesinde yaşıyoruz
günaydın çekirge
2 ayda çok sağlıklı bi kilo kaybın olmuş bi süre yerinde saymanda güzel.vucut iice o kiloya alışıp sıkılaşıp toparlanmıştırhafta sonu şöyle güzel bi kaçamak yapar yeni bi diyet dönemine başlarsın.zaten sorun edeceğin fazla kilolardan kurtulmuşsun bundan sonra ilk adım olarak 5 kilo daha verip yine 1-2 hafta dinlenip tekrar diyete başlarsan kısa zamanda incecik bi hanım olursun
tesekurler canim sozlerin ilac gibi geldi bunun ustune durmam artik pazartesi bomba gibi donerim...
şimdi bulunduğum oda sapsarı ama nedense iştahımı açmadı hatta uykumu getirdi.taşların bulunduğun ortamın psikolojik durumun vs herşey vucut kimyasını etkiliyor bu bi gerçek.yakında baharın etkileri başlayacak ozaman moral ve motivasyonumuz biraz düşücek kanaatindeyim bu yüzden böyle önlemler almak gerekebilir
![]()
günaydın çekirge
2 ayda çok sağlıklı bi kilo kaybın olmuş bi süre yerinde saymanda güzel.vucut iice o kiloya alışıp sıkılaşıp toparlanmıştırhafta sonu şöyle güzel bi kaçamak yapar yeni bi diyet dönemine başlarsın.zaten sorun edeceğin fazla kilolardan kurtulmuşsun bundan sonra ilk adım olarak 5 kilo daha verip yine 1-2 hafta dinlenip tekrar diyete başlarsan kısa zamanda incecik bi hanım olursun
şimdi bulunduğum oda sapsarı ama nedense iştahımı açmadı hatta uykumu getirdi.taşların bulunduğun ortamın psikolojik durumun vs herşey vucut kimyasını etkiliyor bu bi gerçek.yakında baharın etkileri başlayacak ozaman moral ve motivasyonumuz biraz düşücek kanaatindeyim bu yüzden böyle önlemler almak gerekebilir
![]()
ilaç şifa olur inşallahsozlerin ilac gibi geldi pazartesiye bomba gibi donecem![]()
geçmiş olsun hem iyi sıyırmışsın hem durumu ii idare etmişsingunaydin bayanlar
sabah sabah arabayi arkadan gomuyordum valla direge zor siyirdim...birde arabada ustalar vardi sef gormedinmi diyorlar....yigitlige cok surdurmeyen benaaa ne munasebet gordum tabi diyip bir kez kadinlarin araba kullanislarinin adini temize cikardirm :)))
![]()
nese sabah sabah bu ufak skandaldan sonra dunku menumu yazayim dedim .
sabah
50 gr kflakes +100 az yagli sut
1 lt su
oglen
1 kase corba
az et
aksam
az corba
2 adet ince birber dolma
1 dilim kasarli borek yedin cok guzeldi valla
bu aralar bogurtlen koku suyu iciyorum
900 ml su![]()
Evet canım Konya merkezde oturuyorum ben ama köyde çalışıyorum
hımm.. anladım canım.. bende seydişehirliyim..
günaydın kızlar regl üstüne bide hasta oldum boğazım şiş heryerim ağrıyorrr biriniz bi çorba yapında içiyimm yaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kardeşim de orda...
önemli bir görevde...
mesleğini söylersem kimliğini ifşa etmiş olurum
allah allah hemen ifşa olacağına göre ilçede önemli biri kaymkam ya da savcı gibi herhalde... ay çok merak ettim valla
günaydın kızlar...
bugün bomba gibiyim dünkü k-barın etkisi beni 1 hafta
idare eder
senacım o k-bar ilk kaçamağım....
1 aydır yememiştim...
damağımda bıraktığı tadı bile hoş :26::26:
bu arada zayıfladığımı hissediyorum...
göbiş az gitmiş..
bugün plates yapmadım..
benimkilerin 3 ü de başımda
benim hedefim de bildirim yazmıştım kaptanım..
unutulmuş sanırım...
hedefim: 62 idi...
ama 61 yazdım çizelgeme....
cuma 62 yapacağım....
sabah bitki çayı...
güzel light bir kahvaltı...
herşey light....
ara için elma portakal yada....
akşama et yaptım lahana ve yaprak sarma
öğlen yayla çorbası var..
sıfır yağ![]()
ilaç şifa olur inşallahbikaç yorum daha yazasım vardı ama kelimelri toparlıyamıyorum bi ağırlık bi uyku hali çöktü üzerime
çok uyudukça daha çok uyuyasım geliyo
geçmiş olsun hem iyi sıyırmışsın hem durumu ii idare etmişsinmenün gayet iyi akşamki börek dışında
böreği sabah yada öğleyin hüpleteymişin çok şahane olcakmış
![]()
ileride çok daha fazla cozutmamak adına bazen küçük kaçamaklar iyi oluyor ama vaktide önemli.özellikle akşamları sakınmak lazım kaçamaklardan.olur böyle kazalar dikkat et yoksa sena yakalrsaol bacim valla okadar guzel ve sicaklardiki ben kendimi tuttum tabiii 1 tane yedim :)))
geçmiş olsun tam hastalık zamanları zatengünaydın kızlar regl üstüne bide hasta oldum boğazım şiş heryerim ağrıyorrr biriniz bi çorba yapında içiyimm yaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben bikaç gündür genele göre baya kalorisi yüksek şeyler yiyodum hatta pazartesi günü 2 tabak sütlaç 2 parmak büyüklüğünde en az 6-7 tan eelmalı kurabiye yedimdi sonraki günlerde kızarma falanhanımlar selamlar
ne var yok yarın büyük günnnn
ileride çok daha fazla cozutmamak adına bazen küçük kaçamaklar iyi oluyor ama vaktide önemli.özellikle akşamları sakınmak lazım kaçamaklardan.olur böyle kazalar dikkat et yoksa sena yakalr![]()