kızlar herkese günaydınlar.... hafta sonu eşim laptopu nöbet yerine götürdüğü için hiç giremedim nete...
senacım ne olur kendine dikkat et.. yaşadıkların çok zor ama kendini bırakma tatlım..
hafta sonu bende diyet felan kalmadı.. cumartesi günü bende gün vardı.. bulduğumu yedim.. dün akşama kadar herşey güzeldi.. akşam çiğ köfte yatık.. bolca yedim.. galiba bu aralar motivasyonum çok düştü.. ama size söz bugün yeniden başladım herşeye.. geçen hastanede hani şu boyu ve kiloyu ölçen kocaman aletler var ya onda tartıldım. yağ endeksim %24 müş.. ideal %20.9 ve 29.0 arası diyo.. yağ birikimim de 17 kğ muş. ideal 20.3-14.3 arası diyo özellikle diyetisyene giden yada bu değerlerden anlayanlar yorumlarlarsa sevinirim..
bi de kızlar eve spor aleti almak istiyorum ama bir tane hakkım var sizce daha çok bölgeyi çalıştıran en kullanışlı olan hangisi.. koşu bandını uzmanlar çok öenrmiyor.. çünkü normal yürüme gibi olmuyormuş gelen bişeye direnç gösterdiğin için zamanla bacaklarda sıkıntı doğurabilirmiş...
Hafta sonu girmediğim için şimdi okudum yaşadıklarını canım çok geçmiş olsun herşey biz insanlar için biraz üstüste gelmiş yaşadıkların Allah yardımcın olsun canım unutmaki her kötü gün geçer
çok teşekkürler kızlar iyi gibiyim listeyle ilgilenmeye çalışıyorum inşallah öqleden önce yapıp yapıştırırım..