70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben inançlı biri sayılırım evet ama çocuk rızkı ile gelir lafına inanmıyorum. öyle olsa bir sürü fakir yardıma muhtaç aç çocuk var.allah onların rızkını neden vermemiş ? bi sürü fakir 8-10 tane çocuk yapıyo öyle olsa onlarda zengin olurdu.çocuk şakaya gelir bişi değil allah size vermiş ne güzel çocukta evde arabada. çocuklarınıza allah uzun ömür versin zihin açıklığı versin ama ben tam olarak hazır değilim ve hazır olmadan nasılsa allah rızkını verir diye kendimi hazırlamadan çocuk yapmak istemiyorum. geç olsun altmış yaşında ölecek halimiz yok tıp ilerledi insan ömrü uzadı hem 20 yaşında da benim dizimin dibinde olacak değil ya bu çocuk kendi yoluna gidecek öyle de olsun zaten.. hadi altmıştan önce öldüm diyelim çocuk yine ortada kalcak o zaman da olmaz. bu iş bence hopp yaptım oldu olacak bişi değil. vel hasılı kelam su yolunda gerektir oluruna bıraktım herşeyin hayırlısı olsun diyorum

kizlar canim dundurma cekti yiyebilirmiyim cok kilo yapiyormu

canım bu bir ayeti kerimedir Rabbimizin birebir kendi sözüdür kuranı kerimde sabittir eqer Allah rızık vermiyorsa vardır bir sebebi japonyada deprem oldu ne çok üzüldük deqilmii tapmasınlar puta abiii...kula azap etmez kulun mevlası kulun çektiqi ceza kendi hatası...

kızlar bu arada yeni gelen arkadaşlar bildirimlerini özelime yapsınlar not alıp haftaya listeye ekliyim buraya yazılan bildirimleri listeye geçirmiyorum bilginize...

kızlar akşam yemeqimi biraz önce yedim menümü hemen paylaşayım
kahvaltı
1 yumurta
ızgara sucuk
2 dilim krem peynirli ekmek
5 i 1 yerde çay

ara
1 elma

öqlen
patlıcan musakka
lipton form plus

ara
kibrit kutusu kadar kadayıf tatlısı
1 büyük dilim mozaik pasta
doqadan form

akşam
yumurtalı ıspanak

2.5 litre su...
kayısılı form çay

Son düzenleme:

Canım...Rızık konusunda Ben çocuğun Allahın rızkıyla geldiğine inanıyorum . Zira:
Çocuk, rızkı ile beraber doğar. Müşrikler buna inanmadığı için cahiliyye devrinde bazı Araplar fakirlik korkusuyla ve çocuklarını besleyememe endişesiyle çocuklarının olmasını istemiyorlar ve doğanları da hemen öldürüyorlardı. Tıpkı asrımızda aynı zihniyete sahip insanlar olduğu gibi. Ancak Cenâb-ı Allah herkesin rızkını tekeffül ettiğini beyan ederek, onların bu çirkin düşünce ve hareketlerini yasaklamış ve bundan dolayı onları şiddetle kınamıştır:

"Geçim korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Biz, onların da sizin de rızkınızı veririz. Onları öldürmek gerçekten büyük bir suçtur." (İsrâ, 17/31);

"Bilgisizlikleri yüzünden beyinsizce çocuklarını öldürenler ve Allah'ın kendilerine verdiği rızkı, Allah'a iftira ederek (kadınlara) haram kılanlar, muhakkak ki ziyana uğramışlardır. Onlar gerçekten sapmışlardır. Ve doğru yolu bulacak da değillerdir" (En'am, 6/140).

"De ki: 'Gelin size Rabbinizin haram kıldıklarını okuyayım: Allah'a hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana-babaya iyilik yapın. Fakirlikten dolayı çocuklarınızı öldürmeyin; sizi de onları da biz rızıklandırırız. Hayâsızlıkların açığına da gizlisine de yaklaşmayın. Haklı olmanız müstesna Allah'ın öldürülmesini haram kıldığı cana kıymayın. Allah, aklınızı kullanasınız diye size bunları emretti." (Enam, 6/151)

"Fakirlik korkusuyla çocuklarınızı Öldürmeyin." Özellikle geçim kaygısıyla çocuk öldürmenin, Allah'ın hazinesinin herkesi rızıklandıracak kadar zengin olduğundan şüphelenme anlamı taşıdığına bir işaret vardır. Ayrıca burada, sadece eski tefsirlerde söz konusu edilen Câhiliye dönemindeki çocuk öldürme uygulaması kastedilmeyip özellikle "fakirlik korkusuyla" veya "geçim kaygısıyla" şeklindeki kayıttan hareketle, anne karnındaki çocuğun öldürülmesinin de yasaklandığı dikkate alınmalıdır. Ayrıca böyle bir uygulamanın Câhiliye döneminde de mevcut olduğu düşünülebilir.

Rızık konusunda haklısın lakin Japonya'da meydana gelen deprem husunda puta taptıkları için bunun onlar için müstahak olduğu fikrine katılmıyorum.. Ben insan olarlak bakıyorum olaya.. Rabbimin yarattığı kul olarak.. Japonya fay hattında o bir ülke ve orada yaşayan insanlar bunun bilincinde ..Tusinaminin bu kadar felakete yol açacağını ve nükleer felaketlere ramak kalacağını bilemezlerdi elbette.. Türkiye'de fay hattında ve ülkemizde de zaman zaman depremler oluyor.. Bu şekilde bakarsak bize de mi müstehak? Rabbimin yarattığı kulları O yarattı diye sevenlerdenim.. Japonları da seviyorum..

bende börek yapıyorummmmm akşam börek kaçamağıııı varrrrr bugün yiyin kızlarrrrrrr

biri börekmi dedii ama yok sen ye canım ben yarın mantı yicemm

Kaptan kapattık..Seni seviyorum kaptan...

bende sizleri seviyorum ayşecimm

:84::84::84::84::84::84::84::84::84:kızlar eşim çiqköfte almış ve taptaze dürüleride yanında 1 dürüme 4 çiğköfte sardım ve yiyorummmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar bu arada yeni gelen arkadaşlar bildirimlerini özelime yapsınlar not alıp haftaya listeye ekliyim buraya yazılan bildirimleri listeye geçirmiyorum bilginize...

ben özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj dolmadığı için.. beni de eklerseniz sevinirim
boy:168
diyete baş kilosu:76.8
diyete baş tarihi:19-03-2011
geçen haftaki kilo:74.2
şuan:72.6
hedef:65

yyaaa dürümsüzzz at ağzına gitsinn ohh afiyet olsunnnnnnn topik uçtu bugünnnn ne bulduysa yiyorrrrr

bende menümü yazayım
kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peyniriyle omlet
3-4 zeytin
2 küçük domates
açık şekersiz çay

arada
1 elma
1 form çayı

öğlen
1 kase çorba
3 galeta (ince ve küçük olanlardan)

arada
2-3 ceviz
4-5 badem

akşam
hellimli salata yapıp yiycem
yanında da ayran

senacım dondurma yiyebilirsin dedi ama çok akşama kaldı sanırım
yatmdan meyve yerim

ben özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj dolmadığı için.. beni de eklerseniz sevinirim
boy:168
diyete baş kilosu:76.8
diyete baş tarihi:19-03-2011
geçen haftaki kilo:74.2
şuan:72.6
hedef:65

ilk hafta not alıyoruz 2.hafta ekliyoruz cnm notunu aldım haftaya listedesin

Son düzenleme:

dondurmayı ne zaman istersen o zaman yee pilavı makarnayı akşam yeme gittim kızlar akşam gelirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…