senin adına sevindim canımm .. ama çalışırken çocuklara kim baktı? kendi kendine büyüycek halleri yok yaCanım benim de yanımda kimse yok...
Hatta hiç kimsem yok...
Ben de çalışıyorum...
Dedeleri yok çocuklarımın...
Onları hiç görmediler zaten...
Annanne babaanne yok gibi bişey...
Hastalar ikiside bakamayız dediler..
Allah büyük dedim bende...
verdi Rabbim...
Ev mesele değil ki canım...
Bizde ev alacağız inşallah..
Rabbim dilerse sular büklüm büklüm burulur...
Herşeyin hayırlısı...
Ama şunu düşün...
Ben bundan 15 yıl sonra 48 yaşımda olacağım...
Oğlum 21
Kızım (zeytin kızım)18
diğer kızım(sarı kızım) 16...
İki damat bir gelin...
Gelsin torunlar...
[/COLOR][/I][/B]
kızlar günaydınnnn
bildirim yapıyım bari
başlangış:76
şuan:74.600
geçen hafta regl olduğum için kilo veremedim ama tartıldığımda mutlu oldum bgn
sabah kahvaltım
1 yumurta
1 bardak süt
peynir
salatalık
dereotu
ara
1 elma
öğle
mantar çorbası
ara
yoğurt yicem
akşam meyve yicem bişe yemicem
(bu arada kara lahana dolması var kendimi zor tutuyorum yememek için tencerenin başına gidiyorum bakıp dönüyorum)
bak ona dayanamam karalahana dolması varsa 2 tanecik attırıver bari...
bak ona dayanamam karalahana dolması varsa 2 tanecik attırıver bari...
ayy evet iki tanecik atıver ekmek hakkından düşersin nolcak bi yerin şişer yoksa. bende severim yaa :26::26::26:
senin adına sevindim canımm .. ama çalışırken çocuklara kim baktı? kendi kendine büyüycek halleri yok ya
ben zaten 3 çocuk düşünemem zaten hiç çocuk hayalim filan kurmadım genç kızlıgımda. yaparsam da en çok 2 düşünüyorum. hala geç değil ama daha zamanı değil diyorum. bin türlü sıkıntıya sokarak hem kendimi hem onları istemiyorum bu şekilde. hayırlısı ise olur be canım 33 oldum evet ama acelem yok keyfine varıyorum bugünümünnn..
yegenlerimi kendi evladım gibi seviyorum. benim ablam 46 yaşında yeni evleniyor ilk evliliği. onun da asla çocukları olmayacak ama eşinin cocukları var. cocuk sevgisi olduktan sonra bence sorun değil tabi ki kendi çocugun başka ama şartlar böyle napak
canımm benim keşke diyecek bir durumum yok zaten geç evlendimm şartlarımız izin vermedi ama snein adına bakıcı olayından dolayı üzüldümmCanım ben çalışırken kim bakacak bakıcı tabiii
Senin benim gibi yani anne gibi bakar mı bakıcı?
Anne gibi öper mi?
Anne gibi kokar mı?
Düşünce öper mi benim gibi yoksa birde o mu atar tokadı ?
Büyük kızım malesef bakıcı dehşetine uğradı...
Neyse üzülüyorum bu konuda konuşunca...
Oğlum 2,5 aylıkken başladım geri göreve..
Kızımda 10 aylıkken bu kızımda da 10 aylıkken başlayacağım...
İmkanım olsa hep kendim bakardım...
Malesef şartlar imkanlar bu ölçüde..
Senin kararın tabi.. Ama inan bundan yıllar sonra keşke diyeceksin..
Daha erken anne olsaydım..
Sıkıntı değil üstelik... Ben zevkle yapıyorum her işlerini..
Sıkıntılarım oluyor zaman zaman o vakit Rabbime sığınıyorum...
Namaz kıldığımda rahatlıyorum... Ağlıyorum...
Ablan için çok sevindim.. Evlenmesine falan...
Çocuk için 46 yaş geç belki ama o yaşlarda da anne olanlar var...
İsterse yapabilirler...
hey yarabbim bu insanlar niye böyle yaa
az önce bi teyze geldi
iş yerime
1 bardak su ver ban dedi verdim
yüzünü buruşturdu bu ne biçim su diye
aynı şekilde dünde su içmiş aynı yerden arkadaşım vermiş
bugün ne kötü bu su diyo
dedim teyze dün içtiğin su
biz hep içiyoruz neresi kötü arıtma su dedim
söylene söylene gitti
böyle şey mi olur günah falan diye diye gitti
insanlar çatacak yer mi arıyo psikolojilerimi iyi değil anlamadım
durduk yere sinirim oynadı
insanlar bahar yorgunluğu siniri gerginliğiyle dolaşıyor canım herşeyi takma kafana bu kadar sende söylen stres atben napıyorum biliyomusun böyle durduk yere bana çatıyolar afra tafrayla yüzlerine bakıp sırıtıyorum sadece canım kuduruyolar okdar keyifleniyorumki sen sinirlenip şişeceğine onlar şişsin sinirden boşver
Kızlar tekrar hatırlatmak istedim facede grubumuz var 8 kişiyiz çoğalırsak muhabbetde cogalır ısteyen varsa özelden face adresını atabılır eklerım veya sız benı ekleyın Arzu Çakmak Dilekli
geçti canım zaten sinirim
ilk anın ateşiyle yazdım öyle
deidğin gibi kafaya takmamak lazım ama bazen olmuyor
sekeri birakmak icin cok ugrastim ben eskiden buyk bardaga 2 buyk seker atardim yani 4 kucuk seker ediyor ve gunde 10 tane icerdim siyah cayi asla sekersiz icemiyom cayi birakmayi denedim bagimlilik ldugu icin agir bas agrilari cekiyordum bende gunde 2 ye dusurdum yarim seker atarak.... ne yapacagimi bilemiyom canim....
kızlar size bişey sormak istiyorum
şuan seda sayanda maranki var
geçenlerdede bi denk gelmiştim
söyledikleri size inandırıcı geliyor mu
mesela yeşil çayı 3 kez demleyin diyor
ben 1 kere demleyip atıyorum
bende aksamki cayimi sekersiz deneyicem basaririm demi kizlar.....
yaa biz geç evlendik biraz. temmuzda iki sene olacak. borç harç öde iş güç sonra o şehirdışında çalışıyor haftasonları geliyor kirada oturuyoruz anne kayınvalde uzakta doorsam kime bırakıcam.işi bırakıp evde de oturamam bunalıma girerim.:26::26::26: eşim bazen çocuk yapalım diyo bazen ben bilmem ki yok istemiyorum filan diyorum bazen. bazen de benim hormonlarım tuhaflaşıyo bebek görünce aglicak gibi oluyorum kocişe hadi bebiş diyorum bu seferde o olmaz çok masraf önce ev alalım borçlar bitsin vs diyo..
oldum olası çok çocuk düşkünü biri değilim zaten ama severim çocukları sora anasının kucaana veririm bakım olayı uzak yani
sanırım kazaya filan kurban gitmemiz gerekçek yoksa biz karar verene kadaaar ohooo
bide diyorum ki allah nasip ederse hayırlısını etsin değilse hiç olmasın diyorum oluruna bıraktım
kızlar günaydınnnn
bildirim yapıyım bari
başlangış:76
şuan:74.600
geçen hafta regl olduğum için kilo veremedim ama tartıldığımda mutlu oldum bgn
sabah kahvaltım
1 yumurta
1 bardak süt
peynir
salatalık
dereotu
ara
1 elma
öğle
mantar çorbası
ara
yoğurt yicem
akşam meyve yicem bişe yemicem
(bu arada kara lahana dolması var kendimi zor tutuyorum yememek için tencerenin başına gidiyorum bakıp dönüyorum)
canım bende siyah çayı asla şekrsiz içemezdim diyete başlayınca zorlada olsa şekersiz içtim ama hiç zevk almadım halada almıyorum ama onun yerine okadar güzle bitki çayları varki hem metoyu süper çalıştırıyor hemde yaq yakıyor hemde keyif veriyor ısrarla yazdıklarımı denemeni istiyorum bu çayları içtikten sonra siyah çayı bidaha aqzına sürmüceksin (kayısılı form - tarcın/karanfil çayı - lipton form plus-doqadan form-bergamut aromalı yeşilçay bunları çok güzle ve nefis çaylar siyah çay içerek kendini zehirleme bunları iç keyif al ve işe yarasın ben bunların hepsini aldım sırayla hepsinden içiyorum belkide kaçamaklarıma raqmen kilo vermemin sebebi bu çaylardır...
sallama çaylarımı 3 kez demlicekmişiz :26:
başarırsın ama asla keyif almazsın ..
canım nacizane bende bu konuyla alakalı bişeyler söylemek istiyorum bence bizlerin yaptıqı en büyük hatalardan biride evim olsun arabam olsun param olsun vs.. gibi nedenlerle bebeqi ertelemek.. ben çok başka bir pencereden bakıyorum olaya.. 30 yaşımızı geçtiqimiz an orta yaşlara adım atmış oluyoruz geç evlenip 3-5 senede bebeqi ertelersek 35-40 yaşında çocuk sahibi olursak peki bu çocuqun psikolojisi ne olacak...biz orta yaşın getirdiqi psikolojiyle eskisi kadar deli dolu olmıcaz çok fazla dışarı çıkmak istemicez ama o çocuk dahaa... bunları yapmak isticek bizse kabuqumuza çekilip dinlenmek isticez ... inanın geçen seneki halimle bu seneki halim aynı deqil.. daha çok evdeyim... arkadaşlarıma çok fazla gitmiyorum 1-2 kişi yetiyor bana... çok gürültülü yerlerden haz almıyorum ve en önemlisi çocukları okula getirmek/götürmek bile zor geliyor bana ve daha yaşım 36.. hiç çocuk sahibi olmak istemiyorsak buna diyecek hiçbirşeyim yok ama günün birinde olucaksa bu erken yaşta olmalı büyüdüqünde bana ihtiyacı olduqunda ona yrdım edebilecek kadar dinç olmalıyım yada hayatta olmalıyım... çocuqun 20 yaşına geldiqinde ben 60 yaşında olmak istemiyorum onun ananesi konumda olmak çok acı.. ve 60 yaşıma geldiqimde 20 yaşındaki bir genç kızı yada delikanlıyı istediqim gibi kolayıp takibini yapamam belkide onun bana en çok ihtiyacı olduqu dönemde hayata gözlerimi kapatıcam..bırakın evi arabayııı RABBİM önce kişinin rızkını yaratırmış bir ayet-i kerimede Rabbimiz rızkı düşünerek çocuk sahibi olamak istemeyenlere buqz ediyorum diyor çünkü rızkı veren bnm diyor... hakikaten öyle ben oqluma hamileyken eşimin bir işi yoktu doqum yaptım ve 7. günümüzde Rabbim eşime öyle bir iş verdiki üni. mezunları bile öyle bir işe giremiyorlar ve oqlum şuan 12 yaşında ve eşim hala o işinde devam ediyor inş. burdanda emekli olur..yani kısaca birazda Rabbimize tevekkül etmeyi bilelim ev alalım deriz ev alırız sonra bi deprem olur bi yangın çıkar yada işimiz bozulur ev elden gider Rabbim OL dediqi an herşey olur bebek zaten birsürü hayırlarla gelirmiş bnm sizler gibi ev alacak paramda yoktu ümidimde.. ama evlenir evlenmez bi yavrum olsun istedim hatta cahillik işte evliliqimizn 3. günü test yapmıştımve o ay hamile kaldım bir kızım oldu dünayalr bizim olmuştu ve Rabbim mülkünden bize bir ev nasip etti paramız hemde olmadıqı halde 3+1 ... bu yazdıklarım sana özel deqil hemşoo konu açıldı diye düşüncelerimi yazdım almak isteyen bişeyler alır herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..
mutlaka 1-2 tane yemelisin canın ne çekiyorsa ucundanda olsa tat yoksa diyete devam edemezsin nereye kadar yemeden durucaz miktarını ayarlamayı öqrenmemiz yeterli bugğn zaten kaçamak yap bildirimimizi yaptık önümüzde 1 hafta var ben kendime cuma-cumatresiyi kaçamak günü ilan ettim ve bugünkü hakkımı tatlılardan yana kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?