70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydınnnn
bildirim yapıyım bari
başlangış:76
şuan:74.600
geçen hafta regl olduğum için kilo veremedim ama tartıldığımda mutlu oldum bgn
sabah kahvaltım
1 yumurta
1 bardak süt
peynir
salatalık
dereotu
ara
1 elma
öğle
mantar çorbası
ara
yoğurt yicem
akşam meyve yicem bişe yemicem
(bu arada kara lahana dolması var kendimi zor tutuyorum yememek için tencerenin başına gidiyorum bakıp dönüyorum)

senin adına sevindim canımm .. ama çalışırken çocuklara kim baktı? kendi kendine büyüycek halleri yok ya
ben zaten 3 çocuk düşünemem zaten hiç çocuk hayalim filan kurmadım genç kızlıgımda. yaparsam da en çok 2 düşünüyorum. hala geç değil ama daha zamanı değil diyorum. bin türlü sıkıntıya sokarak hem kendimi hem onları istemiyorum bu şekilde. hayırlısı ise olur be canım 33 oldum evet ama acelem yok keyfine varıyorum bugünümünnn..
yegenlerimi kendi evladım gibi seviyorum. benim ablam 46 yaşında yeni evleniyor ilk evliliği. onun da asla çocukları olmayacak ama eşinin cocukları var. cocuk sevgisi olduktan sonra bence sorun değil tabi ki kendi çocugun başka ama şartlar böyle napak

bak ona dayanamam karalahana dolması varsa 2 tanecik attırıver bari...

bak ona dayanamam karalahana dolması varsa 2 tanecik attırıver bari...

amanııııın yok kız yersem kendimi tutamam oturur bi tabak dolusu yerim ve yağlı artık zayıflayınca bi tabak yerim iradeli olmam lazım ama çok güzel duruyorlar bana poitif enerji gönderiyorlar anneme yiyin gari şunu artık diyorum

kızlar kilo bildirimi yapmak istiyorum:
19 mart başlangıç:76,8
geçen hafta:74,2
bugün:72,6
isteyince oluyo çok sevindim..tam gaz devam

Canım ben çalışırken kim bakacak bakıcı tabiii
Senin benim gibi yani anne gibi bakar mı bakıcı?
Anne gibi öper mi?
Anne gibi kokar mı?
Düşünce öper mi benim gibi yoksa birde o mu atar tokadı ?
Büyük kızım malesef bakıcı dehşetine uğradı...
Neyse üzülüyorum bu konuda konuşunca...

Oğlum 2,5 aylıkken başladım geri göreve..
Kızımda 10 aylıkken bu kızımda da 10 aylıkken başlayacağım...
İmkanım olsa hep kendim bakardım...
Malesef şartlar imkanlar bu ölçüde..

Senin kararın tabi.. Ama inan bundan yıllar sonra keşke diyeceksin..
Daha erken anne olsaydım..
Sıkıntı değil üstelik... Ben zevkle yapıyorum her işlerini..
Sıkıntılarım oluyor zaman zaman o vakit Rabbime sığınıyorum...
Namaz kıldığımda rahatlıyorum... Ağlıyorum...

Ablan için çok sevindim.. Evlenmesine falan...
Çocuk için 46 yaş geç belki ama o yaşlarda da anne olanlar var...
İsterse yapabilirler...

herkese selam öncelikle dünkü ve bugünkü menümü yazayım.
31/03/2011
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta kk peyni 1 dilim tam bupday ekmeği 1 fincan çay
ara yok.
öğlen yok dışardaydım
öğleden sonra komşumdaydık. 1 y kaşığı patates salatası 1 sigara böreği 1 kurabiye
akşam yok. öğleni telafi etmem gerekiyordu.
bugün
kahvaltı
1 dilim tost 1 fincan çay
öğlen 1 haşlanmış tavuyk but 2 kaşık yoğurt.
ara yeşil çay içiyorum yanında 1 tane diet bisküvi
akşam bellli değil.

kilo bilfirimime gelince
başlangıç 75
geçen hafta 70,2
bugün 69,8
400 gr. bakalım böyle nasıl temmuzda 60 olacağım çok zor 400 gr gidiyor sürekli hemde akupunktura başladığım halde uff bir yerde bir terslik var ama nerde

canımm benim keşke diyecek bir durumum yok zaten geç evlendimm şartlarımız izin vermedi ama snein adına bakıcı olayından dolayı üzüldümm
bakıcı olayından bende çok korkuyorum biraz da o yüzden çekincelerim var bide her gün bi çocuk eziyeti-cinayeti okuyoruz dayanamıyorum..
çok dindar biri sayılmam ama bunalınca bende tabi ki allaha sıgınıyorum sen hem çalışarak hem çocuk iyi yapmışsın benim işim çok sıkıntılı 9-6 çalışıyorum ev iş arası 1 saat sürüyor.yeri geliyor 1 hafta iş seyahatinde oluyorum evde kedime bile fazlası ile mama kokuyorum onu bile merak ediyorum çocuk olsa çok zorrr. neyse alnımızda yazısı varsa bizim de olur çocugumuz ..
ablam bu saatten sonra çocuk yapamaz tatlı hem artık kesiliyor adetten hemde şeker hastası riskli yani. çocuyk güzel şey harika şey ama mutlu olmanın tek sebebi değil

hey yarabbim bu insanlar niye böyle yaa
az önce bi teyze geldi
iş yerime
1 bardak su ver ban dedi verdim
yüzünü buruşturdu bu ne biçim su diye
aynı şekilde dünde su içmiş aynı yerden arkadaşım vermiş
bugün ne kötü bu su diyo
dedim teyze dün içtiğin su
biz hep içiyoruz neresi kötü arıtma su dedim
söylene söylene gitti
böyle şey mi olur günah falan diye diye gitti
insanlar çatacak yer mi arıyo psikolojilerimi iyi değil anlamadım
durduk yere sinirim oynadı

insanlar bahar yorgunluğu siniri gerginliğiyle dolaşıyor canım herşeyi takma kafana bu kadar sende söylen stres atben napıyorum biliyomusun böyle durduk yere bana çatıyolar afra tafrayla yüzlerine bakıp sırıtıyorum sadece canım kuduruyolar okdar keyifleniyorumki sen sinirlenip şişeceğine onlar şişsin sinirden boşver

geçti canım zaten sinirim
ilk anın ateşiyle yazdım öyle
deidğin gibi kafaya takmamak lazım ama bazen olmuyor

Kızlar tekrar hatırlatmak istedim facede grubumuz var 8 kişiyiz çoğalırsak muhabbetde cogalır ısteyen varsa özelden face adresını atabılır eklerım veya sız benı ekleyın Arzu Çakmak Dilekli

kiz o senmiydin kusura bakma ilk önce kim oldugunu bilmedigim icin kabul etmedim simdide ben sana gönderdim canim

kızlar geçmişi okudum yoğunum yorgunum tek tek yazamadımmm

kilo veren çıtırlarıı tebrik ediyorummm-yerinde sayanlarrda üzülmesinnnnn artıya geçen yok sanırım eğer olursadaaa diğer cumalara bakcazzz öptüm siziii

:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92::92: :92:

sabah:
1kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmek
yeşillik

ara:
1 elma
1 lokma ekmek

öğle:
az etli yemek
1 bardak ayran
yeşillik

sabah:
1kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmek
yeşillik

ara:
1 elma
1 lokma ekmek

öğle:
az etli yemek
1 bardak ayran
yeşillik

canım bende siyah çayı asla şekrsiz içemezdim diyete başlayınca zorlada olsa şekersiz içtim ama hiç zevk almadım halada almıyorum ama onun yerine okadar güzle bitki çayları varki hem metoyu süper çalıştırıyor hemde yaq yakıyor hemde keyif veriyor ısrarla yazdıklarımı denemeni istiyorum bu çayları içtikten sonra siyah çayı bidaha aqzına sürmüceksin (kayısılı form - tarcın/karanfil çayı - lipton form plus-doqadan form-bergamut aromalı yeşilçay bunları çok güzle ve nefis çaylar siyah çay içerek kendini zehirleme bunları iç keyif al ve işe yarasın ben bunların hepsini aldım sırayla hepsinden içiyorum belkide kaçamaklarıma raqmen kilo vermemin sebebi bu çaylardır...

kızlar size bişey sormak istiyorum
şuan seda sayanda maranki var
geçenlerdede bi denk gelmiştim
söyledikleri size inandırıcı geliyor mu
mesela yeşil çayı 3 kez demleyin diyor
ben 1 kere demleyip atıyorum

sallama çaylarımı 3 kez demlicekmişiz :26:

bende aksamki cayimi sekersiz deneyicem basaririm demi kizlar.....

başarırsın ama asla keyif almazsın ..

canım nacizane bende bu konuyla alakalı bişeyler söylemek istiyorum bence bizlerin yaptıqı en büyük hatalardan biride evim olsun arabam olsun param olsun vs.. gibi nedenlerle bebeqi ertelemek.. ben çok başka bir pencereden bakıyorum olaya.. 30 yaşımızı geçtiqimiz an orta yaşlara adım atmış oluyoruz geç evlenip 3-5 senede bebeqi ertelersek 35-40 yaşında çocuk sahibi olursak peki bu çocuqun psikolojisi ne olacak...biz orta yaşın getirdiqi psikolojiyle eskisi kadar deli dolu olmıcaz çok fazla dışarı çıkmak istemicez ama o çocuk dahaa... bunları yapmak isticek bizse kabuqumuza çekilip dinlenmek isticez ... inanın geçen seneki halimle bu seneki halim aynı deqil.. daha çok evdeyim... arkadaşlarıma çok fazla gitmiyorum 1-2 kişi yetiyor bana... çok gürültülü yerlerden haz almıyorum ve en önemlisi çocukları okula getirmek/götürmek bile zor geliyor bana ve daha yaşım 36.. hiç çocuk sahibi olmak istemiyorsak buna diyecek hiçbirşeyim yok ama günün birinde olucaksa bu erken yaşta olmalı büyüdüqünde bana ihtiyacı olduqunda ona yrdım edebilecek kadar dinç olmalıyım yada hayatta olmalıyım... çocuqun 20 yaşına geldiqinde ben 60 yaşında olmak istemiyorum onun ananesi konumda olmak çok acı.. ve 60 yaşıma geldiqimde 20 yaşındaki bir genç kızı yada delikanlıyı istediqim gibi kolayıp takibini yapamam belkide onun bana en çok ihtiyacı olduqu dönemde hayata gözlerimi kapatıcam..bırakın evi arabayııı RABBİM önce kişinin rızkını yaratırmış bir ayet-i kerimede Rabbimiz rızkı düşünerek çocuk sahibi olamak istemeyenlere buqz ediyorum diyor çünkü rızkı veren bnm diyor... hakikaten öyle ben oqluma hamileyken eşimin bir işi yoktu doqum yaptım ve 7. günümüzde Rabbim eşime öyle bir iş verdiki üni. mezunları bile öyle bir işe giremiyorlar ve oqlum şuan 12 yaşında ve eşim hala o işinde devam ediyor inş. burdanda emekli olur..yani kısaca birazda Rabbimize tevekkül etmeyi bilelim ev alalım deriz ev alırız sonra bi deprem olur bi yangın çıkar yada işimiz bozulur ev elden gider Rabbim OL dediqi an herşey olur bebek zaten birsürü hayırlarla gelirmiş bnm sizler gibi ev alacak paramda yoktu ümidimde.. ama evlenir evlenmez bi yavrum olsun istedim hatta cahillik işte evliliqimizn 3. günü test yapmıştım ve o ay hamile kaldım bir kızım oldu dünayalr bizim olmuştu ve Rabbim mülkünden bize bir ev nasip etti paramız hemde olmadıqı halde 3+1 ... bu yazdıklarım sana özel deqil hemşoo konu açıldı diye düşüncelerimi yazdım almak isteyen bişeyler alır herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..

mutlaka 1-2 tane yemelisin canın ne çekiyorsa ucundanda olsa tat yoksa diyete devam edemezsin nereye kadar yemeden durucaz miktarını ayarlamayı öqrenmemiz yeterli bugğn zaten kaçamak yap bildirimimizi yaptık önümüzde 1 hafta var ben kendime cuma-cumatresiyi kaçamak günü ilan ettim ve bugünkü hakkımı tatlılardan yana kullandım

yedim canım çok güzel oluyor anacığımın yemekleri 1 tane yicektim dayanamdım 3 tane yedim vala:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…