kizlar magdurum magdurumda magdurum... sanirim biraz motiveye ihtiyacim var
kavalti
kucuk bir domatesin yarisi
3 dal maydanoz
yarim salatalik
yarim hindiba
1 yumurta
3 zeytin
yarim kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmegi ..15g
1 cay yarim sekerli......
canımbence plates yap mekikten çok daha etkili..
ayşee bende mi doorsam bitane kızz. hem kilocuklar çıkar aradan hem bebek işibu arada spor önemli evet çok kilo vermiyor görünüyorum ama yagları eritip kas alıyorum bence ya eridigi için tartıya yansımıyor o yüzden hiiç canımı sıkmıyorum gayet iyiyim memnunummmm .. önemli olan tartı değil aynadaki ben
[
ben üzülmüyorum ki şekercimmsporla kas aldığım için sorun değil yag yaktığımdan eminim çünküm bebeem spor muhakkak yap. cocuu koy arabaya haftasonu yürü. çünkü kaslanmazsan bu kilolar normal yeme düzeninde geri gelebilir. çokta acele etme haftada 300 gram kötü bir sonuç değil bu yagdan verdiğin anlamına gelir. 200 gram margarine bak bakalım evde sana az mı geliyo :82:
ayşecimm bel kiloya göre biraz kalın sanki :S benim bel daha şişko olmama ragmen daha ince. bence de mekik kararı çok yerinde cnaım tebrik ederim
belin için sana twist tavsiye ederim çok faydasını gördüm...
canım bence sen de hiç hiç üzülme.. yanılmıyorsam sen de emzikli bi annesin.. zaten bizim için ayda 2 verin yeter diyorlar.. ben de 3 haftadır 70 lerdeyim.. inşallah bu haftadan sonra 6 lı rakamları görürüm. benimde gıdım gıdım gitti son haftalarda bazen duraksayabiliyoruz çünkü
ayşebahar bence de mekik belki diğer yağları kas yapabilir başka yöntemler deneyebilirsin. vu bu arada gerçekten muhteşemsin.. iradene azmine hayranım.. yakında senanın ve senin hikayelerinizi okuruz diyet başarı öyküleri topiğinde
mekik çok faydalı oluyo canım
bende her akşam 50 tane çekmeye çalışıyorum
her hafta arttıra arttıra gidersen faydasını görürsün mutlaka
canım kahvaltın gazyet güzel buna mı üzülüyorsun yoksa genel manada mı motıveye ıhtıyacın var tam anlamadım ama zaten kılo verıyorsun canım bende cok basarılı deılım bu konuda her zaman nefsım ehakım olamıyorum ama kaplumbaga hızıylada olsa gıdıyo kılolar gıdecek baska yolu yookk
kizlar magdurum magdurumda magdurum... sanirim biraz motiveye ihtiyacim var
kavalti
kucuk bir domatesin yarisi
3 dal maydanoz
yarim salatalik
yarim hindiba
1 yumurta
3 zeytin
yarim kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmegi ..15g
1 cay yarim sekerli......
evet canım 33 oluyorum ama daha bebiş yokaz önce platesimi yaptım
bel ağırlıklı çalıştım..
B]canım az değil 3 doğum ...
kızların araları 2 yıl...
belimin kalınlığı ondan sanırım...
doğur gülüm...
senin bebek yok galiba...[/B]
canım 10 dakika twist yaptım..
kasığıma ağrı girdi neden acaba?
canım benim inşallah okuruz...
teşekkür ederim...
belim için başladım bakalım
gelişmeleri yazacağım..
sağol canım bugünlük 50 dakika çalıştım..
gecede bakacağım bakalım..
Hemen bugün alaca...
Şekeri bırakıyorsun...
Bir haftada alışırsın şekersiz içmeye...
Beyaz peynirin yağsız olmasına dikkat et...
Gerisi bravo...
Spor yap...
aysebahar kasının ağrımasının nedeni büyük ihtimalle doğru nefes alıp verememenden kaynaklanıyor
bana da ilk zamanlar spor salonunda öyle oluyordu
evet canım 33 oluyorum ama daha bebiş yok
sen de haklısın 3 çocuktan sonra şu anki durumun çok başarılı incecik anneee ne güzelll
kasıgına agrı girer çünkü kasların çalışıyo demek iyiye işaret. bide yanma filan olması laızm oda iyi
sekeri birakmak icin cok ugrastim ben eskiden buyk bardaga 2 buyk seker atardim yani 4 kucuk seker ediyor ve gunde 10 tane icerdim siyah cayi asla sekersiz icemiyom cayi birakmayi denedim bagimlilik ldugu icin agir bas agrilari cekiyordum bende gunde 2 ye dusurdum yarim seker atarak.... ne yapacagimi bilemiyom canim....
sekeri birakmak icin cok ugrastim ben eskiden buyk bardaga 2 buyk seker atardim yani 4 kucuk seker ediyor ve gunde 10 tane icerdim siyah cayi asla sekersiz icemiyom cayi birakmayi denedim bagimlilik ldugu icin agir bas agrilari cekiyordum bende gunde 2 ye dusurdum yarim seker atarak.... ne yapacagimi bilemiyom canim....
kızlar size bişey sormak istiyorum
şuan seda sayanda maranki var
geçenlerdede bi denk gelmiştim
söyledikleri size inandırıcı geliyor mu
mesela yeşil çayı 3 kez demleyin diyor
ben 1 kere demleyip atıyorum
bana yarım şeker çok değil gibi geldi ama
benim çayla aram hiç yok bi tek kahvaltı da içerim o da 1 bardak ve şekersiz
ama etrafımdakiler annem teyzlerim vs onlar hep şekeri azalta azalta şimdi şekersiz içiyorlar içeceklerini
sende o şekilde bir dene istersen canım
canım ben o küçük çay bardakları var ya...
onların içine yarısına kadar...
tekrar ediyorum yarısına kadar...
şeker koyuyordum...
çay bahçelerinde ve pastahanelerde çalışan garsonlar...
ben geldiğim zaman yüzleri atardı...
o biçim yani...
yarısına kadar bazen 10 bazen 13 şeker atardım...
o sene üniversite 2. sınıftaydım..
69 oldum...
ben bi bıraktım...
ilk haftadan sonra kolayıma geldi...
eşimde şekersiz içiyor...
çocuklarımda...
bazen misafirlere koymayı unutuyorum..
bana bi daha gelmeyelim diye mi koymuyorsun diyorlar
canım ben atv deydiöm...
şimdi açtım...
reklamlarrrrrrrrr
bende aksamki cayimi sekersiz deneyicem basaririm demi kizlar.....
yaa biz geç evlendik biraz. temmuzda iki sene olacak. borç harç öde iş güç sonra o şehirdışında çalışıyor haftasonları geliyor kirada oturuyoruz anne kayınvalde uzakta doorsam kime bırakıcam.haklı olabilirsin...
evet düzgün nefes alamadım...
plateste sorun olmadı...
onda nefesi ayarlıyorum...
bende 33 yaşındayım...
kız adamın bebiş istemiyor mu?
ya sen?
yaa biz geç evlendik biraz. temmuzda iki sene olacak. borç harç öde iş güç sonra o şehirdışında çalışıyor haftasonları geliyor kirada oturuyoruz anne kayınvalde uzakta doorsam kime bırakıcam.işi bırakıp evde de oturamam bunalıma girerim.:26::26::26: eşim bazen çocuk yapalım diyo bazen ben bilmem ki yok istemiyorum filan diyorum bazen. bazen de benim hormonlarım tuhaflaşıyo bebek görünce aglicak gibi oluyorum kocişe hadi bebiş diyorum bu seferde o olmaz çok masraf önce ev alalım borçlar bitsin vs diyo..
oldum olası çok çocuk düşkünü biri değilim zaten ama severim çocukları sora anasının kucaana veririm bakım olayı uzak yani
sanırım kazaya filan kurban gitmemiz gerekçek yoksa biz karar verene kadaaar ohooo
bide diyorum ki allah nasip ederse hayırlısını etsin değilse hiç olmasın diyorum oluruna bıraktım
günaydın kızlar
bugün kilo bildirimi yapmak istemiyordum aslında o kadar çok abarttm ki.neyseki yerimde saymışım kilo almamışım
kilo bildirimi
başlangıç 79.3
geçen hafta 73.4
bu hafta 73.4
gelen-giden yok
hedeff 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?