günaydın kızlar
cumanız hayırlı olsun
başlangıç 78
geçen hafta 69 .7
bu hafta 68.6
giden 1100
toplam giden 9400
hedef 65
tartıda 68 gördüm çooooooooooook mutluyum.
sağol senacım bu kadar gitmesi bence müsli sayesinde yoksa hep gr larla ilerliyodum.
en keyif aldıqım şeyi yapıcam şimdii çizelgemi deqiştiricemm
sensizmi gidecekler kuuuu :26:
ablacım benimmm çoookkk kocaman tebriklerrr(muazzez kıskanma kuzuu)
teşekkür ederim cnm inan tek sırrım burda olmak ve her cuma bildirim yapmak zorunda olmak bu beni çok tetikledi arkadaşlarım ne yemiş ne kadar yemiş onların menülerine baka baka çok şükür bi hayli kilo verdim cuma günleri içimde farklı bir heyecan ve mutluluk oluşuyor bütün hafta cuma günü için çabalayıp duruyoruz ve sonuç ortada hedefe ramak kaldı
yeni gelen arkadaşların dikkatine
bildirimler benim özelime yapılıyor bu sayfadaki bildirimler geçerli deqil ilk hafta listeye not düşüyorum ikinci hafta listeye ekleniyorsunuz bildirimini ilk hafta yapmayanlar ikinci hafta listeye eklenmezler..
süpersin canım süper tebriklergünaydın günaydınnnn tükanı açtımm başlasın bldirimlerrrr
başlangıç 71.3
geçen hafta 64.1
bu hafta 63.1
giden 1 kg :92: :92: :92: :92: :92:
toplam giden 8.2
hedef 60
asıl bombayı patlatıyorummmm hani geçen evde mantı var demiştim yaaa evet o akşam yemedimmm ama gece 3 de uyanında 2 tabak mantı yedimitiraf ediyorummm yemesem 1.5 kilo giderdi kesinnn
evet çok az kalmış ne güzzel..ben,m iştahım abur cuburdan yana,çokta bi fazlalığım yok ama yaz geldi malum biraz daha fit olayım istiyorum ama burada olsamda iştahımı kesicek bi formül lazım :) hele akşam oldumu çerez çkolata ooff off..
canım benim ben yeni üye olduğum için 100 mesaj olmamış daha özel mesaj için nolcak şimdi burdan alsan olmaz mı benimkini:2:
buda benimkisiiiii
başlangıç kilom : 75 ( 28 mart )
geçen hafta: 71.8 ( 11 nisanda tartılabilmiştim tartım olmadığı için )
cuma : 71.0 ( 15 nisan )
hedef : 62
toplam giden : 4 kilo
bu hafta giden : 800 gr ( 4 günlük bir hesaplama oldu bu seferlik, olsun)
takım koçuna duyurulur...
bu hafta bildirim yapamıycam....
haftaya inş..tamamen aranızdayım....
yeni gelen arkadaşların dikkatine
bildirimler benim özelime yapılıyor bu sayfadaki bildirimler geçerli deqil ilk hafta listeye not düşüyorum ikinci hafta listeye ekleniyorsunuz bildirimini ilk hafta yapmayanlar ikinci hafta listeye eklenmezler..
canım bende dün yedim hatta nelerr yedim ama akşam müsli yediiiiimmmannem mantıyı farklı yapıypr ıspnaqın yapraklarını koparıp yıkadıktan sonra tencereye koyuyor kendi suyuyla hafif kavrulunca rondoya atıyor ve içine 2 yumurta kırıyor hiç su eklemeden aldıqı kadar unla yoqurup açıyor mantılar hem yeşil oluyor hem sırf undan ypılmadıqı için kalorisi çok çok az oluyor hem çok hafif oluyor hemde çooook leziiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz
onlar zaten kilo aldırıyor sen gel her akşam yanımıza bak bişey yiyebiliyormusun biz varız tatlım senin iştahını kapatıcak
canım bende dün yedim hatta nelerr yedim ama akşam müsli yediiiiimmmannem mantıyı farklı yapıypr ıspnaqın yapraklarını koparıp yıkadıktan sonra tencereye koyuyor kendi suyuyla hafif kavrulunca rondoya atıyor ve içine 2 yumurta kırıyor hiç su eklemeden aldıqı kadar unla yoqurup açıyor mantılar hem yeşil oluyor hem sırf undan ypılmadıqı için kalorisi çok çok az oluyor hem çok hafif oluyor hemde çooook leziiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz
onlar zaten kilo aldırıyor sen gel her akşam yanımıza bak bişey yiyebiliyormusun biz varız tatlım senin iştahını kapatıcak
buda benimkisiiiii
başlangıç kilom : 75 ( 28 mart )
geçen hafta: 71.8 ( 11 nisanda tartılabilmiştim tartım olmadığı için )
cuma : 71.0 ( 15 nisan )
hedef : 62
toplam giden : 4 kilo
bu hafta giden : 800 gr ( 4 günlük bir hesaplama oldu bu seferlik, olsun)
süpersin canım süper tebrikler
günaydın günaydınnnn tükanı açtımm başlasın bldirimlerrrr
başlangıç 71.3
geçen hafta 64.1
bu hafta 63.1
giden 1 kg :92: :92: :92: :92: :92:
toplam giden 8.2
hedef 60
o kadar kem küm yaptın 800 qram vermişsin nesini beqenmüyon kısshmm msj sayın dolmadıysa not alıyım ben bu haftalık idare ederiz cnm
tebrikler fıstık
herkese kucak dolusu sevgiler saygılarr günayyydınlarrrr hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrrr ne güzel birgün güneş açmış Rabbime şükürler olsunnnnn
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67
bu hafta 66.7
qiden 300
toplamda giden 23.300
hedef 60..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?