70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım benimmm çoookkk kocaman tebriklerrr(muazzez kıskanma kuzuu)

yeni gelen arkadaşların dikkatine
bildirimler benim özelime yapılıyor bu sayfadaki bildirimler geçerli deqil ilk hafta listeye not düşüyorum ikinci hafta listeye ekleniyorsunuz bildirimini ilk hafta yapmayanlar ikinci hafta listeye eklenmezler..

asıl bombayı patlatıyorummmm hani geçen evde mantı var demiştim yaaa evet o akşam yemedimmm ama gece 3 de uyanında 2 tabak mantı yedim itiraf ediyorummm yemesem 1.5 kilo giderdi kesinnn

evet çok az kalmış ne güzzel..ben,m iştahım abur cuburdan yana,çokta bi fazlalığım yok ama yaz geldi malum biraz daha fit olayım istiyorum ama burada olsamda iştahımı kesicek bi formül lazım :) hele akşam oldumu çerez çkolata ooff off..

canım benim ben yeni üye olduğum için 100 mesaj olmamış daha özel mesaj için nolcak şimdi burdan alsan olmaz mı benimkini:2:

buda benimkisiiiii

başlangıç kilom : 75 ( 28 mart )

geçen hafta: 71.8 ( 11 nisanda tartılabilmiştim tartım olmadığı için )

cuma : 71.0 ( 15 nisan )

hedef : 62
toplam giden : 4 kilo
bu hafta giden : 800 gr ( 4 günlük bir hesaplama oldu bu seferlik, olsun )

asıl bombayı patlatıyorummmm hani geçen evde mantı var demiştim yaaa evet o akşam yemedimmm ama gece 3 de uyanında 2 tabak mantı yedim itiraf ediyorummm yemesem 1.5 kilo giderdi kesinnn

canım bende dün yedim hatta nelerr yedim ama akşam müsli yediiiiimmm annem mantıyı farklı yapıypr ıspnaqın yapraklarını koparıp yıkadıktan sonra tencereye koyuyor kendi suyuyla hafif kavrulunca rondoya atıyor ve içine 2 yumurta kırıyor hiç su eklemeden aldıqı kadar unla yoqurup açıyor mantılar hem yeşil oluyor hem sırf undan ypılmadıqı için kalorisi çok çok az oluyor hem çok hafif oluyor hemde çooook leziiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz

onlar zaten kilo aldırıyor sen gel her akşam yanımıza bak bişey yiyebiliyormusun biz varız tatlım senin iştahını kapatıcak

takım koçuna duyurulur...

bu hafta bildirim yapamıycam....

haftaya inş..tamamen aranızdayım....

canım benim ben yeni üye olduğum için 100 mesaj olmamış daha özel mesaj için nolcak şimdi burdan alsan olmaz mı benimkini:2:

o kadar kem küm yaptın 800 qram vermişsin nesini beqenmüyon kıss hmm msj sayın dolmadıysa not alıyım ben bu haftalık idare ederiz cnm

tebrikler fıstık

takım koçuna duyurulur...

bu hafta bildirim yapamıycam....

haftaya inş..tamamen aranızdayım....

canım benim ben yeni üye olduğum için 100 mesaj olmamış daha özel mesaj için nolcak şimdi burdan alsan olmaz mı benimkini :2:

aahh ahhh o kadar kolay olur inşallah onlardn kurtulmam

ama gece o saatte ne zevkli gitti mantı çok sevmem aslında gece bi farklı geldi ben mantı hiç açmadım ananem annem yapar ben dondurucuya atarım

tebrikler cnmmmmm

süpersin canım süper tebrikler

saol cnm inş hepimiz ericezzz

harikasın maşallahhhh

Günaydın kızlaaaar sonunda şeytanın bacağını kırdım

kilo bildirimim
başlangıç 74
geçen hafta 69.3
bu hafta 68.6
giden 700 gr
toplamda giden 5.4 kg
hedef 62

aslında pzt günü 69.7 dim onun üzerinden hesap yaparsam 1100 gr gıtmıs oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…