70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lütfen biri söylesiin yazdığım mesajı nerden silebiliriim çok acil gerekiyo

peynirli maydonozlu kuskusmu :97: tencerenin dibine bakarmısın azccccccık kalmışmı

hoşgeldin seheriiiimmmmmmmmmmmm

yeni içtim cnm yaa kesmedi bide yarım litrede su içtim

vallahi tencerenin yarısı duruyor kuşum ama cıssssssssssbir tabak kabak miktarımı çok olmuş canım yaaa yoksa 2 kaşık kuskusmu söylesene düzelteyim bidahakine:26::26:

hoşbudummm senammmmm.nasılsın fıstıkım yaaa görüşemedik bi türlü.yarın çok mutlu haberlerim var sanaaaa heee okuldan gelinceeee

vallahi tencerenin yarısı duruyor kuşum ama cıssssssssssbir tabak kabak miktarımı çok olmuş canım yaaa yoksa 2 kaşık kuskusmu söylesene düzelteyim bidahakine:26::26:

ben öqünden çok günün geneline bakarım cnm ekmeqi kahvaltıda yememen gün içinde yiyebilirsin anlamına gelmez nasıı eritecen heee nasıı eriteceeennnnnn bide akşam kuskus gel bi dövem senii

işkembee bayılırım off kzıım gece kudurtma gece gidip içerdimmm off kelle paça yanına beyin salata off bide ciğer ah ağzım sulandı yutkunuyorummmmm:26: :26: :26: :26: :26:

ceviz fındık evde ne varsa koy cnm

hoşbudummm senammmmm.nasılsın fıstıkım yaaa görüşemedik bi türlü.yarın çok mutlu haberlerim var sanaaaa heee okuldan gelinceeee

açlık krizimin dışında iyiyim bitanem birde varyaa bugün neler yedim bi duysanız şunu bikez daha kanıtlamış oldum hamurişi yiyince çabuk acıkılıyor hadi bakalım bari senin için seviniriz yarın tatlımm

arzuuuuuuuuuu bu haftayı iyi götürdün kız aferin sana bakalım yarın nolcek

canımcım kuru soğanı çocukluğumdan beri hergün akşam yemeğinde birtane muhakkak yerim doktorum söylemişti...ben doğuştan piyelonefrit hastasıyım bir böbrek rahatsızlığı( sağ böbreğimin %25 i çalışıyor) ondan dolayıda 10 yıldır yüksek tansiyon hastasıyım12 yaşındayken doktorum günde 1 tane kuru soğan yesin kızınız hem doğal antibiyotik hem idrar söktürücü hemde idrar dezenfektanı,bide ilerde tansiyon sorunu olucak yüksek tansiyonu düşürür demişti...ogünden beri alıştım yerim hergün canım...diğerlerine gelincede ben bayağı bir etobur ve sakatatçıyımdır ama sebzede severim...aileden gelen bişey aşkitom seviyom napayım kuşum

kızlar yeterrr keselim artık şu yemek muhabbetini yeni gelenler yanlış yere geldik sanıp kaçıcaklarr

Son düzenleme:

midem bulandı ıyyyy ağzıma sürmem onları eve de sokmam herseyı yıyoz sorun oluyo kılo veremıyoz zaten onlarıda yemeyım eksık kalsın bısey kaybetmem

muazzez yapmasana gece gece şimdi çıkıp hepsini yiyicem o olucakyarında şok şok şokağzımın suyu aktı yaaa...el kadar çocuğun günahına niye giriyon kuşum

canım Allah şifa versin.kuru soğana ben de bayılırım.şööle yufkaaa bulgur pilavııııı soğannnnn ımmmmm ağzım sulandı.ayy bu gün topike bişeler oldu.topluca gebelik topikineee

mideme bişeyler indirmeden gidip yatıyım yoksa tehlike çanları çalmaya başladı hadi bakalım yarın görücem siziiii gittimmmmmm

muazzez yapmasana gece gece şimdi çıkıp hepsini yiyicem o olucakyarında şok şok şokağzımın suyu aktı yaaa...el kadar çocuğun günahına niye giriyon kuşum

koptuk gitti yemek yemek valla en güzeli zaten bu saatlerde gidip mideme indirirdimmm koş ben salatalık kapıp geliyommm ağzım oyalansın sende al :26: :26: :26: :26:

ben öqünden çok günün geneline bakarım cnm ekmeqi kahvaltıda yememen gün içinde yiyebilirsin anlamına gelmez nasıı eritecen heee nasıı eriteceeennnnnn bide akşam kuskus gel bi dövem senii

anladım canım tamam bidaha dikkat edicem çok sağol canım bitanesin

canım gecmısolsun saglık ıcın tabı yıyceksın kotu bıle olsa oysa sogan sarımsak cok faydalı bılıyorum ama ıst ekokuyolar yavv .benım annem babamda yer sever ama sık pişmezdi cünkü piştiği gün sofraya oturmazdım ben eskıden yemegın ıcınden soganları secerdım kıyma et hıc yemezdım düşüp bayılırdım zayıflıktan gene seçerim yemek ama eskıye oranla cok yol kattetim bende

:84:ben yatıyom zor bı gece benı bekler zira oglan 6 yı ceyrek gece uyudu sabaha kadar işimiz var 10 kere kalkar bır de oturma faslımız olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…