mesaj düzenleme paneli yazıyor mesajın altında tıkla oraya düzelt
peynirli maydonozlu kuskusmu :97: tencerenin dibine bakarmısın azccccccık kalmışmı
hoşgeldin seheriiiimmmmmmmmmmmm
yeni içtim cnm yaa kesmedi bide yarım litrede su içtim
vallahi tencerenin yarısı duruyor kuşum ama cıssssssssssbir tabak kabak miktarımı çok olmuş canım yaaa yoksa 2 kaşık kuskusmu söylesene düzelteyim bidahakine:26::26:
canım bence menü kötü deıl ortabirde senle damak zevkımız hıc uymuyo yaa kelle paça soğan filansen işkembede yiyosundur kesin maşallah erkekler sever genelde sanki
yazmadın ben şahidimhatta cevizi görünce böyle oldum
benim canım bişey istemiyo
hoşbudummm senammmmm.nasılsın fıstıkım yaaa görüşemedik bi türlü.yarın çok mutlu haberlerim var sanaaaa heee okuldan gelinceeee
Kımsecıkler gelmemıs daha menümü yazayım
sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 dilim domates
200 ml taze sıktıgım portakal suyu
1 kk peynir
ara
125 gr lıght meyveli yoğurt
öğle
4 köfte
salata
yayla corba
ara
1 kivi
2 gün kurusu
aksam
4 kasık ıspanak yemegı
2 kasık yogurt
3 kasık makarna
makarna cok olmus dıyebılırsınız ama napım oldu ıste baska bısey yemıycem yatana kadar
canım bence menü kötü deıl ortabirde senle damak zevkımız hıc uymuyo yaa kelle paça soğan filansen işkembede yiyosundur kesin maşallah erkekler sever genelde sanki
yazmadın ben şahidimhatta cevizi görünce böyle oldum
benim canım bişey istemiyo
işkembee bayılırım off kzıım gece kudurtma gece gidip içerdimmm off kelle paça yanına beyin salata off bide ciğer ah ağzım sulandı yutkunuyorummmmm:26: :26: :26: :26: :26:
ceviz fındık evde ne varsa koy cnm
işkembee bayılırım off kzıım gece kudurtma gece gidip içerdimmm off kelle paça yanına beyin salata off bide ciğer ah ağzım sulandı yutkunuyorummmmm:26: :26: :26: :26: :26:
ceviz fındık evde ne varsa koy cnm
canımcım kuru soğanı çocukluğumdan beri hergün akşam yemeğinde birtane muhakkak yerim doktorum söylemişti...ben doğuştan piyelonefrit hastasıyım bir böbrek rahatsızlığı( sağ böbreğimin %25 i çalışıyor) ondan dolayıda 10 yıldır yüksek tansiyon hastasıyım12 yaşındayken doktorum günde 1 tane kuru soğan yesin kızınız hem doğal antibiyotik hem idrar söktürücü hemde idrar dezenfektanı,bide ilerde tansiyon sorunu olucak yüksek tansiyonu düşürür demişti...ogünden beri alıştım yerim hergün canım...diğerlerine gelincede ben bayağı bir etobur ve sakatatçıyımdır ama sebzede severim...aileden gelen bişey aşkitom seviyom napayım kuşum
kızlar yeterrr keselim artık şu yemek muhabbetini yeni gelenler yanlış yere geldik sanıp kaçıcaklarr
midem bulandı ıyyyy ağzıma sürmem onları eve de sokmamherseyı yıyoz sorun oluyo kılo veremıyoz zaten onlarıda yemeyım eksık kalsın bısey kaybetmem
muazzez yapmasana gece geceşimdi çıkıp hepsini yiyicem o olucak yarında şok şok şok ağzımın suyu aktı yaaa...el kadar çocuğun günahına niye giriyon kuşum
ben öqünden çok günün geneline bakarım cnm ekmeqi kahvaltıda yememen gün içinde yiyebilirsin anlamına gelmez nasıı eritecen heee nasıı eriteceeennnnnn bide akşam kuskus gel bi dövem senii
canımcım kuru soğanı çocukluğumdan beri hergün akşam yemeğinde birtane muhakkak yerim doktorum söylemişti...ben doğuştan piyelonefrit hastasıyım bir böbrek rahatsızlığı( sağ böbreğimin %25 i çalışıyor) ondan dolayıda 10 yıldır yüksek tansiyon hastasıyım12 yaşındayken doktorum günde 1 tane kuru soğan yesin kızınız hem doğal antibiyotik hem idrar söktürücü hemde idrar dezenfektanı,bide ilerde tansiyon sorunu olucak yüksek tansiyonu düşürür demişti...ogünden beri alıştım yerim hergün canım...diğerlerine gelincede ben bayağı bir etobur ve sakatatçıyımdır ama sebzede severim...aileden gelen bişey aşkitom seviyom napayım kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?