- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
:84:ben yatıyom zor bı gece benı bekler zira oglan 6 yı ceyrek gece uyudu sabaha kadar işimiz var 10 kere kalkar bır de oturma faslımız olur sanırım
vallahi ayşecim bende 69 da takılıcam gibime geliyor uzun süre 71 de takıldıktan sonra küt diye 69 ları gördüm ama 3 haftadır burdayım bende direniyorum galibahoşgeldin gülüm o vakit aramıza....
canım eskiden bu kilondaysan uzun süre...
vücüd direniyor...
ama sende diren...
ben 69 da tam 2 ay süründüm...
gözünü korkutmak gibi olmasın ama..
bi de 61 den korkuyorum o ayrı...
inceden inceden...
doğrusun 2-3 haftadır bendede spor sıfır ve kilo vermem durdu takılıp kaldım bende pazartesi işi sıkılıyorum ve spora geri dönüyorum bakalım tezim doğru çıkıcakmı:26:inşallah canım. ben artık düzenli sporda yapmıyorum. biraz demoralize durumdayım aklıma estikçe mekik çekiyorum. ama yürüüş falan artık yapmıyorumpztye kadar kendime vakit verdim. bakalım pztye kadar toparlanıp spora başlayacağım inşallah..
günaydın günaydınnnn tükanı açtımm başlasın bldirimlerrrr
başlangıç 71.3
geçen hafta 64.1
bu hafta 63.1
giden 1 kg :92: :92: :92: :92: :92:
toplam giden 8.2
hedef 60
muazzezzzzz kısss 1 kilo haaamaşallah subhanalahhhh eriyonnn qııııııı
herkese kucak dolusu sevgiler saygılarr günayyydınlarrrr hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrrr ne güzel birgün güneş açmış Rabbime şükürler olsunnnnn
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67
bu hafta 66.7
qiden 300
toplamda giden 22.700
hedef 60..
herkese kucak dolusu sevgiler saygılarr günayyydınlarrrr hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrrr ne güzel birgün güneş açmış Rabbime şükürler olsunnnnn
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67
bu hafta 66.7
qiden 300
toplamda giden 22.700
hedef 60..
günaydın herkese kendimi çok suçlu hissediyorum.dün akşam misafirlerimiz vardı bende kek ile peynirli börek yaptım. keke karşı dayandım ama böreğe dayanamadım. 1 büyük dilim hüpletiverdim. hemde akşam akşam töbe töbe. sinirlerim çok bozuldu bugün tartıya çıkmayacam yarın çıkarım artık.
maşallah tebrik ediyorum..bi sırrın vrmı? genel olarak nelere dikkat ediyorsun nasıl besleniyorsun?
sonunda güneşş evin içini aydınlatıyorrrrrr yürümek için güzel hava ama çıkamam hiççç yan gel osman yapcammm
günaydın herkese kendimi çok suçlu hissediyorum.dün akşam misafirlerimiz vardı bende kek ile peynirli börek yaptım. keke karşı dayandım ama böreğe dayanamadım. 1 büyük dilim hüpletiverdim. hemde akşam akşam töbe töbe. sinirlerim çok bozuldu bugün tartıya çıkmayacam yarın çıkarım artık.
aşkım sen okula gitmicekmisinde yan gelip yatacan :26:
günaydın cnm aa hiç olurmu perşembe akşamı hiç kaçamak yapılırmı ben dün gece burda ne krizler geçirdim canım neler istedi topik olarak resmen aşerdik ama kimse yemedi çünkü bugün bildirim yapılacak ozaman sen perşembe akşamı bile kendini tutamazsan diqer günler hiç dayanamazsın nasıl olcak böylee
evdeyim hayatımmmmbuguün minişler sinemaya gitcek kahvaltıdan sonra bugün onların eğlence günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?