70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi ayşecim bende 69 da takılıcam gibime geliyor uzun süre 71 de takıldıktan sonra küt diye 69 ları gördüm ama 3 haftadır burdayım bende direniyorum galiba
doğrusun 2-3 haftadır bendede spor sıfır ve kilo vermem durdu takılıp kaldım bende pazartesi işi sıkılıyorum ve spora geri dönüyorum bakalım tezim doğru çıkıcakmı:26:

bende kaçtım kızlar...yarın tartıyla hesaplaşma günü
iyi geceler

günaydın günaydınnnn tükanı açtımm başlasın bldirimlerrrr

başlangıç 71.3
geçen hafta 64.1
bu hafta 63.1
giden 1 kg :92: :92: :92: :92: :92:
toplam giden 8.2
hedef 60

herkese kucak dolusu sevgiler saygılarr günayyydınlarrrr hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrrr ne güzel birgün güneş açmış Rabbime şükürler olsunnnnn

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67
bu hafta 66.7

qiden 300
toplamda giden 23.300
hedef 60
..

Son düzenleme:

maşallah tebrik ediyorum.. bi sırrın vrmı? genel olarak nelere dikkat ediyorsun nasıl besleniyorsun?

günaydın herkese kendimi çok suçlu hissediyorum. dün akşam misafirlerimiz vardı bende kek ile peynirli börek yaptım. keke karşı dayandım ama böreğe dayanamadım. 1 büyük dilim hüpletiverdim. hemde akşam akşam töbe töbe. sinirlerim çok bozuldu bugün tartıya çıkmayacam yarın çıkarım artık.

sonunda güneşş evin içini aydınlatıyorrrrrr yürümek için güzel hava ama çıkamam hiççç yan gel osman yapcammm

perşembe akşamı böle kaçamaklar olurmu hiççç koş tartıl bildirimini yap bakalım öle yarın tartılmak yokk

dün gece bizim canımız neler çektiiiii :26: :26: :26:

maşallah tebrik ediyorum.. bi sırrın vrmı? genel olarak nelere dikkat ediyorsun nasıl besleniyorsun?

teşekkür ederim cnm inan tek sırrım burda olmak ve her cuma bildirim yapmak zorunda olmak bu beni çok tetikledi arkadaşlarım ne yemiş ne kadar yemiş onların menülerine baka baka çok şükür bi hayli kilo verdim cuma günleri içimde farklı bir heyecan ve mutluluk oluşuyor bütün hafta cuma günü için çabalayıp duruyoruz ve sonuç ortada hedefe ramak kaldı

sonunda güneşş evin içini aydınlatıyorrrrrr yürümek için güzel hava ama çıkamam hiççç yan gel osman yapcammm

aşkım sen okula gitmicekmisinde yan gelip yatacan :26:

günaydın cnm aa hiç olurmu perşembe akşamı hiç kaçamak yapılırmı ben dün gece burda ne krizler geçirdim canım neler istedi topik olarak resmen aşerdik ama kimse yemedi çünkü bugün bildirim yapılacak ozaman sen perşembe akşamı bile kendini tutamazsan diqer günler hiç dayanamazsın nasıl olcak böylee

yaw napayım perşembe perşembe misafir geleceği tuttu. normalde hafta sonları gelirler ama bu sefer hafta içi gelecekleri tuttu. neyse artık napayım 1 kaçamak gitti. neyse ben bildireyim hemen. çok da farketmedi inşallah....

kilo bildirimi
başlangıç 74.2
geçen hafta 70.2
bu hafta 69.4
qiden 0.8
toplamda giden 4.8
hedef 58...

evdeyim hayatımmmm buguün minişler sinemaya gitcek kahvaltıdan sonra bugün onların eğlence günü

günaydın kızlar
cumanız hayırlı olsun
başlangıç 78
geçen hafta 69 .7
bu hafta 68.6
giden 1100
toplam giden 9400
hedef 65
tartıda 68 gördüm çooooooooooook mutluyum.
sağol senacım bu kadar gitmesi bence müsli sayesinde yoksa hep gr larla ilerliyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…