herkese kucak dolusu sevgiler saygılarr günayyydınlarrrr hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrrr ne güzel birgün güneş açmış Rabbime şükürler olsunnnnn
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67
bu hafta 66.7
qiden 300
toplamda giden 23.300
hedef 60..
günaydın kızlar
cumanız hayırlı olsun
başlangıç 78
geçen hafta 69 .7
bu hafta 68.6
giden 1100
toplam giden 9400
hedef 65
tartıda 68 gördüm çooooooooooook mutluyum.
sağol senacım bu kadar gitmesi bence müsli sayesinde yoksa hep gr larla ilerliyodum.
Kiz niye öyle diyon ben 1,62 yani kisa deyiliz baskalari cok uzun
kilo vermenin keyfiyle sebzeli omletimi yedimmmmm ohhhh
kilo vermenin keyfiyle sebzeli omletimi yedimmmmm ohhhh
canım hıc gırme bende 1.70 ım ama avantaj deıl bana dezavantaj oluyo boyum cok iriyim benımle ayn kıloda olanlarla bilekiz ne yapayim ben kim agzini acsa 1.70'ten asagi inmiyor boyle olunca bende kilo kompleksimi unutum boy kompleksine girdim...
canım yerınde saymak da bıseydı rhaftaya verırsın merak etmegünaydın ızlar.. şimdiden kilo vereneleri tebrik eder alanlara moralinizi bozmayın derim. benim gibi yerinde sayanlara da biraz gayret sabır dilerim
başlangıç 77
geçen hafta 69.4
bu hfta 69.4
gelen giden yok
toplamda gide 7.6
hedef 64
günaudın kızlar.negüzel sizler azda olsa kilo vermişsiniz.hepinizi yebrik ediyorum
kilo bildirimi
başlangıç 79.3
gecen hafta 72.4
bu hafta 72.5
gelen 100gr
toplam 6.9kg
hedef 65
çok mutsuzum bu hafta.dün doğum günümdü yaşpasta yedim onun dışında abartmadım hiç ama :41
kiz ozendim bende kalkip yapayim canim cekti bol zebzeli bor omlet guzel gider ....
herkese kucak dolusu sevgiler saygılarr günayyydınlarrrr hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrrr ne güzel birgün güneş açmış Rabbime şükürler olsunnnnn
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67
bu hafta 66.7
qiden 300
toplamda giden 23.300
hedef 60..
canım hıc gırme bende 1.70 ım ama avantaj deıl bana dezavantaj oluyo boyum cok iriyim benımle ayn kıloda olanlarla bile
canım yerınde saymak da bıseydı rhaftaya verırsın merak etme
nıce mutluyaslara canım her hafta ıyı verıyordun sen arada olur boyle takma haftaya kapatırsın arayı
canim ben kucuklugumden beri uzun boya cok ozenirim hep uzun boylu olmak isterdim hadi topuklu ayakabiyi sevsen sorun etmiyecen ama topuklu ayakabi ozel gunlerin disinda fazla giyemiyorum...
kilolar verilmiş süper valla
topik coştuu
bende sabah tartıldığımda mutlu olduydum ama burda sizleri görünce halime üzüldüm
herkes kilo kilo vermiş ben yine gramlardayım
neyse bunada şükür
başlangıç :79.6
geçen hafta:78.1
bu hafta:77.6
giden:500 gr :84::84:
toplam giden:2 kilocuk
hedef:70
pazartesi tartıldığımda 78.5 gelmiştim ben ordan hesaplıyım kendimce motive olurum
kaptan gönderiyorum mesajımı az sonraaa
Günaydın kızlaaaar sonunda şeytanın bacağını kırdım
kilo bildirimim
başlangıç 74
geçen hafta 69.3
bu hafta 68.6
giden 700 gr
toplamda giden 5.4 kg
hedef 62
aslında pzt günü 69.7 dim onun üzerinden hesap yaparsam 1100 gr gıtmıs oluyor
başlangıç 90 kg
geçen hafta 64.9 kg
bu hafta 63.9 kg
giden 1 kg
toplam giden 26.100 kg
hedef 58 kg
kilo veren herkesi tebrik ederim..
bildirime geldim... eşim evde onu göndereyim geleceğim kızlar..
günaudın kızlar.negüzel sizler azda olsa kilo vermişsiniz.hepinizi yebrik ediyorum
kilo bildirimi
başlangıç 79.3
gecen hafta 72.4
bu hafta 72.5
gelen 100gr
toplam 6.9kg
hedef 65
çok mutsuzum bu hafta.dün doğum günümdü yaşpasta yedim onun dışında abartmadım hiç ama :41
500 gr azmı deli kız süper benceeeee
dün akşam dayanamayıp 1 dilim börek yedim ya kendime ceza verip vicdan çorbası içecem bugün tadı iğrenç ama napayım süper gidiyor gramlar
hiç yoktan iyidir demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?