70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptan valla masallah ne yapıp edıp aldıgın kıloları 1 hafta ıcınde eritiyorsun bee

saol canım sanada hayırlı cumalar olsun.süper kılo vermıssın evet bende senın gıbı bugun gordum 68 lerı cok mutlu oldum

kiz ne yapayim ben kim agzini acsa 1.70'ten asagi inmiyor boyle olunca bende kilo kompleksimi unutum boy kompleksine girdim...
canım hıc gırme bende 1.70 ım ama avantaj deıl bana dezavantaj oluyo boyum cok iriyim benımle ayn kıloda olanlarla bile
canım yerınde saymak da bıseydı rhaftaya verırsın merak etme

nıce mutluyaslara canım her hafta ıyı verıyordun sen arada olur boyle takma haftaya kapatırsın arayı

kaptan mesaj kutun dolu olduğundan mesaj atılmıyor.. ve şimdi gitmek zorundayım seminerim var.. bildirimi topiğe yaptım neyse bi daha yapıyım

başlangıç 77
geçen hafta 69.4
bu hafta 69.4
giden yok
toplamda giden 7.6
hedef 64

Son düzenleme:

canim ben kucuklugumden beri uzun boya cok ozenirim hep uzun boylu olmak isterdim hadi topuklu ayakabiyi sevsen sorun etmiyecen ama topuklu ayakabi ozel gunlerin disinda fazla giyemiyorum...

Hepinize günaydın güzel hatunlar....

Kilo bildirimi :
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 75.0
Bu hafta : 72.6
Giden : 2,4 kg
toplamda giden : 7,4 kg
Hedef: 58

Son düzenleme:
kilolar verilmiş süper valla
topik coştuu

bende sabah tartıldığımda mutlu olduydum ama burda sizleri görünce halime üzüldüm
herkes kilo kilo vermiş ben yine gramlardayım
neyse bunada şükür

başlangıç :79.6
geçen hafta:78.1
bu hafta:77.6
giden:500 gr :84::84:
toplam giden:2 kilocuk
hedef:70

pazartesi tartıldığımda 78.5 gelmiştim ben ordan hesaplıyım kendimce motive olurum
kaptan gönderiyorum mesajımı az sonraaa

Son düzenleme:
canim ben kucuklugumden beri uzun boya cok ozenirim hep uzun boylu olmak isterdim hadi topuklu ayakabiyi sevsen sorun etmiyecen ama topuklu ayakabi ozel gunlerin disinda fazla giyemiyorum...

ah cnm bende 1.70 boyum ama topuklu giymeyi çok seviyorum giyincede çok uzun oluyor bende özel günler dışında çok topuklu giyemiyorumm

500 gr azmı deli kız süper benceeeee

(gurubumu çoook seviyorummm) kilo veren bütün arkadaşlarımı tekrar tekrar kutluyorum sizleri böyle gördükçe kendim vermiş gibi seviniyorum ve bütün kaçamakları aklımdan silmek istiyorum haftaya daha çok vermek istiyorum eee vericeksiniz tabeee kaptanınız kim

kıss maşallah bu ne hız ben 300 300 geiderken bunlar beni yakalıcak koşş sena koşş

başlangıç 90 kg
geçen hafta 64.9 kg
bu hafta 63.9 kg
giden 1 kg
toplam giden 26.100 kg
hedef 58 kg

kilo veren herkesi tebrik ederim..
bildirime geldim... eşim evde onu göndereyim geleceğim kızlar..

waaoooww ayşecim bakıyorumda 1 kilodan aşaqı düşmüyoruz heçç kıskanmıyomm

durucumm doqum günün kutlu olsun bebeqim böyle bigünde kaçamak serbest canım

dün akşam dayanamayıp 1 dilim börek yedim ya kendime ceza verip vicdan çorbası içecem bugün tadı iğrenç ama napayım süper gidiyor gramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…