70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım rakibem tebrik ederim kız isteyinc eoluyormus değil mi bende senın gıbı pzt den hesaplarsam 1100 gr vermıs oluyorum

kaptanım buraya gelelı 3 ay olcak 5 haftasında yerimde saydım zaten olsun o kadarcık kız bu hafta hırs yaptım ondan ıns devamını getırebılırım

ay evet ya bi barkınım bi de aysebahar 1 kg den asagısı kurtarmıyo onları ne hıkmetse bende kıskanmıyorumm

gunaydin fistiklar hepinizi tebrik ediyorum ve yuz karaniz olarak bildirimimi yapiyorum
bas:82.5
gec haf:70
bu haf:69.8
gid:200
top gid:12.7
hedef:60
arkadaşım 200 gr azmı?yapma kızzzzzzzzzz.benim onuda veremediğim hatta artıya çıktığım zamanlar var.
kiz ne yapayim ben kim agzini acsa 1.70'ten asagi inmiyor boyle olunca bende kilo kompleksimi unutum boy kompleksine girdim...
ben de sizin kadarım kızlar dur şu kilolar gidince boyumuzda daha uzun görünecek.
Hepinize günaydın güzel hatunlar....

Kilo bildirimi :
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 75.0
Bu hafta : 72.6
Giden : 2,4 kg
toplamda giden : 7,4 kg
Hedef: 58

canım tebrik ederim ama bir haftada 2.4 çok fazla
diyetisyene gittiğim dönemde haftada 3 kilo vermiştim bana kızdı.o hafta tekrar normal yiyip eski kiloma döndürdü.tekrar başladık.o yüzden dikkat et.

kızlaaar inanamıyorum harikasınız yaa, yani toplamda verdiğiniz rakamlara bir bakın
Helal olsun...
bende bu hafta resmi olarak 80.8 kilodan başlıyorum, haftaya bakalım ne olcak
ay yaza manken gibi gireceksiniz bu gidişleeee

bende seni tebrik ederim canım
güzel vermişsin sende bu hafta maşallah maşallaah
bu haftada aynen devasm edelim
motive oluyo insan
bugün için süper kaçamak fikirlerim vardı vazgeçtim

Ferman sende, ama güzel yaşamak bizde:
Senden ayığız bu sarhoş halimizde.
Sen insan kanı içersin, biz üzüm kanı:
İnsaf be sultanım, kötülük hangimizde?

gunaydın kızlar.
bgn mısafırım var dıye dun yapmıştım bildirimimi.fani dünya, bugunku mısafırlerımın annesi öldü dün, allah rahmet eylesin

hepımız zayıflamışız ne güzel çok sevindim

herzamanki gibi üşengeçliğim üzerimde tek tek isim söyleyemeyecim tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum geçen haftaki grup hezimetinden sonra herkescikler toparlanmış koşmaya başlamış tekrar ah ah bide ben koşabilsem dün yine canım bişiler istedi ve yine yeni sefa yaptım yine neyse zaten kendime 1 mayısa kadar izin verdim.böyle gelgitler yaşayabilirim ama ondan sonra toparlanacam başka yolu yok

15.04 cuma menüüüümmm

sabah
1 tane tost
(1 dilim salam, light pınar beyaz ve 2 dilim uno denge ekmeğiyle ( tanesi 39 kalori ) hazırlanmış )
sekersiz cay

ara
yarım tost
(1 dilim salam, light pınar beyaz ve 1 dilim uno denge ekmeğiyle ( tanesi 39 kalori ) hazırlanmış )
şekersiz yeşil çay

öğlen
orta boy kekikli tavuklu salata
( ızg tavuk, göbek, domates, yumurta, kekik, maydanoz, nareksisi, sirke ile hazırlanmış )
1 dilim kepek ekmeği

ara
yarım tost
(1 dilim salam, light pınar beyaz ve 1 dilim uno denge ekmeğiyle ( tanesi 39 kalori ) hazırlanmış )
şekersiz yeşil çay
3 tane altın çilek

akşam
1 su bardağı light süt, yarım su bardağı meyveli nesfit

en geç 6bucukta yenilecek.. 2-3 litre su içilecek...
200 ip atlama
50 mekik
sevgili kandırılabilirse 1 saat yürüyüş

menüm nasııııı :18::18:

sevgilerrrr

saclarina yildiz dusmus koparma anne aglama
kac zamandir yuzum trasli gozlerim safak bekledim
uzarken elerim kulagim kiricti ....

ah verbilseydim keske yuregi avucunda kosan herbir anneye
tepeden tirnaga ogla ve kiza kesmis bir ulkeyi armagan
duslerimle sinirsiz diretmisliginle genc saskinligimla cocuk devrederken sirdasima
usulca acilir yaramda tomurcuk....

tatlım biraz karbonhisrat ağırlıklı bi menü olmuş
iş yerinde aralar sıkıntı oluyosa çekmecende gün kurusu incir falan hazırda bulundur
bir de gün içerisinde mutlaka sebze tüketmeye çalış canım

günaydın günaydınnnn tükanı açtımm başlasın bldirimlerrrr

başlangıç 71.3
geçen hafta 64.1
bu hafta 63.1
giden 1 kg :92: :92: :92: :92: :92:
toplam giden 8.2
hedef 60

Günaydin kizlar cook mutluyum

Baslangic : 82,5
Gecen hafta:70
Bu hafta: 68,6
Giden:1,400
toplam giden 13,900
hedef: 65

Haydddddddiiiiiiiiiii halaya

gunaydin fistiklar hepinizi tebrik ediyorum ve yuz karaniz olarak bildirimimi yapiyorum
bas:82.5
gec haf:70
bu haf:69.8
gid:200
top gid:12.7
hedef:60

Canım hepinizi tebrik ediyorum kızlar...
Herkesi seçmiştim ama alıntı yaparken yarısını kapsama alanı dışına atmış yada altta çıkar artık..

hoşgeldin canım hedeflerimiz aynı ama sen benden 5 kilo azsın ne güzel boyun kaç benim 1.70

En son lise son sınıfta polislik sınavı için ölçtürdüm.. 170 dim..
Herkes daha uzun olduğumuda ısrarlı ama ben gözümle 170 den sonra rakam makam görmedim.
Aslında merak edip bir daha da ölçtürmedim.
Yiter bana 170

oy oy bende korkuyodum böyle bir yorum gelicek birilerinden diyee
ilk aramı yaptım, değiştiremicem amaaa bu yorumun üzerine 2. aramı elma ile yapıcam, artı salatamın yanında ekmek yemicem
buaralar maddi olarak çökmüş duırumdayım, olanı tüketiyorum o yüzden

Kız gece ne yiyeceksin şeker...
Dur ben yazayım

1dilim salam, light pınar beyaz ve 1 dilim uno denge ekmeğiyle ( tanesi 39 kalori ) hazırlanmış )
şekersiz yeşil çay

Bayıldım bayıldım

Allah rahmet eylesin cnm bildirimini neden dün yaptın ayrıca bildirimini özelede yapmamışsın..

Son düzenleme:
kızlar merhabaaa;

bende bildirimimi yapıyım.

Başlangıç kilo:72 kg

Geçen hafta :72 kg

Bu hafta :70,5 kg

Giden: 1,5 kg

Toplamda giden :1,5 kg

Hedef : 60

Kız gece ne yiyeceksin şeker...
Dur ben yazayım

1dilim salam, light pınar beyaz ve 1 dilim uno denge ekmeğiyle ( tanesi 39 kalori ) hazırlanmış )
şekersiz yeşil çay

Bayıldım bayıldım

yaaaa amaaa napıyıııımmm benim annem yok yanımda,,, benim yemek yapcak kocişimm yok, ev arkım bilem yok.. artı cebimde paraa yok maaşı bekliyoruuum olanı tüketiyoruuum

gece bişi yemiyorum ben akşam yemeginden sonra su içiyorum sadece bol bol

tamam artık uno ekmekle hazırlanmış pınar beyazlı tost yok

bugünkü menümü sunayım:
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber maydonoz dere otu 1 dilim kepekli ekmek şekersiz yeşil çay

ara: 1 adet elma, yeşil çay

öğlen: vicdan çorbası, 1 dilim kepek ekmeği acı biber turşusu, bol salata

ara: 1 avuç tuzsuz leblebi

akşam: vicdan çorbası, 1 dilim kepek emeği

ara: yeşil çay

dün akşam börek yediğim için mecburen vicdan çorbası kokusu iğrenç ama napayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…