ama canım biliyorsun akşam yemeğime bakarsan anlarsın bir de bugün akşamüstü 1 saat kondisyon bisikleti var.
canim onemli olan sagligin onlari yemedende bak zayifliyrsun neguzel onemli olanda bu.....nazar boncuksuz birakmiyalim
Sena ablacım nasıl doyuyorsun onunla..Nasıl da küçülmüş miğden ben şu an ondan 2 kaşık yesem evde herkese çatarım sinirden ve açlıktan bende bunu yapıcam ama başlarda 3 kaşıkla gitsem olur di mi ??
BU ARADA GÜNAYDIN HERKESEEEEEE
Ankaraya da geliyor yağmur
Zaten biz zayıflayalım öyle gelsin güneş di mi ahaha
aaaa aaaaa bende istiyorum ya halay çekmeeeeek bende başlıyorum bu akşaaam...Saat kaçta yiyorsunuz kızalr akşam derken ???ay heyecanlandım çok
kızlar dünkü menümü yazıyım.
sabah
klasik diyet kahvaltı+5-6 çatal tavada patates
ara yok
öğleyin
1 porsiyon specialk+süt
ara
3-4 çilek+az kraker
akşam
yarım kase mercimek çorba+15 civarı çiğ köfte+bolca incir tatlısıişte bu beni mahvetti
hafta sonumun tek kötü öğünü dün akşam oldu.. bu hafta içi çok dikkat etmeliyim
ya bu arada special k ve nesfit tüketenler kabızlık gibi bi problem yaşıyormusunuz sanki ben special k yemeye başladıktan sonra böyle bi sıkıntı oluştu
herkesi bi müsli furyası almış gitmiş
ben müsli yiyince açıkıyorum
bi de süt acayip gaz yapıyo bende
ama deniycem yinede aklım kaldı
evet kızlar dünkü menümü yazayım hemen sonra bugünkünü yazacam
17 nisan pazar
sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su
kahvaltıdan önce: 1 dilim börek+şekersiz siyah çay ( napayım pazar sabahları kaçamak hakkım var)
kahvaltı: az yağda domatesli biberli maydonozlu omlet, 1 tane light üçgen peynir, 3-4 zeytin, yarım pide, yeşil çay
ara: türk kahvesi, küçük hobby(8 gr)
öğleden önce: beşibiryerde çay
öğlen:haşlanmış tavuk göğüs(sonra yağsız teflonda biraz döndürdüm) üstüne karabiber kimyon kırmızı toz biber, 2 yemek kaşığı light yoğurt, 2 tane acı biber turşusu, 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği
ara: yeşil çay, 1 elma sonra arkadaşa gittim orda da türk kahvesi ve siyah çay içtim
akşam:nesfit meyveli
ara:yeşil çay
yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su
çikolata olarak pikoyu tavsiye ederim... hem 100 kalori hemde light çikolatalı..
banane ya cikolatayı yeme ya ekmeği
tamam tamam kızma ekmeği yemicem çünkü çikoyu yedim
merhaba 1.60 boyunda 35 yaşında 2 çocuk annesiyim . 72,4 kiloyum aranıza katılabilirmiyim. sıkı bir diyet yapmıyorum yapamıyorum. bol içecekle (elma sirkesi+ yeşil çay+zeytin yaprağı çayı+form çay+beşi bi yerde ) 1,6 verdim 3 günde. yatılı misafirim gelecek gtisin. 2 gün pirinç lapası yapayım diyorum ne dersiniz? ben de aranıza gelem mi? :92:
merhaba 1.60 boyunda 35 yaşında 2 çocuk annesiyim . 72,4 kiloyum aranıza katılabilirmiyim. sıkı bir diyet yapmıyorum yapamıyorum. bol içecekle (elma sirkesi+ yeşil çay+zeytin yaprağı çayı+form çay+beşi bi yerde ) 1,6 verdim 3 günde. yatılı misafirim gelecek gtisin. 2 gün pirinç lapası yapayım diyorum ne dersiniz? ben de aranıza gelem mi? :92:
canım aramıza hoşgeldin :80: bizler saqlıklı beslenerek kilo veriyoruz sadece sirkeli su vs.. sıvılarla ve pirinç lapasıyla saqlıklı kilo veremezsin zaten birsüre sonra bunlardan bıkarsın buyur katıl aramıza menülerimize dikkat et sende paylaş yediklerini gerisi gelir cnm
inş. canım benım cok sagolcanım senin kilon 75 ben 90 kiloyla başladım bu maratona o onu demiş bu bunu demiş boşver zayıflayarak zaten herkese en iyi cevabı vereceksin..
ay evet bu ekmekle basım derttebana da ekmek fazla gibi geldi
günaydın fıstıqımbaşladımı aşermeler tatlım her türlü qıdadan yemeye çalış hepsi bebek için son derece önemli unlu gıdalaedan uzak dur cnm sadece sana kilo aldırır bebek kilo almaz sebze meyve et ürünleri yumurta yoqurt süt peynir bunlar çok önemli ayrıca şuanda bulunduqun durumda geçici canım bikaç haftaya rahatlarsın ne kadarlık oldu bebişimiz
Balık: Konserve balıkları haftada iki kereden fazla yemeyin. Köpek balığı ve kılıç balığından da uzak durmalısınız. Bu balıklar cıva gibi ağır metaller içerebilir ve bunlar da bebeğinizin sinir sistemine zarar verebilir. Hamilelere özellikle; lüfer, palamut, levrek, sardalye, uskumru ve somon tavsiye edilir. Yeter ki, iyice pişmiş olsunlar. cnm böle bir bilgi var sen yine doktoruna danış öle yiyebilirsinn öptüm cnm bebişine kendine iyi bak
istanbul yolcusu kalmasıııınn
cuma günü istanbuldayım kızlar
senacım bu hafta izinli olayım ben
olmaz mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?