70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kendini psikolojik olarak doymam diye proqramlarsan doymazsın ben gün içinde öqünlerimi ve ara öqünlerimi tam yapıyorum sadece akşam yemeqi yerine müsli yiyorum ve arkasına 2 bardak su içiyorum okadar en fazla birde bitki çayı içerim 3 kaşık bence çok fazla 2 dolu kaşık koy barii...
aaaa aaaaa bende istiyorum ya halay çekmeeeeek bende başlıyorum bu akşaaam...Saat kaçta yiyorsunuz kızalr akşam derken ??? ay heyecanlandım çok

ben kendi saat listemi yazayım cnm
sabah 7 kahvaltı
9.30-10 gibi ara öqün
12 öqlen yemeqi
2.5-3 gibi ara öqün
5 gibi müsli+2 bardak su..

canım ben o ürünleri kullanmadım ama keten tohumlu müsli hergün düzenli olarak wcye çıkarıyor(akşam yemeqi yerine yersen) arkasına su içmeyide unutmamak lazım..

herkesi bi müsli furyası almış gitmiş
ben müsli yiyince açıkıyorum
bi de süt acayip gaz yapıyo bende
ama deniycem yinede aklım kaldı

yoqurtlada yiyebilirsin hangisini seversen.. acıkma olayına gelince tam gün yediklerini yazarsan sana nedenini söylerim cnm acıkmanın sebebi müsli olamaz...

nesfiti yedikten sonra mutlaka bol su iç cnm ve yatmadan en az 1 saat önce su içmen bitmiş olsun ne kadar su içersen okadar kilo verirsin

çikolata olarak pikoyu tavsiye ederim... hem 100 kalori hemde light çikolatalı..

kızlar bu müslilerin barları var çokta güzel ayrıca ben k-bar kullanıyorum bugüne kadar üretilmiş olan en az kalorili çikolataymış 90 cal..

zaten deli gibi su içerim ben oldum olası. :86:
hala inanasım gelmiyor 2 günde 1.3 bakalım hayırlısı rabbim duydu dualarımı

senacım
diyet yaparken müsliyi yemedim hiç
önceden yerdim çok
o zamanlar acıkıyordum
uzun zamandır yemedim canım
şimdilik akşamları bi gün normal yemek bi gün müsli yiycem bakalım nasıl olacak

merhaba 1.60 boyunda 35 yaşında 2 çocuk annesiyim . 72,4 kiloyum aranıza katılabilirmiyim. sıkı bir diyet yapmıyorum yapamıyorum. bol içecekle (elma sirkesi+ yeşil çay+zeytin yaprağı çayı+form çay+beşi bi yerde ) 1,6 verdim 3 günde. yatılı misafirim gelecek gtisin. 2 gün pirinç lapası yapayım diyorum ne dersiniz? ben de aranıza gelem mi? :92:

canım aramıza hoşgeldin :80: bizler saqlıklı beslenerek kilo veriyoruz sadece sirkeli su vs.. sıvılarla ve pirinç lapasıyla saqlıklı kilo veremezsin zaten birsüre sonra bunlardan bıkarsın buyur katıl aramıza menülerimize dikkat et sende paylaş yediklerini gerisi gelir cnm

Son düzenleme:

gel canım gel.
biz hergün yediklerimizi burda paylaşıyoruz. kaptanımız var erginsena sağolsun çok yardım ediyor. her cuma kilo bildirimi yapıyoruz birinci seçiliyor. burda herkes birbirine yardım ediyor. kilolar da tıkır tıkır gidiyor. hoşgeldin mesajımı gördün demek

en büyük kaptan bizim kaptan herkese iyilik yapıyor canım benim

Son düzenleme:
aynaya bakıyorum kılo vermek ıstıyorum, alısverıse cıkıyorum kılo vermek ıstıyorum, etrafımdaki insanları goruyorum kılo vermek ıstıyorum ama bu hep ıstekte kalıyo nedense hıc hırs yapamıyorum, o zaman da kendime o kadar cok sınırlenıyorum kii:84:
bu defa eşimin de destegi ile belediyenın hanımlar lokalıne yazıldım, haftada 3 gun birer saatlık spora basladım, ikisi aerobik bırı aletli; aktardan bıberıye cayı aldım onu ıcmeye basladım, ofis ortamında ogle yemeklerını hep dısardan yedıgımız ıcın oglenlerı salata yemeye basladım nası yapıcam bılemiyorum ama bu defa bu kılolardan kurtulmak ıstıyorum, hele de bu halimin uzerine bir de hamıle kaldıgımı dusunemıyorum bile
1 haftadır henüz bı değişiklik yok ben de ama bu defa nası azimli ve hırslı olabilirim bilemiyorummmm

slm kizlar gitim 1 saat yuruyus yaptim kosu ile karisik geldim hava burda cok guzel tam yaz geldi galiba 24 derce bugun yarin daahada sicak olacak insalah sicaklar isime yarar....

kiz daha kabukta vitamin ne kadarlik olucak 6 bucuk hafta falan :) zaten hamuriside hic sevmem ii olduda normal yemege tahamul edemiyorum ne yapalim katlancaz artik sabah tartildim kiloda degisim yok ama saglikli beslenmeye calisiyorum yinede :))

istanbul yolcusu kalmasıııınn
cuma günü istanbuldayım kızlar
senacım bu hafta izinli olayım ben
olmaz mııı

tesekkurler canim :87::87::87:

selam kızlar aşağısı kalabalık herkez burda sanırım
çok kötü bir hafta sonu geçirdim kaçamaklarla dolu neler yediğimi yazsam kovalarsınız beni
bugün normale döndüm çok şükür
menüm
sabah
1 dilim peynir
1,5 dilim ekmek
domates yeşil biber maydonoz

ara
1 fincan nescafe 1/4 simit

öğle
k-fleks

ara
yarım paket ligt bisküvi
form çayı

akşam

5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt salata

ara
1 adet incir çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…