70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çoooooook sevindim seni sayısız kere tebrik ederim kızlarrr herkes kullansın hep beraber kilolarımızdan kurtulalım kullanmaya başlayan herkes sonuç almaya başladı önce ben sonra mektupp şimdide senn ve yeni kullanmaya başalayan arkadaşalr 1-2 güne kadar bu sevinç çıqlıklarını onlarda atacaklar hayatım napıyorduk halaymı çekiyorduk hadee bakeeemmmm birazda göbecik atalımmm :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: ve Senaa platese kaçarrr 10.45 te burdayım canlarımmm

canım ben kaseye 2 kaşık kadar müsli koyuyorum üstüne süt ekleyip akşam yemeqi yerine yiyorum sonrasında su ve bitki çayı dışında hiçbişey yemiyorum ve cumadan buyana 800qr verdim 65.9um

Sena ablacım nasıl doyuyorsun onunla ..Nasıl da küçülmüş miğden ben şu an ondan 2 kaşık yesem evde herkese çatarım sinirden ve açlıktan bende bunu yapıcam ama başlarda 3 kaşıkla gitsem olur di mi ??

BU ARADA GÜNAYDIN HERKESEEEEEE
Ankaraya da geliyor yağmur
Zaten biz zayıflayalım öyle gelsin güneş di mi ahaha

bana da ekmek fazla gibi geldi

selam kızlar
hiç keyfim yok
çocukluk arkadaşımın annesi vefat etti
moralim çok bozuk yemeklerimi hiç düzenli yemedim
ne yediğime de dikkat etmedim
yarından itibaren toparlanıp devam ederim
ah başınz sağolsun canım allah sabır versin..

aaaa aaaaa bende istiyorum ya halay çekmeeeeek bende başlıyorum bu akşaaam...Saat kaçta yiyorsunuz kızalr akşam derken ??? ay heyecanlandım çok

kızlar dünkü menümü yazıyım.

sabah
klasik diyet kahvaltı+5-6 çatal tavada patates

ara yok

öğleyin
1 porsiyon specialk+süt

ara
3-4 çilek+az kraker

akşam
yarım kase mercimek çorba+15 civarı çiğ köfte+bolca incir tatlısı işte bu beni mahvetti

hafta sonumun tek kötü öğünü dün akşam oldu.. bu hafta içi çok dikkat etmeliyim

ya bu arada special k ve nesfit tüketenler kabızlık gibi bi problem yaşıyormusunuz sanki ben special k yemeye başladıktan sonra böyle bi sıkıntı oluştu

mutlaka denicem cnm tartıya çıkmıyorum bile korkudan cumaya bari eski kiloma dönüyüm şey şey süt 1 subardağı filan mı ben çok süt sevmem 1 çaybardağı koysam olur mu

gunaydin canim benim durumda cok kotu 1.5 kilo almisim ama cumaya kadar eksiye dusmeliyim

18.04 pazartesi menüüüümmmm

Sabah
Light peynirli kepekli tost
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz yeşil çay

Öğle
6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
1 kase light yogurt

Ara
1 elma

Akşam
3 yemek kaşığı patlıcanlı tavuk ( yağsız pişirdim )
2 yemek kaşığı light yogurt

menüm nasıl kızlarrr

gunaydin fistiklar benim hafta sonum yemek acisinda berbat gecti sadece dun yediklerimi yazsam sasirirsiniz iyi bir kavalti oglen 2 tane sac boregi 3 bardak ayran sonra parka mangala gitik
(hesapta yoktu aksam sozde yemek yerine musliye baslayacakti arkadaslar cagirdi)
ordada 2 tane kusbasi sis 1 pirzola 4 tane kanat bir parca ekmek ve buda bana 1.5 kilo olarak geri dondu..

afiyet olsun canım, sen varya cumaya kadar eksilere düşersin benden söylemesi
hiç kafana takma, yeni bir haftayla birlikte tekrar sarıldımı diyete hiçbişiciiiiğin kalmaz

canım salata nerde öğlen ve akşam salata da yemelisin tok tutması açısından

herkesi bi müsli furyası almış gitmiş
ben müsli yiyince açıkıyorum
bi de süt acayip gaz yapıyo bende
ama deniycem yinede aklım kaldı

afiyet olsun canım, sen varya cumaya kadar eksilere düşersin benden söylemesi
hiç kafana takma, yeni bir haftayla birlikte tekrar sarıldımı diyete hiçbişiciiiiğin kalmaz

tesekurler canim tartidaki rakami gorunce cok kotu oldum ya ben 1 mayista hedefime ulasmak istiyom insalah biraz duserim..

tesekurler canim tartidaki rakami gorunce cok kotu oldum ya ben 1 mayista hedefime ulasmak istiyom insalah biraz duserim..

hedefine ne kalmış ki maşşallahın var
geç olsun ama güç olmasın be güzel annecik
asıl bu raddede o son bi kac kiloyu vermek bence en zorudur yawaşlasa bile kilo vermen üzülme bence, onca kiloyu verdiğin için sevin

domates yerine maydonoz dereotu falan ye dereotu hele çok etkili benden söylemesi

cnm benim alerjim olduğu için dereotu gibi yeşil ve yogun tadı olan şeyleri yiyemiyorum..
hele ki mayıs-haziranda erik, çağla, salatalık gibi şeyler öldürüyo beni :2:
yersem gözlerim pörtlüyo, kan ccanagına dönüyo , burnum sümüklerim akıyo, saniyede 5 kere hapşırıyorum :2:
son 6 senede bi kere erik yedim, dayanamadım 2 yıl önce, hastanede serum yiyodum akşamına

Günaydın hanımlar.
Dün ayyyyylar sonra ilk defa satış elamanı kız 36 mı 38 mi dedi :) 36 bedeni telaffuz etti yani, sevinçten uçççççççtummmm

aman boşver o zaman domates ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…