70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhh memlektimdede yağmur varmış:)))bende müsli deniycemmm

Günaydın hanımlar.
Dün ayyyyylar sonra ilk defa satış elamanı kız 36 mı 38 mi dedi :) 36 bedeni telaffuz etti yani, sevinçten uçççççççtummmm

günaydınnn..negüzel birduygudr yaaaa..alalhım sen banada yaşat 7seneden sonra birazamanalr 38dimmm

evet kızlar dünkü menümü yazayım hemen sonra bugünkünü yazacam

17 nisan pazar
sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su
kahvaltıdan önce: 1 dilim börek+şekersiz siyah çay ( napayım pazar sabahları kaçamak hakkım var)
kahvaltı: az yağda domatesli biberli maydonozlu omlet, 1 tane light üçgen peynir, 3-4 zeytin, yarım pide, yeşil çay
ara: türk kahvesi, küçük hobby(8 gr)
öğleden önce: beşibiryerde çay
öğlen:haşlanmış tavuk göğüs(sonra yağsız teflonda biraz döndürdüm) üstüne karabiber kimyon kırmızı toz biber, 2 yemek kaşığı light yoğurt, 2 tane acı biber turşusu, 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği
ara: yeşil çay, 1 elma sonra arkadaşa gittim orda da türk kahvesi ve siyah çay içtim
akşam:nesfit meyveli
ara:yeşil çay
yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su

çikolata olarak pikoyu tavsiye ederim... hem 100 kalori hemde light çikolatalı..

çikolata olarak pikoyu tavsiye ederim... hem 100 kalori hemde light çikolatalı..

ben çok çikolata yemem sadece türk kahvesinin yanında olmazsa olmaz benim için o yüzden pi poşetn içinde bir sürü küçk hobby satın aldım. günde bir tane küçük hobby yiyorum kahvenin yanında o da 8 gr herhalde çok kalorisi yoktur

gunaydin canim benim durumda cok kotu 1.5 kilo almisim ama cumaya kadar eksiye dusmeliyim

düşeriz hayatımmm hafta daha yeni başladııı bekle bizi cumaaaa

cnm tebrikler çok güzel düzenin oturdu senindeee

amaaaan ye gitsin
sonucta gece yemiyosun, hemide kücük boymuş bişicik olmaz

Kızlar canım felaket dondurma türü bişiler çekiyor...Şİmdi bir kase yoğurt a attım bir tatlı kaşığı bal, karıştırıp onuda buzdolabına attım benim ara öğünde bu var

bende bugü n ki menümü yazayım

kalkınca
1 bardak su
yeşil çay

kahvaltı
peynir domates maydanozlu sandiviç
açık şekersiz çay

arada
bi kaç ceviz
form çayı

öğlen
1 kase mercimek çorbası
zeytinyağlı fasulye
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

arada
1 elma
form çayı

akşam
hellimli salata
1 bardak ayran

hadi bakalım yorumlayın nasılmış menüümmm

gayet güzel bence

bugünkü menümü yazayım hemen yemek yapıcam çünkü
sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su
kahvaltı: çok az yağlı mantarlı omlet, 1 tane light üçgen peynir, 2 tane siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil dolmalık biber, maydonoz, 2 dilim çavdarlı kepek ekmeği, yeşil çay
ara: türk kahvesi, küçük hobby
öğleden önce: beşibiryerde çay
öğlen: 8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 3 yemek kaşığı light yoğurt, 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği, 2 tane acı biber turşusu, bol salata
ara: yeşil çay, 1 elma
akşam: meyveli nesfit
ara: yeşil çay
yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su

nasıl olmuş önerileriniz var mı?

ohh maşallahhh güzel olmuş cnm vallaa

hobby hariç güzel olmuş canım

cok güzel canım, ama bence öğlen yemegindeki ekmegi cıkartabilirsin

canim onemli olan sagligin onlari yemedende bak zayifliyrsun neguzel onemli olanda bu..... nazar boncuksuz birakmiyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…