günaydın arkadaslar ankarada da soguk ve yagmurlu kapalı bır hava var bende yorgun ve halsız hıssedıyorum kendımı bende aldım müsli haftasonu ama denemedım zaten fazla yeıdmd ıye bırde onu yemedım ama haftaıcınde denıycem benımkıde yulaf gevreklı müsli yıne aynı markanın bakalım
Günaydın hanımlar.
Dün ayyyyylar sonra ilk defa satış elamanı kız 36 mı 38 mi dedi :) 36 bedeni telaffuz etti yani, sevinçten uçççççççtummmm
evet kızlar dünkü menümü yazayım hemen sonra bugünkünü yazacam
17 nisan pazar
sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su
kahvaltıdan önce: 1 dilim börek+şekersiz siyah çay ( napayım pazar sabahları kaçamak hakkım var)
kahvaltı: az yağda domatesli biberli maydonozlu omlet, 1 tane light üçgen peynir, 3-4 zeytin, yarım pide, yeşil çay
ara: türk kahvesi, küçük hobby(8 gr)
öğleden önce: beşibiryerde çay
öğlen:haşlanmış tavuk göğüs(sonra yağsız teflonda biraz döndürdüm) üstüne karabiber kimyon kırmızı toz biber, 2 yemek kaşığı light yoğurt, 2 tane acı biber turşusu, 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği
ara: yeşil çay, 1 elma sonra arkadaşa gittim orda da türk kahvesi ve siyah çay içtim
akşam:nesfit meyveli
ara:yeşil çay
yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su
Günaydın hanımlar.
Dün ayyyyylar sonra ilk defa satış elamanı kız 36 mı 38 mi dedi :) 36 bedeni telaffuz etti yani, sevinçten uçççççççtummmm
günaydınnn..negüzel birduygudr yaaaa..alalhım sen banada yaşat 7seneden sonra birazamanalr 38dimmm
çikolata olarak pikoyu tavsiye ederim... hem 100 kalori hemde light çikolatalı..
gunaydin canim benim durumda cok kotu 1.5 kilo almisim ama cumaya kadar eksiye dusmeliyim
18.04 pazartesi menüüüümmmm
Sabah
Light peynirli kepekli tost
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz yeşil çay
Öğle
6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
1 kase light yogurt
Ara
1 elma
Akşam
3 yemek kaşığı patlıcanlı tavuk ( yağsız pişirdim )
2 yemek kaşığı light yogurt
menüm nasıl kızlarrr
ben çok çikolata yemem sadece türk kahvesinin yanında olmazsa olmaz benim için o yüzden pi poşetn içinde bir sürü küçk hobby satın aldım. günde bir tane küçük hobby yiyorum kahvenin yanında o da 8 gr herhalde çok kalorisi yoktur
düşeriz hayatımmm hafta daha yeni başladııı bekle bizi cumaaaa
cnm tebrikler çok güzel düzenin oturdu senindeee
bende bugü n ki menümü yazayım
kalkınca
1 bardak su
yeşil çay
kahvaltı
peynir domates maydanozlu sandiviç
açık şekersiz çay
arada
bi kaç ceviz
form çayı
öğlen
1 kase mercimek çorbası
zeytinyağlı fasulye
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
arada
1 elma
form çayı
akşam
hellimli salata
1 bardak ayran
hadi bakalım yorumlayın nasılmış menüümmm
gayet güzel bence
bende bugü n ki menümü yazayım
kalkınca
1 bardak su
yeşil çay
kahvaltı
peynir domates maydanozlu sandiviç
açık şekersiz çay
arada
bi kaç ceviz
form çayı
öğlen
1 kase mercimek çorbası
zeytinyağlı fasulye
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
arada
1 elma
form çayı
akşam
hellimli salata
1 bardak ayran
hadi bakalım yorumlayın nasılmış menüümmm
bugünkü menümü yazayım hemen yemek yapıcam çünkü
kahvaltı: çok az yağlı mantarlı omlet, 1 tane light üçgen peynir, 2 tane siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil dolmalık biber, maydonoz, 2 dilim çavdarlı kepek ekmeği, yeşil çay
ara: türk kahvesi, küçük hobby
öğlen: 8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 3 yemek kaşığı light yoğurt, 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği, 2 tane acı biber turşusu, bol salata
ara: yeşil çay, 1 elma
akşam: meyveli nesfit
ara: yeşil çay
nasıl olmuş önerileriniz var mı?
bugünkü menümü yazayım hemen yemek yapıcam çünkü
kahvaltı: çok az yağlı mantarlı omlet, 1 tane light üçgen peynir, 2 tane siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil dolmalık biber, maydonoz, 2 dilim çavdarlı kepek ekmeği, yeşil çay
ara: türk kahvesi, küçük hobby
öğlen: 8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 3 yemek kaşığı light yoğurt, 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği, 2 tane acı biber turşusu, bol salata
ara: yeşil çay, 1 elma
akşam: meyveli nesfit
ara: yeşil çay
nasıl olmuş önerileriniz var mı?
cok güzel canım, ama bence öğlen yemegindeki ekmegi cıkartabilirsin
cnm benim alerjim olduğu için dereotu gibi yeşil ve yogun tadı olan şeyleri yiyemiyorum..
hele ki mayıs-haziranda erik, çağla, salatalık gibi şeyler öldürüyo beni :2:
yersem gözlerim pörtlüyo, kan ccanagına dönüyo , burnum sümüklerim akıyo, saniyede 5 kere hapşırıyorum:2:
son 6 senede bi kere erik yedim, dayanamadım 2 yıl önce, hastanede serum yiyodum akşamına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?