70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bir dilim pizaa yeseydin akşamda nesfit yeseydin hiç etkisi kalmazdı ben böyle durumlarda ucundan başındanda olsa yiyorum can taşıyoruz sonuçta biyerimiz şişer..

canım sen daha yeni başladıqın için şuanda nefsine hakim olamıyorsun zamanla sende yemek istemiceksin ben bir ara yasaklı ürünleri canavar gibi görüyordum bana kilo aldıran şişiren canavarlarrr

canım benimm Rabbim acil şifalar versin iyi bir doktora götürün bence bu böyle olmaz hastanede müşahade altına alsınlar bu ateşteki bir çocuqu nasıl eve gönderiyorlar anlamıyorum dualarımız seninle cnm iyi haberleirni bekliyoruz...

ay ben bi fena oldum fıtında köfte yaptım da 3 tane yedim ekmeksin hiçbirşeysiz miğdem o kadar kötü bulanıyorki, sancım da var hastalıktan dolayı ... ay sinir oldum

keşke önden bir çorba içseydin miden bir yumuşasaydı köfteyide ayran ve salatayla yersen sindirimi kolay olur midende bulanmaz cnm..

Son düzenleme:
canım bir dilim pizaa yeseydin akşamda nesfit yeseydin hiç etkisi kalmazdı ben böyle durumlarda ucundan başındanda olsa yiyorum can taşıyoruz sonuçta biyerimiz şişer..

..[/B][/COLOR]

valla kaptanım göbegim şişcegne biyerlerim şişsin daha ii diye düşündüm
kaçamak yok 28 nisana kadar
ben hele bi 69 oluyım nisan sonuna kadar gelsin acıkbüfeler fgitsin steakhouse menüler
zaten 1 kilocuk kaldııııı az daha sabretmem lazım anlayışlı örtmeniim benim :13:

kahvaltıda onunla sandviç yiyorum okula götürüyorum evde kahvaltı edemiyorum cunkum

tatlım bende işyerine evde hazırladıgım sandviçi getiriyorum.. bu unonun denge ekmekleri var 39 kalori tanesi. arasına pınar beyaz light sürüyorum getiriyorum.. gayette doyuruyo valla..sabah cok yenmiyo zaten benim dediğim ekmekle 2 tane yersin bi sandviç yicegne

mesela ben kahvaltı getirmediğimde bambiden kepekli ekmeğe sipariş veriyorum bol yeşillikli peynirli ama onu da 2 ye böldürtüyorum. bi tanesini sabah, bi tanesini de 3 gibi ara ögün olarak yiyorum.. ama akşamına da nesfit yiceksem böyle yapıyorum

canim benim bizler her seye dayanikliyiz ama soz konusu cocuklarimiz oldumu bizlerde kendimizi birakiyoruz guclu olmamiz gerekirken bizlerde en az onlar kadar hasas oluyuruz heleki cocuklarin ates olayi insani mahf eder benim oglumu bir yil oncesine kadar her ay bir hafta boyunca hasteneye yatirirdik atesi ck yukselirdi tabi oglumn rahatsizligindan kaynakli atesi cikardi yinede dkturlar ne olursa olsun cocugunuzun atesini 24 saat icinde indiremeseniz hastaneye goturun derlerdi orda atesi inene kadar hayata birakmazlar canim sen dktura goturdunmu sayet goturmediysen bence hemen acile goturun cocuklarin vucudu virus kapmaya cok musait orda en azinda gereken mudahaleyi yaparlar sende biliyorsun ates bir hastalik degildir baska bir hastaligin disa yansimasidir .. tekrar cok gecmis olsun canim allah sifa versin..

hmm daha mantıklıymış =) buda unonun kepekli sandviç ekmeği yazıyor.Senin dediklerine bakayım birde:76:

Merhaba kızlar yaklaşık 2 haftadır 1 kg vermek için uğraşıyorum tempo aynı ama vücut direniyor...
4 kg veriyorum 4 haftada sonra 2 hafta direniyor ilginç bir mekanizma :) bu hafta direniş bitti inişe geçtim çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…