70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar eşim mutfaqın ampülünü deqiştiriken düqme açık kalmış ampülü sıkılarken ışık kendiliqinden yanınca aklımız başımızdan gitti Allah korudu eşimi..

süper cnm...

değerlendirecedk yok mu

akşam fazla kaçmış cnm...

geçmiş olsun cnm

akşam gene sapıttım yarından itibaren toparlıcamm aaa ne oldu banaaaaa hedef azaldıkça yoldan çıkıyorummmmm

geçmiş olsun cnm

akşam gene sapıttım yarından itibaren toparlıcamm aaa ne oldu banaaaaa hedef azaldıkça yoldan çıkıyorummmmm

teşekkür ederim cnm çok saqol ben öqün ve ara öqünlerimi acıkmadan yiyorum ondan dolayı midem dolu oluyor iyice acıkıp yiyorsan bundan kaynaklanabilir cnm..

teşekkür ederim cnm çok saqol ben öqün ve ara öqünlerimi acıkmadan yiyorum ondan dolayı midem dolu oluyor iyice acıkıp yiyorsan bundan kaynaklanabilir cnm..

cnm akşam acıkmıyorum ama bzaen böle oluyorrr ne varsa atıyorum ağzıma yarın ama cumaya kadar aslaa aslaaaa kaçamak yok

kilo vermeyi geçtim artıya geçmeyim kesin 2500 kg artıdayımmmm

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirler inşallah ama bencede hastanede gözlem altında olup soruna yönelik tedavi almaları en mantıklısı...genede çok geçmiş olsun arkadaşım

yakında seni büyüteçle arayıp bulucazküçülde cebime gir kız

akşam sapıttım amaaaaa baya büyüdüm görüncek şekile geldimmmmm

düzeldimi sorun ekleyim seni geriii

Son düzenleme:
kılavuz naber canım seni gören cennetlik ösledim valla canımıııı sana çalınan hesabınla ilgili bişeyler yazmıştım ama okumadın sanırım esmi geçtin beni canım yaaa
cnm akşam acıkmıyorum ama bzaen böle oluyorrr ne varsa atıyorum ağzıma yarın ama cumaya kadar aslaa aslaaaa kaçamak yok

kilo vermeyi geçtim artıya geçmeyim kesin 2500 kg artıdayımmmm

geçen haftada ben öyleydim ve yedim vallaa arada doymak bilmiyorum zaten ohafta müsliye başladım artı 2.600ü görünce aklım başıma geldi

kızlar koçiş söyleniyor sabahtanberi nerdeyse netteyim yarın görüşürüz öptüm hepiciniziii ...

Son düzenleme:
kızlar merhaba
face için yeni bir msn alıp face yetkililerine bildirdim ve şu anda hesabıma bağlı bu yeni maili kontrol ediyorlar beklemedeyim(merak edenlere)ikinci adıma geçtim bakalım hayırlısı
menüme gelince
uyanınca
1 bardak su
sabah
2 dilim çavdarlı ekmek(kızartmada kızarmış) üstüne beyaz peynirle,4 siyah zeytin,söğüş domates ,salatalık,biber,1 bardak yeşil çay
ara
3 fındık,3 ceviz,4-5 siyah kuru üzüm,1 kupa form çay
öğle
yarım pors.pirinç pilavı üzerine 2 kaşık kuşbaşı haşlama,1 bardak ayran,söğüş domates,salatalık,biber
ara
taze 1 dilim ananas,1 kuru incir,1 kupa yeşil çay
akşam
1 subardağı meyveli müsli ve yulaf ezmesi karışımı,1 su bardağı süt
ara
3 altın çilek,1 kupa yeşil çay
gün boyu 2 lt. su,form ve bitki çayları
SPOR
nihayet eski günlerime döndüm
45 dk. 7.0 da yürüyüş,20 dk. koşu bandının kemeri,15 dk. eliptik bisiklet,70 mekik,20 şer tane yan mekik
yorum bekliyorum haftaya iyi başladım öylede bitirmek niyetindeyim allah büyük bakalım

derya kuzum dönmüş kendineeee

Senacım az nce baktım benim müslinin şeker oranı 12 ymiş canımbılgıne çıtır müsliadı meyveli yulaf gevreği yazıyor

saat 9 da açlık ağrısına dayanamayıp 3 yk bulgur pilavı birde şu kıtır çubuklar varya uzun onlardan yedim... :/

kimse yokmu kızlar yaaaaa...gene in cin top oynuyor topikte
kızlar bizde in vede cinleri kovalayalımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…