70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlaaaar günaydın
Birde şunu unutmayın hedefinize yaklaştıkça daha az kilo vereceksiniz ben 92 kiloyken ve yeme tarzım aynen şu an ki halindeyken 3 günde düzenli 1 kilo verirdim...MEsela 55 den 50 e düşmek için bir kadının 3 aya ihtiyacı vardır...(sağlıklı olarak) ...yani yavaş kilo vermenizi sıkıntı etmeyin normal olan bu sanırım
Hem hemen kilo verirseniz biz burda ne konuşcaz ya durun bi

Senacım az nce baktım benim müslinin şeker oranı 12 ymiş canımbılgıne çıtır müsliadı meyveli yulaf gevreği yazıyor

canım tamam şeker oranı fazla deqil ama bilqin olsun keten tohumlusu şekeri en düşük olan müsli 8.8

yeni keşfettim burayı beni de alırmısınız aranıza

canım hoşgeldin tabikide alırız bizim kapımız herkese açık tut elimizden bakıyım haydiii kilo vermeyeee

canım herşeyin başı hayırdan geçer herşeyin bir vakti ve saati vardır Rabbim sebepsiz bir aqacın yapraqını bile kıpırdatmazmış sabırlı ol Rabbimize tevekkül et dualarını eksik etme ve her şeyin hayırlısını iste tedavini ol ve gerisini Allaha bırak canım ...

kizlar merhabalar, nasilsiniz bakalim, 3 gun aradan sonra tekrar burdayim, dolu dolu gecen 3 gun, hem yedik hem gezdik, hemde eglendik, yarin siki bir diyet ve sporla aranizdayim, gitsssinnn pis kilolar, yaglar, istemiyorum hicbirini....

canım arkadaşım benimmm çok özlüyrouz seni saat farkından çok sık seni göremesekte sen uykundan fedakarlık edip bizlerle konuşmaya çalışıyorsun yediqin içtiqin gezdiqin gördüqün senin olsun tatlım bizler iyiyiz inşallah sen ve çocuklarda iyidir evet canım yaaa gitsin kilolar gelsin çıtır hatunlarrr

canım bende yulaflı ekmek kullanmadım muzzezin dediqi gibi yulaf sonuçta diyet ürünü kullanılmasında sakınca olmaması lazım hangi ekmeqi kullanırsan kullan 2 dilimi aşma derim bu bnm nacizane fikrim

günaydınn günaydınnnnnn sabah tartıda +800 görünceee oldum ama toparlıcam karralıyımmmmmm

cumaya inş eski kiloma dönerimmmmmm

kıss dönersin akşam müsli yedinn muzazez sonra bidaa bişey yemedin dimi canımıniçiii :26:

hoşgördük canm :) inşallah bende zayıflarım. bende düzensiz besleniyorum. ama kararlıyım . bu sefer bakalım artık.

çiçekcim hep beraber zayıflıyoruz artık sende bizim bir parçamızsın biz burda bir aile gibiyiz hepimiz birbirimize destek oluyoruz sen ilk adımı attın buraya gelerek gerisi Allahın izniyle gelecek canımm

canım kahvaltını çok güzel yapmalısın 2 dilim ekmeqin mutlaka olmalı diqer öqünler biz ekmek yemiyoruz yumurtanı peynirini zeytinin domayes salatalık vs.. bunalrın hepsini kahvaltıda rahatlıkla yiyebilrisin 2 saat sonra ara öqün yaparsın 1 meyva yiyebilirsin yada kuru kayısı kuru incir 4-5 fındık vs.. öelen yemeqini ye sonra tekrar ara yap akşamda müsli ye bak gör kilolar nasıl tıkır tıkır gidecek

canım ne demek ben deneyip sonuç aldıqım herşeyi paylaşıyorum bir kişi bile istifade etse bir kişinin kilo vermesine yardımcı olmuş olurum dualarınız yeter tatlım gerçekten verdiqin kiloya çok sevindim cnm hep böyle devam et

Evet başlarda n güzel tıkır tıkır gidiyordu şimdi öyle değil maalesef. Neyse müsliden sonra yeniden başladı umarım bir süre durmadan böyle devam eder

canım ben müsliyi 2 haftadır kullanıyorum 2 haftadır kilo vermen hiç durmadı çok güzel devam ediyor

yani 1 günde 2 kilo mu kızım dün bişi yemedin mi sen naptın
kafam karıştı nasıl oluyor o yaw

valah bende anlamadim aslinda yedim cokta yedim hata enson aksam musli yaedim artik yemiyecem dedim ama aralarda gidip geliyordum bir kasik sebze yemegi yiyordum ...musli ve bol suyun faydasi diye dusunuyom....

gunaydin fistiklar bugun tarti beni soke etti ucuyorum dun tarti tam olarak 71.5 gostermisti ve bugun tam olarak 69.4 ucuyorum..

fıstık çok sevindim kutlarım senii müsli kullanıyormuydun tatlım:26:

kıss niye öyle diyosun ben hedefime çok yaklaştım bugün 64.4 çıktım baskülde kilolar tıkır tıkır gidiyor durduqu falan yokk

dun aksam ilk defa musli kulandim
günaydınlarrr
ben bugün cok keyifsizim... uykumu hiç alamadım ve kendimi mutsuz hissediyorum

bal seker cabuk at ustundeki negatif enerjiyi harika bir gun seni bekliyor

geçen bi sürü bitki çayı aldım ama ne yazıkki sevmiyorum. bi türlü içemiyorum. ama diğer çayı çok severim. ve çok severim. çok içmemde sorun yaparmı kilo vermemde.

geçen bi sürü bitki çayı aldım ama ne yazıkki sevmiyorum. bi türlü içemiyorum. ama diğer çayı çok severim. ve çok severim. çok içmemde sorun yaparmı kilo vermemde.

ben de ilk önce sadece siyah çay içerdim zayıflamaya pek etkisi yok nötr. ama yeşil çaya zorla alıştırdım kendimi. şimdi hep yeşil çay içiyorum. arada bazen 1 bardak siyah çay içiyorum. yeşil çay metabolizmayı hızlandırıp ödem attırıyor.

canım gecmıs olsun ama üzülme bundan sonra önüne bak sorun anlaşılmış teşhis konulmus benım oyle bı tanıdıgım var hamıleyken kan sulandırıcı iğne oluyordu sorun olmadı 2 tane cocugu var sımdı.Sen Rabbime dua et kendını de strese sokma canım ıns saglıklı bebişlerin olur
gunaydin fistiklar bugun tarti beni soke etti ucuyorum dun tarti tam olarak 71.5 gostermisti ve bugun tam olarak 69.4 ucuyorum..

maşallah ya ben tartıya cıkmaya korkuyorum cts600 gr artıdaydım pzarda kacrıudım pzt de cok ıyı deıldı aksam bıraz cozuttum yanı bı hafta ıyı gıtmıyor bugun müsli yemeyı düşünüyorum aksamda ama acıkırsam dayanbılırmıyımdı ye korkuyom:26:

müsliyle dayanırsın canım benim mesela akşama bir dizim var onu izlerken aklıma yemek gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…