gunaydin fistiklar bugun tarti beni soke etti ucuyorum dun tarti tam olarak 71.5 gostermisti ve bugun tam olarak 69.4 ucuyorum..
Senacım az nce baktım benim müslinin şeker oranı 12 ymiş canımbılgıne çıtır müsliadı meyveli yulaf gevreği yazıyor
yeni keşfettim burayıbeni de alırmısınız aranıza
biraz öyle aslında 2 sebep var
1.arkdaşımın gününe gittim dha yolund abaşında hiçzamnın değildi ama çok yakınız onunla:))1elmalı pasta,2 börek8pataes ve peynirli)bişdekuskus salatası dereotlu,tavukulu:
ama asıl bomba kanımda pıhtılasma varmışşşşevlilğimin 6.yılında öğrendim
1kendilğinde hamielik 7haftalık düşük,3kere faaln erken düşük gibişeyler vee 1.aşılamam kimyasal gebelik bundan sonra benim ısrarımla kanda nevar diye genetik tahliller yaptırdım eşimle bende sorun çıkmadı hani genetik neyse 2negatif aşılamdaha
ve tüp denedik geçenay yine sebep yok herşey yolunda,kaliteli derken tutunmadılar bana
doktorum tahlil istedi ben yıllardır var bişey diyodum başıma geldi biyandan sevindim beni zoryıllar beklesede ona göre tedavimiolurum ,kansulandırıcı falan yaa rabbim sağlık versin...okafayla gitim spora
30dakika yürüdüm
bisikletler bindim,aletlerde çalıştım,hocaylada yerde çalıştık ..eve geldim kafaya taktım yineeee
kizlar merhabalar, nasilsiniz bakalim, 3 gun aradan sonra tekrar burdayim, dolu dolu gecen 3 gun, hem yedik hem gezdik, hemde eglendik, yarin siki bir diyet ve sporla aranizdayim, gitsssinnn pis kilolar, yaglar, istemiyorum hicbirini....
günaydın kızlar bu sabah ilk ben mi kalktım ne
neyse hemen söylüyeyim bugün kendimi çok yorgun hissetmiyorum bi enerjik uyandım anlamadım. elma sirkeli ve bol suyumu içtim şimdi kahvaltı için ne yesem diye düşünüyorum. dün akşam markete gittik. çavdarlı kepek ekmeği kalmamış. mecburen yulaflı ekmek aldım. ama daha önce yememiştim. siz biliyormusunuz yulaflı ekmek işe yarar mı? günde kaç dilim yemeliyim bilmiyom. kepekliyi en fazla 3 dilim yiyordum bunu da mı öyle yapayım?
günaydınn günaydınnnnnn sabah tartıda +800 görünceeeoldum ama toparlıcam karralıyımmmmmm
cumaya inş eski kiloma dönerimmmmmm
hoşgördük canm :) inşallah bende zayıflarım. bende düzensiz besleniyorum.ama kararlıyım . bu sefer bakalım artık.
qünaydınlar arkadaşlar . dün akşam kayınvalidemlerden eve döndüm. artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.. çok kararlıyım. bugün erken kalktım kocişimle erken uyandık. kahvaltıda ekmekten uzak durmaya çalıştım.. çok az kepek ekmek
bi iki ufak parça zeytinyağlı tombalığı,
2 - 3 tane zeytin
ufacık bi parça peynir
ve kocişim tavada yumurtayı çok sevdği için haşlamadım tavada yaptım dayanamadm bi parça yedim.
çayımı zaten 3 yıldan fazladır şekersiz içiyorum.
menüm baya çok oldu ama geçen günlere göre çok az. ve şuan açım diyebilirm. evde spor yaptıktan sonra ne yesem iyi tutar beni kızlar
ya ben rejim yaptığımda misafirliğe gitmeyi ve evimde misafir olmasını istemiyorum. olmuyor
Günaydın kızlar yaklaşık 9 gündür kilo vermem durmuştu ve geçmiş sayfalarınızı okurken erginsena'nın doğa musli onerisiyle karsılastım ve pazar günü gidip aldım. pazar akşamından beri onu yemeye başladım ve yeniden kilo vermeye başladım, gerçekten işe yarıyormuşTeşekkürler erginsena önerilerin için
Evet başlarda n güzel tıkır tıkır gidiyordu şimdi öyle değil maalesef. Neyse müsliden sonra yeniden başladı umarım bir süre durmadan böyle devam eder
yani 1 günde 2 kilo mu kızım dün bişi yemedin mi sen naptın
kafam karıştı nasıl oluyor o yaw
gunaydin fistiklar bugun tarti beni soke etti ucuyorum dun tarti tam olarak 71.5 gostermisti ve bugun tam olarak 69.4 ucuyorum..
Kızlaaaar günaydın
Birde şunu unutmayın hedefinize yaklaştıkça daha az kilo vereceksiniz ben 92 kiloyken ve yeme tarzım aynen şu an ki halindeyken 3 günde düzenli 1 kilo verirdim...MEsela 55 den 50 e düşmek için bir kadının 3 aya ihtiyacı vardır...(sağlıklı olarak) ...yani yavaş kilo vermenizi sıkıntı etmeyin normal olan bu sanırım
Hem hemen kilo verirseniz biz burda ne konuşcaz ya durun bi
valah bende anlamadim aslinda yedim cokta yedim hata enson aksam musli yaedim artik yemiyecem dedim ama aralarda gidip geliyordum bir kasik sebze yemegi yiyordum ...musli ve bol suyun faydasi diye dusunuyom....
günaydınlarrr
ben bugün cok keyifsizim... uykumu hiç alamadım ve kendimi mutsuz hissediyorum
günaydınlarrr
dun aksam ilk defa musli kulandimfıstık çok sevindim kutlarım seniimüsli kullanıyormuydun tatlım:26:
kıss niye öyle diyosun ben hedefime çok yaklaştım bugün 64.4 çıktım baskülde kilolar tıkır tıkır gidiyor durduqu falan yokk
günaydınlarrr
günaydın tatlımmüstünde neqatif enerjiyi bir kenara bırak cnm hatta evdeysen hadi beraber plate syapalım 5 dakkaya başlıyorr
dun aksam ilk defa musli kulandim
bal seker cabuk at ustundeki negatif enerjiyi harika bir gun seni bekliyor
aaaa öyle deme canım hadi bakalım halaya
kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah
hiç öle hissedemiyom ama
ben sizleri de darlamıyım, seyirci olurum bugün
canım kahvaltıyı iyi yapman lazım. ben mesela 1 haşlanmış yumurta 1 üçgen light peynir domates salatalık biber maydonoz 2 dilim çavdarlı kepek ekmeği ve yeşil çay. kahvaltını sıkı yapman lazım yağdan uzak durarak.
geçen bi sürü bitki çayı aldım ama ne yazıkki sevmiyorum.bi türlü içemiyorum. ama diğer çayı çok severim. ve çok severim. çok içmemde sorun yaparmı kilo vermemde.
canım gecmıs olsun ama üzülme bundan sonra önüne bak sorun anlaşılmış teşhis konulmus benım oyle bı tanıdıgım var hamıleyken kan sulandırıcı iğne oluyordu sorun olmadı 2 tane cocugu var sımdı.Sen Rabbime dua et kendını de strese sokma canım ıns saglıklı bebişlerin olurbiraz öyle aslında 2 sebep var
1.arkdaşımın gününe gittim dha yolund abaşında hiçzamnın değildi ama çok yakınız onunla:))1elmalı pasta,2 börek8pataes ve peynirli)bişdekuskus salatası dereotlu,tavukulu:
ama asıl bomba kanımda pıhtılasma varmışşşşevlilğimin 6.yılında öğrendim
1kendilğinde hamielik 7haftalık düşük,3kere faaln erken düşük gibişeyler vee 1.aşılamam kimyasal gebelik bundan sonra benim ısrarımla kanda nevar diye genetik tahliller yaptırdım eşimle bende sorun çıkmadı hani genetik neyse 2negatif aşılamdaha
ve tüp denedik geçenay yine sebep yok herşey yolunda,kaliteli derken tutunmadılar bana
doktorum tahlil istedi ben yıllardır var bişey diyodum başıma geldi biyandan sevindim beni zoryıllar beklesede ona göre tedavimiolurum ,kansulandırıcı falan yaa rabbim sağlık versin...okafayla gitim spora
30dakika yürüdüm
bisikletler bindim,aletlerde çalıştım,hocaylada yerde çalıştık ..eve geldim kafaya taktım yineeee
canım gecmıs olsun ama üzülme bundan sonra önüne bak sorun anlaşılmış teşhis konulmus benım oyle bı tanıdıgım var hamıleyken kan sulandırıcı iğne oluyordu sorun olmadı 2 tane cocugu var sımdı.Sen Rabbime dua et kendını de strese sokma canım ıns saglıklı bebişlerin olur
maşallah ya ben tartıya cıkmaya korkuyorum cts600 gr artıdaydım pzarda kacrıudım pzt de cok ıyı deıldı aksam bıraz cozuttum yanı bı hafta ıyı gıtmıyor bugun müsli yemeyı düşünüyorum aksamda ama acıkırsam dayanbılırmıyımdı ye korkuyom:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?