ütü mü nefret ederimmmmmzorla yaparımmmmm
ya siz nasıl kilo verdiniz birde kaç ayda kilo verdiniz
günaydınn günaydınnnnnn sabah tartıda +800 görünceeeoldum ama toparlıcam karralıyımmmmmm
cumaya inş eski kiloma dönerimmmmmm
bişey olmas canım durmak yok yola devam
kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah
hoşgördük canm :) inşallah bende zayıflarım. bende düzensiz besleniyorum.ama kararlıyım . bu sefer bakalım artık.
qünaydınlar arkadaşlar . dün akşam kayınvalidemlerden eve döndüm. artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.. çok kararlıyım. bugün erken kalktım kocişimle erken uyandık. kahvaltıda ekmekten uzak durmaya çalıştım.. çok az kepek ekmek
bi iki ufak parça zeytinyağlı tombalığı,
2 - 3 tane zeytin
ufacık bi parça peynir
ve kocişim tavada yumurtayı çok sevdği için haşlamadım tavada yaptım dayanamadm bi parça yedim.
çayımı zaten 3 yıldan fazladır şekersiz içiyorum.
menüm baya çok oldu ama geçen günlere göre çok az. ve şuan açım diyebilirm. evde spor yaptıktan sonra ne yesem iyi tutar beni kızlar
ya ben rejim yaptığımda misafirliğe gitmeyi ve evimde misafir olmasını istemiyorum. olmuyor
Günaydın kızlar yaklaşık 9 gündür kilo vermem durmuştu ve geçmiş sayfalarınızı okurken erginsena'nın doğa musli onerisiyle karsılastım ve pazar günü gidip aldım. pazar akşamından beri onu yemeye başladım ve yeniden kilo vermeye başladım, gerçekten işe yarıyormuşTeşekkürler erginsena önerilerin için
4 kiloda bir benim kilo verişimde duruyor 2 hafta direniyor vücut bu normal sabırla devam et sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?