70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar merhabalar, nasilsiniz bakalim, 3 gun aradan sonra tekrar burdayim, dolu dolu gecen 3 gun, hem yedik hem gezdik, hemde eglendik, yarin siki bir diyet ve sporla aranizdayim, gitsssinnn pis kilolar, yaglar, istemiyorum hicbirini....

günaydın kızlar bu sabah ilk ben mi kalktım ne

neyse hemen söylüyeyim bugün kendimi çok yorgun hissetmiyorum bi enerjik uyandım anlamadım. elma sirkeli ve bol suyumu içtim şimdi kahvaltı için ne yesem diye düşünüyorum. dün akşam markete gittik. çavdarlı kepek ekmeği kalmamış. mecburen yulaflı ekmek aldım. ama daha önce yememiştim. siz biliyormusunuz yulaflı ekmek işe yarar mı? günde kaç dilim yemeliyim bilmiyom. kepekliyi en fazla 3 dilim yiyordum bunu da mı öyle yapayım?

günaydınn günaydınnnnnn sabah tartıda +800 görünceee oldum ama toparlıcam karralıyımmmmmm

cumaya inş eski kiloma dönerimmmmmm

günaydın kızlar bu sabah ilk ben mi kalktım ne

neyse hemen söylüyeyim bugün kendimi çok yorgun hissetmiyorum bi enerjik uyandım anlamadım. elma sirkeli ve bol suyumu içtim şimdi kahvaltı için ne yesem diye düşünüyorum. dün akşam markete gittik. çavdarlı kepek ekmeği kalmamış. mecburen yulaflı ekmek aldım. ama daha önce yememiştim. siz biliyormusunuz yulaflı ekmek işe yarar mı? günde kaç dilim yemeliyim bilmiyom. kepekliyi en fazla 3 dilim yiyordum bunu da mı öyle yapayım?

bişey olmas canım durmak yok yola devam

kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah

evet arada böle oluyor ama kararlıyım yollucam o kiloları az kaldııııı

tşk ederim motivasyon için

yulaflı ekmeğe gelince hiç yulaflı almadım bi fikrim yok ama oda çavdar tam bugday ekmeği gibidir çünkü yulaf ta diyette kullandığımız bişeyyy

qünaydınlar arkadaşlar . dün akşam kayınvalidemlerden eve döndüm. artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.. çok kararlıyım. bugün erken kalktım kocişimle erken uyandık. kahvaltıda ekmekten uzak durmaya çalıştım.. çok az kepek ekmek
bi iki ufak parça zeytinyağlı tombalığı,
2 - 3 tane zeytin
ufacık bi parça peynir
ve kocişim tavada yumurtayı çok sevdği için haşlamadım tavada yaptım dayanamadm bi parça yedim.
çayımı zaten 3 yıldan fazladır şekersiz içiyorum.
menüm baya çok oldu ama geçen günlere göre çok az. ve şuan açım diyebilirm. evde spor yaptıktan sonra ne yesem iyi tutar beni kızlar
ya ben rejim yaptığımda misafirliğe gitmeyi ve evimde misafir olmasını istemiyorum. olmuyor

canım kahvaltıyı iyi yapman lazım. ben mesela 1 haşlanmış yumurta 1 üçgen light peynir domates salatalık biber maydonoz 2 dilim çavdarlı kepek ekmeği ve yeşil çay. kahvaltını sıkı yapman lazım yağdan uzak durarak.

Günaydın kızlar yaklaşık 9 gündür kilo vermem durmuştu ve geçmiş sayfalarınızı okurken erginsena'nın doğa musli onerisiyle karsılastım ve pazar günü gidip aldım. pazar akşamından beri onu yemeye başladım ve yeniden kilo vermeye başladım, gerçekten işe yarıyormuş Teşekkürler erginsena önerilerin için

4 kiloda bir benim kilo verişimde duruyor 2 hafta direniyor vücut bu normal sabırla devam et sen...

4 kiloda bir benim kilo verişimde duruyor 2 hafta direniyor vücut bu normal sabırla devam et sen...

Evet başlarda n güzel tıkır tıkır gidiyordu şimdi öyle değil maalesef. Neyse müsliden sonra yeniden başladı umarım bir süre durmadan böyle devam eder

evet arkadaşlar bugünkü menümü önce defterime sonra da buraya yazıyorum.

kahvaltıdan en az yarım saat önce:elma sirkesi+bal+ılık su

kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 light üçgen peynir
2 dilim yulaf ekmeği
2 tane siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
bol maydonoz
ve tabi ki yeşil çay
ara: türk kahvesi ve beşibiryerde çay
öğlen:
zeytinyağlı pazı üzerine 2 kaşık light yoğurt, onun üstüne az bişi toz kırmızı biber
1 dilim yulaf ekmeği
3 tane acı biber turşusu
bol salata yağsız
ara: yeşil çay, 1 elma
akşam: meyveli nesfit
ara: yeşil çay bol su
yatmadan yarım saat önce: elma sirkesi+bal+ılık su

evet nasıl olmuş yorumlarınızı alayım öptüm sizi şekerler

gunaydin fistiklar bugun tarti beni soke etti ucuyorum dun tarti tam olarak 71.5 gostermisti ve bugun tam olarak 69.4 ucuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…