70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmm çok geçmiş olsun.ateşi çok yüksek doktor kontrolünde olması daha iyi değil mi?canım yaaa biz zor dayanıyoruz bi de onlar nasıl dayanıyor Rabbim yardımcınız olsun en kısa zamanda güzel haberlerle gel tatlımm...
slmm kızlarrr ben yeni gelebildimm.çok yoruldum yine.okulda hep bu gün spor ypıcam diye geliyorum sonra yorgunluktan persim çıkmış şekilde kanepede buluyorum kendimiinş bu hafta da güzel kilo veririm sıkıldııımmmmmm.ama incelmek çok güzelll

Hoşbuldummm
18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum boyum 1.75 kilom 78
bir türlü kurtulamadım şu kilolarımdan

Hoşbuldummm
18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum boyum 1.75 kilom 78
bir türlü kurtulamadım şu kilolarımdan

boyuna göre çok fazla bir kilon yok ve yaşın bizim yarımız kadar o yüzden çok kalıcı bir kilon yok ve vermen kolay olur ...burda hergün bize 1 saatini ayırsan çok güzel motive olur ve tıkır tıkır verirsinama bize hesap vermeye hazır olacaksın,günlük içtima var ona göre

verebilirim sanırım :)
zaten çok yemem ah bu abur cuburlar olmasa
hedefim 65.Ayrıca bu kilo cetveli nasıl yapılıyor ben beceremedim de

noldu tatlımmm:26::26::26: çok mu kaçırdın yoksaaa

biraz öyle aslında 2 sebep var
1.arkdaşımın gününe gittim dha yolund abaşında hiçzamnın değildi ama çok yakınız onunla:))1elmalı pasta,2 börek8pataes ve peynirli)bişdekuskus salatası dereotlu,tavukulu:
ama asıl bomba kanımda pıhtılasma varmışşşşevlilğimin 6.yılında öğrendim
1kendilğinde hamielik 7haftalık düşük,3kere faaln erken düşük gibişeyler vee 1.aşılamam kimyasal gebelik bundan sonra benim ısrarımla kanda nevar diye genetik tahliller yaptırdım eşimle bende sorun çıkmadı hani genetik neyse 2negatif aşılamdaha
ve tüp denedik geçenay yine sebep yok herşey yolunda,kaliteli derken tutunmadılar bana
doktorum tahlil istedi ben yıllardır var bişey diyodum başıma geldi biyandan sevindim beni zoryıllar beklesede ona göre tedavimiolurum ,kansulandırıcı falan yaa rabbim sağlık versin...okafayla gitim spora
30dakika yürüdüm
bisikletler bindim,aletlerde çalıştım,hocaylada yerde çalıştık ..eve geldim kafaya taktım yineeee

gibi gibi sanki ucundan accık...eskiden daha rahat çıkıyordum şimdi gene günlük çıkıyorum ama biraz zorluyor gibi en azından saati şaştı

verebilirim sanırım :)
zaten çok yemem ah bu abur cuburlar olmasa
hedefim 65.Ayrıca bu kilo cetveli nasıl yapılıyor ben beceremedim de

ticker facctory.com diye bir site var ordan yapıp profilindeki çizelgeye yapıştırıyorsunda ben anlatma özürlüyüm kızlar sana daha yardımcı olurlar canım onlar direk linki verebiliyorlar:26:

çok geçmiş olsun tatlım anlattıklarını okuyunca içim cızzzz etti...ama en azından geçte olsa sebebini bulmuşsunuz ve tedaviye başlamışsınız...gönül isterdiki en baştan bulunup bukadar ziyan ve zaman kaybı olmasaydı ama bunada şükür...zararın neresinden dönülse kardırbundan sonra içini ferah tut,stres yapma tedavini sıkı sıkı takip et ve allaha dua et HAYIRLISIYSA NASİP ET YARABBİM diye...çünkü her işin başı sabır ve sebat arkadaşım...ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN stres yasak tamammı kuzum çünkü metabolizmayı ve hormonları alt üst ediyor...relax

bende ütü yaptım geldim
1 saat kadar
sırtım koptu sanki
sabah kalkıp spora gidebilirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…