70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım cok deıl bencede wasa ne pardon bılmıyorum ben:26:

ALINTIDIR

Diyetisyen Aysen Arıcan, tam tahıllardan üretilmiş WASA sandviç ve gevrekleri tavsiye ediyor
Tarih: Nisan 6th, 2011 Yazar: admin
Tam tahılların sağlık üzerine etkileri uzun süredir biliniyor ve tam tahıllı gıdalar biz diyetisyenler tarafından da sıkça öneriliyor.

Bir yılı aşkın süredir marketlerde diyet bisküvilerinin ya da ekmeklerin yanında yer alan WASA gevrek ekmek ve sandviçleri deneme programıma almıştım. Günlük beslenme programında ara öğünlerde tüketmeyi tercih ettiğim WASA gevrek ve sandviçlerini yüksek lif içermesi, tam taneli tahıllardan üretilmiş olması ve en önemlisi de kalorisinin düşük olması nedeniyle kilo vermek isteyenlere, formunu korumaya özen gösterenlere bir diyetisyen olarak tavsiye ediyorum.

Gün içinde sağlıklı ara öğünler tüketmek başta ana öğünlerde yenilen yemeğin miktarını azaltmaya yardımcı olarak kilo kontrolüne yardımcı olduğu için diyetisyenler ara öğün konusuna her fırsatta değinirler. Ayrıca günlük lif ihtiyacının da yeterince karşılanması kilo kontrolüne yardımcı olmanın yanında kalp ve damar sağlığını da koruduğu için diyetisyenin gündeminde hep yer alır.

Yazılarım da hep değişim sistemine dikkat çekmeye çalışıyorum. Bu nedenle diyetisyeninizden değişimi öğretmesini beklemenizi ve diyet listeleriyle oyalanmamanızı bir diyetisyen olarak sürekli tavsiye ediyorum. Sağlıklı atıştırmalık olarak değerlendirdiğim WASA ürünleri çeşitli gereksinimlere cevap verecek şekilde tam taneli tahıllardan üretilmiş, yüksek lif içeriyor, düşük kalorili ve geniş bir lezzet yelpazesine sahip. 2 ince WASA gevrek ekmek dilimi 1 dilim ekmeğe eşdeğer. Ayrıca 2 adet (1 paket) WASA sandviç de 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağ eşdeğerinde enerji ve besin değerine sahip. Eğer diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorsanız, diyetisyeninizin size önerdiği günlük ekmek ve yağ haklarınızı, ölçüleri dikkate alarak WASA ile değiştirebilirsiniz.

Diyetisyen olarak işimin yasaklamak değil sağlıklı beslenme yollarını ve sağlıklı besinleri göstermek olduğundan hareketle ve her zaman vurguladığım gibi hiçbir marka kaygısı gütmeden gıda ürünlerini objektif gözle ve sağlıklı beslenme kriterleri açısından incelediğimi de tekrar hatırlatmak istiyorum. Düşük kalorili ürünleri bireylerin fazla tüketme eğilimi olduğunu bir diyetisyen olarak her zaman gözlüyorum. Bu sebeple son söz olarak da bir ürün light ürün bile olsa ölçülü tüketilmesi gerektiğini bir kez daha vurguluyorum.

pardon orda gün btitimiben menümü önceden yazamdım çünkü neyapcağıma karar veremedim dıaşrı çıkp sebze alıcam....wasa marketlerde varmı??

pardon orda gün btitimiben menümü önceden yazamdım çünkü neyapcağıma karar veremedim dıaşrı çıkp sebze alıcam....wasa marketlerde varmı??

ben hep sabahtan yazıyorum menülerimi bugün geciktim biraz :)
migroslarda varmış

Son düzenleme:
selam şirineleeerr napıyonuz bakem 2 gün pc ye giremeyince sayfalar almış başını gitmiş tutabilene aşkolsun giren vaaaaaar giremeyen var insan merak ediyo canım şimdi geldim burdayım zayıflamakta uzmanım(dicem e tabi olmucak:)şöle bi sayfalara bakıp dönüyom beni bekleyin anacım

canim bence menun gayet iyi duruyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…