70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar menüm

kahvaltı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
5 zeytin
yumurta
domates
biber
yeşillik

ara
kivi
2 kuru kayısı

öğle
kabak dolma
yoğurt

ara
karar veremedim badem filan yerim sanırım

akşam
müsli

su ve çaylara devam
bu akşam sapıtmıcam kesinlikleeeeeee

kaç tane dolma yicen bakim benim için de ye ben dolmaya tövbe ettim 1 tane diye otururum başına sonra siler süpürürüm aman dikkat et fazla kaçırma

yaaaaa okuyamadım sayfaları demekki neymiş ipin ucunu kaçırmamak gerekmiş yeniark lar hşgeldiz hafta sonu cozutanlar (ben de tabi)yol su eletrik olarak dönmez :78:inşllah dün misafirlşerim vardı menü salata ağırlıklıydı hepiciğindende yedim ellerime sağlık çook yorgundum:111: zaten bide az önce lesliyle yürüdüm 50 dakka müstehak bu bana

Son düzenleme:
yediğim pazı kavurması halen midemde duruyor öyle tokum yani hiç ara öğün yiyecek halim yok napsam ki kızlar? ya bu ot kavurmaları hem kalorileri çok az hem de çok tok tutuyorlar. tavsiye ederim. artık bundan sonra arapsaçı, kedirgen, pazı kavurmalarını yiyecem öğlenleri arada sırada da et yerim tabi haşlama.

cnm rezene yada yemek sonrası bitki çayları var onlardan iç iyi gelirr

bende menumu yazayim

kavalti
1 yumurta 2 zeytin
1 salatalik
yarim domates
1 yesil sogan
catalin ucuyla iki defa beyez peynir
1 dilim ekmek(32) kalori

oglen
yarim tabak etli zebze yemegi
yarim kase yogurtlu kabak
2 dilim ekmek(64kolri)

ara
1 form cay

belki yarim elma

aksam
musli
1 sekersiz cay
yatana kadar 4 litre su 1 form cay
yoorumlarinizi bekliym fistiklar....

menun guzel bence

kızlar merhaba.. bugün kaçamak günüüüüü... annemdeyim gün var!herşeyden yiyeceğim yarım yarım.. akşama da müsli yerim yarın da abartmam dengelerim diyorum..

bende bugün ki menümü yazayım

kalkınca
1 bardak su

kahvaltı
peynir domates ve maydanozlu sandiviç
açık şekersiz çay

arada
nescafe

öğlen
3 yk pilav
2 yemek kaşığı bezelye
1 bardak ayran

arada
1 soda ve bi kaç ceviz

akşam
yemek yemiyorum
göz doktoruna ordan da güne gidiyorum
gittiğim yerde illaki bişiler yiyeceğim için akşam yemeği yemeyim dedim

kizlar slm herkese ben cook kötüyüm hafta sonu berbatti dun berbatti ve bugun tartildigimda 400 gr almisim moralim sifir siifir siiiifir anliyacaginiz neyse bugun kendime gelemem galiba bu hafta napcam ben hafta sonu dugun var orda nasil beslenecem bu hafta benim icin cok zor olacak kilo vermek istiyorum dun alisverise gittim kiz kardesim sifir beden ben se 40 bedenim o hic bir elbiseyi denemedi hepsinin en kucuk bedenini bulup aldi bense giyim odasindan cikamadim cunku her elbiseyi mecbur denemek zorundaydim olup olmayacagini bilemezdim

canım bence 40 beden aman aman büyük bi beden değil
açık konuşmak gerekirse sıfır beden olmaktansa38 40 beden olmayı tercih ederim
kupkuru olmayı pek sevmiyorum ben

misssss olmuş misss

cnm takma bu kdr kafana, geldikleri gibi giderler

cnm bozma moralini bende + 800 olmuşum ama kendime geldimmm bu hafta olmasa haftaya giderrr elbisenin bana göre bedeni değil yakışanı önemliii etikette 38 yazsa ne olur sen sıfır bedenden daha güzel de giyebilirsinnn

kizlar bu fikrayi sizinle paylasmak istedim
KARI KOCA :)
Genç adam yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur.75 yaşındaki amca karısından ...bir fincan daha çay isterken,
Çiçeğim bir bardak daha verir misin der..
Sonra da peteğim şekersiz lütfen diye ekler.
Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının
getirdiği tavşan kanı çayı alırken de bebeğim sana çok zahmet oldu diye ekler..
Genç adam yaşlı amcanın karısına
kullandığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir.
Amcacığım kaç yıllık evlisiniz diye sorar.
Yaşlı ama dinç adam 40 seneyi geçtik evladım der.
Genç adam Vallahi maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın.
Sürekli çiçeğim peteğim bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba..
Yanakları pembeleşmiş teyze: Doğru bir kaçyıldır hep bana böyle hitap ediyor
deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kullağına doğru eğilerek
Şiişşt! çaktırma 2 sene önce adını unuttum hala hatırlayamıyorum

bilenler bilir.. hani benimle işyerinde kilolarımda dalga geçen personel vardı ya bende ona yavşak demiştim
o cocuk bugün istifasını verdi.. giderayak pislik yapmakmış niyeti, artık ne garezi vardıysa

sefam olsun ohhh ohhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…