kızlar menüm
kahvaltı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
5 zeytin
yumurta
domates
biber
yeşillik
ara
kivi
2 kuru kayısı
öğle
kabak dolma
yoğurt
ara
karar veremedim badem filan yerim sanırım
akşam
müsli
su ve çaylara devam
bu akşam sapıtmıcam kesinlikleeeeeee
170 kl
kaç tane dolma yicen bakim benim için de ye ben dolmaya tövbe ettim 1 tane diye otururum başına sonra siler süpürürüm aman dikkat et fazla kaçırma
yediğim pazı kavurması halen midemde duruyor öyle tokum yani hiç ara öğün yiyecek halim yok napsam ki kızlar? ya bu ot kavurmaları hem kalorileri çok az hem de çok tok tutuyorlar. tavsiye ederim. artık bundan sonra arapsaçı, kedirgen, pazı kavurmalarını yiyecem öğlenleri arada sırada da et yerim tabi haşlama.
kızlar menüm
kahvaltı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
5 zeytin
yumurta
domates
biber
yeşillik
ara
kivi
2 kuru kayısı
öğle
kabak dolma
yoğurt
ara
karar veremedim badem filan yerim sanırım
akşam
müsli
su ve çaylara devam
bu akşam sapıtmıcam kesinlikleeeeeee
kizlar slm herkese ben cook kötüyüm hafta sonu berbatti dun berbatti ve bugun tartildigimda 400 gr almisimmoralim sifir siifir siiiifir anliyacaginiz neyse bugun kendime gelemem galiba bu hafta napcam ben hafta sonu dugun var orda nasil beslenecem bu hafta benim icin cok zor olacak kilo vermek istiyorum dun alisverise gittim kiz kardesim sifir beden ben se 40 bedenim o hic bir elbiseyi denemedi hepsinin en kucuk bedenini bulup aldi bense giyim odasindan cikamadim cunku her elbiseyi mecbur denemek zorundaydim olup olmayacagini bilemezdim
bende menumu yazayim
kavalti
1 yumurta 2 zeytin
1 salatalik
yarim domates
1 yesil sogan
catalin ucuyla iki defa beyez peynir
1 dilim ekmek(32) kalori
oglen
yarim tabak etli zebze yemegi
yarim kase yogurtlu kabak
2 dilim ekmek(64kolri)
ara
1 form cay
belki yarim elma
aksam
musli
1 sekersiz cay
yatana kadar 4 litre su 1 form cay
yoorumlarinizi bekliym fistiklar....
kizlar slm herkese ben cook kötüyüm hafta sonu berbatti dun berbatti ve bugun tartildigimda 400 gr almisimmoralim sifir siifir siiiifir anliyacaginiz neyse bugun kendime gelemem galiba bu hafta napcam ben hafta sonu dugun var orda nasil beslenecem bu hafta benim icin cok zor olacak kilo vermek istiyorum dun alisverise gittim kiz kardesim sifir beden ben se 40 bedenim o hic bir elbiseyi denemedi hepsinin en kucuk bedenini bulup aldi bense giyim odasindan cikamadim cunku her elbiseyi mecbur denemek zorundaydim olup olmayacagini bilemezdim
bilenler bilir.. hani benimle işyerinde kilolarımda dalga geçen personel vardı ya bende ona yavşak demiştim
o cocuk bugün istifasını verdi.. giderayak pislik yapmakmış niyeti, artık ne garezi vardıysa
sefam olsun ohhh ohhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?