70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doqanın keten tohumlusu sudem..

aslıcım hoşgeldin cnm kıss öyle iki günde unutulurmu arkadaşlıklar tabiki hatırlıyorum ben bu topiqe ilk qeldiqimde sudem nil ve sen vardınız aldıqın kiloları daha çabuk vereceksin cnm oturmamış kilolar daha çabık veriliyor

Bende varım kızlar 78 kiloyum

buyur canım hoşgeldin

170 cal onu yicenize k-bar yiyin 90 cal..

sanki ekmeği çok kaçırdım gibime geliyor, bide sandviçimi ögle yemegi olarak getirmiştim dayanamayıp arada yiyince sanki kaçamak yaptım gibi hissediyorum

bencede çok olmuş canım...

kaç tane dolma yedin dicektim cevabını yazmışsın bence süper bir menü

ben hiç yapamdım ama geçen gittiqim testoranda garnitür olarak pazı kavurması vardı baya hoşuma gitti 7

canım menün çok güzel ama inan öqlen ekmeqe hiç gerek yoktu

müslimi hazırlayımda yiyim bennn

kaçamak yok akşammm makarna orda durcak oğluşumla kocacım yicekk ben güzel mi güzel salatalığımı kemircmmmmm

Son düzenleme:
buda bm menüm canlarım :79:
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 tam buqday ekmeqi
krem peynir
domates
salatalık
yeşilçay

ara
1 incir
2 günkurusu

öqlen
ızqara köfte
domates

ara
1 ceviz

akşam
müsli
kayısılı form

2.5 litre su
plates...

senacım tekrar merhabaaa
doğru söylüyosun biz eskilerden tanışıyoz keşke diyorum şimdi ara vermeseydim
canım bu şekildemi hep menülerin artık seni takip edicem senden kopya alıcam 2 ayım var kilo vermek için
bide çok geçmişi okuyamadım sadece müsli kullandığını okudum akşamları ne zamandır kullanıyosun bide markası ne. bi öğünde ne kadar tükediyosun benimde nesfit var ama düzenli kullanamadım ona göre başlıyım çok soru sordum kusura bakma canım

canım akşam yemeqi yerine yiyorum doğa marka keten tohumlu müsli kullanıyorum aşaqı yukarı 1 bardak süte 2 çorba kaşıqı müsli ekliyorum ve arkasına 2 bardak su içiyorum su ve çay dışında yatana kadar bişey yemiyorum ve eriyorummm

Merhaba kızlar
Ben de 8 ay önce dogum yaptım
Verdigim kiloyu süt olsun diye aldım
Ek gıdaya geçince diyete başladım
10 haftada 11 kilo verdim
3 haftadır uygulayamiyorum
Suan 71 kıloyum
2 kılo daha verirsem aranızdan ayrılıp 60-69 kılo grubuna gecerim
:))))

fıstığım hoşgeldin

kaç kilosun şimdi?

aaa hoşgeldin aynısı banada oldu bilg bozuldu ve ben hoop 8 kilo birden aldım
rekor benim
bende bu kız daha zayıftı diyorum

ozamaan afiyet olsunnnn şekerimmmm
saol şekerim gel beraber olsun

oyyyyyy bizim bu haftaki yarış grubumuz zayıflama değil kilo alma yarışı gibi olmuş.yok bu 68.6 da bişi var.

gözünaydın canım valla işyeri huzursuzluğuda çok kötü oluyor.neyse kurtulmuşsun ama 25 yıl çalışan olarak bunlardan çokça var.sen uzak durmaya bak.
aslında cevap verince onlar daha mutlu oluyor istedikleri bu zaten sende yerine getirmiş oluyosun.
senaaaaaaaaaaa bu müslinin içindeki buğdaylar yeme benziyor.
kendimi ne gibi hissettiğimi anla sen.

kızlar geçen cuma 15 nisanda 76.4düm,bu sabah ki 4 gün oldu 76.1,spor yapıyorum çokta dikkat ediyorum ama anca bu kadar gidiyo,haftada 1 kilo hedefim vardı ama olmıycak galiba
nasıl hızlandırabilirim fikri olan?

kızlar geçen cuma 15 nisanda 76.4düm,bu sabah ki 4 gün oldu 76.1,spor yapıyorum çokta dikkat ediyorum ama anca bu kadar gidiyo,haftada 1 kilo hedefim vardı ama olmıycak galiba
nasıl hızlandırabilirim fikri olan?
leslie yap.hergun 2 kere 5 mıl yapıp haftada 3 kılo veren duymuştum

kızlar,dün gece 22 itibarıyla facebook ve msn sayfalarımı kurtardım ve geri aldım bilgilerinize arz olunur

slm arkadaşalar ben 74,6 yı gördm bu sabah
mutlu
+değli+m
21de 1 ay olcak 78,90 den 74,6 ya düştm sizce iyimi sevglilerrr

uyanır uyanmaz ılık limonlu su
06,30 yürüyüş ve 08,00 e kadar yürüyüş egzersız
sonra duş
10,00 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
12,00 şekersiz beşi biyerde
14,00 yoğurt
arlarda yeşilçay
ılık su sürekli içiyorum
17,00 olmdan akşma ne yemek yaptysm 2 3 kaşık alıyorum bol salata yiyorum
doğru 1 saat yürüyüşeeee
gelince itki çayı
akşammeyve
yatmadn
ılılk limolusu
sizce nasıl arkdaşlr
yardmcı olurmsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…