müjgan bayadır senle denk gelemedik nasılsın canım
senacım keten tohumlusu hangisi hangi markaya başladın sen ?kıs ben alıştırdım senı sanki.
ben bayadır kullanmıyorum
ya ben bu topikteki kızları çok seviyom ya çok enerjiksiniz.
''kış kış kilolar kışkış, yallah kilolar yallah ''bayıldım bu slogana
mrhabalar
ben bikaç ay önce sizlerleydim ama bilgis. bozulması ve bazı sebeplerden dolayı ayrıldım diyetide bırakınca çok kilo aldım tartılmadım ama sanki başladığım yerdeyim
senacımmmm belki beni hatırlamışsındır sudemle bir ileri iki geri yuvarlanıp gidiyorduk aslında güzelde kilo veriyoduk o yüzden eğer kabul ederseniz tekrardan aranıza dönmek ve engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum maş... çok güzel kilo vermişsin tebrikler bu arada
görüşmek üzere
Bende varım kızlar 78 kiloyum
170 kl
sanki ekmeği çok kaçırdım gibime geliyor, bide sandviçimi ögle yemegi olarak getirmiştim dayanamayıp arada yiyince sanki kaçamak yaptım gibi hissediyorum
kızlar menüm
kahvaltı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
5 zeytin
yumurta
domates
biber
yeşillik
ara
kivi
2 kuru kayısı
öğle
kabak dolma
yoğurt
ara
karar veremedim badem filan yerim sanırım
akşam
müsli
su ve çaylara devam
bu akşam sapıtmıcam kesinlikleeeeeee
yediğim pazı kavurması halen midemde duruyor öyle tokum yani hiç ara öğün yiyecek halim yok napsam ki kızlar? ya bu ot kavurmaları hem kalorileri çok az hem de çok tok tutuyorlar. tavsiye ederim. artık bundan sonra arapsaçı, kedirgen, pazı kavurmalarını yiyecem öğlenleri arada sırada da et yerim tabi haşlama.
bende menumu yazayim
kavalti
1 yumurta 2 zeytin
1 salatalik
yarim domates
1 yesil sogan
catalin ucuyla iki defa beyez peynir
1 dilim ekmek(32) kalori
oglen
yarim tabak etli zebze yemegi
yarim kase yogurtlu kabak
2 dilim ekmek(64kolri)
ara
1 form cay
belki yarim elma
aksam
musli
1 sekersiz cay
yatana kadar 4 litre su 1 form cay
yoorumlarinizi bekliym fistiklar....
buda bm menüm canlarım :79:
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 tam buqday ekmeqi
krem peynir
domates
salatalık
yeşilçay
ara
1 incir
2 günkurusu
öqlen
ızqara köfte
domates
ara
1 ceviz
akşam
müsli
kayısılı form
2.5 litre su
plates...
senacım tekrar merhabaaa
doğru söylüyosun biz eskilerden tanışıyoz keşke diyorum şimdi ara vermeseydim
canım bu şekildemi hep menülerin artık seni takip edicem senden kopya alıcam 2 ayım var kilo vermek için
bide çok geçmişi okuyamadım sadece müsli kullandığını okudum akşamları ne zamandır kullanıyosun bide markası ne. bi öğünde ne kadar tükediyosun benimde nesfit var ama düzenli kullanamadım ona göre başlıyım çok soru sordum kusura bakma canım
fıstığım hoşgeldinmrhabalar
ben bikaç ay önce sizlerleydim ama bilgis. bozulması ve bazı sebeplerden dolayı ayrıldım diyetide bırakınca çok kilo aldım tartılmadım ama sanki başladığım yerdeyim
senacımmmm belki beni hatırlamışsındır sudemle bir ileri iki geri yuvarlanıp gidiyorduk aslında güzelde kilo veriyoduk o yüzden eğer kabul ederseniz tekrardan aranıza dönmek ve engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum maş... çok güzel kilo vermişsin tebrikler bu arada
görüşmek üzere
bende bu kız daha zayıftı diyorumaaa hoşgeldin aynısı banada oldu bilg bozuldu ve ben hoop 8 kilo birden aldım
rekor benim
saol şekerim gel beraber olsunozamaan afiyet olsunnnn şekerimmmm
oyyyyyy bizim bu haftaki yarış grubumuz zayıflama değil kilo alma yarışı gibi olmuş.yok bu 68.6 da bişi var.kizlar slm herkese ben cook kötüyüm hafta sonu berbatti dun berbatti ve bugun tartildigimda 400 gr almisimmoralim sifir siifir siiiifir anliyacaginiz neyse bugun kendime gelemem galiba bu hafta napcam ben hafta sonu dugun var orda nasil beslenecem bu hafta benim icin cok zor olacak kilo vermek istiyorum dun alisverise gittim kiz kardesim sifir beden ben se 40 bedenim o hic bir elbiseyi denemedi hepsinin en kucuk bedenini bulup aldi bense giyim odasindan cikamadim cunku her elbiseyi mecbur denemek zorundaydim olup olmayacagini bilemezdim
bilenler bilir.. hani benimle işyerinde kilolarımda dalga geçen personel vardı ya bende ona yavşak demiştim
o cocuk bugün istifasını verdi.. giderayak pislik yapmakmış niyeti, artık ne garezi vardıysa
sefam olsun ohhh ohhhhhhhh
leslie yap.hergun 2 kere 5 mıl yapıp haftada 3 kılo veren duymuştumkızlar geçen cuma 15 nisanda 76.4düm,bu sabah ki 4 gün oldu 76.1,spor yapıyorum çokta dikkat ediyorum ama anca bu kadar gidiyo,haftada 1 kilo hedefim vardı ama olmıycak galiba
nasıl hızlandırabilirim fikri olan?
bende varım 75 kiloyum müsade varmı?
leslie yap.hergun 2 kere 5 mıl yapıp haftada 3 kılo veren duymuştum
hoşgeldin.buyur geç canım burası zayıflamaya çalışan şişkolarla dolu.sende gel...
leslie sansone yaz google ya canım ordan indirip yaparsın yürü incel programıo ne tatlım ilk defa duyuyorum
slm arkadaşalar ben 74,6 yı gördm bu sabah
mutlu
+değli+m
21de 1 ay olcak 78,90 den 74,6 ya düştm sizce iyimi sevglilerrr
leslie sansone yaz google ya canım ordan indirip yaparsın yürü incel programı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?