70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle geçmiş olsun canım...iki seçenek var form çaylar vücuttan çok su kaybına sebep olduğu için (sende gece üst üste iki tane içmişsin),devamında suyu az içip yattıysan tansiyonunu düşürmüş olabilir ve devamındada buna bağlı olarak böbrekler susuz kaldığı için(gece boyunca)sabaha vücudun ödem yapmıştır...o yüzden form çayları mümkünse en son saat 16 dan sonra içmeyin ...vücudun kaybettiği suyu telafisi bu saate kadar daha kolay oluyor ve üstünede akşam yemeği yendiği için tansiyon dengeleniyor...yada bir ikinci seçenek geçici vertigo yaşamış olabilirsin( kulaktaki denge merkezinin geçici of olması dolayısıyla sebepsiz baş dönmesi ve denge bozukluğudur)...ama bence birinci seçenek daha kuvvetli...dikkat et canım tekrar geçmiş olsun geceye daha çok yeşil çay ve sütü içmeye çalış bence

tesekkur ederim canim bilgilendirdin, bundan sonra daha dikkat ederim...

doğru söylüyosun canım ben şekere aşırı düşkünüm diyet süresince yemiyorum ama diyet bitinceadeta saldırıyorum
yeni aldığın kilo olduğu için büyük bi kısmı ödem bunun.bu yüzden bikaç gün sıvı gıdalarla dikkat edersen o ödemden kurtulursun
inş. dediğin gibidir canım bakalım görücez cumaya şöyle bi 2 kilo birden gitse varya süper olur

canım bu benim kaçıncı diyet serüvenim bıktım valla diyet yaparken bidaha kesinlikle almıycam diyorum ama bırakır bırakmaz salıyorum kendimi

kızlar ilginize teşekkür ederim şimdi yeniden başlıyorum sizlerin ve senaaaaa nın azmini görünce bende yapabilirim dedim

canım nerelerdesin hep seni arıyorum sayfalarda diyorum bu kız beni çağırdı kendisi nereye gitti diye
neyseki yaramazlık yokmuş aplanada allah kavuştursun hepimiz ayrı yerlerdeyiz allah şu msn yi çıkarandan razii olsun fazla özlem yaşamıyoruz

süpersin yavrummmmm ben bu kadar net anlatamamıştım bende de böle olmuş aynennnn sağlıkçı olunca bir başka oluyor tabi cnmm

süpersin yavrummmmm ben bu kadar net anlatamamıştım bende de böle olmuş aynennnn sağlıkçı olunca bir başka oluyor tabi cnmm

bitanecim ,ben bilgi vermeyi yardımcı olmayı çok seviyorum...zaten iş yerinde iki arkadaşız 2 aile hekiminin 2 hemşiresiyiz...bazen ben kendi hasta gurubuma bir eğitime başlıyorum diğer doktorun hemşiresi arkadaş karşıdan bana kaş göz etmeye başlıyor yeter susta gitsinler diyeyardım etmeyi çok seviyorum zaten buyüzden hemşire olmuştum sebebi buydu:94::94:bende böbrek yüzünden bebekliğimden beri çok yoğun bakım vede hastanede yatmıştım hasta psikolojisini çoookk iyi bilirim

Son düzenleme:

valla tebrik ederim hayatımmmm

demek hemşiresin canım ne güzel benim yeğenimde olacak okuyo 2 sene sonra mesleğiniz çok kutsal herkesin yapacağı bi meslek değil hele suratı asık olanlar hiç yapmamalı insan bişey sormaya korkuyo
canım o zaman banada yardımcı olurmusun ben şekerli şeyleri yemekten kendimi alamıyorum bağımlıyım resmen ölçtürdüm şekermi ne düşük nede fazla ben neden çok şeker yemek istiyorum acabaa özellikle çikolata ve bisküvii

canımcım seninki tamamen damak zevkiyle alakalı çünkü tahlillerin normal çıkmış ama birde 50 gram glikoz yüklemesi yaptır bazen normal testlerde çıkmıyor...dahiliye uzmanından rica et şeker yüklemesi istiyorum diye yardımcı olurlar

aşağıdaki kızlar muhabbete katılsanıza...nasıl geçti bugününüz bakiiimmm:26:

seviyoruz totolarımızııııııııııııı

topiktekilerde bir hoş yani kız...hafta içi mesai var diye çok takılmıyorlar haftasonu gezme misafir diye takılmıyorlar ...bu ne kardeşiiiiiimmmm hepinizi senaya havale edicem vercek cezanızı o olucak yani

senacım dönünce gereğini yap bitanem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…